Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 06. Feb. 2020 17:05

- se mi ne da enega klica naredit
- določene stvari, za katere sem imela malo treme, so šle v redu danes, upam da se nadaljuje v dobri smeri.. ful bi bla srečna, če bi lahko to zadevo izpeljala do konca.
- sem skoraj prepričana da sem vidla T v avtu, ko je peljal mimo mene, (js bila v drugem avtu kot običajno), hm ne vem ali bi še kaj poskušala z njim ali ne v prihodnosti.. (samo fak je dobr)
- me je danes kar en neznanec, tak precej lušen mulat, medtem ko sem bila na čikpavzi in je on sprehajal psa, začel spraševat, če sem sestra od xx, ker sem kao ji ful podobna.. in pol naprej še, če sem iz tega mesta.. sem mu vse odgovorila, samo pol mislim, da si ni upal preveč govorit/silit vame naprej.. :D Pa ne vem kaj je to blo, a je to kar nek tak 'opener', al sem se mu res zdela komu podobna in me je zato kar začel to spraševat...
- morem malo sčekirat cene fitnesov v svojem kraju, če bova slučajno hodile s frendico ob petkih in vikendih, njegovega se izogibamo, pa tako al tako mi je najbolj daleč in ne bi šla tja..
- komaj čakam vikend
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1972
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 06. Feb. 2020 18:57

- so določeni inšpektorji gnili, gnili, gnili... :tot:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 07. Feb. 2020 17:22

- prou ne morem verjet, da sem doma in da je vikend
- se mi je malo dvignil apetit zadnje dni, kot običajno pred fešto, tko da bi jo mogla dobit I guess
- sem že prav pozabla na en način, da sem sploh karkoli imela z unim tipom, imam zdaj spet filing, kot da sem že ful mesecev sama/ samska in kot da se vse tisto sploh nikoli ni zgodilo
- vmes, ko sem bila z njim na začetku, mi je šel malo še bivši po glavi, ma zdaj mi je ta bivši prav mimo, nimam nobene želje karkoli imet z njim..
- da imam filing, da bom za vedno samska, ker pol si res kr vedno bolj star..
- kolegica je ta teden šla prvič v službo po porodniški in še novo službo je mogla iskat, si ne predstavljam, da js ne bi imela možnosti it spat ob 19, ko sem na novo nekje v službi in da bi se mogla z otrokom še ukvarjat, ko bi prišla domov..
- da drugače v službi so vsi poročeni :D in samo eden (še) brez otrok.. ..sicer ne vem kaj čakata, je pa res tak fajn dečko, da srečna tista, ki ga ima. :D
- prejšnji vikend je bil, kot da ga ne bi blo, ker sem bila še na pol bolna in še novo stanovanje sem iskala cel vikend in bila na ogledu in podpisala pogodbo konec vikenda..
- če ne bi sama dobila stanovanja, bi mi ga pa zgoraj omenjeni sodelavec takoj poiskal :D, zdaj bi me dal k sestri, ki ima plac, čez par mescev pa v svojo nepremičnino, ki se bo oddajala. :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 08. Feb. 2020 8:01

- da očitno nisem edina 'nesrečno zaljubljena', sem se nekaj pogovarjala/ pisala včeraj z bivšim in je kar na koncu pogovora nekako ugotovil, da je še vedno vame in me pogreša :?
- jaz ne čutim zdaj neke želje, da bi bila skupaj z njim, mi je še vedno všeč T, čeprav nimava zdaj več stikov
- on je mislil, da bo za vedno z mano, jaz sem mislila, da bom za vedno s T
- me bolijo mišice zgornji del nog, uspelo se mi je spravit telovadit zjutraj + notranji del stegen me je bolel že od včeraj
- also me bolijo stopala od pet in na en mezinec bi si mogla dat obliž :?
- že vidim, kako bo vikend prekratek, pa še jutri se morem peljat v Lj si preselit vsaj nekaj stvari..
- si morem naredit seznam, kaj bom nesla
- lol bi si mogla nabavit še en likalnik za lase, da bo en doma, en v Lj :D
- da zelo verjetno, da bom sprovala za foro v bližnji prihodnosti kak temnejši - zelo temno rjav/ rjavočrn ali črn prelivček
- mogoče mi je malo bedno, ker starši nikoli niso hodili na zagovore in podelitve..
- morem začet nazaj zdravo jest in nič sladkega, me vedno na koncu bolezni potegne, da malo več jem in posledično tudi lažje ozdravim, samo zdaj morem nazaj dol it s tem..
- mi gre na živce ta kašelj, ki še vedno ni šel proč..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 09. Feb. 2020 15:48

- priznam da, ne bi bila skupaj z bivšim, me pa mika za se malo pritisnit z njim. :D :D Samo on je tak bolj, da bi vse ali nič (vsaj z mano). Ga poskušam prepričat, da pride do mene iskat njegove obleke, ki jih imam še od prej :twisted: :D , ma vztraja naj mu jih pustim v nabiralniku al neki tazga. :? Pa baje ma že eno študentko iz našega faxa za sex, ki pa mu ni všeč (wtf) in misli prenehat z njo. Dejansko ne vem a je to sploh res al se je zmislu. Pa da je imel ene 3 v v zadnji polovici leta kar sva narazen, med drugim eno azijko. :lach: Meni res sploh ni nikoli jasno kdaj se tipi o tem zmišljujejo in kdaj je res. Za unega T mi še zdej ni jasno kaj pol al jih je blo 120 al 6. :lach: .
- verjetno bo zdaj kar nekaj vikendov preteklo, dokler bomo šle spet kaj ven :?
- ful me fjrbec, kaj dela ta T in če ima kakšno drugo, ma ga ne morem nikjer 'stalkat' na žalost, z določenih socialnih je šel dol, pri nekaterih ni nič aktiven, oz ni nič videt..
- dejansko mi je bil T zdaj na koncu bolj všeč kot na začetku, ma sploh ne vem, kaj je šlo narobe..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 10. Feb. 2020 22:57

- jooj frendica bi ful šla ven čez vikend , ma js ne bom mela časa
- bivši mi ej malo pomagal se selit/ prenest stvari v flet, njega je res lahko prepričat v vse :D , se mi je pa tud sodelavec ponudil za pomoč.
- 'žegnala' sobo :D , bil res dober sex po dolgem času, čeprav priznam da sicer samo vizualno mi je precej bolj T (in tud karakterno mi je bolj neki privlačen), ampak očitno mi je sex (vsaj glede večine stvari) boljši z bivšim
- je M (bivši) videl eno sliko od T in je pokomentiral da že po videzu deluje tak, da je boljše stran it oz zelo narcisoiden :D
- nov cimer deluje kul, fajn, s cimro nisem utegnila nič govort :D
- jooj, kako je ta bivši pošten :D , se dobiva z eno punco, šele začel bolj, in zdaj se bo dobil še za vikend spet z njo in ji bo povedal vse, da seksa (oz je 1x) še z eno zraven. :D
- da drgač, dokler nisem šla bivšega iskat, da mi pomaga selit stvari je bil pa obuupen dan, prav močen glavobol me je prijel proti koncu službe, mi je pol bivši (M) ful izboljšal dan
- bi mogla zdaj že spat
- mam še neke misli v glavi za priznavat, ma ni cajta pisat :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 11. Feb. 2020 18:38

- sem sama v fletu in mi paše spat malo bluzit tle gor
- ful mi je lep flet in moja soba in sem vesela, da sem to dobila, izbrala, kot študentka sem imela vse čisto kontra temu.. cimra sta tudi bolj mirna
- je malo smešno, ker imam nasproti sobe, balkona še en blok in včeraj smo po seksu ugotovili, da smo imeli pri odprti luči vse odgrnjeno, vrata, okno in je vse videt v sosednji blok haha :lach:
- imam malo dvomov, skrbi glede službe, če bo to meni sploh šlo, lih včeraj dobila letni plan in me je kar malo zaskrbelo. Začuda, moji starši, T in bivši, ko sem se z njimi pogovarjala o službi, vsi so mi rekli v smislu da mi bo šlo dobro..
- lol, šef mi napiše, meddrugim, po mailu, da upa, da je moja selitev potekla v redu, sem si samo mislila svoje.. zelo v redu :lach: :lach:
- nisem pa sicer navajena hrupa od mesta, bloka, sem tudi jaz mogla spat s čepki, drugače živim/ sem živela v hiši, bolj na samem..
- bivši mi je rekel na začetku, da sem 'shirana' in da sem mu bila bolj všeč prej v postavo. Kot da je taka velika razlika, kar me je na zadnje videl.. :D Mi je pa kasneje rekel da mu je oboje po svoje všeč..
- kaj še? se ne bi branila še kakšnega obiska bivšega.. Včeraj mi je res polepšal dan, ker sem bila prav sesuta po službi, pa še tolk me je bolela glava, da nisem sploh mogla vozit nekaj časa, in sem rabila malo družbe, je pa isto tako kot se mi je zdel na začetku T čisto drugačen od mene, tud on na ne način čisto drugačen od mene, samo itak, čisto v eno drugo stran kot T..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 12. Feb. 2020 9:18

hayley napisal/-a:- je malo smešno, ker imam nasproti sobe, balkona še en blok in včeraj smo po seksu ugotovili, da smo imeli pri odprti luči vse odgrnjeno.


ja kok vas je pa blo? :lach:

jaz sem videl samo vaju dva

- da je danes dober začetek dneva :) še vreme je lepo sončno. paše po včerajšnji čustveni nočni mori, po kateri sem bil cel dan zadepresiran..
- da se bom spustil v kuhanje. čas je že, da tudi jaz kdaj enkrat skuham (kaj drugega kot čist osnovne stvari)
- da razumem Exit, da ji je dosti vsega in ima potrebo določene stvari skenslat v lajfu.. jaz sem za vedno odšel s foruma že dvakrat :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 12. Feb. 2020 14:12

^ slovenc, mislim , da je to bolj primorska fora, da govorimo v mnozini tudi za dvojino. Pa itak pisem bolj pogovorno tukaj gor, kot pravilno slovensko..
- pa sej drgac forum nima veze z lajfom, nanasam se na zadnjo alinejo..
- komaj cakam, da grem domov
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 12. Feb. 2020 20:06

- 'punca' od bivšega oz. ta s katero zdaj seksa baje išče punco in je bi. :D To bi bila še jaz zainteresirana, samo ne vem nič kako zgleda, samo da je 3 leta mlajša od mene in mislim da poznam 'razred'/ letnik, v katerem je bila, samo še vedno ne vem katera od tistih je ona.. :D :D .
- trojčka pa ne bi šla z nobenim, ki mi je blizu
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 13. Feb. 2020 17:23

hayley napisal/-a:- da drugače v službi so vsi poročeni :D in samo eden (še) brez otrok..

-^ sem očitno nekaj zamešala/ se zmotila glede tega, eden je samski in me vabi na večerjo za valentinovo oz. nekaj predlagal je.. :?
- je zdej to malo taka čudna situacija, js sem do danes mislna, da je poročen in drugače karakterno je zlo tak simpatičen, prijazen, kavalir, samo se ni lih dobro zapletat z ljudmi iz službe + skor ni več moja generacija, ker je čez 10 let starejši..
- baje izpadem/ se mu zdim taka energična ženska, vizualno pa tud očitno sem mu všeč..
- bogve kakšna sem se pa zdela tistemu T, očitno ne dovolj v redu po videzu, ker sem najbrž malo preveč casual zanj, on pa gleda bolj neke 'gold digger' po videzu, pa najbrž morejo bit samo '10ke', da so mu res atraktivne, kar js nisem..

- me je danes peljal ( sodelavec) domov in vmes še počakal, da sem šla v trgovino in sej ne da ko pridem nazaj iz trgovine, sem lih ujela, da je govoril s svojo mamo o meni.. glih omenjal, da sva imela temo o višini (najinih) plač oz njegovi + mati ga je spraševala o moji starosti (ni blo dobesedno, ampak sem čez čas pogruntala, da je blo to mišljeno z vprašanjem.. ma kašne)
- bivši se danes dobi z uno svojo, bomo vidli, če ji bo zdaj povedal glede mene, no sicer zaradi mene kot hoče. Nočem mu pa kvarit/ nimam mu pravice kvarit neko drugo zadevo, če mu kaj zalaufa oz. če si želi kaj imet z uno punco..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 14. Feb. 2020 20:06

- mi je malo bed, ker en, ki mi je bil lusen, ful simpaticen, ful fajn, ki sem ga danes peljala na prevozih, sem cene ga poznala iz prevozov od prej, danes sva prvic malo vec govorila in sem izvedla da ima punco.. ;( Pa tud starost je bolj moja na videz, me je potem on prvi vprasal kater letnik sem in sem zvedla da je on 2 leti mlajsi, kar je priblizno tam tam in mi je kul na splosno glede starosti..
-sem danes v bistvu prvic v lajfu peljala prevoze :D
- zna prit malo v pizdi, ker si ze tako utrujen od sluzbe cel dan in pol se tam stojis na zactku avtoceste ene pol ure zrd nesrece, pol cela pot in pol se ti se kak 3. ki ga imas avtu zmisljava na kasne konce ga mores peljat, da bo denar dvignu ker nima..
- cakam da se mi apdejta komp in tle mal bluzim ta cas
- dobila dns neko darilce od unga sodelavca, drgac vizualno mi reees ni, je pa prijeten drugace..
- ful mi je kar zginila rit zadnje case, ker nic ne telovadim med tednom, morm zacet al malo vec jest alpa vaje delat za misice lol
- pogrešam met koga, se mi zdi, da sem se malo prepozno spomnila vse to in bi mogla enga orng, s katerim bi se vidla za vedno/ trajno, uhvatit že kot študentka..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 15. Feb. 2020 21:58

- bil ful fajn rojstni, hčerka od frendice je ful luškana, tak cukrček in še nekaj ostalih čist majhnih otrok je blo in mislim da 1 al dve noseči ženski.
- imajo noro lepo stanovanje, ki so ga lih prenovili in kupili in lokacijo stanovanja pri morju. Dejansko deluje vse prav perfektno pri tej prijateljici, družina, stanovanje, službe štimajo, lokacija pri morju, ful fajn tip/ mož.., en kup prijateljev tudi (bolj po moževi strani) z otroci..( ki so malo starejši sicer od nas, ker je mož tud mal starejši..)
- ta prijateljica dela noro dobre torte tako vizualno, kot po okusu..
- lol, me ta druga prijateljica vpraša, pri katerih letih bi imela otroke in sem ji odgovorila, da zdaj, če bi imela tipa.. :D
- dejansko ne vem, s kom bi imela otroke al kje bi koga spoznala, od teh ki jih zdaj poznam edino mogoče ta bivši, samo ne vem al je možno, da bi še kaj imela..
- baje bosta onadva začela delat letos na otroku, haaart, si prav ne predstavljam še te druge prijateljice z otrokom..
- baje se bosta poročila oz imela zabavo za prijatelje septembra in ima ta njen zaročenec več samskih prijateljev, ki bojo takrat tam.. samo ta september je malo daleč, lahko bi mi že kar kaj prej kašne predstavli.. :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 16. Feb. 2020 21:15

..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 16. Feb. 2020 22:05

hayley napisal/-a:screenshote sporocil od T, ki sem jih posiljala frendici


đizs ženska.. a zate je zasebnost nek štos? takim bi bilo treba na čelo tetovirat, da niste vredne zaupanja in vse razblebetate okol, resno. še zeloooo daleč si od kakršnegakol resnega partnerskega odnosa že samo zaradi takih otročjih for.
hej norci :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov