Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 12. Jun. 2018 20:06

-* jaz sem nor na visoke ženske, 175 plus, če bi bila nad 180 je tudi luštno.
-* se ta teden kupijo karte za Nepal, sem mislil da si bom lahko malo odložil nakup, pa grejo karte vsak teden gor.
-* bom očitno doma ene 26 dni, mi bo po pravici sedlo, trenutno sem moral odložiti kup nekih planov ki sem jih imel s prijatelji, družino in sam s sabo, tako da mi bo sedlo priti in poravnati vse račune.
-* sem šel na vikend s prijateljem, je pasalo, dolg pogovor, sprehod in spanec. Skrajno podcenjene stvari.
-* sem na rollercoasterju čustev, vsak dan grem od evforije kjer berem članke kaj si bom vse ogledal, morbidnega strahu, poslavljanja od psa, jeze ne določene ljudi, živčnosti zaradi časa, dvoma če se mi bodo sešle nekatere stvari in trepljanja po rami kok sem zdej naredil.
-* edino kar mi je v uteho, je to da vem da v trenutku ko se nekaj začne sem oster kot britev, prej pa bruham, ne morem spati, lažji panični napadi...ampak, v pondelk ob 15.00 bo to to.
-* je trenutno v moji družbi decov 26-30 postal trend da ko omeniš neko punco ki ti je všeč, da je naslednji stavek ali je primerna za mamo in to da bi imela kaj resnega. To se je tako začelo dogajati masovno, preklop konkreten, ker že vsi razmišljamo o družini in nekih daljših ciljih.
-* mislim da se vsi zavedamo koliko dobra resna zveza poveča tvojo produktivnost, zdravje in srečo, medtem ko družina je edini naslednji logični korak ki ti spet doda neko dimenzijo, namen in je fajn.
-* so dali mački ime Ceca, sem rekel da če bo maček pa Arkan. Ni bilo smešno :lach: .
-* sem zadnjič razmišljal, da če bom potoval tam leto in pol ali še malo več, koliko jebenega časa bom imel :) , tako da, si nalagam knjige ki jih želim prebrati, brskam za moško rokoborbo v Gruziji in iščem informacije o zapuščenih delih komunizma ker rad raziskujem zapuščeno. Brez izgovorov sem, tale čas moram izkoristiti, naslednjič ko bo toliko časa bom upokojen, ampak brez trenutnih atributov.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 12. Jun. 2018 23:41

Cryselle napisal/-a:*me je včeraj hayley full zrajcala s tistim zapisom o čokoladi in sem si jo dans prav šla kupt (s karamelo, čokoladno kremo in mandlji, ampak če sem čist natančna, se ne čuti dosti tekoče karamele, damn :D ), kar nisem nardila že celo večnost. :oops: Shame on me. Mam slabo vest, res. Danes sem pojedla dve tablici. :oops: Sem že skoraj pri blagajni jo hotla nazaj odložit, ker sem prelomila svojo zapoved, da ne kupujem nič sladkega. No pa tudi sodelavka je kriva, ker mi konstantno ponuja sladkarije.

Kaj so zate dve tablice, dve vrstice? To ni tko skorej nič.. :D
.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 13. Jun. 2018 13:08

- sem tako čustvena in broken, da sem neskončno hvaležna prijateljici za prijazne besede, ne glede, ali so fake/ iz prijaznosti ali mišljene resno. :cry:
- da zdej, ko malo gledam, kaj js tle gor pametujem, o višini tipov, se kar malo neumno počutim (ok, imam pač svoje preference, lastnosti, ki so prioritete pred kakšno drugo stvarjo..), ker imam sama toliko pomanjkljivosti, da glava peče.
- da se bom od tega zadnjega znanca raje malo distancirala, ker se itak čisto manj vredno zraven njega počutim in niti ni razloga, da bi mu bila kakor koli interesantna..
- je trenutno my room a big mess in morem malo počistit, preden grem z lajfom naprej..
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 13. Jun. 2018 17:12

*^ja dve vrstici sm mislila. :D ma ne vem, mam srečo, da ne morem velikih količin sladkega pojest naenkrat.
*ah dej no, in zakaj ne bi pisala o tem, kaj ti je všeč na potencialnemu partnerju? Če nisi 100 % zadovoljna sama s seboj, še ne pomeni, da pa zdej ne smeš met nekih svojih preferenc. Ne moremo vplivat na to, kaj nas privlači in kaj si želimo. :)
*da mi je zadnjič en tip rekel, da delujem samozavestno. Sem bla mal presenečena, ker nisem vedla, da oddajam tako energijo. Oz. bolje povedano nisem nikoli razmišljala sploh o tem, ali delujem tko.
*ampak verjetno je nekaj na tem, ker mam ene par takih močnih karakternih lastnosti.
*sem včeraj spet mal gledala Sex and the city. Mi je še vedno smešna, posrečena serija. Sem sama definitivno po karakterju najbolj Miranda, delno Samantha ko mam svoje energijske napade. Carrie in Charlotte pa niti malo, haha. ;D Vbistvu ne vem kje začeti z opisom, kako patetičen lik mi je Carrie. Pa tiste njene scene z Bigom. Bruh. Egocentrična, drama queen za vsak najmanjši ljubezenski problem, skratka needy oseba in takih jaz ne prebavljam.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 13. Jun. 2018 17:20

- sem dobila zdaj od frendice komentar, da sem smešna s tem, ker kao govorim, da se počutim manjvredno :D Ma bolj v smislu tega, ker je on tako na hart ambiciozen, priden, 'put together' po osebnosti, js pa ne tolk :D . Vsaj tako mi deluje. Ma ja, ne vem.. malo se bom bolj osredotočila zdaj na svoje obveznosti, kot na tipe :D
- a to je una tavelika? 66,6 g je dve vrstici. Meni vse kar je do 100g je v neki normalni/manjši meji. Ma js sm celo osnovno in srednjo kakšno obdobje jedla po eno milko na dan, ma takrat se sploh nikol nisem nič zredila karkoli sem jedla.
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 13. Jun. 2018 17:36

*^haha, sem se zdaj spet spomnila na bivšega. On je namreč tam do 15. leta vsak dan spil po 2 L ledenega čaja (doza cukra za par človeških življenj verjetno).
*bi mela bivšega za prjatla, če bi vedela, da več nič ne čuti do mene. Ampak glede na to, da je še nedolgo nazaj bil v kontaktu z mojo sestro in spraševal po meni, verjetno še ni čisto prebolel. Mi je jasno, da tak friendship ne bi nikol funkcioniral, niti on ne bi hotel, samo vseeno pogrešam njegov humor.
*se je vsaj vedno znal cenit. To je kul lastnost :)
*drugač je tut mene zbodel tist del o manjvrednosti. Ma verjetno maš sam tako obdobje in upam, da bo kmalu bolje. :)

(Drugač ja, tavelika :D )
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 13. Jun. 2018 17:43

- ne, mam ravno obdobje, ko največ dejam od sebe na določenih področjih, samo ni fora v obdobju..
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 14. Jun. 2018 17:04

Kolk enga tipkanja o dveh, treh tipih :D se jim mora kolcat za znoret.

- Da bom totalno zasovrazila spanski jezik. Trenutno zivim v tronadstropni hisi, ki je polna argentincev.. in me cela stvar zelo spominja na sceno z Robin v himym, ko je na zacetku vse peacfull in chill ampak na koncu vseeno ugotovi, da to ni za njo. :rolleyes:

zal ne najdem scene, ko jih s pistolo nazene ven. :oops: Ampak ja, hisa je vedno polna gostov, vedno novi neznanci spijo na kavcu, spet so povsod kocine (ja, dlakavi so, jbg), vegi kosila in kitara do 4ih zjutri na navaden delavnik. Danes pridem ven iz hise, spredaj na vrtu parkiran travel kombi in v njemu nek porascen hipi, ki si dela kavo. :rolleyes: najemnino pa placamo glih 4je. Sicer so cisto prijazni, ampak se z njimi nimam kaj menit, sploh pa se jim po ang niti najmanj ne da. Zal je to skupna lastnost vecine spansko govorecih grup, s katerimi sem se druzila - tudi ce so v druzbi ljudje, ki ne govorijo tega jezika, se bodo s tabo kvecjemu ukvarjali samo 1 na 1 in se potem obrnili nazaj k svojim. Tudi druzbo bodo sestavljali samo s svojimi. Pac dafak, v cem je fora it v svet, ce se bos kot klop drzal domacega? :? Potem pa jocejo, da jim anglescina ne gre najbolje. Puta madre.

- Da sem kaksna dva meseca gurala spansko na duolingotu, ampak kakor hitro oni govorijo.. nimam ravno sans. :lol:

- Da se mi bo ocitno 'usralo' s stanovanjem tukaj, ze takoj naslednji dan po prihodu sem spoznala zensko, ki zapusca svojega. Za vikend upam, da koncno podpisem, potem pa mir. Yay. Najvecji problem resen. Ce res pride do tega, grem do avgusta lahko domov in na morje, namesto da grem tu na tisoc ogledov :flower:
- Tudi s papirji in birokracijo je bilo nekaj jebade, ampak sem zaenkrat resila.
- Je Berlin res lep, ima ogromno narave in komaj cakam, da se vrzeva v bolj temeljit exploring, ko fant pride zraven.
- Da sem res excited, ce se vse poklopi bova koncno na svojem :cool: nobenih sramnih dlak vec, nobenega dretja, nikogar ne bova motila s filmi ponoci, sama svoja majstra, ahh. I deserve this. Pa se zivali so dovoljene, ko bo hrt bo ze kicasto :hearts:
- Priznam pa, da mesto na mnogih delih grozno smrdi po urinu. Veliko delov je zelo umazanih, ljudje spijo in scijejo po ulicah, veliko je stekla po tleh.. ampak lepi placi vseeno odtehtajo grde. :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 14. Jun. 2018 17:51

- kaj to o kolcanju leti name ali name in cryselle? Pac prvic po dobra pol leta odkar sem koncala z bivsim mi je ratal nek tip vsec in zato o tem pisem.. no sej bolse da neham vidim..
- mi grejo kdaj na zivce komentarji na priznanja, pac folk napise kar nam/ jim lezi na dusi/ imajo v mislih, so what.. (o nekih prevec konkretnih zadevah, ki imajo neke realne podatke, informacije, itak ne morem tu gor pisat..)
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 14. Jun. 2018 19:02

Ni bil noben napad, samo 'simpaticni' sta mi, ko tolk piseta. :) joj no.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 14. Jun. 2018 19:52

Jaz dam občasno kak komentar na priznanja, pa se mi tole ni zdelo nic takega. Da niso sami samogovori :)

-sama ne izdam niti 5% svojega življenja. Opažam, da imam čisto suhoparna priznanja, ker mi je vse kar napišem preveč osebno.
-lahko pa priznam, da je tudi meni zabavno pisanje oz iz moje strani branje o teh tipih. Veliko je predvsem ja/ne, toplo/mrzlo, bi/ ne bi, se vam dogaja v glavnem na tem področju :) .
-me je prešinilo iz sosednje teme o kaj je sprejemljivo v vezi in kaj ne. In sem se zamislila za trenutek-moj je kar velika flegma proti meni. Medtem ko mu ni panike, da sem še na forumu, sem sama ravno nekaj dni preko hodnika podelila en side eye njegovi stari simpatiji, haha :D
The world is as you are.
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 14. Jun. 2018 20:13

-jaz si včasih želim kaj ful bolj specifičnega napisati, pa se vedno spomnim, kako majhna je slovenija in da nimam pojma, kdo vse preži okrog na forumu in bere :/
-v bistvu ful veliko stvari zadržim zase, ker dejansko se mi zdi, da je drugače človeka ful lahko prepoznati oz. vedeti kje se nahaja
-bi ful kam šla poleti, pa ni keša
-me zanima, če dejansko obstajajo takšne druščine prijateljev, kot jih vidimo na HIMYM pa TBBT, pa Friends in podobno. Jaz osebno ne poznam nobene druščine, ki bi štela 5,6,7 članov in si bila tako blizu. Mi je pa lepa ideja (če odštejem vse tisto čudno parčkanje). Velikokrat, kadar se nimam kam dati, si želim, da bi imela več opcij ljudi, s katerimi bi si bila res blizu in bi na isti način lahko pač samo skupaj čilirala.
-sem grozna z datumi in sem spet uspela en rojstni dan pozabit. na srečo imava tak odnos, da tudi on mojega pozabi, pa se oba skupaj potem temu smejiva. bo pa še vedno z zamudo dobil torto.
-se mi zdi, da že cel dan nekaj jem, pa sem še vedno lačna.
-bi me danes na križišču skoraj zbil avto. zakaj se mi je to zj v Ljubljani zgodilo že kakih 5x :?
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 14. Jun. 2018 20:24

- mene pa ful ne sekira, itak me pol foruma pozna v zivo, tako da bv. :D ne napisem vsega, se pa tudi nekaj grozno ne sparam. zaenkrat sem se ziva. nekako dvomim, da se komu da kaj pocet s temi informacijami, toliko zanimivi/pomembni pa spet nismo, da bi tu kdo prezel na nas :)
- jaz bi tudi hotela met eno pravo 'klapo', doma sem imela vsaj dva priblizka temu, mi manjka. No, ceprav to, da vsak dan po vec ur hengas skupaj kot cela grupa in srkas kavo ob vedno isti mizi res ni realisticno.. vsaj po koncu studentskega zivljenja ne. :D
- glede tistega kaj je v zvezah dovoljeno in kaj ne, je pa po moje zelo odvisno v kaksnih krogih se vrtis. Eni posamezniki so pac bolj individualisti in so vecerne pijacke dosti bolj 'sumljive' kot npr. pri paru, kjer imata oba veliko stevilo prijateljev, znancev, in se na splosno veliko hodi okrog. Ne gre glih primerjat vsega z vsem.
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 14. Jun. 2018 20:32

saarijarvi napisal/-a:nekako dvomim, da se komu da kaj pocet s temi informacijami, toliko zanimivi/pomembni pa spet nismo, da bi tu kdo prezel na nas :)

meni je že dosti folka reklo, da sem paranoična :D ampak ko enkrat prebereš dovolj knjig o serijskih morilcih / predatorjih in na kakšen način lovijo, začneš hitro videti mnoge opcije, ki jih prej ne :D saj vem, da Slovenija ni ravno velik "trg", ampak vseeno, zagotovo imamo sem in tja kak primerek.

- jaz bi tudi hotela met eno pravo 'klapo', doma sem imela vsaj dva priblizka temu, mi manjka. No, ceprav to, da vsak dan po vec ur hengas skupaj kot cela grupa in srkas kavo ob vedno isti mizi res ni realisticno.. vsaj po koncu studentskega zivljenja ne. :D

glede tega se pa tudi strinjam, itak da ni realistično, ampak enkrat na teden bi pa bilo čisto normalno pomoje. vsaj dokler še nimaš svojih otrok.
v glavnem ja, mi malo manjka nekaj v stilu klape. imam dovolj posameznikov, s katerimi se sem in tja vidimo, ampak res nekako ni to to. vseeno manjka nek občutek domačnosti in bližine.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 14. Jun. 2018 20:36

Cosmo serijski ubojica :lol:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov