Priznam da... #19
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
- Cryselle js tudi obozujem pekoco hrano
- imet 'pospravljeno podstresje' in mentalno zdravje ni lih eno in isto
- js sem komentirala, ker se tolk hvalis kako ti je fajn, pa kako je to zdaj super resitev..
- ce moji starsi v moji adolescenci ne bi bili taki, da bi vse moje psihicne probleme in tegobe imeli zgolj za razvajenost in vse popolnoma ignorirali, bi tudi jaz najbrz takrat ze bila na kaksnih tabletah in terapevtih.. ( to nima nobene veze z Exit, verjamem da ma svoje probleme, samo sem se ravno spomnila teh stvari.. )
- imet 'pospravljeno podstresje' in mentalno zdravje ni lih eno in isto
- js sem komentirala, ker se tolk hvalis kako ti je fajn, pa kako je to zdaj super resitev..
- ce moji starsi v moji adolescenci ne bi bili taki, da bi vse moje psihicne probleme in tegobe imeli zgolj za razvajenost in vse popolnoma ignorirali, bi tudi jaz najbrz takrat ze bila na kaksnih tabletah in terapevtih.. ( to nima nobene veze z Exit, verjamem da ma svoje probleme, samo sem se ravno spomnila teh stvari.. )
Zadnjič spremenil hayley, dne 03. Jun. 2018 15:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
*pospravljeno podstrešje sem mislila glede razmerij/tipov. Nisem s tem ciljala na tvoje mentalno zdravje, vbistvu sploh ne vem nič o tem, zdaj sem prvič to prebrala za AD, ker nekaj časa vmes foruma sploh nisem spremljala.
Sem tudi napisala, da AD ne bom komentirala, ker je res, da s tem nimam izkušenj.
*se mi zdi ,da gremo vsi kdaj pa kdaj čez obdobja, ko niti ne vemo, ali bi meli reso zvezo al ne. Jaz bi jo imela, če bi si z nekim moškim tudi predstavljala prihodnost skupaj, met otroke. Ker takih moških trenutno ne spoznavam, si resne zveze ne želim. Je pa tko kot je hayley napisala - če nisi pripravljen na resno zvezo, še ne pomeni, da občasno ne razmišljaš, kako bi blo, če bi bil v njej oz. se sprašuješ, ali si tega želiš. Pa pri meni niti ni samo to, da ni ustreznega kandidata, ampak tudi to, da nisem še ustaljena in se bom še selila.
*me niti najmanj ne moti, kaj kdo v to temo piše. Mi na kraj pameti ne pade, da bi se spotaknila ob priznanja drugih. Če mi je nezanimivo, preskočim in je to to.
Sem tudi napisala, da AD ne bom komentirala, ker je res, da s tem nimam izkušenj.
*se mi zdi ,da gremo vsi kdaj pa kdaj čez obdobja, ko niti ne vemo, ali bi meli reso zvezo al ne. Jaz bi jo imela, če bi si z nekim moškim tudi predstavljala prihodnost skupaj, met otroke. Ker takih moških trenutno ne spoznavam, si resne zveze ne želim. Je pa tko kot je hayley napisala - če nisi pripravljen na resno zvezo, še ne pomeni, da občasno ne razmišljaš, kako bi blo, če bi bil v njej oz. se sprašuješ, ali si tega želiš. Pa pri meni niti ni samo to, da ni ustreznega kandidata, ampak tudi to, da nisem še ustaljena in se bom še selila.
*me niti najmanj ne moti, kaj kdo v to temo piše. Mi na kraj pameti ne pade, da bi se spotaknila ob priznanja drugih. Če mi je nezanimivo, preskočim in je to to.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Ok punci, dost je. Neki sn napisala, pa sta obe skočli v luft. Ni bilo mišljeno žaljivo, yet here we are.
Sta me pa malo prizadeli "pripombi" glede ADjev... malo neuvidevno (generalno gledano, pustmo mene)... očitno je glede mentalnega zdravja še vedno ogromna stigma, ampak ok. sem takih izjav navajena, ko komu omenim, da tovstrna zdravila jemljem. Malo žalostno, ampak ok.
Js vama obema privoščim fanta, srečo, ljubezen.
Sta me pa malo prizadeli "pripombi" glede ADjev... malo neuvidevno (generalno gledano, pustmo mene)... očitno je glede mentalnega zdravja še vedno ogromna stigma, ampak ok. sem takih izjav navajena, ko komu omenim, da tovstrna zdravila jemljem. Malo žalostno, ampak ok.
Js vama obema privoščim fanta, srečo, ljubezen.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Cryselle - Kofetarica
*ni nobena skočila v luft, samo je nekak logično, da poveš nazaj svoje stališče, če se ne strinjaš z nekom.
*glede težav v najstniškem obdobju je blo pri meni isto kot je hayley napisala. Nista imela starša nobenega posluha zame, vse je bilo označeno za razvajenost, češ ''kaj pa ti veš, veš kolk sva midva hudega mogla čez dat''.
*se mi včasih zdi, da mogoč je to celo na nek način pozitivno vplivalo name, ker mam trdo kožo, grem nasploh hitro naprej če me kdo prizadene in je ''zmanjšano čustveno dojemanje'' (kot se je izrazla Exit) pri meni že stalnica.
*glede težav v najstniškem obdobju je blo pri meni isto kot je hayley napisala. Nista imela starša nobenega posluha zame, vse je bilo označeno za razvajenost, češ ''kaj pa ti veš, veš kolk sva midva hudega mogla čez dat''.
*se mi včasih zdi, da mogoč je to celo na nek način pozitivno vplivalo name, ker mam trdo kožo, grem nasploh hitro naprej če me kdo prizadene in je ''zmanjšano čustveno dojemanje'' (kot se je izrazla Exit) pri meni že stalnica.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
hayley - Cosmopsiho
- dobro en stavek sem napisala ( da se mi ne zdijo najboljsa resitev, ce je le mozno brez..), kaj je zdej panika, kaj smo 'skocile', se ne gre za nobeno stigmo ne.. Ne vem kaj je tle neuvidevno.
- nisem komentirala, ker jemljes, ampak ker se mi je zdel tak pristop: kako je zdaj vse lahko, vse super, kako izi resitev... pac ok lahko je bilo samo tako napisano, da je tako izpadlo in ni res..
- nisem komentirala, ker jemljes, ampak ker se mi je zdel tak pristop: kako je zdaj vse lahko, vse super, kako izi resitev... pac ok lahko je bilo samo tako napisano, da je tako izpadlo in ni res..
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
- glede adjev, to je zame kar nekaj fake, nic nisi razresla. Js bi tudi se lahko zadrogirala in bila skos bombasticno. Druga je ce se prav res ne da drugace.
s takšno pripombo daš človeku vedeti, da se ni dosti boril za svojo lastno dobrobit, in da je iz dcja začel jemati adje FAKE, KO DA BI SE ZADROGIRALA. to so besede, ki imajo v tem kontekstu zelo močno konotacijo. Povej to še komu, ima na dnevni bazi struggles za mentalno zdravje, pa glej kako bo odreagiral. Ni lepo, kaj naj rečem. Da primerjaš adjev z drogo, pa da ne rešuješ stvari. Kokr kol obrnem, se mi sliši grdo.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Cryselle - Kofetarica
*me je danes en tip prašal, če jem nutello z ali brez masla. Ma deeej, kaj so to ene čudne nemške fore. prvič slišim, da kdo Nutello je z maslom. Vbistvu je sploh ne jem, ampak pri nas tega noben ne počne kolikor vem.
*me je danes zmanjkalo že ob devetih.
*bi še eno nedeljo
*me je danes zmanjkalo že ob devetih.
*bi še eno nedeljo
-
hayley - Cosmopsiho
- tko lajk ker nutela ni dovolj mastna že sama po sebi
- se mi zdi, da sem s tistim 'znancem' prav uštekala, tko na prijateljskem nivoju in drugače se z večino ljudi ne uštekam. Mi je po navadi večina tipov, ki jih bolj vsak dan srečujem takih ali preglasnih, preveč ekstrovertiranih ali pa vzvišenih..
- me malo firbec matra kašna je una šjora, s katero je šel bivši na pijačo
- se mi zdi, da sem s tistim 'znancem' prav uštekala, tko na prijateljskem nivoju in drugače se z večino ljudi ne uštekam. Mi je po navadi večina tipov, ki jih bolj vsak dan srečujem takih ali preglasnih, preveč ekstrovertiranih ali pa vzvišenih..
- me malo firbec matra kašna je una šjora, s katero je šel bivši na pijačo
-
Cryselle - Kofetarica
*^ja prov res, ma saj oni vsako stvar jejo z maslom.
*sem jaz tut firbec kar se tiče izgleda bivših npr.
*vbistvu raje vidim, da gre za lepo žensko, ker to pomeni, da ma izdelane neke kriterije tudi glede videza. Od zadnjega vem za eno bivšo, kako je zgledala, in mi je bla dokaj lušna.
*sem jaz tut firbec kar se tiče izgleda bivših npr.
*vbistvu raje vidim, da gre za lepo žensko, ker to pomeni, da ma izdelane neke kriterije tudi glede videza. Od zadnjega vem za eno bivšo, kako je zgledala, in mi je bla dokaj lušna.
-
Cryselle - Kofetarica
*sem se zdaj spomnila, kako smešen priimek je mela ta bivša
*pa ko sem rekla, da je “dokaj lušna” mi je rekel, da mam jz itak prestrog okus za ženske in da so se kao vsi palili na njo, še njegovi wnb friendi p sej je bla lušna, samo ne lih moj cup of tea. Prekratki lasje za moj okus, postava taka hruška (ploh v joške, večja rit). Je bla pa blond in to že itak pali pri tipih
*pa mela je razmak med zobmi in se je kao full sekirala zarad tega
*pa enkrat mi je razlagal bivši, da je bil z eno in ko je dala modrc dol ga je kar minlo do vsega, ker je imela ogromne joške in prav povešene. Pa je bla full mlada.
*ne vem od kje mi zdej tej spomini
*pa ko sem rekla, da je “dokaj lušna” mi je rekel, da mam jz itak prestrog okus za ženske in da so se kao vsi palili na njo, še njegovi wnb friendi p sej je bla lušna, samo ne lih moj cup of tea. Prekratki lasje za moj okus, postava taka hruška (ploh v joške, večja rit). Je bla pa blond in to že itak pali pri tipih
*pa mela je razmak med zobmi in se je kao full sekirala zarad tega
*pa enkrat mi je razlagal bivši, da je bil z eno in ko je dala modrc dol ga je kar minlo do vsega, ker je imela ogromne joške in prav povešene. Pa je bla full mlada.
*ne vem od kje mi zdej tej spomini
-
Cryselle - Kofetarica
*haha, meni moj bivši ni zgledal za dol past (obraz tko boljše povprečje), postava pa kar kul. Je mel to srečo da je šel parkrat v fitnes, nardil vsak dan par deset sklec in se mu je že poznalo na telesu. Pa 180cm ni lih full, mam raje višje. Seveda to ni bil moteč faktor, ker sem sama zgolj 167cm. Samo tko, če bi lahk zbirala, bi rajši višjega.
*samo on se je vlekel tudi dost vn s humorjem. Vbistvu je tudi mene dobil na ta način, ker je blo na začetku vse full zabavno z njim.
*samo on se je vlekel tudi dost vn s humorjem. Vbistvu je tudi mene dobil na ta način, ker je blo na začetku vse full zabavno z njim.
Zadnjič spremenil Cryselle, dne 04. Jun. 2018 0:04, skupaj popravljeno 2 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov