Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 09. Apr. 2018 21:29

emanuela napisal/-a:-na tv sem videla našo forumašico, sem jo prepoznala v prvi minuti :top:

Koga, koga, kdaj, kje :D
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 09. Apr. 2018 21:31

floribundo v elementu (iz poklicnega področja). Kaj več ne morem povedati, ker bi bilo preveč :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 09. Apr. 2018 21:37

^ tudi jaz videla :ja: pridna floribunda
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 10. Apr. 2018 16:35

-sem nakupila vse sorte dodatkov za lase in "fensi" šamponov, zj pa da vidimo, če bo kaj od tega, kar obljubljajo na škatlicah, delovalo :D
-me boli glava
-strašno si želim skodelico kave, ampak jo zadnji mesec pijem samo enkrat tedensko, ker me drugače želodec boli
-sem včeraj odprla sezono kofetkanja oz kakavčkanja ob Ljubljanici na sončku <3 čimveč takšnih dni
-dobra družba, prelepa lokacija in topla skodelica nečesa = perfect day
-me malenkost skrbi za nekoga
-se veselim svojega prvega neevropskega potovanja
-moram naredit nek poceni plan za poletje
-2 leti nazaj sem na campu ob bohinjskem jezeru spoznala blazno simpatičnega izraelca. ne vem, zakaj sem zj to napisala, je nekako skočilo v glavo :D
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 10. Apr. 2018 17:54

- da enga kolega baje moja crush spominja na punco s filma Girl with the dragon tatoo, dejansko ma neke take tatooje malo nad gležnjem, ki bi lahko bil kak dragon.
- da zdej je najbrž ne bom več vidla, alpa res bolj izjemoma :( , ni mi blo usojeno to :( , js sm ji bla ful kr ena.
- sm zvedla, da pripravnica, ki je začela delat istočasno kot js, je prišla zraven z vezami
- da od prijateljic, sem samo eni zaupala za ta girl crush, drugače mi je to awkward govorit s puncami, bolj mam te debate s tipi/kolegi
- ful paše bit zdaj notri na toplem in pit topel čaj, ker me je čisto prepihalo zunaj, js pa še vseeno đelati jedla
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 11. Apr. 2018 13:21

Ahhhhhh, kr oddahnila sem si. Ključe od stanovanja dobiva jutri, pogodba za šiht podpisana, končno lahko za Sarissima dodam še mag., mam še en teden dopusta preden začem z delom. Življenje je kr kul, ko začnejo padat taki "večji" projekti na svoje mesto.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 11. Apr. 2018 18:29

-* fuck so cepiva draga, in fuck sem jaz občutljiv na cepiva, danes in jutri sem mrtev.
-* me čaka še 1 mesec raznih doz in ne vem česa, ampak sem vzel kot naložbo, razen tifusa ima vse daljši rok trajanja, tako da :D.
-* sem dobil še vse potrebne informacije glede višinske bolezni in malarikov, zdej vem da ti ni treba jemati viagro za višino, ampak da je tablet z istimi efekti na žile brez da bi imel kakšne druge efekte :lach: .
-* sem prepričal starša da nehata igrati varno in da gresta v nekaj brez nekega odpovedovanja in ne vem česa, pač skoči in je to to...če si v 50ih moraš izkoristiti ta čas še, ne pa šparati.
-* me ena stvar še konkretno jeb* zdle da jo zaključim, na bruhanje mi gre, ne da se mi več....fuck.
-
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 11. Apr. 2018 18:41

Čestitke Sarissima :bia:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 13. Apr. 2018 18:28

- da ima ta cosmopolitan res kakšne čisto mimo članke, sploh ta na prvi strani s tem 'Zakaj je dobro hodit s poročenim moškim' in pol našteva pluse, moj bog res, a to je nekaj kar naj bi blo sprejemljivo in se da v revijo??
- sem lih učeri neki random prokrastinirala po ytu in mimogrede pogledla nek intervju od ženske, ki je bila ljubica od Trumpa
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 14. Apr. 2018 7:03

-* bo kul vikend, danes je dan za prijatelje in večerno Ljubljano, v nedeljo pa tipična slovenska požrtija, love it :D.
-* gre moj najboljši prijatelj na služenje vojaškega roka, sem ponosen na njega, resnično, pri teh letih in izobrazbi mu ne bi bilo treba, ampak je nekako ugotovil da ima to željo že od otroštva. Sam zase vem da je bila to ena izmed najboljših izkušenj v življenju, in mi je v življenju lažje ker sem to naredil, zaradi tega sem boljši človek in imam ogromno dobrih prijateljev.
-* sem zadnje čase extremno sentimentalen, prav tisto skoraj cringe čustven :lach: , pomoje sem v zadnjemu mesecu povedal večim ljudem da jih imam rad in jih cenim kot v celemu življenju prej.
-* z fotrom predelujeva našega Berlingota za krajše izlete, sva naredila poden ki se ga lahko hitro zmontira ven, 7cm vzmetnico in kasneje še manjše predale...je ideja samo da greš za noč ali dve spati nekam na luštno lokacijo , skočiš v prtljažnik in greš naslednji da naprej v akcijo.
Bomo v nekaj letih družno kupili kombi in ga predelali v nulo za potovanja, potem pa samo neka razpredelnica za uporabo in je to to.
-* sem vesel za celo mojo družino, mami se je dve leti borila z bullyi na šihtu in zmagala, foter začenja projekt selitev na primorsko in je ves nahajpan, brat ima kul zvezo in dobro služi, sestra je pa itak stroj, ima že zrihtano dobro službo s podporo do doktorata in res fajn fanta. Naša družina na prvi pogled deluje malo hladna drug do drugega ker smo si res različni, ampak zame smo ekipa, vsak je močen individualist, ampak si nudimo absolutno podporo pri čemerkoli, se popolnoma sprejemamo in gremo v projekte od katerih imamo vse nekaj.
-* mi počasi malo ven seka moja tradicionalna narava, kjer bi iskal in potem gradil zvezo in imel otroke, ker mi to veliko pomeni in ker sem rad predan nečemu in skrben, plus rad imam otroke. Samo vedno sem delal po planu kaj je dobro zame, je pravi čas in kaj ima dolgoročno boljše efekte name in mojo osebnost, najprej me je povlekla vojska, zdej me vleče svet, ko končam vse te stvari pa hej z veseljem velika družina, ker bom dober foter. Nujno pa rabim bolj prizemljeno in odgovorno žensko, ker rabim premzo :) .
-* grem sprehoditi psa, zajtrk, delo, potem pa v mesto.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 14. Apr. 2018 13:09

- Da sem si v najini Chill Room prizgala vse hipsterske luci, se vsedla na hipstersko okensko polico zakopana med hipsterske blazine, si naredila ne-hipstersko kavo (instant ;D ), prepricana macka, da se mi pridruzi (nekje sem brala, da so macke tudi hipsterske?) in sedaj opazujem soncni zahod med nevihto :hearts:
- Bi res morala dokoncati tole Chill Room, ker bo sedaj ze kmalu eno leto od kar sva tu in se vedno nisem koncala vseh detaljev.
- Ce smo ze pri hipsterskih zadevah, pred nekaj leti sem kupila 50+ let star fotoaparat in ga dooolgo casa imela le za okras na polici. Potem sem celo uspela najti film za ta fotoaparat in me spet mika, da bi ga preizkusila. Tip na bolsjaku je trdil, da deluje. Samo me je strah, da sploh ne bom znala vstavit filma, za zacetek :lach:
- Da komaj cakam podaljsani vikend konec meseca in izlet iz mesta. Rezervirala sva nek resort sredi gozda in grickov in dragi se je celo izprsil in rezerviral drazjo sobo z razgledom :lol:
- Pa se en poplavljen gozd bova sla pogledat, ki ga hocem videt ze par let. Plus plantaze caja in cajcek, hribi, zelenje, vonj po monsunu, mir... Meni je na tistem koncu res vsec!
- Da bi naj sla vceraj v Staro Dhako z enim Slovencem, ampak se ze 3 dni pocutim ko en drek. Decko se je ocitno cisto fajn znasel brez mene in deluje navdusen. Sama ze dolgo nisem bila "dol" in sem se prav veselila, ker mi je Stara Dhaka se vedno eden najbolj norih, zanimivih, najlepsih kosckov sveta in me vedno napolni z adrenalinom. Upam, da kmalu spet pride kdo, da bom imela izgovor, da grem :)
- Da bi jedla neke dobre testenine, ki bi mi jih skuhal nekdo drug. Mislim, da je bila instant kava dovolj kuhanja za danes.
- Kava je popita, mogoce bi si odprla slovensko vino od doma?
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 14. Apr. 2018 14:32

*da sem zelo zadovoljna s svojo odločitvijo, da si puščam rasti naravne lase. Lasje so zdaj po letu in pol že neprimerljivo boljše kvalitete. Vbistvu imam zdaj pol glave svoje, polovico sem si pa pobarvala s trgovinsko čokoladno rjavo in wow, prvič v življenju, da sem zadela svojo naravno barvo 99%. Do sedaj še nikoli nisem imela sreče s trgovinskimi barvami. Se pa hitro naveličam stvari, tako da najbrž se bom čez kakšno leto, dve, odločila za balayage (ene par svetlo rjavih pramenov proti konicam), da malo popestrim vse skupaj. Sem pa bila že skoraj črna, oranžna, tudi blond, rdečkasto rjava, tako da zdaj nimam kaj več eksperimentirat veliko, ker smz, da mi čokoladno rjavo najbolj paše.

*da je imeti sorojence, s katerimi se dobro razumeš, ena boljših stvari na svetu. :hearts:

*sem samska že ene 3/4 leta in mi čustveno gledano čisto nič ne manjka. Samo sex pa pogrešam, to pa...ampak glede na to, da nimam niti najmanjše želje po ONS ali enomesečeih avanturah, bom pač počakala. :D

*da so mačke najboljša bitja. :cool: In tudi zveste so...moj maček je za mano tacal po najhujšem snegu. Danes je pa spal in ko me je slišal je takoj odskočil in se prišel pomucat. In ne, ni hotel hrane. :D Je še veterinar rekel, da je pasji maček. ;D
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 14. Apr. 2018 14:58

Cryselle napisal/-a:*da so mačke najboljša bitja. :cool: In tudi zveste so...moj maček je za mano tacal po najhujšem snegu. Danes je pa spal in ko me je slišal je takoj odskočil in se prišel pomucat. In ne, ni hotel hrane. :D Je še veterinar rekel, da je pasji maček. ;D

- Da jaz tudi ne razumem, zakaj imajo macke kar malo slab sloves. Ja, niso psi, ki od navdusenja skoraj omedlijo, ko prides domov. Ampak moj macek naju vedno pricaka pri vratih in mjavka, ko se po stopnicah hodiva. V prejsnjem stanovanju je ze avto slisal, ko sva parkirala in ga prepoznal. Ves cas hodi za mano in tudi ce mu ni do cartanja, je vedno nekje v blizini. Macki pac niso tako bebavo navduseni nad vsem :D
Preden me kak dog person napade, jaz imam enako rada oboje in bi z veseljem imela tudi psa, ce bi imela pogoje. Ampak ko sva se odlocla za zivalco, je macka prevladala, ker je bolj low maintenance.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 14. Apr. 2018 18:45

- js sem pa skoraj ravno kontra glede bivših in sexa, sexa sploh ne pogrešam, niti njega kot fanta ne tako zelo, ampak najbolj njega kot najboljšega prijatelja in človeka, ki mi je bil blizu in kateremu sem lahko vse zaupala, veliko več kot kakšnim prijateljicam. No saj sva toliko še v dobrih odnosih, da ko je kaj osebnega ali v družini narobe, se mu lahko zaupam. Po eni strani zna bit otročji in tudi je malo mlajši od mojih tabližjih prijateljic, po drugi je pa tudi on že imel neke take življenjske izkušnje, da zna bolj razumet kot prijateljice..
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 15. Apr. 2018 8:33

- Jooj čisto mi primanjkuje motivacije zadnje dni :? Skos bi bla zuni pa se po soncu sprehajala.
- js tudi ne vem najbolj kaj bi si z barvo las naredila, pustila kot je ali kaj pobarvala. Bom verjetno enkrat kmalu mogla it do frizerja, ker je zdej že okrog pol leta kar sem bila nazadnje. Moj frizer ima same pametne ideje, kaj mi kao ne bi pašalo in v kaj me ne bi barval.. torej bolj oranžna ali temnejša od mojih sedanjih las je kao no-go zame. Po njegovi logiki, naj bi vsaki najbolj pašal lih malo svetlejši odtenek od naravne barve las. Če si bom karkoli delala poleg striženja, bo najverjetneje kakšen blond ali še svetlejši rjav balayage.
No čeprav če pomislim, je moji mami (ki ima iste barve polti, las in oči), ki je tudi v mladosti že imela vse možne barve las, od svetlo blond do črnih, za moje pojme iz slik ful pašala taka rdečerjava, mogoče bi tudi meni.
- ena kolegica se je iz daljših las ravno ostrigla na tak krajši paž in ji noro paše, sploh na temnejše lase, prav res taka seksi frizurca na njej zgleda.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov