Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 09. Jun. 2016 12:34

- ker dejansko obstajajo ljudje, ki mislijo, da se take in podobne stvari pri nas ne dogajajo. to je vse...
nekogirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 11. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a nekogirl » 09. Jun. 2016 12:47

..
Zadnjič spremenil nekogirl, dne 17. Jul. 2016 16:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 09. Jun. 2016 13:31

^ eno so mnenja, drugo so pa dejstva ;)

- Da je bil vceraj v siski eden boljsih koncertov ever, KONCNO ena normalna, ziva publika :hearts: svic je tekel v potokih, vsem so se videvale zile na vratovih, ni da ni :D nic, res bom mogla zacet na metalske spile hodit, tam je menda veckrat taksna energija, kot pri nasih hipster bendih
- Da sem, kot obljubljeno, sla bit najstnica pred tourbus in si uresnicila zeljo ter sla po fotke in podpisat plakat, ki ze ponosno visi na steni :P it's the little things..
- Da so bili ljudje presenetljivo skulirani, kulturni, fer - vsak si je vzel 5sek za bend in se nato odmaknil, da so lahko se drugi prisli na vrsto :)
- Da sem prispala pri kolegu, kjer zivi tudi njegov cimer, katerega sem pred kratkim na nezen nacin 'zavrnila'.. Ko se je zjutraj zbudil mu je bilo najbolj nerodno, ker sem ga videla v boksaricah (baje ni nasel hlac od pizame? :D ) prisrcno shy clovek.
- Da se mi odpirata dva zanimiva projekta in upam da bom koncno lahko skenslala tiste mini pijavke, ki mi delajo vec skode, kot koristi. :)
Uporabniški avatar
cauliflower
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 12. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a cauliflower » 09. Jun. 2016 16:04

saarijarvi napisal/-a:- Da sem, kot obljubljeno, sla bit najstnica pred tourbus in si uresnicila zeljo ter sla po fotke in podpisat plakat, ki ze ponosno visi na steni :P it's the little things..

- da sem se, ko sem tole prebrala, spomnila, da sem jaz v nedeljo pozabila odtrgat plakat in ga dat podpisat skupini... tam sem se parkrat spomnila, pa so se mi plakati zdeli predaleč, potem se nam je pa vsem tako mudilo, da sem se šele danes spomnila, da ga nimam. Šment :/

- da je danes prvi dan od prejšnje sobote, ko sem doma in brez obveznosti, zato se lahko končno spočijem in delam NIČ! :D

- da sem kljub frej dnevu šla k zobozdravniku, ker sem mislila, da me boli modrostni zob...nakar ugotovim, da imam samo vneto uho. To je dobra stvar, bolje uho kot ruvanje zoba :P

- mali 14 dni pred koncem pouka na 11 cvekih...in gospod lagano sedi pred računalnikom in gleda film. Who cares :rolleyes:

- me mikajo hribi..sem že naredila seznam vrhov za to poletje! :D
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.

(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 09. Jun. 2016 22:11

... da me osvaja seksi sosed. sem debil glede tega, ampak končno sem dojela... :D :D
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 09. Jun. 2016 22:49

-si želim, da bi tudi jaz imela seksi soseda :D ampak klasično vse kar dobim so zakajeni hipiji, ki se uspejo zvaljat iz postelje (če je po sreči) malo pred četrto uro popoldne :D
-mi je všeč, da se začenja prvenstvo, se spet nekaj kulskega dogaja
-me je danes ful napral dež, ampak je bilo prav fajn. čutiti mrzle sveže kapljice na obrazu... ahh it's the little things.
-si želim, da bi šlo iskanje kakšne normalne službe malo bolje
-imam rada veliko ljudi.
avanii
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a avanii » 09. Jun. 2016 22:58

- da veckrat zvecer berem forum
- mam odprto okno in poslusam, kako pada dez & poskusam razbrat kater komad spila siddharta v krizankah, na kaksen koncert grem se vedno (vcasih sm bla res super fan) samo sem doskrat razocarana. Sploh akusticni v skofji loki je bil med bednimi ...pa kurzscluss s tisto glupo dvorano s stebri da moram gledat 10 m stran od odra koncert preko platna. Kajdafak.
- da prepocas dojemam, in sm rabila ksn dan da sm dojela kaj mi je vse reku, ne razumem zakaj je tko tezko bit iskren pa povedat " lej to ne bo slo" da sm rabla razcistt in sm mu dala priloznost da pove in spet izgovori, a ne mors bit nornalen clovek, k da sm glupa on pa našopan ego do konca. Kaj je to fora da pr 28 se vedno furas "jst sm kul" imidž.
-lahko bi spala, k mam jutr izpit.
nekogirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 11. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a nekogirl » 10. Jun. 2016 7:03

..
Zadnjič spremenil nekogirl, dne 17. Jul. 2016 16:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 10. Jun. 2016 10:12

- 3 dni frej, moram se spravit pospravt omare, vreme ustrezno
- mi je všeč dež, samo ugotavljam, da sem skoraj edina, vsi se pritožujejo in čakajo pravo poletje...jaz pa že zdaj čakam jesen
- sem imela nočni pogovor s sestro in se mi res smili...beden občutek, ko ne moreš nič konkretnega naredit, da bi se druga oseba dobro počutila
- sem po tem še nekaj časa razmišljala kako imajo nekateri moški zgrešene predstave o življenju žensk... (capo če bereš, nehaj, ker me skrbi, da ti bodo v nasprotnem oči ostale obrnjene navznoter zaradi močnega zavijanja), ker mi je napol jokala v telefon o tem kako so se vsi moški v kolektivu, celi stavbi, spravili nanjo in jo nadlegujejo za kave, govorijo kaj vse se govori za njenim hrbtom, da je najlepša ženska tam, poizvedovanje o zasebnem življenju... to pišem tu, ker je na tem forumu kar nekaj tipov, ki mislijo kako je to popolno in kako srečna je lahko taka punca...v realnem je pa mala najbolj žalostna in depresivna oseba kar jih poznam :( . take stvari ji ne pomenijo nič in ne spremenijo njenega življenja.
- po drugi strani ste moški boleče predvidljiva bitja kar se tiče žensk...glavni ženski adut da jo moški hoče, je izgled, veliki večini kaj drugega ne šteje...ob koncu dneva je to pač realnost, hočemo al nočemo priznat.
- seveda je polovica teh tipov vezanih :tot:
- vedno v takih okoliščinah in podobnih izkušnjah razmišljam o tem kot sem že enkrat rekla...da ste moški lahko srečni, da ženske niso tako plitke kot so moški... :!:
- razni Bunki in ostali...stvari niso vedno tako "idealne" kot se vam zdi, da ne omenjam onega lunatika iz teme o nekonkurenčnosti puncam in nabiranju številk spolnih partnerjev (dejansko se nekateri ne zavedajo, da veliki večini žensk to ni cilj, izgled gor, dol)
- so ženske tudi samo ljudje, s svojimi nesigurnostmi, težavami...in lajfom, ki ga morajo živet
- da mi noben ne more očitat, da sem pisala o sebi :rolleyes: (lol)
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 10. Jun. 2016 12:04

* tudi men dež tako paše. se mi zdi, da se lahko končno malo umirim, ker imam občutek, da me to sonce priganja. in se mi je zdej prov jeseni zaluštal. mmm <3
* delam zapiske za en članek že sto let, ker je res tako obupno napisan. se mi zdi, da avtorji teh znanstveno strokovnih člankov prov tekmujejo, kdo bo na bol zagulen način opisal nek čist osnovi pojav. jaooo. da pa eno uro morn brat eno stran, da razumem, kaj mi hoče povedat, je pa res tumač :(
* mam pregled v ponedeljek, pa že mal živčki delajo, čeprav vem, da ne more biti nič hudega, in da je vse rešljivo. ampak ja. itak, da se bom mučla.
* berem knjigo Prva oseba množine. resnična izpoved o tipu z disociativno motjo, ki je rešel travme iz otroštva, na ta način, da ima kar 24 osebnosti... prov bizarno... me je pa vedno ta psihopatologija zelo zanimala, sploh funkcionirajo ti ljudje.
* sem nenehno utrujena :( danes sem spala 9 ur, pa še dopoldan po vožnji sem spala tri ure. im turning into a cat.
* se mi lušta Miyazakija, si ga bom privoščila po predelanem članeku in oddelani službi!
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 10. Jun. 2016 15:14

Exit napisal/-a:* berem knjigo Prva oseba množine. resnična izpoved o tipu z disociativno motjo, ki je rešel travme iz otroštva, na ta način, da ima kar 24 osebnosti... prov bizarno... me je pa vedno ta psihopatologija zelo zanimala, sploh funkcionirajo ti ljudje.

Jaaaaa jaz sem tudi pred leti to knjigo brala, mislim, da jo imam celo doma, in mi je bilo ful wow. Se spomnim, da je bil avtor enkrat na nekem talk showu (mogoce celo Oprah?)

- Da moj macek ne mara Nicki Minaj in mu ne zamerim.
- Da ko sem sama doma, z mackom plesem na komade od Taylor Swift. Kako, da nisem se vedno samska, mi ni jasno :D
- Da posledicno macek tudi Taylor Swift ne mara.
- Da je Ramadan kul, ker je povsod toliko hrane pa se malico si lahko na easy vzamem zunaj pisarne, namesto da jem tisto ogabno sranje, ki ga ponavadi dobimo.
- Da komaj cakam dopust. Jutri bom kupila karte za part 1.
- Za part 2 pa malo kasneje. Ampak kmalu. Poletje bom prezivela doma :cheer: Sefu sem ze sporocila, da me po praznikih ne bo.
- Da ima moj macek puncaksto ime, ampak ze nekaj casa vema, da je fantek. Pa se kar ne moreva navadit. Ups. :lol:
- Da sem po fuuuul casa nekaj malega objavila na blog. Bom zdaj spet redno, ampak bo ful dela, da spet pridobim obcinstvo nazaj :(
- Da upam, da je to prvi korak, da vzamem svoje zivljenje spet v svoje roke. Wish me luck.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 10. Jun. 2016 22:54

_patchouli_ napisal/-a:
Exit napisal/-a:* berem knjigo Prva oseba množine. resnična izpoved o tipu z disociativno motjo, ki je rešel travme iz otroštva, na ta način, da ima kar 24 osebnosti... prov bizarno... me je pa vedno ta psihopatologija zelo zanimala, sploh funkcionirajo ti ljudje.

Evo, čakam že leto.

http://www.thewrap.com/leonardo-dicapri ... wded-room/

-* Payet with a Thundercunt! Jezus kak gol.
-* gledam X-Men Apocalypse, in ko Apocalypse išče svoje 4 jezdece, igra Metallica-Four horsemen. Its the little things. Poslušajte, komad trga!
-* mi gre na živce, ker mi je spet ena pesem od JBja kul, moram priznati da tipson dela dobre karierne poteze.
-* sem si sposodil od kolegice DSLR in sedaj se na videu delajo neke črte, samo upam da je bila svetloba, ker je snemala belo rjuho, in je edino to dobra rešitev. Res se mi ne da plačevat servisa, sploh ker nisem nič naredil.
-* gre moja sestra za poletje au pair v London, in se bo imela lepo, glede na to da je hiša v centru in ima bazen. Zdajle ima teste za logopedijo, tako da ...way to go sis!
-* mi gre tole z Rogom na k., obe strani sta preveč extremni, ampak vseeno bi morali Rog obnoviti, postaviti neka pravila določenim drkačem ki so tam, in obdržati neodvisnost. Problem naše države je, da institucionalizira vse kar se gre glede mladih, in potem 50 letniki vodijo MCje, japajade.
-* se mi zdi da se glede umetnosti v Sloveniji še vedno tepeta ideji socializma, in tržnega gospodarstva, po eni strani imaš gnoje umetnike ki se živijo na račun države, potem imaš vedno iste bende povsod kjer država plača, po drugi strani imaš pa Jankoviča ki bi pobarval bakico in jo prodal moderni galeriji.
-* mi gre pa na k. to pretiravanje rogovcev, Ljubljana najbolj kruto mesto na svetu. Resno? Bodi reva, samo ne žali ljudi ki živijo v Siriji ali downtown Detroit.
-* je trenutno spolno življenje najbolj opisano z besedami Rona Swansona: Epic and private. Ljubezen je pa k***c, ker še vedno obožujem tisto kozo, in bi menjal ves trenutno epski sex, za eno večerjo z njo. Večerjo sicer lahko dobim kadarkoli z njo, sam ona ne bo sladica.
-* fuck it, še 10 mesecev.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 11. Jun. 2016 0:40

_patchouli_ napisal/-a:- Da moj macek ne mara Nicki Minaj in mu ne zamerim.
- Da ko sem sama doma, z mackom plesem na komade od Taylor Swift. Kako, da nisem se vedno samska, mi ni jasno :D
- Da posledicno macek tudi Taylor Swift ne mara.

mislim da je skrivnost rešena :D plesanje je pa sexi (še posebi če maš usnjene hlače :$)

- da Leo kopira stil oz LZja, vidim :P
- da se strinjam z LZjem kar se Rogačev tiče. tud meni ni všeč da bi se neke biznise delalo pol tam, ampak to zgago ki jo te "umetniki" delajo pa tud ni za nikamor.. se prav vidi da je vse to bolj kot ne iz dolgčasa ker ne vejo nad čim bi se drugače spuntali. če bi se jim dejansko šlo za to, bi se zavzeli skupaj pa dejansko naredili nekaj, obnovili tovarno, organizirali nekaj, ampak vlagat v nekaj seveda ni "umetniška svoboda" i guess :P je lažje farbat in sprejat ko ti zapaše, potem pa domov it.
- da sem len ko fuks.. ampak sej sem lahko mal, vsi izpiti so narjeni :) bi blo pa bolš če ne bi bil.
- :3
hej norci :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 11. Jun. 2016 7:56

-da od danes naprej se pa morem lotit resno učit,ker učjri sem cel dan zabušavala. Krava! :moo: :schlaumeier:
-sem šla do prijateljice z namenom,da ji vrnem polnilec za mobi in na koncu sva ene dve,tri ure čvekale in še horoskope začele preučevat,da sem pozabila,kaj je bil moj prvotni namen obiska in še vedno imam ta polnilec
-je po enih desetih letih ponovno ratal moj guilty pleasure preučevanje horoskopov,planetov,natalnih kart.. :/ :) :smilingplanet: ..in ja glih ob najboljšem času se spomnem to počet :rolleyes: ..sem mogoče falila fax in bi se mogla z astrologijo ukvarjat :chin:
-ma ona ful kul fanta,ki se spozna na horoskope,astrologijo in mi je kar s prve napovedal neke značilnosti glede na moje planete :P
-ena izmed mnogih napovedanih stvari je,da poroke niso zame..sej kul,dokler sem še 'mlada'..samo potem pa raje ne bi bla neka (osamljena) stara tetka z miljon mačkami :?
-da ta prijateljica je drugače res posebna oseba,pomoje ima kak skriven priročnik skrit pod posteljo;Kako živeti življenje? (na najboljši možen način)Mi je res prav inspiracija. Je imela na moj pogled na življenje,nazore gotovo tudi ona nekolikšen vpliv. Looking up to her. :)
-mama od mojga ma neke zdravstvene probleme in on je cel zasekiran,res upam,da je vse v redu z njo :?
-da zdej vesta za moj obstoj na tem forumu natanko 2 osebi.(če odštejem forumaše). Ena od njih je moj fant,ki je prvo,ko je preletel par stvari tle gor in mu še nisem povedala kateri nick je moj, mislil,da sem nesanica. :D :lol:
-včasih se lahko iz prijateljstva za sex razvije nekaj več-zveza..včasih pa ravno obratno?.. :idea: ..tak filing sem malo imela zadnji čas. Samo potem,ko sem to stvar privlekla na plano je on vse zanikal,mal sem se skregala zarad tega pred par dnevi.
-on v prostem času ful rad riše in sem dobila eno vrtnico narisano v opravičilo. :)
-sta mi v zadnjem tednu že dva tipa(iz preteklosti),ki nista moj fant, izustila/napisala,da me pogrešata.Wtf resno? :rolleyes:
-fant skor vedno spi ful več časa kot jst :rolleyes: :juggle: :whistle: :schreiben:
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 11. Jun. 2016 9:16

* se mi zdi, da se malo vlečem ven iz vsega, s tem, da se še zalotim pri črnih mislih. dokler si ne bom oprostila stvari iz preteklosti, ne bom mogla nadaljevati. je pa problem, ker se zelo obtožujem :D je pa zanimivo kak ti enkrat sam nardi BUM v glavi, da pogruntaš, da tako ne moreš živeti več naprej. je pa treba sprocesirati, si oprostiti in živeti s temi na novo pridobljenimi načeli oz prepričanji naprej. to je osebnostna rast, kajne? mogoče pa pridem čist "normalna" ven iz tega :lol:
* mi je končno uspelo predelati tisti grozni članek, čakajo me pa še ostale stvari.
* me čaka delovni vikend, me nekako ne moti, ker je slabo vreme.
* prvič sem dobila plačo in dejansko ne čutim potrebe, da zagonim za kake bedarije (beri: oblačila - res imam nabito omaro). mogoče celo kaj prišparam wooo.
* sem v istem šla gledat, če bo moj fav band kej blizu. in so konec avgusta v berlinu. moj fav band in moje najljubše mesto na svetu. hjooo :D
* grem mogoče v začetku avgusta na morje s kolegico. mi je čudno to poletje, sem bila čist zihr, da ne bom šla nikamor, ali da bom šla sama, ker je res 99% kolegic, kolegov poparčkanih. forever alone
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov