Mene osebno sploh ni pritegnu Catcher in the Rye. phony phony bla bla bla bla, kurč* vseskozi. nevem. ni mi sploh potegnal. in se mi tudi zdi rahlo shrljivo, da je ta knjiga "navdušila" toliko serijskih morilcev itd- kaj točno jih je pritegnilo??
+ tista scena z njegovim učiteljem me je čist zmedla.
* esej zelo hitro napreduje. rok oddaje je v petek, jaz pa sem že spisala 8 strani od 15ih zahtevanih. najs.
* sem vesela, da mi uspeva redno telovaditi. zjutraj se zbudim (no... moje jutro se začne ob 11h, 12h... ah študentsko življenje <3) in grem kr telovadit, da se čim prej "rešim", pa opazila sem tudi, da je počutje skozi dan občutno boljše, če zjutraj telovadim...
* obožujem iskanje seznamov knjig/filmov, ki jih moraš nujno prebrati/pogledati - ampak nažalost jih vedno najdem v najbolj neprimernem trenutku, ko imam veliko dela za faks... in sem ravno pred kratkim našla spet en fenomenalen seznam knjig, in me kr stiska pri srcu, da nimam časa za branje

ahh... je pa trenutno na prvem mestu not that kind of girl od lene dunham...
* se moram spraviti v kino gledati interstellar - sem slišala, da je super, na imdb ima oceno 9. prav tako komaj čakam hunger games hihih

“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”