Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
schjora
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 11. 2012
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a schjora » 20. Jan. 2016 19:49

^mogoče ni imela najboljšega dne? Al si pa kaj butastega izjavil :razz:

- odštevam dneve, odštevam ure, čas se pa nikamor ne premakne ...
- bi si želela, da se bo letošnje leto izteče bolje kot se je lansko.
- mogoče bi morala zmanjšat pričakovanja, pa ne bo takih razočaranj na koncu. Hm.
- Al se pa samo neham sekirat, pa bo boljše :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 20. Jan. 2016 20:27

mogoče :D ni blo dost časa da bi mel šanso kej zaj**at, samo pse sva si drug drugemu predstavila..

priznam,
- da me zmede če se človek od mene poslovi z "živjo".. jaz vedno rečem adijo/nasvidenje/čau, živjo vedno samo kot začetni pozdrav (nima veze s to punco)
- da za pol dogodkov na faksu izvemo šele kak dan prej, pol pa, ko so že mimo. samo na kakšno nepomembno bedarijo opozarjajo par mesecev prej vsak teden.
- da kaj je s tem 20-let-mlajši/starejši-parčkanjem zadnje čase? podobna leta že dolgočasna? mogoče se tista prava zame sploh še rodila ni :P ali ma pa že otroke tok stare kot jaz.. mogoče bi moral spoznavat vrstnice sam zato da njihove mame spoznam :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 21. Jan. 2016 0:29

-* smo ga proslavili z kolegi, jaz sem dobil job, en je prišel ven iz slabe zveze in drugi je prebolel virozo. Ajde v Guinessa :lol:
-* sem v pivnici gledal en zmenek, opazoval sem govorico telesa. In ona je počivala na svojih dlaneh in ga zrla v oči, vsakih 5 sekund je božala svoje lase, smejala se je vsaki besedi. On je pa sedel s telesom stran od nje, in imel roke med nogami, kot da se hoče odriniti stran od stola. Punca bo žalostna.
-* potem smo šli v Maca, kjer smo srečali enega nahajpanega tipa, ki je bil več kot očitno na koki, in mi je razlagal o svoji Dominikanski kurbi. Sva se pa fistbumpala, kar legenda, sam pač, ne snifat koke v Macu :D.
-* grem potem na vlak, in stopim v kupe, in vprašam neko žensko srednjih let če je prosto, in ona me pogleda z najbolj BITCH face ever, res tisto...bruh. Premeri me od glave do pet, od pet do glave, in me zre v oči...in reče: "ja, če se boš znal obnašati".
WTF, samo zaklel sem in se obrnil. Očitno se ne znam.
-* me ljudje iskreno zabavajo, sploh zdaj ko sem se bolj navadil gledati ljudi v oči in imam mnogo boljše socialne sposobnosti. Danes sem na ulici zagledal neko punco, ki je dobesedno žarela od sreče, na sebi je imela tisti nasmeh. Nekaj se ji je zgodilo, in ji je bilo tisto...vau. In sem bil vesel, lahko prenesem vse tipe na koki in bitchez iz vlakov, samo zato da lahko vidim iskreno srečo.
-* gremo čez dva tedna z frendi spet na vikend, lepo Mario kart, streljanje z lokom, malo telovadimo, in imamo najboljše debate.
-* moram spet malo povaditi strokovno angleščino, kupiti nekaj srajc, in kakšno obleko. Super, kupovanje oblek, my favourite.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
nekogirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 11. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a nekogirl » 21. Jan. 2016 12:22

..
Zadnjič spremenil nekogirl, dne 17. Jul. 2016 16:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 22. Jan. 2016 0:18

*sem razočarana nad sabo, da sem spet dopustila, da pride do tega in da bom postala taka... pošast. najraje bi se vsem vnaprej opravičla za vse
*dobra novica pa je, da sem končno našla črne kavbojke, ki niso strgane ali tanjše od pajkic
*da morem prit do dna vsem zdravstvenim težavam, ker se mi ne da več ukvarjat s tem in sem povrhu vsega še kronično nenaspana
Uporabniški avatar
exterminate
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 11. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a exterminate » 22. Jan. 2016 8:46

- da se še danes kar ne morem zložit skupaj in v polnosti dojet kako čustveno in fizično naporen je bil zadnji teden
- da je neverjetno, kako na drugačen način funkcioniramo v medsebojnih odnosih moški in ženske
- da sem v zadnjih par tednih zvedela 4 res slabe novice od prijateljev/znancev - vsi psihično/fizično bolni, ali v totalnem sranju glede svojega življenja. In me je vse skupaj totalno podrlo ker so vsi super ljudje, jih imam (sam jih imela) rada in me skrbi za njih.
- da sem hvaležna za mojo najboljšo "šiht cimro" s katero si delimo pisarno, gospa ima ogromno nekih osebnih izkušenj, ki jih deli z mano, podebatiramo vsako večjo stvar, ki se nam zgodi in je res velika opora. Direktno mi pove, kaj si misli, me "nežno" sklinca, ko se sekiram zaradi stvari na katere nimam vpliva, pa me vseeno morijo, ko sem se želela spet vezat v slabo razmerje mi je vsaj 5x razumno razložila zakaj je to slabo zame, zakaj jih ne rabim v življenju, dejansko mi je dala par uporabnih nasvetov, kako pohendlat svojo in "priženjeno" familijo, za razliko od ostalih ljudi, ki samo rantajo in mi govorijo kako sem boga. Pomaga mi ugotavljat v katerih pogledih sem šibka in kako naj se izboljšam. Res je najboljša.
- da ne morem verjet, da me je skrbelo kako se bom znašla v družbi ljudi, ki niso moji vrstniki :D.
- da mi res paše to okolje, služba, ampak se ne vidim da bi to delala vse življenje. Nekoč pa si želim to delat, res :)
- da je bil včeraj najboljši dan letos - 9 ur v službi, hangala z eno bivšo cimro in kolegom, ki odhaja v tujino, opravila ene zadeve, ki so me že nekaj časa čakale in mi sedele na glavi, hengala z drugo bivšo cimro, randomly srečala bivšo profesorico in se z njo naklepetala o življenju in svetu, hengala z mojo favourite kolegico (dobila ogromno vrečo lushevih izdelkov, ki sem si jih ogledovala zadnji mesec pa nikoli nisem mela časa it dejansko do centra v šoping - obožujem pozna miklavževa darila :D ), šla na mali žurčič, (končno!) spoznala tipa od druge kolegice, ki je je asistent na faksu, pa malo starejši in je najbolj srčkan in najbolj awkward geek, in sploh sta perfektna drug za drugega :D. In sem po 3 tednih slabih novic bila v res pozitivčkasti družbi, vse so srečno poparčkane, in "akademsko uspešne" (beri nabirajo izkušnje s študentskim delom v fohu/pišejo magistrske/uspešno opravljajo izpite/jim gre dobro na praksi).
- da grem danes "na lepše" :hearts:
- da sem se totalno razpisala, ampak je bolj počasen dan danes, in imam čas :). Pa še toliko stvari mi je ležalo na duši da ne morem verjet :)
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 22. Jan. 2016 17:14

Bravo, LZ!

* sem komaj čakala, da pridem iz službe in odprem skripto, yes! (brez sarkazma, resno)

* mi grejo na živce jamrači, ki skos težijo, kako so resne zveze hard work pa whatnot; ja, matr, že postavljam spomenike vsem mučenikom in mučenicam, ki trpijo v resnih zvezah, bruh :roll:; itak, moj zveza pa ni resna, ker ne trpim, ampak uživam

* Above and Beyond = :hearts:
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
cauliflower
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 12. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a cauliflower » 22. Jan. 2016 20:22

- odločitev je padla: Indonezija, here I come :ja:

- sem šla po dolgem času spet malo na Pokljuko pogledat in obujat spomine na otroška leta. Lepo in mrzlo, sicer oblačno, ampak sem dočakala sonce. Škoda samo, da nisem mogla bit bolj aktivna.

- moram nujno najt eno temo za magistrsko nalogo. Sem si spustila kriterije in mi ni več pomembno, da mi je tema ekstra zanimiva in nepredelana - ker take teme niso šle skoz - zdaj je važno samo to, da dobim mentorico in mi požegna naslov, da lahko začnem pisat.

- ugotavljam da zadnji čas padam na glasbenike. Nikoli, ampak res nikoli, si ne bi mislila, da mi bo kdaj všeč kak "izpostavljen" tip ... no, pa so mi ;D

- se mi nikamor in nič ne da, pa sem prišla na forum pogledat in sem ugotovila, da je bolj tiho
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.

(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 23. Jan. 2016 9:39

cauliflower napisal/-a:- odločitev je padla: Indonezija, here I come :ja:

:zustimm: Podpiram!
As your lover describes you, so you are.
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sončnica » 23. Jan. 2016 14:02

- nisem bla na tem forumu že leta, in vidim, da so določeni uporabniki še kar enaki
- da tudi ko sem forum še obiskovala sem bila bolj pasiven član, redko sem kaj napisala
- da je življenje zanimiva reč, res, kdo bi si mislil, da bom leta 2016 tukaj kjer sem
- da imam občutek, da sem na določenih področjih življenja sprejemala ne najbolj pametne odločitve, določene stvari pa sem pripeljala do tam kamor sem si vedno želela
- da ne morem verjeti, da na določeno osebo še vedno pomislim..na obdobja se spomnim celo dnevno, na obdobja pa vsaj tedensko in to po toliko letih
- življenje je res ena smešna reč...
- zadnje čase spim kot ubita, mislim, da sem se po dolgem času umirila, sfokusirala, končno stvari vidim jasno, kar mi daje podlago, da zvečer zaprem oči in zaspim...nič več levo desno, kaj bo jutri in kaj je bilo včeraj.
- želim vsem cosmo uporabnikom lep vikend
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 25. Jan. 2016 15:44

Sončnica, ostani še malo in povej kaj več :)

- Mam počasi že dovolj tega učenja, bleeeh.
- Si moram it v trgovino po kak healthy snack. Zadnjič sem privlekla domov eno huge glavo zelja in kilo korenja. Moji dečki so jih zmleli v dveh "malicah". Očitno moram tokrat nabavit več.
Ross: Oh man, I can't believe you guys are leaving this place.
Monica: Oh, I know. I know. Hey, you know, you can take it if you want! The lease is still in Nana's name.
Ross: No, no. This will always be your place. It would be too sad. Plus, how much a month does it cost to feed Joey?
Monica: Yeah, it takes two incomes.

- Si moram vzet eno popoldne fraj in it malo po trgovinah, zadnje čase kupujem lepe stvari samo za druge, zase pa nič.
- Mi gre na jetra tole meh vreme. Odloči se - bo mraz ali se lahko počasi že pripravimo na pomlad??
- Grem malo ven, na luft! :flower:
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 25. Jan. 2016 19:21

priznam,
- da sem se v zadnjem času parkrat razpizdil. in res me žalosti, da je pri nekaterih ljudeh to edini način, da te sploh začnejo poslušat. če se pa normalno pogovarjaš si pa kot manjvreden. čim manj opravka s takimi ljudmi opravka, pa bo :)
- da je mogoče zarad hormonov, ker mi je ratal spet začet redno telovadit. sam libido mam pa na dnu, sam še za scat bo dober zgleda
- da se dobro počutim :) se mi zdi da sem spet ujel nek ritem v življenju in vidim pot naprej. upam da bo tkao ostalo in da gre vse po načrtih.
- da sploh nimam želje po spoznavanju.. po eni strani se mi sploh ne da čist na novo nekoga spoznavat, po drugi mi sploh ni več mar, po tretji bi si rad še mal porihtal življenje, da v zvezi lahko kaj več nudim.
- da je pa vseeno malo tesno, ko vidiš ljudi ki so se poparčkal v zadnjem času.
- da grem zdaj telovadit, se stuširat, si narest naj večerjo in gledat kakšno serijo poleg. potem pa s prijateljem minecraft špilat :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 25. Jan. 2016 19:53

* sem se znajdla v eni res težki situaciji. ampak vem, da je to dolgoročno boljše zame. res me trga na pol, bolelo še bo. res wtf. wtf. dokle više, res.
* druga nimam nič za priznat, ker sem cela fu* up.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 26. Jan. 2016 5:52

^nimam pojma kaj se ti dogaja,ampak ti želim da se čimprej uredi karkoli te že muči. :/

-.. ahja po tem izpitnem grem pa res do psihologa, ker ene stvari me je v bistvu sram priznati komurkoli, mogoče edino staršem ne,ampak njim je itak vseeno za moje želje,počutje in probleme na splošno.
-razmišljam, kdo so še osebe, katerim bi se najlažje zaupala in ugotavljam, da so to večinoma fantje s katerimi sem imela ali imam intimen odnos..in se sprašujem, ali je to po eni strani normalno al čudno, da ne morem navezat tesnejšega stika brez vključitve sexa. Nisem prepričana ali je slednji vzrok ali posledica takšnega odnosa..
-da čutim,da je nekaj narobe in morem očitno neke stvari v svojem življenju spremenit in tvegat..vedno več mi pomeni osebna sreča,zadovoljstvo,zdravje od splošnih definicij 'uspeha'.
-se morem začet manj obremenjevat kaj si drugi mislijo o meni oz. se čisto nehat. Ker ta lajf je samo moj in ostali nimajo veze.
- da si morem resnično uredit lajf in pozabit na fante oz. na karkoli v smeri resne zveze še kar nekaj časa. Moram najprej zadovoljit lastne potrebe,želje,cilje in si postat všeč, ker v obratnem zaporedju sem ugotovila, da ne deluje.
-ugotavljam, da mi lasje hitreje rastejo kot nekoč...ali mi pa samo čas hitreje mineva.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
littlebird_18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 6. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a littlebird_18 » 26. Jan. 2016 22:14

hayley napisal/-a:
-razmišljam, kdo so še osebe, katerim bi se najlažje zaupala in ugotavljam, da so to večinoma fantje s katerimi sem imela ali imam intimen odnos..in se sprašujem, ali je to po eni strani normalno al čudno, da ne morem navezat tesnejšega stika brez vključitve sexa. Nisem prepričana ali je slednji vzrok ali posledica takšnega odnosa..

imam dost podoben problem
And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]