Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
schjora
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 11. 2012
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a schjora » 22. Dec. 2015 22:38

- kje je sneg? Bundo mam predebelo za tole spomladansko vreme, bi oblekla kaj tanjšega, pa nimam ...
- bi si šla kaj kupit, ampak mi gre gneča v trgovinah do konca na živce. Na splošno mi gredo množice ljudi vedno bolj na živce.
-počasi bo treba tole zmešnjavo od življenja v red spravit. Pred pol leta se mi je zdelo, da bo šlo super navzgor, ma sedaj vidim, da je šlo ekstra navzdol. Sploh ne vem, kje naj začnem :/
-tanova cimra mi gre na živce, ker kadi in potem celo stanovanje smrdi :<
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 23. Dec. 2015 11:33

- A so lahk prazniki ze enkrat, prosim?! PROSIM?!
- Da sem tolk delala decembra, da kr brezveze. A je lahk ze konec?
- Da imava ful lepo smrekico. Skupaj z disko lucmi na stropu izgleda, kot da se je Bozicek v sedemdesetih nazrl LSD-ja in izbruhal smrekico :D I love it, love it!
- PRAZNIKI PROSIM!
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 23. Dec. 2015 15:44

Bunk napisal/-a:-Sem užival ob branju butthurt objav privržencev #ZA po referendumu na raznih družabnih omrežjih. The bigger they are, the harder they fall. :mrgreen:

Jp. Takšnih histeričnih izbruh pa že res ni bilo dolgo vidit. Najbolj smešno mi je, ker zaradi tega Slovenijo označujejo kot nazadnjaško državo, ki ne upošteva človekovih pravic (???). Medtem pa imamo ostale "nazadnjaške" države kot so: Nemčija, Avstrija, Švica, Japonska, Južna Koreja kjer poroke istospolnih prav tako niso dovoljene na drugi strani pa imamo "napredno" Brazilijo, kjer pač to dovoljeno. To je pač dokaz, da sprejemanja le-te ga oz. nesprejemanje ne dokazuje nikakršne naprednosti/nazadnjaštva.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Dec. 2015 9:43

- da je lepo, da je vsaj Grčiji uspel Za
-da če preveč brskaš po netu dobiš svašta..npr posnetek, ko sta se s svojim tipom prvič srečala/vidla nevede, da sta snemana
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 24. Dec. 2015 11:13

-* je bilo včeraj res kul :)
-* sem včeraj spoznal enega izmed največjih idiotov v življenju, in verjemite spoznal sem jih že ogromno. Kao nek intelektualec, zapit do amena, nevljuden, pa pet minut sem mu razlagal kako se toast speče..pa še to je prste porinil v režo. Kakšen idiot, resno :D.
-* je en izmed največjih turn-offov ko spoznam žensko, to da uporablja besedo kompromis v prvi uri spoznanja, in da govori kaj si ona zasluži. Vse lepo in prav, samo ne sklepava pogodbe, in izpadeš kot bitch. Prosim, raje se pogovarjajva kot dva človeka brez nekih pogojev.
-* komaj čakam da bodo prazniki mimo, ne maram te drame, ne maram da moraš biti nekje samo zaradi tega da si, kul je da si z družino, da se dobro naješ, in to je to.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 25. Dec. 2015 15:58

- da sm doma doma in mi navade stare 100 let pošteno najedajo živce...
- da sm vegetarijanka in mi mama reče, da mi dela torto z želatino :mad: :evil: :idea:
- da je po drugi strani moj lajf TOP in mislim da so to zadnji prazniki, katere sem preživela doma, saj sm mogla tut na mašo dons...
- da smo včeraj spili precej teranovega likerja in smo zaspali namesto polnočnice :lol:
- da me mikajo terme, savna & kopanje ;D
- da naj bi se drug teden slišala, videla, hmm...
Uporabniški avatar
exterminate
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 11. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a exterminate » 26. Dec. 2015 0:28

- Da je bil to definitivno najbolj čudaški božič do sedaj. Še kar ne morem verjet kaj vse se je dogajalo.
- Da so bila familiji božičkova darila všeč - jeeei
- Da sem spet 5 let mlajšemu fantu razlagala, da iz te moke ne bo kruha. Ni mi jasno v čem je fora - a) jaz sem tako otročja, da mislijo da sem njihove starosti b) izgledam tako staro da mislijo da so bodo kolegom hvalili da so bili z "izkušeno" c) so obupani d) dajem ljudem napačne vibe e) nič od naštetega. Mislim, saj nič ne rečem, dobro dene na moj ego da se še kdaj kak "obrne" za mano, ampak pri naših letih je 5 let razlike res svetlobna leta narazen.
- Da se mi spet obeta epic literatura. Wiiiiii! Čisto predolgo že nisem brala.
- Smo z bivšo cimro določile termin za počitnice. Excited!
- Ga tako zelozelo pogrešam. Še par dni, še par dni! Komaj čakam da se vidimo.
Slika

- Da ima znanec najbolj hudo žensko na svetu. Dayum, i could show her some good time :P
- Wtf se dogaja z mojim lasiščem? Še nikoli v življenju nisem imela tolko prhljaja!
- Sem spet začela pisat kratke zgodbe. Ful sem hvaležna da imam končno spet čas za take bolj time-consuming hobije :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 26. Dec. 2015 9:09

-* konec Božiča, yes! Nisem Grinch, samo preveč hrane, preveč interakcij z ljudmi z katerimi nimam nič skupnega, obisk cerkve d.o.o....to je preveč zame.
-* sem zadnjič delal z nekimi high-class umetniki (beri: bogati otroci), in v življenju še nisem srečal bolj toksičnih ljudi. Priznam, izdelki so bili dobri, samo toliko hvaljenja, nadutosti in vzvišenosti še nisem videl na kupu. To da so snifali iz zlatega pladnja je bilo samo, aham, jup, you did it.
-* gremo danes na naš vikend z kolegi, lepo bomo športali, jedli, kartali, igrali Risk in streljali z lokom. Pa še vreme je čista šajba, vikend je komplet prenovljen, tako da bo majka :D.
-* bi teti včeraj pogorela hiša če ne bi bil moj bratranec doma, nepravilno očiščen dimnik, segrel okoli, začelo goreti...hvalabogu je spraznil štiri gasilne aparate, tako da, dobro očistite dimnike, da na božič ne ostanete brez doma :D.
-* je res tisto kar je pisala exterminate, nekaj let se res pozna, če se jaz spomnim kakšen sem bil 3-4 leta nazaj se začnem režati :D. Zdaj me tako boli k***c da je skoraj že nevarno, sem mnogo bolj agresiven, socialne sposobnosti sem nadgradil na mojsterski nivo, in nasploh sem bolj samozavesten, ker končno delam na temu kar hočem biti.
-* sem ugotovil da je meja 30 let pri moškemu zelo pomembna, tam se tipi ločijo na tiste ki se zredijo in tiste ki začnejo bolj skrbeti zase :D.
-* grem jaz mesit testo za pico, vi se imejte pa fajn.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 26. Dec. 2015 10:03

- Da je bil ful lusten dan vceraj. Spala dolgo, nato sva sla na bozicno BBQ kosilo h kolegom, proti veceru pa Comicon, kjer sem nabrala nekaj malega materiala, da ne bom skoz za racunalnikom v prostem casu :)
- Da gostiva vecerjo jutri, cca 12 ljudi. Moj prinese od doma curryje (ko imajo slucajno ravno neko pogostitev in bo hrane odvec), jaz bom pa naredila se kromirjeve nachose z govedino, piscanca z ananasom v arasidovi omaki, popecene jajcevce in cokoladni mousse. No, ali bomo pa pizzo narocili :D
- Da imam 4 dni skupaj fraj, ker fuck you.
- Da imam 4 dni fraj, ampak me folk kar nekaj nervira v zvezi s sluzbenimi zadevami. Fuck off.
- Da zakaj nisem bila nikoli dobra v naravoslovju, lahko bi delala nekje v laboratoriju in se mi ne bi bilo treba ukvarjati z ljudmi. Fuck off.
- Da ne vem, zakaj sem trmarila, da si hocem v Sloveniji kupit nov laptop, ker hocem kao slovensko tipkovnico, zdaj pa sploh ne uporabljam šumnikov, ker sem se cisto odvadila nase tipkovnice :mad:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 26. Dec. 2015 10:21

- so mi prazniki kul,kar naj trajajo čim dlje
-sem lani čutila veliko več prazničnega vzdušja kot letos,pa še malo sem bila zatrapana v tem času, letos se mi čisto nič takega ne dogaja na tem področju,skori mam filing,da se ne morem več zaljubit sploh.
-bomo danes dokončno dorekli glede ny
-je danes lep dan
-upam da mi uspe it tudi kaj bordat te počitnice
-se tudi s 'frendom' nisva že dolgo vidla, telefonirava si pa ful še vedno, čisto sladko ga je poslušat, ko sva v živo skupaj se niti približno tolk ne pogovarjava.
- o fak, tisti posnetek najinega srečanja res izgleda kot da bi bil zaigran
-sem v naši prestolnici spoznala dosti zanimivih,posebnih,kul ljudi, mi je za nekatere kar malo žal,da jih nisem poznala že prej,ko sem bila mlajša..
-bo treba začet več delat za fax in malo več športat
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 26. Dec. 2015 12:45

- sem nekej pod stresom zadnje tedne, or im getting the holiday blues :roll: mood swingi na polno. Najhuje, ko veš, da se obnašaš debilno, da razmišljaš debilno, pa tega nekako ne zmoreš kontrolirat. Fuck you, Evelyn, resno.
- je posledično teta commie zamujala, ampak je le prišla na obisk.. samo na parih vmesnih postajah se je odločla ustaviti očitno.
- to be or not to be flegma... but thats not in my nature :( im passionate, im aggressive, im a "feeler" and i go crazy if i dont express the way i feel.. :| sam se ne smem preveč navezaaat, ill only end up hurting myself :S
- bi ful mela tak vikend kot ga ma Zepp. Why dont i have friends with weekends, where we can shoot with a bow, play video games, drink and have fun? ID SO DO THAT.
- moram pospravit to svojo sobo in spustit notr malo sonca, še pohištvo se mi bo povampirilo v tej temi
- sem letos izpolnila en mega cilj oziroma zaobljubo leta 2015 in se zrd tega res počutim odlično... ampak je hkrati to edina stvar v mojem življenju, ki jo imam pod kontrolo trenutno and no way im giving this up, aaaand that sounds like a typical psychological issue that im trying to suppress. Fuck it.
- diši iz kuhinje po nekemu pečenemu govejemu mesu, but no, no no no no >:/
- "LOL" na naslov tukaj desno: "4 triki, kako želodec pripraviti na večje količine alkohola" :D
-je un knjižničar še vedno lušten, he has a nice smile
+
Slika
It was forever..but it didnt last long..
lola1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 7. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a lola1 » 27. Dec. 2015 19:03

*smo šli gledat Star Wars in jaz res nisem tip za znastveno fantastiko, samo ta film je pa res top :D
*grem za novo leto na češko jeeeeej :D
* sem mislila, da mi bo težko brez njega, pa mi kar dobro gre. sem končno ugotovila, da se ne bo nikoli spremenil in nama zato ne bi nikoli uspelo
*pogrešam svojo ex najboljšo prijateljico (sestrično) pa smo si družine sprte,,jeba kaj dela lakomnost po denarju in alkohol družinam.
*se res moram učiti pa narediti izpite v prvem roku
Uporabniški avatar
cauliflower
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 12. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a cauliflower » 27. Dec. 2015 20:07

- so tele počitnice več kot dobrodošle ... in sem nadvse navdušena nad vsem dogajanjem :D Uživam!

- upam, da bo tudi danes vse super! Komaj čakam, da grem!

- me skrbi za brata. Zdi se mi, da se je zatekel v neke čudne posle, glede na to, da je "prijatelju" dolgoval 50€, ki jih je ta pravkar prišel iskat na dom. Sumljivo je vse skupaj in me resno skrbi, kaj je v ozadju. Mali doma itak laže, našedva mu pa vse verjameta :/

- mi ni jasno, kako sta si lahko dva otroka, ki izhajata iz istega okolja, sta deležna iste vzgoje, tako različna. Čudni so ti geni in predispozicije ...

- imam občutek, da bo moje ljubezensko življenje počasi spet vzcvetelo ... :)
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.

(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 28. Dec. 2015 14:34

- je ena najboljših stvari na svetu to, da sva božič preživela - sama. s svežimi piškotki in družabnimi igrami. nobenih mam, nobenih skupinskih večerij, nobenega nepotrebnega direndaja. :tannenbaum:

- čeprav je do naslednjih praznikov še čisto čisto malo, me čaka trdo delo in intenzivne vaje. :heul:

- ne vidim smisla v kreganju okrog okrog vprašanja hiša vs. stanovanje. meni se to ne da debatirati. pač zdrava logika mi kaže, da v kolikor bi komplet hiša z vso opremo stala le 100.000€ ne bi bilo zdaleč ne toliko tašč, ki se pritožujejo nad "podnajemniki" v njihovi mansardi. :!:

- me peče zgaga. za pop!zd!t. :embarrassed:

- moja glavi rabi novo barvo. jutri. ali pojutrišnjem. :D
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Dec. 2015 15:12

- se morem odločit, če bi se šla strižt in barvat pred novim letom al potem
- nisem prepričana če želim met celo silvestrovo fwbja v bližini
- sem malo skeptična kako bi se ujeli s preostalo družbo
- me ta fwb nekam bolj očitno osvaja zadnji čas, ne vem kaj mu je začelo dogajat
-grem zdej tečt

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov