Priznam da... #19
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
*mi je bedno, da mama ne pusti, da bi si kupila pajka. imela bi ga itak v svoji sobi, ne rabi ga hodit gledat, ne rabi ga hranit, ne rabi nič. ne vem čemu tako kompliciranje, ne upam pa ga kar kupit, ker se bojim, da mu bo kaj naredla. ali meni.
*imam zadnje dni pritisk med 140-150/90-95, utripa 50-56/min in ne vem zakaj ziher, ker ne pijem in ne kadim več zelenega
*imam zadnje dni pritisk med 140-150/90-95, utripa 50-56/min in ne vem zakaj ziher, ker ne pijem in ne kadim več zelenega
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
LZ, hvala, ne rabim tvoje masaže, me masira tip s katerim sva na isti valovni
- da sm tekla včeraj
- da me v soboto čaka še zadnje dejanje in se vem da bo super
- da je zanimiv, preprost, duhovno razgledan in nenazadnje tudi resničen
- da mi je predavanje malo spremenilo pogled na svet, nisem tukaj da uživam in da skrbim samo za svojo rit...
- da bi z veseljem šla še na kakšno predavanje, vendar je predavatelj tujec in pride občasno v SLO
- da sm tekla včeraj
- da me v soboto čaka še zadnje dejanje in se vem da bo super
- da je zanimiv, preprost, duhovno razgledan in nenazadnje tudi resničen
- da mi je predavanje malo spremenilo pogled na svet, nisem tukaj da uživam in da skrbim samo za svojo rit...
- da bi z veseljem šla še na kakšno predavanje, vendar je predavatelj tujec in pride občasno v SLO
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^ ni kaj, uživaj
-* priznam, da je ena izmed grdih navad ki sem jo pobral v profesionalni vojski ta, da se takoj hočem prepirati in sem samo agresivnost v sebi dvignil na 100x višji nivo kot prej. Ker tam smo se jebali od 7.00 do 15.00, in da si si izboril svoj prostor in kdaj boš imel dopust, zobozdravnika...si se moral dobesedno spopasti z nadrejenimi.
-* ampak mi sede da sem postal spet nabrušen, ker nimam časa za drkače in bedarije.
-* mi je uspelo! Do spomladi bom dokapitaliziral svojo investicijo v hišo, da se proda v naslednjemu letu.
-* potem pa kupim manjše stanovanje v Ljubljani, ga oddam frendu, razliko pa uporabljam za občasno dokapitalizacijo.
-* potem pa se po letu in pol Azije prikantam do Avstralije, kjer bi itak delal eno leto.
-* naslednje leto moram samo položiti še ustni del za vodiča, se malo bolj vržem v jogo da dvignem podlago pred Indijo, in vadim fotografijo.
-* vse kar bi rad dobil od sponzorjev, je kakšna dobra jakna, in da mi Panasonic da popust na GX8 sistem, samo to.
-* vem da vse kar sem napisal zgoraj, ne bo tako lahko in da se bom spet drkal kot norec....ampak jebiga, če sem prehodil 1000km za noben razlog, lahko naredim vse.
-* priznam, da je ena izmed grdih navad ki sem jo pobral v profesionalni vojski ta, da se takoj hočem prepirati in sem samo agresivnost v sebi dvignil na 100x višji nivo kot prej. Ker tam smo se jebali od 7.00 do 15.00, in da si si izboril svoj prostor in kdaj boš imel dopust, zobozdravnika...si se moral dobesedno spopasti z nadrejenimi.
-* ampak mi sede da sem postal spet nabrušen, ker nimam časa za drkače in bedarije.
-* mi je uspelo! Do spomladi bom dokapitaliziral svojo investicijo v hišo, da se proda v naslednjemu letu.
-* potem pa kupim manjše stanovanje v Ljubljani, ga oddam frendu, razliko pa uporabljam za občasno dokapitalizacijo.
-* potem pa se po letu in pol Azije prikantam do Avstralije, kjer bi itak delal eno leto.
-* naslednje leto moram samo položiti še ustni del za vodiča, se malo bolj vržem v jogo da dvignem podlago pred Indijo, in vadim fotografijo.
-* vse kar bi rad dobil od sponzorjev, je kakšna dobra jakna, in da mi Panasonic da popust na GX8 sistem, samo to.
-* vem da vse kar sem napisal zgoraj, ne bo tako lahko in da se bom spet drkal kot norec....ampak jebiga, če sem prehodil 1000km za noben razlog, lahko naredim vse.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Royštilj - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2015
katy. napisal/-a:- se meni tudi zdi, da LZ malo naklada... random žensko si masiral sredi lokala? wtf?
kaj je pa tu problem? Frend (maneken) je pred družbo spustil finger tornado neki random ženski na jutranji kavici. Nothing new and exciting...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
^finger tornado, lol, what.
-sm bla včasih ista kot LZ, uber hitro sem bla defenzivna in agresivna v pogovorih.. ampak me je sčasoma nekako prizemljil attitude "IDGAF", ker sam sebi živce požiraš na tak način.. čeprav me še vedno kaj zna dobro razjezit
-ne vem zakaj sem tak čudak glede kovinskih reči.. npr. danes vstanem in vidim na kuhinjskem pultu nekej drobiža.. takoj se mi je zagravžalo življenje sm prosila mamo, da odstrani to!
-bi blo res noro lepo, če bi dobila odgovor.. kakršnkoli, pozitiven ali negativen.. sam rada bi odgovor, da ni več ta stvar in the back of my mind..
-grem zdj počas ven.. upam, da bo še mal sončka..
-rabim trak za ušesa, priznam.
-sm bla včasih ista kot LZ, uber hitro sem bla defenzivna in agresivna v pogovorih.. ampak me je sčasoma nekako prizemljil attitude "IDGAF", ker sam sebi živce požiraš na tak način.. čeprav me še vedno kaj zna dobro razjezit
-ne vem zakaj sem tak čudak glede kovinskih reči.. npr. danes vstanem in vidim na kuhinjskem pultu nekej drobiža.. takoj se mi je zagravžalo življenje sm prosila mamo, da odstrani to!
-bi blo res noro lepo, če bi dobila odgovor.. kakršnkoli, pozitiven ali negativen.. sam rada bi odgovor, da ni več ta stvar in the back of my mind..
-grem zdj počas ven.. upam, da bo še mal sončka..
-rabim trak za ušesa, priznam.
It was forever..but it didnt last long..
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Priznam da:
- kar ne morem verjeti da bo kmalu 2 leti
- sem vesela da se je tako izšlo in sem bila lahko z njo nekaj več časa kot le porodniško
- je vsako leto enako: komaj čakam december, vonj cimeta in kuhanega vina, lučke, sneg, obdarovanje in najbolj od vsega: njeno navdušenje in iskrice v očkah
- kar ne morem verjeti da bo kmalu 2 leti
- sem vesela da se je tako izšlo in sem bila lahko z njo nekaj več časa kot le porodniško
- je vsako leto enako: komaj čakam december, vonj cimeta in kuhanega vina, lučke, sneg, obdarovanje in najbolj od vsega: njeno navdušenje in iskrice v očkah
Zadnjič spremenil v-e-s-n-a, dne 19. Nov. 2015 11:59, skupaj popravljeno 1 krat.
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
Royštilj napisal/-a:katy. napisal/-a:- se meni tudi zdi, da LZ malo naklada... random žensko si masiral sredi lokala? wtf?
kaj je pa tu problem? Frend (maneken) je pred družbo spustil finger tornado neki random ženski na jutranji kavici. Nothing new and exciting...
- omg, a mi ga lahko predstaviš, vau
-
^^ lol
Lej, boli me k***c, kaj si kdorkoli misli....jaz vem kaj res, in kaj ni.
Spuščati v neke debate, zakaj jaz živim svoje življenje in zakaj delam določene stvari, je pa zaradi tega, ker sem faking awesome in obožujem svoje življenje.
Lej, boli me k***c, kaj si kdorkoli misli....jaz vem kaj res, in kaj ni.
Spuščati v neke debate, zakaj jaz živim svoje življenje in zakaj delam določene stvari, je pa zaradi tega, ker sem faking awesome in obožujem svoje življenje.
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 19. Nov. 2015 12:51, skupaj popravljeno 1 krat.
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
^^ Lej, sej meni je vseeno
- Kar se tiče osebnih nivojev, pa folk sam tu gor razgalja osebno življenje, ne vem zakaj se potem kdo čudi, če bralci opazijo določene stvari ali kaj komentirajo. Saj očitno tu pišete zato, da vas folk bere, ne? Dvomim, da zato, ker ste založil svoj papirnati dnevnik ali pa zato, ker nimate realnih prijateljev, da bi jim poročali o svojem lajfu.
To je vse.
- Kar se tiče osebnih nivojev, pa folk sam tu gor razgalja osebno življenje, ne vem zakaj se potem kdo čudi, če bralci opazijo določene stvari ali kaj komentirajo. Saj očitno tu pišete zato, da vas folk bere, ne? Dvomim, da zato, ker ste založil svoj papirnati dnevnik ali pa zato, ker nimate realnih prijateljev, da bi jim poročali o svojem lajfu.
To je vse.
-
Royštilj - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2015
katy. napisal/-a:Royštilj napisal/-a:katy. napisal/-a:- se meni tudi zdi, da LZ malo naklada... random žensko si masiral sredi lokala? wtf?
- omg, a mi ga lahko predstaviš, vau
postavi se v vrsto.
-
Ananhas napisal/-a:^^ Lej, sej meni je vseeno
To je vse.
-* že res, sam odgovarjaš zato kar napišeš.
-* mene osebno boli k***c, kdo si kaj misli o meni...ampak ko se pa poteguje teze o mojemu življenju, tukaj pa potegnem črto.
-* tako da, Ananhas, glede mojega samskega življenja in bivše: Move on, bitch. Jaz sem se že.
-* glede masaže, jaz sem se imel lepo, in nekateri drekači tukaj gor mi ne morete pokvariti spomina.
-* je to razlog zakaj bom snemal svoje potovanje, da se mi nabije en tak drkač na blog, in serje po meni brez neke osnove...ma zabijem ga v p.m.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov