Priznam da...#18
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Vsaj dogajalo se bo tak, kot se je danes
In verjemi, da jaz sem dve uri za 20 tem porabo tak, da tak ful hitro to tud ne poteka.

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Rollin #3 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 6. 2011
- Kraj: Izola
> da se basem z roladicami. Om om om.
> floribunda linux je kul. Ne ne ga dat dol
poskusi sklopit indeksiranje ali dej kaksno lazjo verzijo gor.
> da sem se spravla odgovarjat sem sam zaradi floribunde
in ubistvu nimam nic kulskega za povedat
> floribunda linux je kul. Ne ne ga dat dol

> da sem se spravla odgovarjat sem sam zaradi floribunde

- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
... da sem tudi jaz nova na forumu, čeprav že zeloooooo dolgo prebiram teme, ampak zaradi svoje lazy ass sem se komaj pred časom registrirala
... da sem ponosna nase, ker sem danes dejansko imela 40 min intervalni ''trening'' na sobnem kolesu (ne vprašajte rajši kaj bo jutri ... rit mi bo tak bek padla od trdega sedeža ... pa noge tud!)
... da resno razmišljam o svoji prihodnosti (faks, služba) in ugotavljam, da me je ful strah naredit korak naprej.. in se ''sovražim'' zaradi tega
... da pogrešam kolegico, ki je že več kot pol leta v tujini
... da si hočem v tem letu ogledat Evropo

... da sem ponosna nase, ker sem danes dejansko imela 40 min intervalni ''trening'' na sobnem kolesu (ne vprašajte rajši kaj bo jutri ... rit mi bo tak bek padla od trdega sedeža ... pa noge tud!)
... da resno razmišljam o svoji prihodnosti (faks, služba) in ugotavljam, da me je ful strah naredit korak naprej.. in se ''sovražim'' zaradi tega

... da pogrešam kolegico, ki je že več kot pol leta v tujini

... da si hočem v tem letu ogledat Evropo

- lady gumica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
- da že pet dni nisem jedla čokolade
-obožujem sneg

-obožujem sneg

-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^da že 9 dni nisem jedla čokolade
*da bi lahko bla na to ponosna, ker sem čokoholik in sem vedno pojedla najmanj eno čokolado na dan (manjšo, včasih tud večjo)
*da mam naporen teden
*da se že dolgo nisva slišala...

*da bi lahko bla na to ponosna, ker sem čokoholik in sem vedno pojedla najmanj eno čokolado na dan (manjšo, včasih tud večjo)
*da mam naporen teden

*da se že dolgo nisva slišala...
Yada, yada, yada...
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^nehaj lušte delat
*da bi se mogla hardcore piflat in se mi full ne da
*da bom jutri najbrž dve uri bulila v papir in praznega oddala
*da mi res ni, ker sem mela še tolk drugega dela in sem čist zmatrana
*da bi se blo treba prej podvizat, jauuu...
* ma sej bo, vem da bo.

*da bi se mogla hardcore piflat in se mi full ne da
*da bom jutri najbrž dve uri bulila v papir in praznega oddala
*da mi res ni, ker sem mela še tolk drugega dela in sem čist zmatrana
*da bi se blo treba prej podvizat, jauuu...
* ma sej bo, vem da bo.
Yada, yada, yada...
-
*amber* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2009
Priznam da:
- namesto da bi se učila visim tukaj
- da sem dva dni nazaj dobila prvo njegovo sporočilo po najinem končnem razhodu (no, kar se končnosti tiče bomo še videli očitno) in, da sem res jezna. Ne vem kako si predstavlja, da bova še naprej kolega in mi piše neke random stvari. Niti besedice o najinem zadnjem pogovoru...ni varjante, da ga na tak način pozabim.
-^^drug problem je še najina zeloo dobra skupna kolegica. Seveda ne pričakujem, da bi ona sedaj spremenila odnos do njega, ker vem kako dobra kolega sta, vendar bo jutri na najini kavi beseda zagotovo nanesla nanj.
-^^ včasih se mi zdi, da sama sebi ne pustim biti srečna. V teh štirih letih je že toliko super dečkov prišlo okrog pa se na koncu vedno vrnem nazaj, kljub temu, da vem kako se je že tolikokrat prej končalo.
- ^^ mislim, da je čas, da začnem iskati primerno temo za nasvete mojim problemom
[/b]
- namesto da bi se učila visim tukaj
- da sem dva dni nazaj dobila prvo njegovo sporočilo po najinem končnem razhodu (no, kar se končnosti tiče bomo še videli očitno) in, da sem res jezna. Ne vem kako si predstavlja, da bova še naprej kolega in mi piše neke random stvari. Niti besedice o najinem zadnjem pogovoru...ni varjante, da ga na tak način pozabim.

-^^drug problem je še najina zeloo dobra skupna kolegica. Seveda ne pričakujem, da bi ona sedaj spremenila odnos do njega, ker vem kako dobra kolega sta, vendar bo jutri na najini kavi beseda zagotovo nanesla nanj.
-^^ včasih se mi zdi, da sama sebi ne pustim biti srečna. V teh štirih letih je že toliko super dečkov prišlo okrog pa se na koncu vedno vrnem nazaj, kljub temu, da vem kako se je že tolikokrat prej končalo.
- ^^ mislim, da je čas, da začnem iskati primerno temo za nasvete mojim problemom

-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Prvo eno vprašanje: a še komu šteka forum?? men včasih sploh noče odpret :s nikakor.
Priznam, da:
* ta dva dneva sta bla res taka polna energije!
* včeraj sem se vpisala v fitness. sem šla že včeraj pa danes tudi. kak se je fajn pol stuširat, ko si cel bogi pa prešvican pa smrdliv haha
* noge se mi tresejo
* uspeva se mi zdravo prehranjevat!
* prostovoljno delo me je čisto navdušilo! sicer sem šele začela, ampak so osebe s katerim delam res čudovite!
* danes se bom skušala začet učit sam se mi ne da!
* obožujem svoje mačke. dans ko sem prišla domov, sem jih bila tako zelo vesela. moje puhaste princeske <3
Priznam, da:
* včeraj sem se vpisala v fitness. sem šla že včeraj pa danes tudi. kak se je fajn pol stuširat, ko si cel bogi pa prešvican pa smrdliv haha

* noge se mi tresejo

* prostovoljno delo me je čisto navdušilo! sicer sem šele začela, ampak so osebe s katerim delam res čudovite!
* obožujem svoje mačke. dans ko sem prišla domov, sem jih bila tako zelo vesela. moje puhaste princeske <3
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Aliee - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 12. 2012
Exit napisal/-a:Prvo eno vprašanje: a še komu šteka forum?? men včasih sploh noče odpret :s nikakor.
Priznam, da:
* noge se mi tresejo
Kakšno prostovoljno delo pa opravljaš?
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
- da se mi ne da las oprat
- komi čakam, da zvečer spet vidim moje babnce
- sem do nedelje sama in že čutim, da bom bolj ko ne na tekoči hrani, da si oddahnem od kuhanja
- lubi, saj te mam zlo rada, ampak ti bi nonstop neki papcal in jaz bi mogla nonstop neki kuhat in pečt
- kuham rada, sam peciv pa ne pečem rada...a, ko res kaj spečem, si vsi prste ližejo
sam jaz ne, ker ne maram sladkega 
- komi čakam, da zvečer spet vidim moje babnce

- sem do nedelje sama in že čutim, da bom bolj ko ne na tekoči hrani, da si oddahnem od kuhanja
- lubi, saj te mam zlo rada, ampak ti bi nonstop neki papcal in jaz bi mogla nonstop neki kuhat in pečt
- kuham rada, sam peciv pa ne pečem rada...a, ko res kaj spečem, si vsi prste ližejo

"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
* da je neverjetno kakšne količine hrane lahko pojem doma v primerjavi z Lj
* da še 2 tedna, yeah baby
neverjetno navdušena! HURA
* da mi ni všeč, da lih med izpitnim obdobjem
* da grem na dvojno potovanje v enem aprila in se bolj veselim parih dni po "glavni" lokaciji, weird me
* da bo zabavno si sposobit denar
poor little me, ampak je šansa predobra, da bi jo zamudila
* da upam da se do konca marca spravim v eno št. hlač manj v Primarku, ker so mi te postale preširoke in sem k en kavbojc, če niso svežo oprane
* da še 2 tedna, yeah baby

* da mi ni všeč, da lih med izpitnim obdobjem
* da grem na dvojno potovanje v enem aprila in se bolj veselim parih dni po "glavni" lokaciji, weird me
* da bo zabavno si sposobit denar

* da upam da se do konca marca spravim v eno št. hlač manj v Primarku, ker so mi te postale preširoke in sem k en kavbojc, če niso svežo oprane

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov