Priznam da...#18
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
- da sem cisto izgubljena in ne vem, kaj naj
- da se tudi jaz selim v Nemcijo. Ali pa Tadjikistan. Kaj pa vem.

- da se tudi jaz selim v Nemcijo. Ali pa Tadjikistan. Kaj pa vem.
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
- še ena, ki upajoče čimprej odhaja iz Slovenije... a ni žalostno ?
- me grabi tista panika pred prihodnostjo, tisti prestop med najstniškim in odraslim življenjem...ampak najbolj žalostno pa je, da odrasliv mojem življenju niso nič kaj bolj odrasli kot jaz sama
- me grabi tista panika pred prihodnostjo, tisti prestop med najstniškim in odraslim življenjem...ampak najbolj žalostno pa je, da odrasliv mojem življenju niso nič kaj bolj odrasli kot jaz sama
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- da sem danes malo manj izugbljena oziroma vsaj zacenjam gledati okoli sebe, da najdem spet rdeco nit. ali pa modro. ali pa zeleno.
- da imam cimra najraje na svetu, ker je proti mojim pricakovanjem moje probleme vzel skrajno resno in me spodbuja, da zadevo resim
Ce se odlocim, da grem, ga bom neverjetno pogresala.
- da imamo sedaj ze drugega Indijca v fletu in ta zna vsaj kuhati
Dobila sms, da naj bom lacna, ko pridem domov. Indijska hrana, yeeeey. Napredek, glede na to, da me je indijski cimer st 1 vceraj spraseval, kak je postopek za pecen krompircek in zadnjic kako uporabljati dzezvo za kavo
- da bom dobila dinarcke za ene fotke, ki so bile objavljene v neki reviji. Pojma nimam koliko, baje ne veliko, ampak upam, da dosti, da svoja 2 stalna + 1 zacasnega cimra peljem na vecerjo. To pa zato, ker so vsi trije fotografi, jaz pa ne
Ceprav ironicno, da je moj prvi dejanski honorar v denarju za fotografije, ko pa je moja primarna zadeva pisanje clankov
- da mi gre na zivce, da folk tu nima nobenega bontona za telefoniranje. Poklicejo neko stevilko, ko se oglasim, se enkrat recejo Halo (ali pa se 3x) in nato vprasajo, kdo je na drugi strani. Ja pa clovek bozji, ti si me klical; pozdravi, predstavi se in povej koga hoces. Ce sem taprava, ti bom ze povedala
- da sem vec mesecev iskala odgovor in ga vceraj koncno nasla - in imel je obliko ananasa. Zal se vedno ne vem, ali naj ostanem ali naj grem
- da imam cimra najraje na svetu, ker je proti mojim pricakovanjem moje probleme vzel skrajno resno in me spodbuja, da zadevo resim

- da imamo sedaj ze drugega Indijca v fletu in ta zna vsaj kuhati

- da bom dobila dinarcke za ene fotke, ki so bile objavljene v neki reviji. Pojma nimam koliko, baje ne veliko, ampak upam, da dosti, da svoja 2 stalna + 1 zacasnega cimra peljem na vecerjo. To pa zato, ker so vsi trije fotografi, jaz pa ne

- da mi gre na zivce, da folk tu nima nobenega bontona za telefoniranje. Poklicejo neko stevilko, ko se oglasim, se enkrat recejo Halo (ali pa se 3x) in nato vprasajo, kdo je na drugi strani. Ja pa clovek bozji, ti si me klical; pozdravi, predstavi se in povej koga hoces. Ce sem taprava, ti bom ze povedala

- da sem vec mesecev iskala odgovor in ga vceraj koncno nasla - in imel je obliko ananasa. Zal se vedno ne vem, ali naj ostanem ali naj grem

-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
- Da sem po enem mesecu spet doma, do oktobra bom Lj zal videla le parkrat.... ze zdej jo pogresam 
- Da sem nenormalno crknjena, upam da ne zbolim lih zdej.
- Se dvakrat spat do InMusica!!!
letos si ne bom privoscila nic konkretnejsega, tako da se tega ze veselim kot majhno dete. Par res awesome bendov bom lahko obkljukala.
- Da mi grejo izpiti zaenkrat presenetljivo dobro, ali pa jih le presenetljivo veliko število kolegov pade, hm.. nah, I rock
- Da nekoga pogresam vec, kot si upam priznat..
- Da res upam, da bo tamali naredu izpit za avto v ponedeljek. V drugo bo ze slo, I guess. Hjoj, sem vesela, da je to za mano

- Da sem nenormalno crknjena, upam da ne zbolim lih zdej.
- Se dvakrat spat do InMusica!!!

- Da mi grejo izpiti zaenkrat presenetljivo dobro, ali pa jih le presenetljivo veliko število kolegov pade, hm.. nah, I rock

- Da nekoga pogresam vec, kot si upam priznat..
- Da res upam, da bo tamali naredu izpit za avto v ponedeljek. V drugo bo ze slo, I guess. Hjoj, sem vesela, da je to za mano

-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
* komaaaj čakam, da bo tega izpitnega obdobja konec. še nikoli se mi ni bilo tako težko spravit učit, prov muka mi je
se vidi, da mam faksa že rahlo poln kufer. snov mi je res čist mim, profesorji mi grejo na živce, vseskozi se ponavlja isto...
* naslednji teden se selim ven iz študentskega doma. uh. pa je konec enega poglavja življenja.
* edina motivacija, ki me drži pokonci je festival čez dva tedna...
* me zarad stresa želodec boli. pa bol k si govorim, da s ne splača tok zrad izpitov sekirat...

* naslednji teden se selim ven iz študentskega doma. uh. pa je konec enega poglavja življenja.
* edina motivacija, ki me drži pokonci je festival čez dva tedna...
* me zarad stresa želodec boli. pa bol k si govorim, da s ne splača tok zrad izpitov sekirat...
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
-sem vas prišla malo pogledat,
-kar očitno je, da starih uporabnikov ni več kaj, novih pa tudi ne v večjem številu. Škoda. Za forum, mislim,
-se mi je v zadnjih mesecih zgodilo kar nekaj sprememb. Ampak dobro, nič nočem jinxati, tako da se samo prepuščam stvarem in uživam na polno,
-komaj, ampak res komaj čakam na poletne mesece oz bolje rečeno na dopust-e. Prav pasalo bo
-kar očitno je, da starih uporabnikov ni več kaj, novih pa tudi ne v večjem številu. Škoda. Za forum, mislim,
-se mi je v zadnjih mesecih zgodilo kar nekaj sprememb. Ampak dobro, nič nočem jinxati, tako da se samo prepuščam stvarem in uživam na polno,
-komaj, ampak res komaj čakam na poletne mesece oz bolje rečeno na dopust-e. Prav pasalo bo

The world is as you are.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
- 3 dni morja! jeeeee! v kombinaciji z road tripom in kulinaričnimi doživetji. in obiski kulturnih znamenitosti. ampak vseeno. 3 dni morja. jeeeee!
- malo sem spravla svoje nivoje živčnosti na normalo....but still...hmmm...kaj mi je res tega treba. zgleda je moralo leta občutkov krivde in sekiranja nekje in nekoč prit na dan. ampak se ne dam. sproščeno poletje brez skrbi. še se bova mela.
- da sem dobila še en fin projekt za delat. money money money!
- malo sem spravla svoje nivoje živčnosti na normalo....but still...hmmm...kaj mi je res tega treba. zgleda je moralo leta občutkov krivde in sekiranja nekje in nekoč prit na dan. ampak se ne dam. sproščeno poletje brez skrbi. še se bova mela.
- da sem dobila še en fin projekt za delat. money money money!
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- da sem se predozirala s kavo in posledicno...
- da moram zacet kupovat mleko, ker drugace spijem dvojno dozo
- da sem lacna
- da sem prevec prijazna

- da moram zacet kupovat mleko, ker drugace spijem dvojno dozo
- da sem lacna
- da sem prevec prijazna
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
- Da je blo v Zagrebu kljub stalnem dezju naduberodlicno, eden boljsih tripov do zdej 
- Po tem spet padla na realna tla, kuča-poso-poso-kuča
Crknjena vsak vecer, ni mi jasno, kako ma folk po taksnem delavniku lahko se lajf. Svaka cast.
- Na zivce mi gre to, da je poslovodja prsla nazaj. Drama okoli vsega. Dans so ble solze zaradi urnika.. URNIKA, ffs, kokosi ene
- Trenutno se mi nic drugega ne dogaja, ehh
- Aja, razbila sem si stopalo, grdo. Ne bi blo panike, ce ne bi pol cele dneve stala/hodila po tem, boli
- Za vikend chillanje ob Kolpi, colnarjenje bom izpustila, bo pa vseeno majka. Can't wait!
- Da sem vcasih mal paranoicna, kdo vse bi me na tem forumu lahko prepoznal po postih.. mogoce bi blo kul, da neham pljuvat cez nadrejene, hihi

- Po tem spet padla na realna tla, kuča-poso-poso-kuča

- Na zivce mi gre to, da je poslovodja prsla nazaj. Drama okoli vsega. Dans so ble solze zaradi urnika.. URNIKA, ffs, kokosi ene
- Trenutno se mi nic drugega ne dogaja, ehh
- Aja, razbila sem si stopalo, grdo. Ne bi blo panike, ce ne bi pol cele dneve stala/hodila po tem, boli

- Za vikend chillanje ob Kolpi, colnarjenje bom izpustila, bo pa vseeno majka. Can't wait!

- Da sem vcasih mal paranoicna, kdo vse bi me na tem forumu lahko prepoznal po postih.. mogoce bi blo kul, da neham pljuvat cez nadrejene, hihi
- lollypop-@
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2014
^^ kaj pa če bi si ti eno najdu in nehal smetiti po forumu? 
Priznam da:
- da sem sama po dolgem času sama doma.
- da v tem uživam ker imam čas in počnem stvari zase.
- da komi čakam da gremo s kolegi na en večdnevni izlet
- da komi čakam jutrišnje kosilo s kolegico, s katero se nismo videle že res preveč časa

Priznam da:
- da sem sama po dolgem času sama doma.
- da v tem uživam ker imam čas in počnem stvari zase.
- da komi čakam da gremo s kolegi na en večdnevni izlet

- da komi čakam jutrišnje kosilo s kolegico, s katero se nismo videle že res preveč časa

Never explain yourself to anyone.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov