Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 14. Jun. 2014 11:17

- da sem cisto izgubljena in ne vem, kaj naj :(
- da se tudi jaz selim v Nemcijo. Ali pa Tadjikistan. Kaj pa vem.
Uporabniški avatar
Macola
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 6. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Macola » 14. Jun. 2014 17:54

še eden, ki gre za Nemčijo..
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 15. Jun. 2014 13:32

- še ena, ki upajoče čimprej odhaja iz Slovenije... a ni žalostno ?
- me grabi tista panika pred prihodnostjo, tisti prestop med najstniškim in odraslim življenjem...ampak najbolj žalostno pa je, da odrasliv mojem življenju niso nič kaj bolj odrasli kot jaz sama
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 15. Jun. 2014 14:54

- da sem danes malo manj izugbljena oziroma vsaj zacenjam gledati okoli sebe, da najdem spet rdeco nit. ali pa modro. ali pa zeleno.
- da imam cimra najraje na svetu, ker je proti mojim pricakovanjem moje probleme vzel skrajno resno in me spodbuja, da zadevo resim :kuss: Ce se odlocim, da grem, ga bom neverjetno pogresala.
- da imamo sedaj ze drugega Indijca v fletu in ta zna vsaj kuhati :tanz: Dobila sms, da naj bom lacna, ko pridem domov. Indijska hrana, yeeeey. Napredek, glede na to, da me je indijski cimer st 1 vceraj spraseval, kak je postopek za pecen krompircek in zadnjic kako uporabljati dzezvo za kavo :loser:
- da bom dobila dinarcke za ene fotke, ki so bile objavljene v neki reviji. Pojma nimam koliko, baje ne veliko, ampak upam, da dosti, da svoja 2 stalna + 1 zacasnega cimra peljem na vecerjo. To pa zato, ker so vsi trije fotografi, jaz pa ne :lach: Ceprav ironicno, da je moj prvi dejanski honorar v denarju za fotografije, ko pa je moja primarna zadeva pisanje clankov :|
- da mi gre na zivce, da folk tu nima nobenega bontona za telefoniranje. Poklicejo neko stevilko, ko se oglasim, se enkrat recejo Halo (ali pa se 3x) in nato vprasajo, kdo je na drugi strani. Ja pa clovek bozji, ti si me klical; pozdravi, predstavi se in povej koga hoces. Ce sem taprava, ti bom ze povedala :rolleyes:
- da sem vec mesecev iskala odgovor in ga vceraj koncno nasla - in imel je obliko ananasa. Zal se vedno ne vem, ali naj ostanem ali naj grem :/
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 20. Jun. 2014 13:10

* da sem fuuul dobre volje :D
* že cel teden premalo spim in jem crap hrano. moram nehat. ker imam trenutno super težo in ne smem spet nazaj it...
* nisem pričakovala dežja. škoda. ker bi bil drugače res super dan.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 20. Jun. 2014 23:18

- Da sem po enem mesecu spet doma, do oktobra bom Lj zal videla le parkrat.... ze zdej jo pogresam :(
- Da sem nenormalno crknjena, upam da ne zbolim lih zdej.
- Se dvakrat spat do InMusica!!! :freude: letos si ne bom privoscila nic konkretnejsega, tako da se tega ze veselim kot majhno dete. Par res awesome bendov bom lahko obkljukala.
- Da mi grejo izpiti zaenkrat presenetljivo dobro, ali pa jih le presenetljivo veliko število kolegov pade, hm.. nah, I rock :D
- Da nekoga pogresam vec, kot si upam priznat..
- Da res upam, da bo tamali naredu izpit za avto v ponedeljek. V drugo bo ze slo, I guess. Hjoj, sem vesela, da je to za mano :)
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 25. Jun. 2014 10:14

* komaaaj čakam, da bo tega izpitnega obdobja konec. še nikoli se mi ni bilo tako težko spravit učit, prov muka mi je :/ se vidi, da mam faksa že rahlo poln kufer. snov mi je res čist mim, profesorji mi grejo na živce, vseskozi se ponavlja isto...
* naslednji teden se selim ven iz študentskega doma. uh. pa je konec enega poglavja življenja.
* edina motivacija, ki me drži pokonci je festival čez dva tedna...
* me zarad stresa želodec boli. pa bol k si govorim, da s ne splača tok zrad izpitov sekirat...
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 25. Jun. 2014 18:58

-sem vas prišla malo pogledat,
-kar očitno je, da starih uporabnikov ni več kaj, novih pa tudi ne v večjem številu. Škoda. Za forum, mislim,
-se mi je v zadnjih mesecih zgodilo kar nekaj sprememb. Ampak dobro, nič nočem jinxati, tako da se samo prepuščam stvarem in uživam na polno,
-komaj, ampak res komaj čakam na poletne mesece oz bolje rečeno na dopust-e. Prav pasalo bo :P
The world is as you are.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 26. Jun. 2014 9:17

- 3 dni morja! jeeeee! v kombinaciji z road tripom in kulinaričnimi doživetji. in obiski kulturnih znamenitosti. ampak vseeno. 3 dni morja. jeeeee!
- malo sem spravla svoje nivoje živčnosti na normalo....but still...hmmm...kaj mi je res tega treba. zgleda je moralo leta občutkov krivde in sekiranja nekje in nekoč prit na dan. ampak se ne dam. sproščeno poletje brez skrbi. še se bova mela.
- da sem dobila še en fin projekt za delat. money money money!
Axl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 5. 2014
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Axl » 27. Jun. 2014 15:52

Zdj sm res na polno delal cel mesec, po en stran mi je supr, kr je konc, po drug pa je blo na trenutke prav supr.

Rad bi se preselil.

Petek je, grem vn.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 30. Jun. 2014 12:51

- da sem se predozirala s kavo in posledicno...Slika
- da moram zacet kupovat mleko, ker drugace spijem dvojno dozo
- da sem lacna
- da sem prevec prijazna
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 02. Jul. 2014 19:32

- Da je blo v Zagrebu kljub stalnem dezju naduberodlicno, eden boljsih tripov do zdej :hearts:
- Po tem spet padla na realna tla, kuča-poso-poso-kuča :) Crknjena vsak vecer, ni mi jasno, kako ma folk po taksnem delavniku lahko se lajf. Svaka cast.
- Na zivce mi gre to, da je poslovodja prsla nazaj. Drama okoli vsega. Dans so ble solze zaradi urnika.. URNIKA, ffs, kokosi ene
- Trenutno se mi nic drugega ne dogaja, ehh
- Aja, razbila sem si stopalo, grdo. Ne bi blo panike, ce ne bi pol cele dneve stala/hodila po tem, boli :/
- Za vikend chillanje ob Kolpi, colnarjenje bom izpustila, bo pa vseeno majka. Can't wait! :flower:
- Da sem vcasih mal paranoicna, kdo vse bi me na tem forumu lahko prepoznal po postih.. mogoce bi blo kul, da neham pljuvat cez nadrejene, hihi
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 02. Jul. 2014 20:46

... mi gre na jetra, da admini avtomaticno ne stisnejo izbris racuna Macoli in vsem njegovim AEjem, ki bodo prisli za njim.
Uporabniški avatar
Macola
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 6. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Macola » 02. Jul. 2014 21:17

... si mora wasd najdet eno f.kačico, ker je potreben preveč živčen
lollypop-@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a lollypop-@ » 02. Jul. 2014 22:17

^^ kaj pa če bi si ti eno najdu in nehal smetiti po forumu? :)

Priznam da:
- da sem sama po dolgem času sama doma.
- da v tem uživam ker imam čas in počnem stvari zase.
- da komi čakam da gremo s kolegi na en večdnevni izlet :)
- da komi čakam jutrišnje kosilo s kolegico, s katero se nismo videle že res preveč časa :)
Never explain yourself to anyone.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov