Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 16. Maj. 2014 8:02

* da sem spet zaman šla gledat za nove kopalke. v 2 letih ne najdem neki rimernega zaradi D košarce. najbolj me razjezi, ker po novem ponujajo nek "super push up D cup", pa je dejansko big ass modrc, pol od tega je podloženga in na koncu zadostuje za neko B košarco! da me vse mine...drugod pa modrci brez podpore za babice, ko jim itak že vse visi...a res ni za dobit enga normalnega, majčken podložnga D cup modrčka več al kaj??

uff... tt super push up so obupni modrci. sem enkrat enega probala (sama mam tudi c/d košarico)... BAAAAM! do vrata mi jih je nabil... kdo bi hodu tak okol?? maš pa fajne modrce (tudi D) v lisci! malo več stanejo, ampak so res zelo kvalitetni pa mehki in nepodloženi :) pa zdržijo res par let. jaz sem super zadovoljna! tudi kopalke majo... nepodložene - jaz sem dala lani ene 43e za njih. so mal dražje... ampak vredne svojga denarja.

* torek je bil zelo zelo naporen. zelo. sreda - najhujši maček ever. hotla sem umret. ampak ki bo mene pamet srečala, EH :D v torek že načrtujemo piknik. ampak vseeno upam, da ostane pri hrani... čeprav nekak dvomim.
* naslednji teden me čaka novi tattoo ^^
* počasi se moram začeti učit. res imamo ogromno literature za predelat in če ne bom začela počasi... bo težka.
* bivši ima očitno probleme z mano. ga srečava z mojim kolegom zunaj, pa mu grozi da ga bo pretepel; naslednjič pa je bil ves čas s svojo punco odzadaj mene, da bi ja kao vidla uuu js mam pa punco. ohh comeee on! več kot eno leto je minilo, jaz sem te pustila... I DON'T CARE! take otročje fore, da joj -.-'
* še malo pa sem konec z drugim tednom vadbe ^^ lepo mi gre. upam, da se bodo do poletja že malo videli rezultati. sam še hrano morem malo porihtat.
* čez vikend grem malo na morje :) sicer v sklopu izobraževalnega vikenda, ampak bo lušno. prov rabm en sprehodek ob morju, da si mal zluftam glavo <3
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 16. Maj. 2014 13:09

*končala s seminarskimi za nekaj časa, omg, kok paše :lach:
*za včerajšno me je res pohvalila in sem bla cela srečna, skoraj sem že pozabla kak dober občutek je, če nekdo pohvali tvoje delo
*posledično sem bla cel dan dobre volje, še danes sem :D
*dobila sem motivacijo za prehrano in šport, upam da bo trajalo
*idealno in najlažje bi bilo baje zgubiti 9 kg, ampak mislim da bom ostala kr pri 7 :s
*sicer pa mam kolega, ki me trenira (jaz pa se vmes slinim, ko ga gledam, fak, kero telo :love: ) in me pazi kaj jem, in mi je všeč, da program ni prirejen za ženske pa da me obravnava enako kot sebe
*je pa res, da se prvič nasledni dan nisem mogla premikat hahaha
*pa tiste ustnice... :love:
*še vedno rabim šoping (beri: teniske, ki me bodo žulili)
*zadnje čase sem štrajkala, morm spet redno hodit ven, brez alkohola! :D

*p.s. se poslavljam od foruma :hallo:
Axl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 5. 2014
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Axl » 19. Maj. 2014 21:55

- da sm že predolgo samski
- da se počutim jeznega, k je tista punca k je men všeč zasedena
- ne maram preveč samovšečnih punc/ žensk
- staram se in me je groza tega

- všeč mi je tale maj, res zakon
- kul mi je moj trenutn job
- prelagam par izpitov ter diplomo, res predolg, zdj pa dost
- niso se še odločl al bom dobil moje sanjsko delo al ne ter me to muči, tko rad bi dobil to delo.
- ni fer, kr niso v game of thrones pokazal on prizor seksa
- rad bi šel šel kj v hribe
- v Rim bi šel za en tedn, pol kavice, muzeji, ležal pod drevesom, whatever,... pa sm na tesnem zdj z denarjem ter zato ne morem, kriv sm pa tud čisto malo sam.
dreamerka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a dreamerka* » 20. Maj. 2014 16:50

trudim se s tem faksom, učim, pa nič, brez uspeha. polek tega me obkrožajo sami depresivneži, cel dan poslušam samo jokanje in jamranje, sm še jas pol čist depresivna
to me res jezi, pridem na faks, jamranje, pridem domov, jokanje, adijoo
:)
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 20. Maj. 2014 19:03

# ma prow tak sn se zajebavala s kolegom, ki skoz piše in govori "prow" da prow zdej skoz to tud js pišem.... A jebela cejsta :P
# da sm super navdušena nad prihajajočimi koncerti.... a kob gnar na drevi rasto, bi blo super :ja:
# f*k razturavam na šihtu. and I mean it. obvladam.
# da vedno bolj sicer razmišljam o profesionalni preusmeritvi.... why not, I'm so good @everything :cool:
# pa da ne bi o tem..... kak zalubla sm se.... v tipa, ko žvi več ko tavžnt kilometrov bek. a res? a ne more bit en tak kul tule nekje bližje. fakitifakfakfak. :/ :cry:
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 20. Maj. 2014 20:23

- Da je bil trip po Srbiji naduberzakon, nazurala sm se za pol leta vnaprej :freude: poplav na sreco nismo niti od dalec vidli, ce ne bi vsi dobivali miljon zaskrbljenih smsov od doma, ne bi niti vedeli, kaj se dogaja.
- Je pa res, da mi je slo od 30ih sopotnikov kr enih par konkretno na jetra in sem bla zato po eni strani vesela, da sm prsla domov :)
- Da sem nad nekom precej razocarana.. dafuq clovek, kdo se tko obnasa? in res si zelim, da bi se koooncno nehala sekirat in premlevat in poskusat spremenit neki, kar ne morem... Time to move on :?
- Da mam ogrooooomno ogromno dela.. js pa bi rada sam na soncku spala pa pivce srkala :gaehn:
- Samo sebe presenecam, kako sm en dan sposobna premikati gore, drug dan pa sm tolk lena, da me je sram.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 21. Maj. 2014 8:20

- Da sem resnicno hvalezna, da imam moznost v svojem zivljenju spoznati toliko cudovitih, zanimivih, raznolikih ljudi, ki mi sirijo obzorja in pokazejo drugacne poglede na svet in skozi to moznost refleksije mojga lastnega zivljenja! :kuss: :hearts:
kozoroginjaeva
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a kozoroginjaeva » 21. Maj. 2014 17:54

okej š emoja priznanja :
- priznam da mi je ušeč en fant sam čist zamrznem ko je bliz :eek: :o
- da bom menala najbrž šolo in me je spet srah kwa bo :/
- dabi rada mal spremenila stil sam nimam keša za to .. še :P
- priznam da mi je ušel moj nekdanji ff :razz: :oops:
ewaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 5. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a ewaa » 22. Maj. 2014 20:19

*da pojma nimam na ker faks nj grem oz. kaj bi sploh rada počela u lajfu
*da nimam nobene prave frendice
*da mi je všeč en tip pa sploh nemorm ugotovit a sm js tut njemu
*da bi rada samo šla nekam kjer me noben ne pozna in ostala tm za zmeraj
*da nimam dovolj denarja da bi lahko kam odpotovala
*da sem končno naredila srednjo šolo..sedaj pa samo še matura :)
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 23. Maj. 2014 15:29

* sem ful vesela, ker sem si uspela zrihtat eno fajn stanovanje
* ugotavljam, da se moram očitno selit na dve leti
* se moram pa posledično ukvarjat s tistimi ženskami v rožni
* aaaa, izpit čez dober teden in še nimam pojma :(
* čist preveč se mi dogaja. upam, da se poleti kaj umiri... čeprav ne kaže dobro.
* me totalno zdelajo ti prehodi vroče-mrzlo
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 25. Maj. 2014 8:39

- zeh, spi se mi
- smo dali včeraj delat bezgov sirup in sušit svetove za čaj in zdej nam celo stanovanje smrdi po mačji scalini
- se mi nič pametnega ne dogaja v življenju, no...vsaj vznemirljivega ne
- spijem kavo in grem za eno urco kej nardit
- pol pa na kvazi piknik v sosednji park
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 25. Maj. 2014 17:55

- Da bom popi* . Ena od cimer je taka fakin packa da je za umret. Če je v Lj sama čez vikend ne pomiva in pospravi NIČ, ko prideš v nedeljo te pričaka tako poln umivalnik posode da si ne moreš natočit kozarca vode. Prikladno, nima časa za pomit, in potem se umivalnik še dodatno polni do cca srede. Smeti ne odnaša ker se "ji gabijo" (študira medicino lepo prosim!), a jih ironično sproducira največ, ker si stalno kupuje sadje in zelenjavo, ki jih po dveh dneh vrže stran ker "so mogoče pokvarjeni".
- Jutri, ko pride še druga cimra, bom naredila sobni sestanek, in napisala datumski seznam, kdaj kdo puca, skupaj z natančno obrazložitvijo kaj se spuca :evil: . Ker bom resnično znorela.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 26. Maj. 2014 21:47

* Že tako presneto dolgo nisem šla s kakšno frendico na kavo, da ne vem, kak je sploh filing.
* Nimam sploh občutka, da je poletje pred vrati. Še vedno tičim nekje v začetku pomladi :P
* Sem prejle speštala nemarno velikega pajka ki se je meni nič tebi nič sprehodil po moji blazini-bljaaaaaaak :mad:
* I feel my age :D 26
* Zaradi partnerja sem bila prisiljena ustaviti dopisovanje z osebo, ki je še bolj nora na knjige in serije, kot sem sama,..... in resnično pogrešam ta chat. Še mesece pozneje mi je ful ful žal za internetnim frendom ;( ;(
I am not an enigma, just a contradiction!
branchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a branchy » 26. Maj. 2014 22:17

* da se mi po eni strani spi, po drugi mi pa še ni za it v posteljo
* da že (pre)dolgo časa uspešno ignoriram magistrsko nalogo... brezveze se mi zdi silit neko visoko izobrazbo, medtem, ko podjetja iščejo čedalje nižjo (brez heca)
* da si kolega pumpa ego na meni... še dobro, da ga dost dobro poznam, in ga ne jemljem resno
* da sem sredi "tistih" dni in posledično mojih hormonom dogaja na veliko... s svojimi spremembami razpoloženja bi brez problema konkurirala nosečnicam
* da moram poklicat najemnika, da mi podaljša pogodbo
* da sem sitna, ker imam milijon stvari za narest, dejansko pa ne naredim nič
* da se mi zdi, da je ta tema bila včasih dosti bolj popularna, kot je zdaj :)
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 26. Maj. 2014 22:26

branchy napisal/-a:* da se mi zdi, da je ta tema bila včasih dosti bolj popularna, kot je zdaj :)

Nekako nobena tema ne zaživi več za prav.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov