Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 23. Apr. 2014 7:44

- Rana se dobro celi. Jeeei :)
- Da je dobro videt cimre
- Da mam nek izpuščaj na konici jezika in me noro moti
- Da sem si ta vikend "pridelala" tri celebrity crushe. Woman, contain your orgasms :D.
- Da mi je čisto ustrezal bolj lenuharski podaljšan vikend.
- Da njami njami njami <3. Cel dan bi lahko bila na/pod njem :oops:
- Da dobivam mešane signale od njegovega kolega... Včasih me vabi na kosilo, gejmat blablabla, spet drugič pa povabi vse moje kolegice nekam razen mene? Ni mi jasno, js mam rada razčiščene odnose :evil: . Če sem ti ok, super, če pa ne mi pa direkt povej, dammit, pa se bom odstranila.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Prairie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Prairie » 23. Apr. 2014 9:02

* počasi .. res pooočaaasiii .. rešujem nagužvane seminarske vaje, naloge,...
* sem bila včeraj po dolgem času spet na pijači v dobri družbi :)
* si letos ali pa vsaj naslednje leto želim oditi v Makedonijo
* se čudim sama sebi, ker sem preveč mirna glede na vse trenutne situacije
* imam na mizi kup knjig, ki jih moram predelati do torka :/ ne bo šlo ..
* se mi spet ne gre na faks :D kar je letos nekako postalo stalnica
If you want breakfast in bed, sleep in the kitchen.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 23. Apr. 2014 13:48

- da sem po ne vem kolkem času, šla na forum :)
- da bi rada imela sonček
- da sem se polenila, ah ta spomlad :P
- da me je kontaktiral bivši, ki z njegovo bivšo ima otroka :D
- da sem ga odj****
- da se pripravljam za potovanje in gledam nahrbtnike, komaj čakam
- da letalsko karto že imam
- da šibam nekaj sladkega pojest, čutim da mi je sladkor padel :ja:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Apr. 2014 14:21

* da sm overbooked v planiranju, čez dober teden prvo potovanje, čez 3 tedne naslednje, tud poletje fantastično obeta, še prvomajski kres, itd...kdaj se bom pa učila?
* da morm čimprej začet z učenjem, da me spet ne ujame. Počasi in vztrajno, predvsem pa dobro izkoristit čas, kolikor ga sploh bo
* da mi more ratat še kj fuzbala pogledat dons
* da grem pol na kebab, fuck it, I need it
* da se mogoče selim, sem pripravljena na to? Presenetiljivo, ja. Pri bivšem totalno kontra. Vseeno pa živčna
* da life is good
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 23. Apr. 2014 18:54

Sarissima napisal/-a:Če sem ti ok, super, če pa ne mi pa direkt povej, dammit, pa se bom odstranila.

newsflash. to se nikoli ne bo zgodilo, ker so otročji.

*spontani party včeraj, še trezna sem bla in je blo zakon, ampak dve uri pa pol spanja pol pa faks.. hm.. :D
*na bruhanje mi gre, ko se vidim v špegl :cry: fujfej, pa še poletje je blizu
*sploh nisn vedla, da so počitnice naslednji teden haha wtf
*ziher me bo spet zamikala ljubljana :oops:
*nek šoping bi :(
*komaj čakam vikend, za zdaj kaže dobro, sem zmenjena za kavice in druženje :3
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 24. Apr. 2014 12:18

- da sem se končno rešla enega velikega finančnega bremena in zdaj bo super duper viška keša hodlo. nekaj v šparovec, nekaj za lazenje po svetu. jei. :ja:

- ne vem kdaj bom vse. kaj, a še manj kot en teden in odpotujem. jao. kdaj bom vse naredla? :rolleyes:

- lačna!

- wuhuhu! komaj čakam večer. grema s prjatlco najprej na nekaj pametnega pol pa na nekaj čvekajočega . pila bom martini. :D

- ok. hitro en čik, en telefonski klic, pol pa delat. če ne bo firma propadla. itak.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Amazonka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 4. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Amazonka » 24. Apr. 2014 12:58

- da so priprave na 26. april končane. Držim pesti, da bo šlo po načrtu
- da grem zdej lahko počivat in obožujem ta filing (ko narediš vse in se znebiš bremen)
- da samo še 6 dni gledam to nesposobno dečvo, pol pa čau čau, letiš :D
- da sem happy :D :D :D
- da se malo pa Abu Dhabi z mojima najljubšima bejbama.....can't wait....zaslužen počitek
- da komaj čakam in da bo to najlažji način otroka joške odvadit. Joška gre, oči ma flaško, joka pa tja ne bom slišala :D
- da se mi moj kar malo smili.....sam ne preveč :twisted:
Uporabniški avatar
nastasja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a nastasja » 25. Apr. 2014 9:32

- po zelo dolgem času sem se spomnila na ta forum in glej to srečo v prvem poskusu sem vpisala pravilno geslo :D
- sem gledala kdaj sem bila nazadnje prijavljena, skoraj me je rahla kap ko sem vidla da je to bilo leta 2009. Sploh ne morem verjet kak hitro čas beži...
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 25. Apr. 2014 10:07

* imam resne težave z nespečnostjo, ampak nočem k dohtarju, ker mi bo dal sam kake uspavalne tablete, teh mam pa za cel lajf dovolj(another story). i can't sleep :(
* ne vem, a se boma spravla tja al ne. še zmern ko je blo tako navdušenje, je potem vse skup padlo v vodo. ali pa se vsaj resno zamaknilo. eh, bejž...
* me je zadnjič resno zadelo: kaj pa če ne? kakor se stvari razvijajo, kaj, če se bo vse zasukalo po najgršem scenariju? v zadevo sem vložila že več kot leto dni življenja in zakaj? za prazen, je*en nič?!
* bi rada šla po sestro na faks, ampak se ne more odločit kdaj bo sploh prišla. jaz.rabim.it.takoj.zdaj. ker umiram od dolgčasa.
* sem včeraj spet enkrat ponudila svoj nasvet v dobri veri, s tem bi se rešile 2 težavi naenkrat, ampak ne-spet se je pokazalo, da je, žal, dobrota res sirota.
* že mesece si noro želim nekam potovat, a mi finančno stanje ne dopušča. mislim na letalo+
* resno razmišljam, da bi tožila podjetje ker mi ni poslalo obvestila o neizbranosti. pa nasploh grd odnos, enostavno eden preveč, ki mi je stopil na tazadnji živec.
* zadnje čase mimogrede preberem takšne nesmiselne teme člankov vsepovsod po spletu, da se mi želodec obrača. vse samo ponavljanje in večje absurdnosti iz dneva v dan.
* imam drugo nedeljo r.d. in da upam, da bo fajn :D
* je moj rekel, da so pri naši bajti vse živali napadalne in da raznosijo hrano v trenutku. in da smo ljudje enaki. hja, poglej, če odraščaš ob minimalnih sredstvih, potem se moraš znat borit. tudi za hrano. in meni se to ne zdi nič slabega. dokler nisi seveda 200kg-ka kepa sala.
* sem dejansko dobila nagrado, ki sploh ni slaba :)
* si želim, da bi že enkrat posijalo sonceeee
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 25. Apr. 2014 16:43

^^ baje, da proti nespečnosti pomaga čaj iz hmelja. Sem že večkrat slišala/brala, vendar nisem čist verjela (v časopisih piše vsega vraga). Potem je imel pa fant nekaj časa probleme z nespečnostjo, sem mu kupila ta čaj in je rekel, da res pomaga. Ne sicer, da takoj koma zaspiš, ampak te umiri, uspava...

- včeraj me je pičil prvi komar letos. Potem mi je pa ponoči še v nos zlezel :mad:
- včasih se prav vprašam, kako eni ljudje funkcionirajo v življenju, če jim pa še najbolj enostavne stvari niso jasne
- mogoče grem na morje za prvomajske :jump:
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 26. Apr. 2014 11:42

- Day 5 mojega obiska doma: do sedaj sem s seznama hrane, ki jo moram jest vsaj enkrat že črtala: atijeve špagete, kotlet s krompirčkom iz pečice, pico, milko, tist tafajn kruh s semeni, trojanske krofe, kruhove cmoke. Na seznamu še: goveji golaž, McDonalds (don't judge! :P ), kebab, pivska klobasa, lignji (danes :D ). Pa še muffine al pa še bolje, cupcakese moram nardit. Joj, bom debela, ko pridem nazaj v Dhako! :lach:
- da se moram dobit s tolk ljudmi, da se bom morala klonirat, ker ne vem, kam jih naj stlačim v svoj urnik!
- da je bilo res super včeraj it v Ljubljano, tako simpatično mesto, haha!
- da je vseeno čudno bit v Slo, ker se počutim, kot da sem na obisku, ne pa doma.
- da v maju pa Berlin! woohoo!
- da ga pogrešam, da pogrešam moje prijatelje v Dhaki in mojo bangladeško družinico :(
- da komaj čakam, da se vidiva. Še 3 tedne! v tem času bo pač skype pa fotke :twisted:
- da komaj čakam, da grem žurat! Pa da oblečem najkrajšo še sprejemljivo krilo! :cool:
- da so bili zadnji dnevi pred odhodom preveč stresni. Slabi, slabi dnevi ;(
- Kaj še? Aja, komaj čakam, da z bestiko flašo vina odprema in nadoknadima čvek za 10 mesecev nazaj!
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 26. Apr. 2014 18:09

# sm zadnja dva tedna fakin lena in smotana. jem preveč junka, preveč kadim, preveč pijem kofe . dej lepo vreme, a si lahka plis nazaj da grem na Grmado pa tečt, ker se mi zdi da se me je lepo prijel par centimentrov odvečnega špeha okol bauha, ki mora čimprej bek!!
# da je bil april hektičen, ampak odličen
# da mi je bivši dal tako darilo za rd da.... ne vem, sm pomislla če je v trenutku pozabu vse o men, kdo sem in kaj mam rada. pa ntii nisn nič pričakovala, tak bi raj mela sam sms ko pa to, ker sm pač, ja, dala naprej. jeb$ga. :tot:
# da bom mogla začet mal spoznavat nove ljudi, ker to je pa že too much kolk se zdej odločajo poročat, rojevat itd. men pa res še ni. rabim kolege za žur, za en joint zvečir, za tri pire, za na koncert.
# speaking of which, še edina prjatlca v mojem rangu je šla potovat za pol leta, in zdej nimam družbe za na QOTSA! arrrrrghhhh!!! in grdo je, vem, čeprav ji prvošim, da se me včasih lotevajo taki momenti sebičnosti. ampak tolk sma ble hyped nad QOTSA in zdej je na vrat na nos šla :( :musik:
# da se mi je ponudla prilika, da delam v živo intervju z enim ful dobrim bendom, lih takrat ko sm službeno odsotna. a lahk?? :mad:
# z nanizankami zaostajam foel. si včasih želim nazaj v študentska leta da bi mal profitirala na času :tot:
# se nalivam z energijskim, da uspem do polnoči napisat recenzijo in oddat v roku....
# da sm ful mislila kak bo fajn ko bom enkrat mela dost izkušenj najdit šiht.... no drek na palci, noben drug me noče vzet ker nisn na zavodu in ne prnesem subvencije :< ja pa fakof. js bom pa vsak čas našima šefoma zavila vrat.
# pa kaj.... sobota je. jutri pa sunday lazy suuundaaaay :mrgreen:
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 27. Apr. 2014 14:12

-da se v podforumu o seksu spet razvijajo neki jaki debilizmi. Nekateri forumaši se mi včasih res kr mal zasmilijo.

-da že voham morje! Napoved sicer ni najbolj rožnata, ampak itak je družba pomembnejša stvar od vremena. Carsko bo :D

-da mi je končno ratal it na koncert od Zaklonišče prepeva in sem še dons totalno navdušena :D noro dobr je blo!! Noro! Razmišljam, če bi jih šla poslušat še v Bitnje, ker vsi ostali koncertiči so precej izven mojga revirja.
Prairie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Prairie » 27. Apr. 2014 20:25

* mi vse preseda in mi je vse po vrsti že totalno odveč :!:
* sem rahlo depresivna, ker mi nič ne gre po načrtih .. pa še časa za vse mi zmanjkuje
* se mi zdi, da čas mineva iz dneva v dan hitreje
* sem zjamrana, ker sem utrujena in ne morem več :nein:
* se še nikoli v življenju nisem smilila sama sebi in je tole prvič .. obup!
* mi gredo vsi okoli mene na živce
* :/
If you want breakfast in bed, sleep in the kitchen.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 27. Apr. 2014 23:31

*haha, zakaj si vedno najdem nekoga, ki ful fitnesira in je pač nabit? mislim.. res, a sem lahk še bolj očitna? :lach:
*in ja, pol pa po možnosti še ma brata, ki je isti. goooosh :oops:
*spala sem vsega skupaj 1 uro danes, poleg tega me grlo boli
*aja točno, tipična butasta baba, valda da bom skakala okrog nekoga, ko so me vsi svarili naj grem stran in sem itak mela že probleme zarad njega, hmm :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]