Priznam da...#18
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
* da sm precej potrta zadnje dni, res...
* da mi ni to najbolj všeč, ampak ok...bo minilo
* da morm čimprej rešit tole situacijo, ki sem si jo nakopala, nujno
* da obožujem naše stanovanje, lokacijo
Vsaj življenje v Lj mi ugaja!
* da moram ratat manj dramatična, tole ni za nikamor
* da sem si v 5 min skuhala precej solidno kosilo/večerjo
* da upam da mi rata kej za faks nardit...
* da mi ni to najbolj všeč, ampak ok...bo minilo
* da morm čimprej rešit tole situacijo, ki sem si jo nakopala, nujno
* da obožujem naše stanovanje, lokacijo

* da moram ratat manj dramatična, tole ni za nikamor
* da sem si v 5 min skuhala precej solidno kosilo/večerjo
* da upam da mi rata kej za faks nardit...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
jurre napisal/-a:...mi gredo na živce invalidi, ki se pretvarjajo oz. si zakrivajo oči kako so srečni, pri tem pa ne morejo počet glavne stvari - seksat in dobit lepega partnerja...
ban. pi. ti m.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
Priznam da:
... je šel izpit v redu. no, super
... sem šla pol žurat. in da je bil povprečen žur. ampak zabavno.
... imam "the next day" sindrom: malo čudno mi je, ker se kar ni treba več učit za ta izpit in kar ne vem kaj sama s sabo.
... v bistvu imam milijo pravkov. ampak paše mal posedet in spit kavico v miru, prebrat kak čist bv članek na netu.
... se grem stuširat. pol na faks in po opravkih. mogoče bom šla še malo v šoping. pol pa pospravit stanovanje, spakirat in domov!
... se pa jutri spet začnem učit. za naslednji izpit. ah, nikoli jih ne zmanjka.
... je šel izpit v redu. no, super

... sem šla pol žurat. in da je bil povprečen žur. ampak zabavno.
... imam "the next day" sindrom: malo čudno mi je, ker se kar ni treba več učit za ta izpit in kar ne vem kaj sama s sabo.
... v bistvu imam milijo pravkov. ampak paše mal posedet in spit kavico v miru, prebrat kak čist bv članek na netu.
... se grem stuširat. pol na faks in po opravkih. mogoče bom šla še malo v šoping. pol pa pospravit stanovanje, spakirat in domov!
... se pa jutri spet začnem učit. za naslednji izpit. ah, nikoli jih ne zmanjka.
- Sovica90
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 3. 2013
Priznam da:
* se bojim, da letos nebi uspela narediti diplome,
* sem nora na mojega fanta, in da se zelo bojim ostati kdaj brez njega,
* mi ne ratuje letošnja zaobljuba leta
,
* sem noro noro srečna na moji letošnji praksi
* sedaj še bolj vem, kaj želim početi v mojem življenju,
* med tem, ko sem prejšna leta sovražila besedo kuhanje in besedo kuhinja, sedaj najraje kuham in pečem za moje najbližje:D
...
* se bojim, da letos nebi uspela narediti diplome,
* sem nora na mojega fanta, in da se zelo bojim ostati kdaj brez njega,
* mi ne ratuje letošnja zaobljuba leta

* sem noro noro srečna na moji letošnji praksi
* sedaj še bolj vem, kaj želim početi v mojem življenju,
* med tem, ko sem prejšna leta sovražila besedo kuhanje in besedo kuhinja, sedaj najraje kuham in pečem za moje najbližje:D
...
Ania
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
- da so me danes kar vsi po vrsti presenetili za dan žena
- da imam raje majhne pozornosti...
- da ga še vedno pogrešam
what's wrong with me?!
- da je miganje ta teden bilo na stranskem tiru

- da imam raje majhne pozornosti...
- da ga še vedno pogrešam

- da je miganje ta teden bilo na stranskem tiru

Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Da sem naredila najboljso pico ever. In nisem kupila testa ampak ga sama naredila. Ce pomislim, kako poceni je bilo - za dva sem porabila sira za slab evro, moka je itak poceni, kvas tudi, kila paradiznika, in to tako dobrega, da bi ga samega jedla, pa je cca deset centov. Pica precej manjskega obsega bi me v restacraciji prisla vsaj ene 3 evre. Vem, da se to slisi malo, ampak ni
Da mi ni jasno, kaj si eni tipi mislijo. 2 leti in pol mas cas, da poves, kaj cutis do mene, a zberes si trenutek, ko sem varno na drugem kontinentu. in zdej naj kak? Se na avion vsedem in priletim domov, ker si mi PREK FACEBOOK CHATA izpovedal ljubezen? Kje je bil tip prej, matr mu...
Da sem zadnjic dobivala cel dan cudna sporocila od cimra, da sem ze mislila, da mu je kdo vdrel v fb racun. potem pa zvecer pride domov in zvem, da je to zato, ker je ze od poldneva zadet. smo potem pred spanjem se enega skupaj skadili in moram rect, da je bila prav kvalitetna zadeva
Sem se potem v svoji sobi spomnila izraza high as kite in se mi je zdelo za crknit smesno, ker ce gres popoldne na naso teraso na strehi, vidis z vseh okoliskih streh mularijo, kako spusca zmaje in jih je toliko, da je nebo celo pisano
da vceraj zvecer sta se pa cimer in njegov frend napila in jenjegov frend bruhal. na, to dela prohibicija. tu lokalci ne morejo kupit alkohola, lahko se ga dobi le s tujim potnim listom.

Da mi ni jasno, kaj si eni tipi mislijo. 2 leti in pol mas cas, da poves, kaj cutis do mene, a zberes si trenutek, ko sem varno na drugem kontinentu. in zdej naj kak? Se na avion vsedem in priletim domov, ker si mi PREK FACEBOOK CHATA izpovedal ljubezen? Kje je bil tip prej, matr mu...
Da sem zadnjic dobivala cel dan cudna sporocila od cimra, da sem ze mislila, da mu je kdo vdrel v fb racun. potem pa zvecer pride domov in zvem, da je to zato, ker je ze od poldneva zadet. smo potem pred spanjem se enega skupaj skadili in moram rect, da je bila prav kvalitetna zadeva

da vceraj zvecer sta se pa cimer in njegov frend napila in jenjegov frend bruhal. na, to dela prohibicija. tu lokalci ne morejo kupit alkohola, lahko se ga dobi le s tujim potnim listom.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Kila paradižnika 10 centov? dafuq? kje? 

It was forever..but it didnt last long..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Bangladeš verjetn (al kje se že nahaja tale naša popotnica)
* da sm vsaj za eno potovanje povedala doma, yeeey me
* da že cel dan jem, to ni normalno, ko sem doma sem sposobna jest vsako uro, če bi spet živela doma...ma se zredim 20 kg v parih mesecih...nenormalno
* da sm čudna, sama ne vem kaj bi rada...aaaaa
* da ne smem pit dons, NE, res ne...upri se skušnjavi, upri! naj te ne zavedejo! Jutri učenje

* da sm vsaj za eno potovanje povedala doma, yeeey me
* da že cel dan jem, to ni normalno, ko sem doma sem sposobna jest vsako uro, če bi spet živela doma...ma se zredim 20 kg v parih mesecih...nenormalno
* da sm čudna, sama ne vem kaj bi rada...aaaaa
* da ne smem pit dons, NE, res ne...upri se skušnjavi, upri! naj te ne zavedejo! Jutri učenje
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
* da mi neka oseba še vedno ni odpisala, pa ve, da je sodelovanje ključnega pomena za moj prihodnji projekt
* da je moj tip vedno bolj zabediran, pa se mu niti ne zdi (po pogovorih in obnašanju sodeč) vredno začet se vlečt nazaj iz takega razmišljanja
* da sem ponosna nase, ker sem v kratkem času spet neki dosegla
* da me skrbi, kako bo šlo v petek, ker je kr velika zadeva!
* da me še kanček bolj skrbi za prihodnost, kaj, če ne dobim službe??
* da sva se zadnjič prav grdo skregala in da je malo manjkalo, da bi se še bolj-na meji razhoda
* da se počutim krivo, ker danes nisem uspela telovadit
* še bolj krivo se počutim, ker nisem peljala kuže na sprehod
* mi je blo kul, ker sem uredila nekaj stvari, za katere sem mislila, da bom mogla počakat do ponedeljka

* da je moj tip vedno bolj zabediran, pa se mu niti ne zdi (po pogovorih in obnašanju sodeč) vredno začet se vlečt nazaj iz takega razmišljanja
* da sem ponosna nase, ker sem v kratkem času spet neki dosegla

* da me skrbi, kako bo šlo v petek, ker je kr velika zadeva!
* da me še kanček bolj skrbi za prihodnost, kaj, če ne dobim službe??
* da sva se zadnjič prav grdo skregala in da je malo manjkalo, da bi se še bolj-na meji razhoda
* da se počutim krivo, ker danes nisem uspela telovadit

* še bolj krivo se počutim, ker nisem peljala kuže na sprehod

* mi je blo kul, ker sem uredila nekaj stvari, za katere sem mislila, da bom mogla počakat do ponedeljka
I am not an enigma, just a contradiction!
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
..Evelyn.. napisal/-a:Kila paradižnika 10 centov? dafuq? kje?
Res je, Banglades

- Da me po treh mesecih se vedno vcasih preseneti, kako je poceni. Ravno sem sla na trznico in za 1,4 evra dobila: dve kili paradiznika, 4 velike in socne kumare, po pol kile cebule in cesna, 4 banane in kilo krompirja. Potem pa se za evro in pol v trgovini liter mleka, velik paket toasta in 6 jajc. Se je pa paradiznik za pet centov podrazal...
- Da komaj cakam sezono mangov spomladi. Mogoce bom svoje bivanje tu podaljsala cez poletje samo zato, da se najem sadja

- Da sem se na trznici vse zmenila v bengalscini.
- Da se v resnici nisem vse zmenila v bengalscini, ker ce poskusim s svojo bengalscino, vsi predvidevajo, da super obvadam in zacnejo govoriti zelo veliko in zelo hitro

- Da grem kuhat vecerjo, kruhove cmoke + karkoli je ostalo v hladilniku, za posladek bo pa bananin shake.
- Da sem se zadnjic naucila, kako se naredi "desni klik na miski" na macovem laptopu. to mi bo marsikaj olajsalo

- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
* da sem jezna in razočarana
* da bi zdajle najrajši šla in razbila vse krožnike, ki jih imava v omarah, samo tako - iz togote
* da ne razumem tega sistema
* da sovražim to totalno nemoč
* da mi je vse ''dol padlo''
* da ne vem, kaj naj naredim in se mi zdi, da je situacija totalno brezizhodna
* da sem vedno verjela v ta pofu*ka*ni zakon akcije reakcije in sem zdaj čisto izgubljena
* da bi najrajši šla nekam vpit, ampak v tej preklemanski Ljubljani niti ne vem, kam bi lahko šla, da me ne bi kdo slišal/videl pri tem grozno nekultiviranem početju
* da mi gre na jok in da mamina reakcija nič ne prispeva k vsemu skupaj
* da se mi zdi, da se okoli mene vse ruši
* da nočem danes nikamor več, pa imam samo še pol ure, da sem lahko doma
* da ne morem verjet, da se take stvari dogajajo
* da sem jezna nase, ker nisem reagirala drugače, ampak vsakič ko pomislim na to, se mi zdi, da tako ali tako nisem imela nobene izbire
* da bi zdajle najrajši šla in razbila vse krožnike, ki jih imava v omarah, samo tako - iz togote
* da ne razumem tega sistema
* da sovražim to totalno nemoč
* da mi je vse ''dol padlo''
* da ne vem, kaj naj naredim in se mi zdi, da je situacija totalno brezizhodna
* da sem vedno verjela v ta pofu*ka*ni zakon akcije reakcije in sem zdaj čisto izgubljena
* da bi najrajši šla nekam vpit, ampak v tej preklemanski Ljubljani niti ne vem, kam bi lahko šla, da me ne bi kdo slišal/videl pri tem grozno nekultiviranem početju
* da mi gre na jok in da mamina reakcija nič ne prispeva k vsemu skupaj
* da se mi zdi, da se okoli mene vse ruši
* da nočem danes nikamor več, pa imam samo še pol ure, da sem lahko doma
* da ne morem verjet, da se take stvari dogajajo
* da sem jezna nase, ker nisem reagirala drugače, ampak vsakič ko pomislim na to, se mi zdi, da tako ali tako nisem imela nobene izbire
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
-* se je končno končala ena izmed najbolj zabavnih ątorij na cosmoforumu
-* sem občasno velik dick

-* sem občasno velik dick
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
* prišla z Irske. joj. kako je bil tam božansko lepooooo. aaaah <3 klifi, aranski otoki, dublin, galway, connemara... jooooooj!!!!!!!!
* najlepši teden v mojem življenju!
* sem izjemno vesela, ker sem odločila, da grem sama. imela sem na pretek časa, da razmislim o vseh stvareh, prišla do zaključkov, ko drugače ne bi. še v življenju nisem bila tako mirna.
* sem srečna!
* še bolj srečna, ker sem samska! ugotovila sem, da me je ta bivši reeees dušil.
* pred irsko sem se skoraj spentljala nekaj s svojim cimrom
upam, da ne bo akward
* da me čakajo ta teden tri žurke...hahah
* happy happy happy!
* pogrešam Irsko
* najlepši teden v mojem življenju!
* sem izjemno vesela, ker sem odločila, da grem sama. imela sem na pretek časa, da razmislim o vseh stvareh, prišla do zaključkov, ko drugače ne bi. še v življenju nisem bila tako mirna.
* sem srečna!
* še bolj srečna, ker sem samska! ugotovila sem, da me je ta bivši reeees dušil.
* pred irsko sem se skoraj spentljala nekaj s svojim cimrom

* da me čakajo ta teden tri žurke...hahah

* happy happy happy!
* pogrešam Irsko
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov