Priznam da...#18
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
Džeki napisal/-a:..so mi smešni tipi, ki v fitnesu govorijo, da delajo "vaje za joške", pa da hočejo imeti "večje joške". Jebale te joške, si ded, ali nisi? Moški imamo prsni koš, prsi, lahko rečeš tudi prsa, vaje za prsa, nikakor pa nimamo jošk.
Tuki te pa morm popravit, prsni koš imamo vsi

ok zdej sm pa pozabla, kako se naredi, da je namesto spletne strani napisana beseda ?

- da ne bom čiz OT , priznam, da imam tudi jaz rada moške, ki skrbijo za svoje telo in imajo bolj razvite mišice, tako prsne kot tudi ostale

Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. 

- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Sej dvomim, da tega ni vedel
samo poudarit je hotel, da na prsnem košu nimajo montiranih dojk kot ženske, zato se ta del lahko imenuje kvečjemu prsni koš oz. pač ostale ustreznice
- da se mi zdi kar toplo danes, kljub odprtim oknom... čudno
- tale megla in oblačnost mi gresta na živce, še podnevi se ne zdani do konca

- da se mi zdi kar toplo danes, kljub odprtim oknom... čudno
- tale megla in oblačnost mi gresta na živce, še podnevi se ne zdani do konca

- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
... da me je gripa zahaklala ... 38,3 stopinje
... da me boli vsaka mišica v telesu (deloma zaradi gripa, deloma zaradi insanityja
)
... da me je danes znanec v univerzitetni tako lepo presenetil in sem posledično totalno spremenila mnenje o njem!
... da nujno rabim nov telefon! Po treh letih je čas da si nekaj novega omislim

... da me boli vsaka mišica v telesu (deloma zaradi gripa, deloma zaradi insanityja

... da me je danes znanec v univerzitetni tako lepo presenetil in sem posledično totalno spremenila mnenje o njem!
... da nujno rabim nov telefon! Po treh letih je čas da si nekaj novega omislim

Sassy, Classy & a bit Smart Assy 

-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
* da že dva tedna abstiniram od use cukraste, mastne ali (pre)slane hrane, pa se mi nič ne pozna. Mislm, sej abstinence sm se lotila iz drugih razlogov, ampak kak + učink pr postavi pa tut neb škodu noooo. When did that happen? Še lan sm mela v 10ih dneh skompenzerano uso goljufanje pri hrani, zdej pa res ne gre nikamor. Emšo?? Ali pa sm tokrat res pretiravala s količino junka..
idiot.
* da mam kmau rd - obup!! Staranja me je res ful strah pa še sama ne vem zakaj.
* sovražm že ta sneg in upam, da je to to; vsaj za nekaj mescov.

* da mam kmau rd - obup!! Staranja me je res ful strah pa še sama ne vem zakaj.
* sovražm že ta sneg in upam, da je to to; vsaj za nekaj mescov.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
* Zato ker visim v telovadnci 10 ur na teden, celo leto, ne sam junija in vrjem, da nardim v dveh tednih kar nekaj kaloričnega deficita. Nism glih rookie kar se športa in prehrane tiče 

He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Priznam, da:
-to, da ko me rabiš, me pokličeš, pa skačeš okoli mene, pribl razumem.To, da ko sem jo jaz rabila, pa se je potuhnila, še tudi pribl razumem. Ne pa mi priti po tolikem času z izgovorom, da si pač ljubosumna in ti ni fajn, če se kolegice pogovarjajo s tvojim fantom. The fuck.
-mi tudi ena druga oseba malo po malo rahlja živce. Če ni dovolj, da povem, kaj je narobe in je treba popraviti, pa tudi ne vem, kaj več še je treba, jao
,
-je vse drugo bolj zanimivo, ko se je treba učiti. V bistvu to bolj pripisujem temu, da sem se na zdr. res učila, tu pa si kar jemljem čas do zadnjega (npr čez uro in pol me čaka kolokvij pa take pa to
),
- nič...bo treba na faks.
-to, da ko me rabiš, me pokličeš, pa skačeš okoli mene, pribl razumem.To, da ko sem jo jaz rabila, pa se je potuhnila, še tudi pribl razumem. Ne pa mi priti po tolikem času z izgovorom, da si pač ljubosumna in ti ni fajn, če se kolegice pogovarjajo s tvojim fantom. The fuck.
-mi tudi ena druga oseba malo po malo rahlja živce. Če ni dovolj, da povem, kaj je narobe in je treba popraviti, pa tudi ne vem, kaj več še je treba, jao

-je vse drugo bolj zanimivo, ko se je treba učiti. V bistvu to bolj pripisujem temu, da sem se na zdr. res učila, tu pa si kar jemljem čas do zadnjega (npr čez uro in pol me čaka kolokvij pa take pa to

- nič...bo treba na faks.

The world is as you are.
- wasd
- Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2012
haylee napisal/-a:* Zato ker visim v telovadnci 10 ur na teden, celo leto, ne sam junija in vrjem, da nardim v dveh tednih kar nekaj kaloričnega deficita. Nism glih rookie kar se športa in prehrane tiče
Potem pa kudos in vso sreco se naprej

-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
* spet noro boleč maček
morem se malo umiriti, zadnja dva tedna sta bila ufff... ampak, če sem iskrena mislim, da je to uvod v noro prežurano leto.
* planiram kak Sziget, Exit...
* too much, too soon. Wrong place, wrong time.
* Upam, da bom preživela na faksu, pa še 4 polne ure

* planiram kak Sziget, Exit...
* too much, too soon. Wrong place, wrong time.
* Upam, da bom preživela na faksu, pa še 4 polne ure

-
kariina - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 2. 2013
-da nevem če naj grem tja ali ne, ker se bom najverjetneje zeloo osemšila
ampak je dobra priložnost....mogoče mi pa rata
-da sovražim stare dece ki kar bulijo ko greš po ulici/na troli
-da upam da se nekateri malo vzamejo v roke
-da že miljontič v življenju nevem kaj naj
-da je vsaj v ljubezni enkrat vse super

-da sovražim stare dece ki kar bulijo ko greš po ulici/na troli
-da upam da se nekateri malo vzamejo v roke
-da že miljontič v življenju nevem kaj naj

-da je vsaj v ljubezni enkrat vse super

you can be anything you want (:
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
- Da me malo skrbi, kaj bo v naslednjih dneh, glede na danasnji razvoj dogodkov. Po drugi strani pa novinar na lovu za dobrimi zgodbami v meni skace od navdusenja. samo, da me ne bo v tezave spravil....
- Sem si pokvarila zelodec
Ne vem kaj je bilo, mogoce, ker nisem olupila jabolka, ki sem ga oprala z vodo iz pipe, namesto s prefiltrirano. Ze cel dan se trudim kaj po malem pojest, pa mi nic kaj ne pase.
- da se bo fajn dobit z enim deckom v soboto. tak prijeten poba, ko sva se zadnjic po dolgem casu po telefonu slisala, sem imela obcutek, da se ze pol zivljenja poznava. Pa se anglesko govori super
Res rabim take ljudi tukaj za oporo.
- jebeni komarji
- bom jutri zjutraj cimra presenetila z enimi piskotki iz njegove najljubse trgovine (celo bio trgovino imamo za vogalom....), ki jih vsakic gleda, a jih se nikoli ni kupil, ker so kao dragi. No, saj so, 40 evro centov za kos. za ta denar tu dobim celo kosilo
Sam jaz sem pac dobra cimra.
- nekdo od sosedov kuha in se mi zelodec obraca, ko vonjam zacimbe....
- da ne pogresam cisto nicesar pd doma. se tople vode ne vec, sedaj ko je dovolj vroce, da je hladen tus prava osvezitev.
- grem vseeno poskusit nekaj pojest
- Sem si pokvarila zelodec

- da se bo fajn dobit z enim deckom v soboto. tak prijeten poba, ko sva se zadnjic po dolgem casu po telefonu slisala, sem imela obcutek, da se ze pol zivljenja poznava. Pa se anglesko govori super

- jebeni komarji

- bom jutri zjutraj cimra presenetila z enimi piskotki iz njegove najljubse trgovine (celo bio trgovino imamo za vogalom....), ki jih vsakic gleda, a jih se nikoli ni kupil, ker so kao dragi. No, saj so, 40 evro centov za kos. za ta denar tu dobim celo kosilo

- nekdo od sosedov kuha in se mi zelodec obraca, ko vonjam zacimbe....
- da ne pogresam cisto nicesar pd doma. se tople vode ne vec, sedaj ko je dovolj vroce, da je hladen tus prava osvezitev.
- grem vseeno poskusit nekaj pojest
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
... imam virozo, nič ni od mojega učenja in česarkoli, ampak šla sem na zmenek. po ne vem kolkem času. še kar mi ni jasno, kaj mi je blo, da sem sploh šla
... sem predčasno dobila paket
... sem po eni strani ful žalostna, ker gredo vsi moji najboljši prijatli drugo leto na erasmusa. hkrati pa sem vesela, da so dobili želena mesta. moram začet varčevat, da jih bom lahko obiskovala

... sem predčasno dobila paket

... sem po eni strani ful žalostna, ker gredo vsi moji najboljši prijatli drugo leto na erasmusa. hkrati pa sem vesela, da so dobili želena mesta. moram začet varčevat, da jih bom lahko obiskovala

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov