Priznam da...#18
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Verjetno si je porušila ravnovesje v prebavilih in jih cukr škoduje oz. še poslabša stanje
Pri meni je tudi nekaj podobnega, še alergije sem si nakopala, grrrr
- gre čas čisto prehitro
- bi šla ven na sneg, pa ta teden ni časa, nasl. teden se bo pa baje že talil

- gre čas čisto prehitro
- bi šla ven na sneg, pa ta teden ni časa, nasl. teden se bo pa baje že talil
-
kariina - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 2. 2013
-da grem jutri končno na sneg
-da sem preživela najlepših par dni z dragim čeprav sva samo lenarila in se cartala
-da je najboljše pecivo na svetu pravkar pečeno
-da je snega letos čez glavo
-da hočem tooolkooo novih stvari pa je vse predrago

-da sem preživela najlepših par dni z dragim čeprav sva samo lenarila in se cartala

-da je najboljše pecivo na svetu pravkar pečeno
-da je snega letos čez glavo
-da hočem tooolkooo novih stvari pa je vse predrago

you can be anything you want (:
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
da sm še vedno nažgana...
da mi je slabo ampak mi gre pa ful na smeh. očitno sem rabila eno tako noč.
tok komplimentov kot sem dobila včeraj pa že dolgo nisem dobila. Sem dobra za celo leto. Lahko bi štiri tipe odpeljala domov, sedaj mi je žal da nisem vsaj enega, bi imela zdaj družbo .

tok komplimentov kot sem dobila včeraj pa že dolgo nisem dobila. Sem dobra za celo leto. Lahko bi štiri tipe odpeljala domov, sedaj mi je žal da nisem vsaj enega, bi imela zdaj družbo .

-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
-sem se malo prej pogovarjal prek skypa z eno američanko in je blo prvič, da se pogovarjam s kom z ameriškim naglasom in je blo zakon
pa še kul punca je 

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
* gremo danes po drugo mnenje... upam na kakšna konktretnejša pojasnila in vsaj malo izboljšanja
* me živčki fajn matrajo
* si vseeno želim da bi nama z dragim uspelo letos nekako izpeljat kar sva si zamislila
* sva včeraj postavljala snežaka

* me živčki fajn matrajo
* si vseeno želim da bi nama z dragim uspelo letos nekako izpeljat kar sva si zamislila
* sva včeraj postavljala snežaka

-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
* sem srečna, da sem "prebolela" mačka :s kak mi je blo slabo cel dan, uuuhhh.... reeeees ogromneeee količineeeee alkohola. čudno, da sem lahko sploh stala.
* prespal je pri meni
* upam, da se zdaj ne bom preveč navdušila itd, pa nevem kaj pričakovala, da ne bom potem razočarana.
* se počutim super mega odlično
* prespal je pri meni

* upam, da se zdaj ne bom preveč navdušila itd, pa nevem kaj pričakovala, da ne bom potem razočarana.
* se počutim super mega odlično
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
- da sm vesela za Exit, kr je tolk v oblakih
- da sem sama tudi malo
- da me zgrozi, ko pomislim koliko se znam vcasih sekirat zaradi malenkosti... why can't I just NOT give a f*ck?
- da res res res ne maram snega.

- da sem sama tudi malo
- da me zgrozi, ko pomislim koliko se znam vcasih sekirat zaradi malenkosti... why can't I just NOT give a f*ck?
- da res res res ne maram snega.
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
... da je bil to eden najboljših vikendov ever, čeprav je vino nadomestilo kri v mojem telesu
... da še toliko nisem prečvekala kot v petek zvečer
... da se včasih sama sebi čudim, kako lahko ugotovim določeno besedo pri Activityju ... ( kot recimo naplavina
)
... da sem bila malo skeptična glede koncerta in pevčevega glasu, ampak so moški dokazali, da obvladajo zadevo!! Če bi se band danes prijavil na šov v stilu Slovenija ima talent ipd., bi brez problema pometli s vso konkurenco! Carji so!
... da je nov teden in se moram resno vrečt v delo

... da še toliko nisem prečvekala kot v petek zvečer

... da se včasih sama sebi čudim, kako lahko ugotovim določeno besedo pri Activityju ... ( kot recimo naplavina

... da sem bila malo skeptična glede koncerta in pevčevega glasu, ampak so moški dokazali, da obvladajo zadevo!! Če bi se band danes prijavil na šov v stilu Slovenija ima talent ipd., bi brez problema pometli s vso konkurenco! Carji so!
... da je nov teden in se moram resno vrečt v delo

Sassy, Classy & a bit Smart Assy 

-
angel99 - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2011
-da se je maturantski veliko bolje iztekel kot sem pričakovala
-da je prehiiitro minilo
-da bi še ga imela enkrat
-da že dolgo nisem toliko spila kot na maturantskem
-da sem komaj zdaj ugotovila,da je moja domnevna kolegica velika hinavka in pra*ica..

-da je prehiiitro minilo

-da bi še ga imela enkrat

-da že dolgo nisem toliko spila kot na maturantskem

-da sem komaj zdaj ugotovila,da je moja domnevna kolegica velika hinavka in pra*ica..

-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
delfinchek napisal/-a:do nedelje bo še vztrajala zima s snegom, potem pa naj bi se zgodil obrat, ki bo prinesel pomladnemu bližje vremenske razmere.
- nategnil so me!
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
sama imam enake misli. groza in strah. trenutno paničaram zaradi smsa. počutim se ko da bi bila 16letna zalublena smrkla. joooooj

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]