Priznam da...#18
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Sagitt* - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2008
- Kraj: Maribor
- ne morem nehat mislit nanj .. čeprav je že pol leta odkar sva sla narazen
- usoda očitno hoče, da se vedno znova vračam tja, kjer sem bila skupaj z njim .. ravno danes tam na žalostnem dogodku in spet mi je prislo vse naprej.. kot da še to ni dovol tam pol njegovih sorodnikov.. nja nisem vedela kam naj gledam al v tla al levo samo, da nisem prisla v pogled z njimi
- sem jezna, ker denar tako hitro leti od mene da joj .. malo še in bo spet - na trr
- zadnji čas da je pusta konec .. morajo se mi jetra sčistit po enem tednu vsakodnevne alkoholiziranosti
- mi je bad da sem sama ... ni nikogar, ki bi me stisnil k sebi, me imel rad ..
- nimam nikomur napisat kakšnega lepega smsa in mu povedat, da ga pogrešam
- usoda očitno hoče, da se vedno znova vračam tja, kjer sem bila skupaj z njim .. ravno danes tam na žalostnem dogodku in spet mi je prislo vse naprej.. kot da še to ni dovol tam pol njegovih sorodnikov.. nja nisem vedela kam naj gledam al v tla al levo samo, da nisem prisla v pogled z njimi
- sem jezna, ker denar tako hitro leti od mene da joj .. malo še in bo spet - na trr

- zadnji čas da je pusta konec .. morajo se mi jetra sčistit po enem tednu vsakodnevne alkoholiziranosti

- mi je bad da sem sama ... ni nikogar, ki bi me stisnil k sebi, me imel rad ..
- nimam nikomur napisat kakšnega lepega smsa in mu povedat, da ga pogrešam

Some things end, some things begin and some things never change ..
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
Sagitt... i feel you 

Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
- Da tud js drzim pesti za Dioniza
- Da je zacel sef zamujat s placo in vem da mu zadnje case ne gre ampak priznam, da me je malo zacenja skrbet..
- Da sem se mal razvadla met sobo sama zase zadnja dva tedna in da potiho upam, da cimra se ni cist ozdravla od gripe
- Da me caka pester teden! ...js pa bi hotla sam prespat ene 3 dni..

- Da je zacel sef zamujat s placo in vem da mu zadnje case ne gre ampak priznam, da me je malo zacenja skrbet..
- Da sem se mal razvadla met sobo sama zase zadnja dva tedna in da potiho upam, da cimra se ni cist ozdravla od gripe

- Da me caka pester teden! ...js pa bi hotla sam prespat ene 3 dni..
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Srecno.Dioniz napisal/-a:-Sem na dobri poti, da dobim službo v Avstriji. Vikendi fraj, brez stika s strankami in 1200 € neto plače. Držite pesti, da se izide in se končno preselim od doma spet! Samo en klic čakam.

Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
* da mam po enem letu težek musklfiber. Zjutri sm komi vstala s postle, pa sm bla ob 9ih vseeno na fitnesu, stiskala zobe zarad bolane bolečine v mišicah in gledala na uro kdaj bo konc. Obupn ampak hkrati najbolši filing na svet
* da sm si oblubla, da v bližnji prihodnosti ne bom več 2 tedna bojkotirala vsakršno športno aktivnost, ker res ni vredno. Da o porazni formi ne govorim
* da me zadnje čase redno mučijo more. Men ni neki bed, pač sred noči kričim po spalnci in čez 3 min nazaj zaspim, ampak moj je pa kr napsiheran - usakič k me izstreli iz postle ga skor kap rukne, bogi revež, zard mene se bo prej postaru

* da sm si oblubla, da v bližnji prihodnosti ne bom več 2 tedna bojkotirala vsakršno športno aktivnost, ker res ni vredno. Da o porazni formi ne govorim

* da me zadnje čase redno mučijo more. Men ni neki bed, pač sred noči kričim po spalnci in čez 3 min nazaj zaspim, ampak moj je pa kr napsiheran - usakič k me izstreli iz postle ga skor kap rukne, bogi revež, zard mene se bo prej postaru

He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
... da iščem nek pameten šiht in bi vsi radi, da se po trepalnicah mečem, preden sploh začnem
... da mi je danes šefica povedala, da bi uvajanje trajalo tri tedne in nebi dobila denarja niti za potne stroške ... naj si oni kr eno tako najdejo, ki jim bo hodla tri tedne zastojn delat!
... da je bila registracija na ta forum ena najboljših odločitev ever!
... da me je čez vikend ''zakuhalo'' in sem se odločla, da bom začela znova z Insanity
... da mi je danes šefica povedala, da bi uvajanje trajalo tri tedne in nebi dobila denarja niti za potne stroške ... naj si oni kr eno tako najdejo, ki jim bo hodla tri tedne zastojn delat!
... da je bila registracija na ta forum ena najboljših odločitev ever!

... da me je čez vikend ''zakuhalo'' in sem se odločla, da bom začela znova z Insanity

Sassy, Classy & a bit Smart Assy 

-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
eni so pa res hecni! mislim.... kak si sploh to upajo vprašat? zahtevat? svašta.
Priznam, da:
* se mi spet ne da učiti hahah

* da sem drugače dobila res same lepe ocene, sem res ponosna nase. še tisti najtežji izpit je padla lepa 9 (sicer mi je malo žal, da ni 10. očitno sem cepljena proti desetkam

* sem se šla danes učiti v knjižnjico in je 100krat boljše - nobenih distrakcij! jutri grem spet.
* zgubila že 6,5 kg! yeees!!!!
* še slaba dva tedna do Irske <3

-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Exit napisal/-a:... da mi je danes šefica povedala, da bi uvajanje trajalo tri tedne in nebi dobila denarja niti za potne stroške ... naj si oni kr eno tako najdejo, ki jim bo hodla tri tedne zastojn delat!
eni so pa res hecni! mislim.... kak si sploh to upajo vprašat? zahtevat? svašta.
Verjemi da je tega ogromno in me skoraj več ne preseneča, da si upajo kaj takega vprašat. Ali pa da delaš za čisto majhno plačilo, ali pa si plačan po učinku....
*si nikoli nisem mislila da bo kdaj tako težko najti študentsko delo!
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
Exit napisal/-a:eni so pa res hecni! mislim.... kak si sploh to upajo vprašat? zahtevat? svašta.
Izkoriščajo vsepovsod, kjer lahko! Raje sem doma, pa si rit čoham, kot pa zapravljam denar za niti garantirano delo ... mam več od tega!
haley napisal/-a:
*si nikoli nisem mislila da bo kdaj tako težko najti študentsko delo!
^I feel you!
... vedno bolj spoznavam, da bi se mogla pod nujno nemščine naučit, ker v SLO prihodnosti ni ... sploh pa ne za moj poklic!
... da mam strašanski lenitis danes

Sassy, Classy & a bit Smart Assy 

- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
- prebluzila sem cel dan in v večernih urah manjko nadomestila z enim izredno produktivnim sestankom
- plani so. ideje so. delo je. samo zaslužit je še treba kej.
- morem si nohte postričt, ker so občutno predolgi, mi je pa po eni strani malo žal, ker so lepi.
- plani so. ideje so. delo je. samo zaslužit je še treba kej.
- morem si nohte postričt, ker so občutno predolgi, mi je pa po eni strani malo žal, ker so lepi.
- maichu
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 5. 2012
- sem v zvezi ampak zaljubljena v drugega in ga nikakor ne morem dati iz glave
- da mi denar leti v zrak in prehitro izginja
- si moram dati končno gelirane nohte ker odlašam že od novembra
- moram it na masažoo ali welness da si zbistrim glavo gre katera z mano =P

- da mi denar leti v zrak in prehitro izginja
- si moram dati končno gelirane nohte ker odlašam že od novembra
- moram it na masažoo ali welness da si zbistrim glavo gre katera z mano =P
Življenje teče kot reka sanj,
ki ponikne, ko so sanje
že skoraj odkrite*
ki ponikne, ko so sanje
že skoraj odkrite*
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
- tudi jaz želim Dionizu da dobi šiht
- ima končno gojzarje, tako da ni več izgovorov
- sva danes v Ctyparku videla neko mamico ki je imela svojega 4 letnega otroka na povodcu, imel je zanko okoli trebuha ona pa 1. 5 m dolg pas.
In me zanima:
Kdaj je dovolj velika starost otroka, da se odločiš: da, dovolj je star da hodi svobodno?
Ali mu daš priboljške, če je priden?
Če te sprašuje vprašanja ker ga zanima svet, in ti gre na živce..ali mu natakneš prevezo na usta?
Ta svet gre v k*rac, resno.
- ima končno gojzarje, tako da ni več izgovorov

- sva danes v Ctyparku videla neko mamico ki je imela svojega 4 letnega otroka na povodcu, imel je zanko okoli trebuha ona pa 1. 5 m dolg pas.
In me zanima:
Kdaj je dovolj velika starost otroka, da se odločiš: da, dovolj je star da hodi svobodno?
Ali mu daš priboljške, če je priden?
Če te sprašuje vprašanja ker ga zanima svet, in ti gre na živce..ali mu natakneš prevezo na usta?
Ta svet gre v k*rac, resno.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
^^ to sem pa že ene dvakrat videla.
Moje mnenje:
- hodi lahko svobodno, ko naredi izpit iz poslušnosti.
- verjetno odvisno od starša ali vzgaja na pozitivni ali negativni motivaciji, mogoče se kdo poslužuje tudi klikerja
- bi rekla, da je njihov cilj vzgoje, da mali sploh ne sprašuje
Priznam da:
* je tudi mene šokiralo, ko sem videla otroka na povodcu
* da se baje v ponedeljek začne pomlad
* da mi je dan polepšal članek v časopisu - gnezdo dveh štorkelj je premaknil in ogrozil veter, zato je Elektro Gorenjska darovala drog, na katerega so postavili železno platformo in gnezdo premaknili, da je varno za štorklji in njuna bodoča jajčka.
Moje mnenje:
- hodi lahko svobodno, ko naredi izpit iz poslušnosti.
- verjetno odvisno od starša ali vzgaja na pozitivni ali negativni motivaciji, mogoče se kdo poslužuje tudi klikerja
- bi rekla, da je njihov cilj vzgoje, da mali sploh ne sprašuje
Priznam da:
* je tudi mene šokiralo, ko sem videla otroka na povodcu
* da se baje v ponedeljek začne pomlad

* da mi je dan polepšal članek v časopisu - gnezdo dveh štorkelj je premaknil in ogrozil veter, zato je Elektro Gorenjska darovala drog, na katerega so postavili železno platformo in gnezdo premaknili, da je varno za štorklji in njuna bodoča jajčka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov