Priznam da...#18
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Da sem izjemno slabe volje in ne znam s tem,
opcija A: znesem se nad drugimi oz. jih matram s svojimi problemi
opcija B: se zaprem nazaj v svojo lupinico in se z mislimi vrtim v začaranem krogu, možnost, da obupam nad vsem NEdoseženim in padem še nižje...
what to do...
Luzersko počutje, nikomur koristno.
opcija B: se zaprem nazaj v svojo lupinico in se z mislimi vrtim v začaranem krogu, možnost, da obupam nad vsem NEdoseženim in padem še nižje...
what to do...

Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
rokerca napisal/-a:Da sem izjemno slabe volje in ne znam s tem,
what to do...
I feel you...

dodajam...
- sm jezna sama nase, ker mi nekaj ni uspelo...
- ^^še bolj sem jezna na vse, ki mislijo, da sem superdupernadpovprečnopametna oseba z magičnimi močmi in mi vse uspe prvič...ja itak...pa ka je z vami folk...
- se počutim popolnoma nekoristno...
- ^^moj manjvrednostni kompleks...in ja...lahko bi napisala cel roman...za večino folka bi bla prezaposlena in mojega urnika in ostalih dejavnosti ne bi sfolgali....js pa mam filing, da neki manjka...
- raziskujem opcije kako uskladiti moj glup delovni urnik z magistrskim študijem...
- ^^kljub vsemu, zgleda, da bo ostalo pri želji po magisteriju...

Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
*včeraj sem šla po dolgem času ven! (od novega leta nisem nič pila, tako da sem bila že opita po enem unionu hahah)
* mi je bilo super, ker sem videla par ljudi, s katerimi se že zelo dolgo nisem videla!
* sem šla tudi na pijačo s prijateljico, ubistvu ex naj prijateljico... in sem prišla do zaključka, da je res ne rabim. mislim, ne čutim nobene praznine, žalosti... ne pogrešam je več. pač ljudje se spreminjamo. vedno jo bom imela rada, vedno bova prijateljici, ampak se je zgodilo preveč stvari vmes, da bi ohranjale še enak odnos.
* da sem zmedena glede razmerja s svojim fantom. tako skrupcalo od razmerja... pa še zadnje čase poslušam kako so vse moje prijateljice prekinile dolgoletne zveze in me prov zamika, da bi jaz tudi končala... pa še z enim tipom sva se začela čisto na blef pogovarjat preko fb (govorim o štiriurnih pogovorih!), pa še par smsov itd... in mi paše ta moška pozornost... pa čeprav samo na virtualnem področju. ah
* zmedena zmedena!
* mi je bilo super, ker sem videla par ljudi, s katerimi se že zelo dolgo nisem videla!
* sem šla tudi na pijačo s prijateljico, ubistvu ex naj prijateljico... in sem prišla do zaključka, da je res ne rabim. mislim, ne čutim nobene praznine, žalosti... ne pogrešam je več. pač ljudje se spreminjamo. vedno jo bom imela rada, vedno bova prijateljici, ampak se je zgodilo preveč stvari vmes, da bi ohranjale še enak odnos.
* da sem zmedena glede razmerja s svojim fantom. tako skrupcalo od razmerja... pa še zadnje čase poslušam kako so vse moje prijateljice prekinile dolgoletne zveze in me prov zamika, da bi jaz tudi končala... pa še z enim tipom sva se začela čisto na blef pogovarjat preko fb (govorim o štiriurnih pogovorih!), pa še par smsov itd... in mi paše ta moška pozornost... pa čeprav samo na virtualnem področju. ah

* zmedena zmedena!
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
-Sem na dobri poti, da dobim službo v Avstriji. Vikendi fraj, brez stika s strankami in 1200 € neto plače. Držite pesti, da se izide in se končno preselim od doma spet! Samo en klic čakam.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- fridA.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2012
-mi gre na živce, da se neki zmenimo, potem pa en dan prej se nobenmu nič več ne da
-mi je mal žal, da sem ga sploh dodala na fb
-bi blo najlepš, da bi bla čudežno sprejeta na faks
-ne da se mi nič učit
-mi je mal žal, da sem ga sploh dodala na fb
-bi blo najlepš, da bi bla čudežno sprejeta na faks
-ne da se mi nič učit
maybe it's sad that these are memories now. and maybe it's not sad.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Dioniz napisal/-a:-Sem na dobri poti, da dobim službo v Avstriji. Vikendi fraj, brez stika s strankami in 1200 € neto plače. Držite pesti, da se izide in se končno preselim od doma spet! Samo en klic čakam.
Srečno! Držim pesti

* da morm vsaj zadnji izpit v tem izpitnem še uspešno prestat, NUJNO!! In to z kakšno lepo oceno, ker res ni težko. Samo da me lenoba ne pokoplje, SPET
* da sm zmedena, precej. Again...I hate myself sometimes
* da ne vem ravno kaj naj si mislim, sploh
* da moram spravit nohte v red. so k en kup nesreče
* da se tud živet brez keša da navadit. Malce pametnejše preurediš izdatke, nič več popivanja po lokalih, bolj low budget možnosti. Bo že
* da rabim nujno eno službo poleti, da mam izgovor bit v Lj...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
da držim pesti za dioniza
da sem cel dan šopingirala, videla kup stvari ki so mi všeč in kupila 0, ker varčujem
da je to res srce parajoče, ampak res sem pogrešala hojo po trgovinah in pomerjanje ter iskanje
da načeloma sovražim nakupovanje, ampak po doooolgem času sem si ga res zaželela
da je res da se človek navadi življenja na low budget, ampak je pa to na daljši rok precej žalostno
da sem cel dan šopingirala, videla kup stvari ki so mi všeč in kupila 0, ker varčujem
da je to res srce parajoče, ampak res sem pogrešala hojo po trgovinah in pomerjanje ter iskanje
da načeloma sovražim nakupovanje, ampak po doooolgem času sem si ga res zaželela
da je res da se človek navadi življenja na low budget, ampak je pa to na daljši rok precej žalostno
Vsak raj ima svojo kačo.
-
*Sagitt* - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2008
- Kraj: Maribor
- ne morem nehat mislit nanj .. čeprav je že pol leta odkar sva sla narazen
- usoda očitno hoče, da se vedno znova vračam tja, kjer sem bila skupaj z njim .. ravno danes tam na žalostnem dogodku in spet mi je prislo vse naprej.. kot da še to ni dovol tam pol njegovih sorodnikov.. nja nisem vedela kam naj gledam al v tla al levo samo, da nisem prisla v pogled z njimi
- sem jezna, ker denar tako hitro leti od mene da joj .. malo še in bo spet - na trr
- zadnji čas da je pusta konec .. morajo se mi jetra sčistit po enem tednu vsakodnevne alkoholiziranosti
- mi je bad da sem sama ... ni nikogar, ki bi me stisnil k sebi, me imel rad ..
- nimam nikomur napisat kakšnega lepega smsa in mu povedat, da ga pogrešam
- usoda očitno hoče, da se vedno znova vračam tja, kjer sem bila skupaj z njim .. ravno danes tam na žalostnem dogodku in spet mi je prislo vse naprej.. kot da še to ni dovol tam pol njegovih sorodnikov.. nja nisem vedela kam naj gledam al v tla al levo samo, da nisem prisla v pogled z njimi
- sem jezna, ker denar tako hitro leti od mene da joj .. malo še in bo spet - na trr

- zadnji čas da je pusta konec .. morajo se mi jetra sčistit po enem tednu vsakodnevne alkoholiziranosti

- mi je bad da sem sama ... ni nikogar, ki bi me stisnil k sebi, me imel rad ..
- nimam nikomur napisat kakšnega lepega smsa in mu povedat, da ga pogrešam

Some things end, some things begin and some things never change ..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov