Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 19. Dec. 2011 12:36

- podpiram idejo o kuhanem vinu :D
Because I can.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 19. Dec. 2011 14:40

Led Zeppelin napisal/-a:^^ta scena je legendarna ja :cool:
tale je boljša: klik

:lol: :respekt: ta je meni tudi najjača od vseh :D

priznam da:
- me zebe kot cucka vsako dopoldne ko nisem na šihtu, ker nočem kurit centralne, da me fotr ne bo nataknil na kol zaradi računa :D
- aaa stuff to do!! prekratki dnevi, predolge noči, pa še spet sem zbrskala Janeza Jalna ven in imam na sporedu nočno branje
- še 4 dni, mene je strah.
- smo praznovali fotrov rojstni dan in je dedek zgledal ful slab
- upam da se mu vse zrihta in pocelijo rane, ker tole gledat je... grozno :(
- sem vesela da je vsaj doma in da bo za praznike doma z družino, ker smo hodili vsak dan na obiske 100km stran in ni bilo prijetno gledati njegovih solz, ker je dejansko mislil da umira...
- ... se zavedam da bo slej ko prej prišlo do tega in si ne upam niti predstavljat kaj bo z babico, ki je popolnoma zgubljena brez njega
- everything went better than expected
- špricam dva izpita, ker se mi datumi pokrivajo z drugimi plani
- razmišljam o tem, kakšne barve kopalnice bom imela v stanovanju, ko se s fantom seliva skupaj :D
- da do tega še lep čas ne bo prišlo
- sem se odločla, da spomladi začnem rihtat parcelo in naredim na njej en simpatičen piknik-plac!
-kuhano vino na prešercu je za en k... :roll:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
Primula
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Primula » 19. Dec. 2011 14:44

- da sem se dogovorila, da opravljam klinične vaje na patronaži v bližini doma, kar mi zelo ustreza
- ^ da bom lahko posledično spala eno uro dlje jeah :D
- da imam namen v petek postavljati smrekico
- da imam vsa (razen za taščo) božična darila že zavita :)
- da že nestrpno čakam praznike...
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 19. Dec. 2011 14:57

Priznam da:

- še en tedeeeeeen (do smučanja, poležavanja, žuranja, pitja, kartanja...) :jump:
- ^^ hvala za sneg....upam samo, da se obdrži
- mogoče res ni tako slaba ideja, da neko malenkost kupim še za njegove starše. Ampak kaj? :?
- sem se odločila, da ga končno prvič preizkusim
- ^^ shit ej, sploh nisem mogla verjeti rezultatom!
- wooooow! Zakon! :D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 19. Dec. 2011 17:01

..Evelyn.. napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a:-da če je treba v Sloveniji za vsak drek delat izpite (za avto, motor, orožni list itd.)
Svašta. Te izpiti vsaj mal bolj zagotavljajo, da nauš mimoidočih ljudi ubil, ampak ja, itak..za en drek so. Nj kr vozi folk, k nima pojma o vožnji po cesti in orožje naj nam prodajajo v mercatorju.

Mhm... Pa ne sam to, nekak se mi dozdeva, da je tud drugod po svetu treba delat izpite za vse te dreke, ne samo v Sloveniji :D :eek:

- da jaz pa ne maram snega; še dobro, da se zdele še ni obdržal
- da sem do zdajle pohajkovala okrog in moram hitro delat :oops:
sara.s8
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sara.s8 » 19. Dec. 2011 19:04

Našla sem temo za mojo trenutno slabo vest :)

Priznam da:
- sem prejšni teden zamudila cepljenje ker se mi ni ljubilo ustat
- sem danes zjutraj bivšemu/sedanjemu/bodočemu (nekako vse v enem, joj) udrla na FB in pregledala vsa privat sporočila
- mi je zaradi tega kar sem prebrala samo še težje
- se bojim prihajajočih praznikov ko hudič križa so help me god ;)
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a arianna87 » 19. Dec. 2011 22:00

- kako se zmeraj lahk zgodi, da fantu, ki mi je všeč, jaz nisem všeč? Grr, pa ta bi bil odličen zame, pameten, zabaven, prijazen, športen,....pa sploh ne reagira na moje namige. :? pa dobim feeling, da sem mu všečna, samo potem kr nič napredka. if he`s playing hard to get, than he`s damn good at it. Kudos!
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 20. Dec. 2011 14:56

-* Vsak dan grem na fitness med 12. in 1. uro, ker je vedno popolnoma prazen, in danes pač plačan mesečno, odvadim svojo vadbo, se stuširam, oblečen in poskušam odditi.
Vzamem elektronsko kartico jo dam pod skener da bi se mi vrata odprla, nič...poskušam 40x, nič. Torej problem, ne morem zapustiti fitnessa...gledam za kakšen zvonec, ga ni...gledam za kakšno cifro, je ni. Ves razjarjen hodim po prostorih fitnessa in kolnem cel repertoar svojih kletvic, 20 minut čakam če bi slučajno prišel kakšen človek, ga ni.
Poskušam iti na internet da bi poiskal cifro, a mi ne lovi, hočem odlomiti vrata, a se spomnim da ne bom smel več hoditi na fitness. Pokličem sestro, je v šoli..mami delam, pokličem očeta a se ne javi. V mislih se mi poraja misel da bi se začel dreti, a imam ponos in tega ne naredim..hja, raje crknem kot da vpijem na pomoč :P , zraven so neki otroci ki imajo telovadbo, a vem da bom porabil 1 uro da komu razložim kaj mora narediti..v fitnessu so kamere, a ne bom skakal pred njimi kot kak idiot da me kdo opazi, gledam če bi lahko zlezel and vrati, a ni nobenega stola. Zato obupam in naslednje pol ure gledam Discovery channel na tvju, nobenega ni da bi me rešil...a še enkrat poskusim in pokličem fotra, on pokliče upravljalca celotne stavbe, ki pokliče dežurnega, ki najde natakarico, ki mi odpre vrata..končno rešen.

Natakarica katera skrbi za mesečne kartice mi je računala storitev a ni podaljšala datuma na elektronski kartici.

Torej sem bil več kot eno uro zaprt v fitnessu, kar me niti ne preseneča več ker je moje življenje itak magnet za čudne dogodke.

Tole sem napisal, ker hočem da vsaj nekdo potegne ven iz tega nekaj (nasmešek, smeh)...ker jaz nisem nič, razen to da sem čisto popizdil.

:mad: :lol:
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 20. Dec. 2011 15:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 20. Dec. 2011 14:59

^^pa kako teb rata take reči doživet Slika

*glede kamer..ahem, jz jim pa vedno maham, kjerkoli jih pač vidim :D
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 20. Dec. 2011 15:17

LZ, nauk te zgodbe je, da če hočeš bit kul, potem je treba za to trpet. če bi začel vpit takoj, bi te verjetno kdo slišal in prišel rešit ;)

- da mi neki prasketa po sobi na momente in pojma nimam kaj je to. sumim radjator. ker če je miš, me bo infarkt :oops:
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 20. Dec. 2011 19:25

- da se čudim dejstvu, da imajo nekateri blogerji dejansko čas vsak dan prilimat nov post ali slikat outfit
- da mi je kljub temu še to premalo ta teden, ko sem na bolniški
- da vsak dan prinese nekaj novega, današnji je konkretno manj bolečin pa več zatikanja jezika ob šive
- da komaj čakam, da bom lahko spet normalno jedla in si takoj privoščila njoke iz moje najljubše restavracije..... mmmmmmmmm...
- da je bil danes krasen dan zunaj: sneg + sonce
- mi je crknil monitor, novi pa nima pravih lukenj :? čakam, da pob prinese kable, da se uštima, če ne bo spet en živčni zlom :)
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 21. Dec. 2011 8:24

Hehe LZ, ne more se ti to zgodit :D

Priznam, da:
- sm nardila!!! :tanz:
- mam zdaj uradno priznan ZUP :P
- je bil to en bolj čudnih izpitov ever...starega kr ni blo. Ko se je po eni uri le prikazal, nas je nadrl, kaj se gremo, da bomo imeli ustne namesto pisnega (ja, ful smo vedli, a ne) in je bil cel tečn, prve 4 je kr fuknu...pol sma midve nardile, kaj je blo pa z ostalima dvema, pa ne vem.
- me je oseba, ki sem jo sicer imela za ful korektno, pravično, razsodno...in sm jo zarad teh lastnosti zelo visoko cenila, precej negativno presenetla
- samozavest mi je padla na nulo...meni, ki me sicer ni glih lahko spravit na tla, ampak je očitno uspelo
- bi se najrajš zaprla nekam, da nobenga ne vidim
- sm spala glih eno uro in pol
- boge današnje punce, kako bedno izbiro majo med svojo generacijo...
- a je možno, da me nismo mele glih dost boljše izbire, sam da smo ble pač neizkušene in so njihove finte zaradi tega bolj palile?
- no, pač, smešno je, ko se te 20-letniki lotijo pecat s tistimi že 100x slišanimi fintami...ala lepe učke&stuff...seriously? Ko ga začneš pa jebat v bučo, pa postaneš še bolj zanimiva. Weird.
- je bil vsaj dobr obliž na moj ranjen ego, ko je en šel na kolena, ko povem svojo starost. Pa ne zgledam neki mlajša, se mi zdi, da zgledam čist mojih let. Niti me več ne zanima, če je mislil resno al ne, ego pump je bil.
- sm se kr sprijaznila s tem, da bom naslednjih par dni očitno na tleh
- komaj čakam, da bo ura 1
- sm lačna
- mam končno mal cajta...da lahk zadiham, ker sm mela december do konca zapolnjen, seveda so se vsi plani sproti podirali in sem mogla iz minute v minuto spreminjat načrt. I hate this.
- moram še poslat cosmo darilce
- rabim...neki...aja, spanje. poleg tega pa še eno močno ramo, na kero bi se lahk naslonla in roko, ki bi me potrepljala
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 21. Dec. 2011 9:47

- bolj ko berem to temo, manj sem fauš vam ženskam; takšna intenzivna čustvovanja, čustvena nihanja, razglablanja o čustvih, toliko sekiranja zaradi stvari, ki se vam zgodijo v življenju..pa za večino vas je prava travma že, če vas nekdo razočara, neverjetno

-dokončno spoznavam, da imajo moški večinoma bolj zdravo samopodobo kot ženske in se pol manj sekirajo za vsako neumnost
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Dec. 2011 10:14

^^ali ste pa pač toliko bolj plitki.
Dej bodi raj tiho, ker sej ne veš kakšni razlogi so zadaj.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 21. Dec. 2011 10:28

- ^^ da jaz sem pa ravno včeraj brala, da naj bi se ženske manj sekirale in vdajale stresu kot moški, ker naj bi imele v genski zasnovi, da morajo ostat trdne in skrbet za dobro počutje svojega moškega ter otrok :D moškim pa tega ni treba in so v stresnih trenutkih bolj občutljivi in se sekirajo. Tako eni kot drugi zaključki so zame itak kr neki, bolj odvisno od posameznika.

- da moram danes nujno napisat nek mail, pa se še nisem spravila :|
- da sem vesela za kolegico

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov