Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 17. Dec. 2011 19:11

- grem zdaj ven in se ga napijem ko dec (še za včeraj, ker je kolegica odpovedala včerajšnji žur, ki sem si ga zamislila in organizirala vred s prevozom, pa gre ženska zajebat moj trud)

- sem preučevala omaro kakšni dve uri (ne nakladam), ker imam tričetrt stvari v stanovanju, doma pri starših pa trikrat večjo omaro, a zdaj napol prazno in dejansko nisem imela velike izbire

- love, alcohol & rock`n`roll :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 17. Dec. 2011 19:16

- sem vsaki vikend pijan :/
-sem bil včeraj vredi nadelan pa dans bom verjetno tud :)
-gremo dencat !! včeraj sem bil sam na plesišču v spacu v novem mestu... kuj nekaj :D čist prazno
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 18. Dec. 2011 14:03

aleluja!!! :yau:
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 18. Dec. 2011 15:40

rokerca napisal/-a:aleluja!!! :yau:

-* sem vesel da se je rockerci po vsemu sranju končno nasmehnila sreča :flower: :gut: :cheer:

-* sem vesel da ga Santos fasal po pizdi

-* bom kupil eno konzolo v kratkem, zdaj samo upam da se da downgradat tisti PS3 pa letimo po njega. Zelo pogrešam igrice...ne igram jih že nekaj let :(

-* je umetnost razložiti babici kaj je internet :lol:

-* je trenutno življenje precej v čakanju na nekaj informacij s katerimi se bom odločil kaj bom počel naslednje leto...po svoje bi rad dobil tisto šanso, po svoje pa bi šel rad nekaj mesecev kolesariti po Evropi.

-* sem danes "užival" v akward pogovoru z dedkom kako da nimam punce glede na to da sem že 22 let star in da je bil on poročen ta čas.

-* da je veliko mojih kolegov odšlo v vojsko po služenju, in ja pogrešam vojsko...na koncu je vojska kot da bi bil v zvezi z zelo privlačno in noro žensko...ko jo zapustiš jo še vedno pogrešaš ker je božala tvoj ego, uničuje te in zahteva da se spreminjaš...sam na koncu hočeš biti še vedno v njej :P
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 7. 2008
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objavaNapisal/-a la_estrella » 18. Dec. 2011 18:00

priznam da:
~nikol nism bla ljubiteljica psov...ma zdej bi pa enga kr posvojila :D
~^^vrjetn bom kr skoz hodla k njim na obiske,da se bom loh s tem kužkom ukvarjala
~ta tedn bo N.O.R. ...mešanca: :wein: (kuhančka) :cheer: (plesanja) :rofl: (activity) :bia: (pijače) :birthday: (rojstni dnevi)
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 18. Dec. 2011 20:13

-da šele sedaj dojemam kak mi je fajn, kak mi ustreza, da se ne rabim prilagat in podobno
-da počasi ugotavljam stvari, ki jih prej nisem videla
-da skočim ta teden k frizerki
-da me zanima kak se bo iztekla ena zadeva ta teden
-da nisem mogla verjet, ko sem šla pofirbcat, čeprav ne bi smela
-da si ustvarja iluzorno sliko o sebi, finta je pa v tem da mu večina verjame :roll:
-da me ne zanima s kom je, kje je in kaj dela...
-da se dobro počutim v svoji koži
-da mi ob branju knjige postajajo zadeve jasne, zakaj sem se obnašala kot sem se...
-da ko pogledam nazaj in se spomnim kok mi je blo takrat, se sedaj lahko samo nasmejim glede vsega
-da pogrešam vadbo, očitno se je telo navadilo da dobi svoji "dozo"
:D
-da vem, da bo Feist kmalu isto povedala za svojega bivšega in da držim pesti, da bo to čimprej :)
-da šibam zdej, na lepše
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Dec. 2011 20:23

-da če je treba v Sloveniji za vsak drek delat izpite (za avto, motor, orožni list itd.) bi ga bil precej uporaben tudi izpit za pravilno ravnanje z živaljo, ker kako eni lastniki delajo z njimi je naravnost katastrofalno.
Uporabniški avatar
leeloo13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 9. 2008
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a leeloo13 » 19. Dec. 2011 9:45

*so zdravniki pred nekaj dnevi babici,ki je padla v komo napovedali,da ne bo docakala jutra in smo se vsi jokajoci in sokirani poslavljali od nje in res pricakovali,da bo umrla,ker je bila na pogled grozna in ji je baje srce odpovedovalo.In ponoci nisem cisto nic spala in se objokana premetavala po postelji.In ko me je zjutraj mami poklicala, sem samo cakala na besede, umrla je, ampak presenecenje,babica se je ponoci zbudila in zacela govoriti.In zjutraj je ze normalno jedla in govorila.Sem se zjokala od srece, ko sem to izvedela.

*ko sem jo obiskala,sem jo celo uro, kar sem bila tam, drzala za roke in ona tudi mene

*se mi zdi, da je bil to pravi predbozicni cudez.Borka je moja babica :)

*skoraj nikoli se v zivljenju ne pritozuje, ne glede na to,kako tezko ji je.Vdova je ze celih 26 let.Spostujem jo in mislim, da sem ji v nekaterih stvareh zelo
podobna.

*bova novo leto prezivela doma.So mi lani vsi sorodniki, ki so preziveli novo leto doma in smo se malo pred polnocjo zbrali na ulici in nazdravljali, zazeleli cimprej kaksnega otrocka, ker sem imela vse ostalo lepo porihtano

*mi bodo letos poleg otrocka zagotovo zazeleli se, da cimprej najdem sluzbo in da shujsam,ker sem se letos zredila za najmanj 15 kg :?
Tako da sem lani takle cas imela sluzbo in bila normalne postave, a letos je slo vse na slabse :mad:

*praznujem maja 30 let in bi do takrat rada imela urejene osnovne stvari v zivljenju, rada bi dobila dobro sluzbo in lepo shujsala.

*Se ze veselim 30-ke,ker mislim, da mi bo prinesla same lepe stvari in res zelim vkorakati vanjo z nekaj ze izpolnjenii cilji,da si potem zastavim se vec novih,norih ciljev in jih zacnem cimprej uresnicevati

*bom zacela tudi vec sodelovati na forumu,ker imam vedno neko svoje mnenje,ki pa ga nikoli ne izrazim
Malo se nasmej, pa bo vse okej
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 19. Dec. 2011 10:07

* preveč želja in planov, premalo časa... :?
* moram se en dan mal sprehodit po okrašeni lj... sploh zdej če bo še mal snega
* bi mogla počivat in predvsem it nogo slikat ker je vedno bolj boleča... ampak bo še majčen počakal...
* upam da se nam bo uspel zmenit za novo leto... ker si res želim it... mal na morje :tanz:
* včeraj postavila smerekico, ker ta teden ne bo časa :tannenbaum:
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 19. Dec. 2011 10:58

slovenc79 napisal/-a:-da če je treba v Sloveniji za vsak drek delat izpite (za avto, motor, orožni list itd.)
Svašta. Te izpiti vsaj mal bolj zagotavljajo, da nauš mimoidočih ljudi ubil, ampak ja, itak..za en drek so. Nj kr vozi folk, k nima pojma o vožnji po cesti in orožje naj nam prodajajo v mercatorju.

Back to me.
-grlo me boli že tri tedne..on/off, čudno, kot bi se za par dni pozdravila in potem spet..
-se veselim novega leta, mislm, da bo letos ful fajn, ker je načrt popolnoma drugačen od prejšnjih let
-ful bedno, da nikjer na naših programih ne predvajajo "the biggest loser", to oddajo je tak zakon gledat, ti boosta ego :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 19. Dec. 2011 11:17

*moja reakcija na danšnje vreme http://goo.gl/4X5Xu :cry:
(hate the clip, ampak reakcija je pa rofl!)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 19. Dec. 2011 11:29

^^ta scena je legendarna ja :cool:
tale je boljša: klik

Moja reakcija pa je: YES SNEG! (na svetu ni boljšega vremena kot je sneg)

Pač PR, bo treba peš začet hodit....dobiš pa čaj v roke :P
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 19. Dec. 2011 11:40

Led Zeppelin napisal/-a:tale je boljša: klik
neeee :cry: men je pa grozn blo tole oz. sej nisem vedla kako reagirat, haha, Toby mi je super, ampak teli Michaelovi izpadi so res neki posebnega :lach:

*meh, kaj mi bo čaj, kuhančka bi! :oops: :D
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 19. Dec. 2011 12:07

^^rabimo kuhano vino kozmomiting :schlaumeier:
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 19. Dec. 2011 12:34

floribunda napisal/-a:^^rabimo kuhano vino kozmomiting :schlaumeier:

:D

*da rabim eno konkretno reorganizacijo lajfa. samo pogrezam se nekam. blah.
*da totalna stala ta december..sploh nevem kdaj mi bo ratalo nabavit vse?
*da se bo tole slisalo grdo, ampak.. komaj cakam, da mine ta vikend in bom pridem nazaj v ljubljano.. praktično 48ur bom s familijo..tega že ni blo od lanskega božiča.
*da že cel mesec diham za en žur v 4ki.. v nedeljo.. super bo in primeren tudi za obiskovalce, ki običajno tja nebi zavili :P
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov