Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
+ ^^
- men se tud neda vec trudt, ni rezultatov, bv res...ni vredno res, pa k sm ze misnla da je neki drgac...yeah right
- da mi gre tooook na zivce nihanje iz ene skrajnosti v drugo...a res ne obstaja ena srednja pot?!?!
- men se tud neda vec trudt, ni rezultatov, bv res...ni vredno res, pa k sm ze misnla da je neki drgac...yeah right
- da mi gre tooook na zivce nihanje iz ene skrajnosti v drugo...a res ne obstaja ena srednja pot?!?!
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
- da sem se zredila 3 kg
- da se je špehec direkt na joške zalimu, tko da sem zadovoljna
- da so se mi polsedično pojavili zametki celulita (in bodo izbrisani v roku dveh tednov )
- da volk sit in koza cela pač ne more bit
- da se je špehec direkt na joške zalimu, tko da sem zadovoljna
- da so se mi polsedično pojavili zametki celulita (in bodo izbrisani v roku dveh tednov )
- da volk sit in koza cela pač ne more bit
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
-* sem včeraj mislil da je petek
-* sovražim Mobitel, podpišem pogodbo za 1 mesec da imam vključene možnosti za klice iz EU in plačam 30 evrov, dobim položnico in je gor še dodatnih 30 evrov. Jao, takoj šel pisati reklamacijo. Pr***i.
-* me je včeraj prav lepo nascalo med tekom, in sem se spomnil ene misli ki so mi jo tupal v glavo poleti: vročina, tema, dež, sneg, veter to mora postati vaše najljubše vreme . Že res, moker pa še vedno nisem rad.
-* ugotovil da imam polno oblek, ki mi niso več prav, jih ne potrebujem, sem jih zamenjal...tako da sem zbral celo vrečo tega sranja, in lepo da so v LJ naredili neke kontejnerje za socialno pomoči potrebnim. Dobra ideja
-* sem včeraj ugotovil eno foro FBja, če jaz nalimam slike svojega super kjut lepega legendarnega psa, dobim 2 lika in 1 komentar. Če se pa ena bejba slika pred ogledalom v kopalkah (saj veste, december zna bit vroč), dobi pa 205likov in 170 komentarjev.
Kje je pravica?
-* sovražim Mobitel, podpišem pogodbo za 1 mesec da imam vključene možnosti za klice iz EU in plačam 30 evrov, dobim položnico in je gor še dodatnih 30 evrov. Jao, takoj šel pisati reklamacijo. Pr***i.
-* me je včeraj prav lepo nascalo med tekom, in sem se spomnil ene misli ki so mi jo tupal v glavo poleti: vročina, tema, dež, sneg, veter to mora postati vaše najljubše vreme . Že res, moker pa še vedno nisem rad.
-* ugotovil da imam polno oblek, ki mi niso več prav, jih ne potrebujem, sem jih zamenjal...tako da sem zbral celo vrečo tega sranja, in lepo da so v LJ naredili neke kontejnerje za socialno pomoči potrebnim. Dobra ideja
-* sem včeraj ugotovil eno foro FBja, če jaz nalimam slike svojega super kjut lepega legendarnega psa, dobim 2 lika in 1 komentar. Če se pa ena bejba slika pred ogledalom v kopalkah (saj veste, december zna bit vroč), dobi pa 205likov in 170 komentarjev.
Kje je pravica?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Led Zeppelin napisal/-a: -* ugotovil da imam polno oblek, ki mi niso več prav, jih ne potrebujem, sem jih zamenjal...tako da sem zbral celo vrečo tega sranja, in lepo da so v LJ naredili neke kontejnerje za socialno pomoči potrebnim. Dobra ideja
Jaz sem tudi kar nekaj stvari že tja dala, ampak sem nehala in dam raje na Karitas ipd., ker tile Humana kontejnerji zbirajo oblačila, ki jih potem revnim prodajajo, po sicer ugodnih cenah Raje vidim, da grejo oblačila direktno k tega potrebnim, kot pa da nekdo služi z mojim stvarmi in še zaračunava revnim... Baje je tud župan prepovedal / dal zaklenit nekaj teh kontejnerjev, ker gre za profitno organizacijo.. Je pa res, da morajo tud take organizacije nekak preživet oz. vseeno bolje to, kot pa da bi cunje romale v koš.
- da še vedno nimam primerne obutve za v sneg, joj
- da grem kupit zelenjavo, po dolgem času na tržnico
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^tega nisem vedel, no hvala! saj oblačil še nisem odpeljal. Torej Karitas..
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
* da je blo včeri fantastično
* da sem plesala/skakala praktično neprestano 7 ur in da sem dons k kripelj; ko že mislim, da bom umrla tam, pa moj naj njegov komad... aaaaa
* da si nikol nisem mislna, da mi bo tak fajn
* da bi morala mal spat, ker mi še ni uspelo več kot 1 uro v zadnjih 30 urah...
* da mam po drugi strani še ogromno stvari za faks naredit in ne vem kak bom sfolgala vse v teh dneh
* da nočem snega, fuj sneg, fuj!
* da se že veselim okrašene Lj jutr in kuhanega vina
* da sem plesala/skakala praktično neprestano 7 ur in da sem dons k kripelj; ko že mislim, da bom umrla tam, pa moj naj njegov komad... aaaaa
* da si nikol nisem mislna, da mi bo tak fajn
* da bi morala mal spat, ker mi še ni uspelo več kot 1 uro v zadnjih 30 urah...
* da mam po drugi strani še ogromno stvari za faks naredit in ne vem kak bom sfolgala vse v teh dneh
* da nočem snega, fuj sneg, fuj!
* da se že veselim okrašene Lj jutr in kuhanega vina
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
oblačila se lahko odda tudi njim (o projektu)Led Zeppelin napisal/-a:^^tega nisem vedel, no hvala! saj oblačil še nisem odpeljal. Torej Karitas..
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Led Zeppelin napisal/-a:
Kje je pravica?
Si pa hiter ...
- da mi je nov videz FB celo všeč, čeprav nisem dosti gor in tudi sicer redko kdaj objavim kaj novega
- mi je hecno videt, kako nekaterim hitro zraste greben ... ja kul, si pač uspešen mlad fuzbaler (moja generacija) - vsaka ti čast, na FB ima jurja "prijateljev", večina, kar se s kom meni, je javno na zidu, vsem na vpogled, ne opazi pa, da mu slike komentira tričetrt "prijateljic", ki imajo fejk profile
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
# da sem imela ponoč kr ene sanje v katerih sem se vrnila na eno točko v preteklosti in sem potem zjutraj cela panična 5 minut študirala, če se nisem takrat narobe odločila....
# po petih minutah me je spustila zasnjanost in sem ugotovila, da sem se kar prav
# da komaj čakam januar da začnem z novo službo, po drugi strani pa imam tudi malo cmoka v grlu....
# da sem včeraj prejela razveseljivo novico
# po petih minutah me je spustila zasnjanost in sem ugotovila, da sem se kar prav
# da komaj čakam januar da začnem z novo službo, po drugi strani pa imam tudi malo cmoka v grlu....
# da sem včeraj prejela razveseljivo novico
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
- da ne vem kaj se dogaja z mano zadnje čase ... jem zelo malo, pa imam več energije kot kdaj koli prej
- da eno uro poslušam komade iz mojih party časov in pogrešam tiste čase, sploh, ker še nisem stara za te stvari, le da pogrešam ljudi, s katerimi smo bili skupaj del party scene in ustvarili najlepše spomine v mojem življenju ... a se zaradi razhoda z bivšim fantom ne družimo več, čeprav je bila ena punca iz te družbe najprej moja prijateljica, a so se potem naše poti nekako razšle
- da se spominjam tudi kakšnega pretirano "odpičenega" vikenda in kako noro smo se imeli
- da nisem ena izmed tistih, ki bi bili celo sš in faks samo doma, pač pa sem živela za dobre žurke, a se mi še vseeno lušta tega ... ne v smislu, da ne bi želela imeti partnerja, to sploh nima povezave s tem, le pogrešam tiste čase in se bojim, da nikoli več ne bom imela tako dobre družbe kot takrat; bili smo eno, res ena taka mala družinica in vsak komad iz tistega obdobja me spomni na enega izmed nas in nek dogodek (pi*darijo), ki smo jo naredili
- da eno uro poslušam komade iz mojih party časov in pogrešam tiste čase, sploh, ker še nisem stara za te stvari, le da pogrešam ljudi, s katerimi smo bili skupaj del party scene in ustvarili najlepše spomine v mojem življenju ... a se zaradi razhoda z bivšim fantom ne družimo več, čeprav je bila ena punca iz te družbe najprej moja prijateljica, a so se potem naše poti nekako razšle
- da se spominjam tudi kakšnega pretirano "odpičenega" vikenda in kako noro smo se imeli
- da nisem ena izmed tistih, ki bi bili celo sš in faks samo doma, pač pa sem živela za dobre žurke, a se mi še vseeno lušta tega ... ne v smislu, da ne bi želela imeti partnerja, to sploh nima povezave s tem, le pogrešam tiste čase in se bojim, da nikoli več ne bom imela tako dobre družbe kot takrat; bili smo eno, res ena taka mala družinica in vsak komad iz tistega obdobja me spomni na enega izmed nas in nek dogodek (pi*darijo), ki smo jo naredili
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
- da sem zbolela in da grem sama seb na živce, ko se prekladam z ene strani postelje na drugo.
-da mi je sestra skuhala najboljši čaj (saaaame zdravilne učinkovine).
-da je čaja zmanjkalo, sestra se pa vrne domov šele čez urico in pol...
-da mi je sestra skuhala najboljši čaj (saaaame zdravilne učinkovine).
-da je čaja zmanjkalo, sestra se pa vrne domov šele čez urico in pol...
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
*vračam leeloo13 objem, očitno ga obe rabiva
*čakam da začne snežit, se mi zdi da bom pol mela feeling da je zima
*nisem sploh še šla v center lučke pogledat, mogoče jutri
*ne spim glih vrhunsko zadnjih 10 dni
*si bom uresničla eno željo k jo mam že leta in sm prov vesela
*je res zanimiv kako se ti hitr spremenijo prioritete k se ti lajf na glavo postav
*še nisem nakupila vseh daril pa v bistvu se mi ful ne da po shopping centrih letat ampak ok, bom zlo ciljano nakupovala
*sm mela zanimive sanje par noči nazaj, med drugim so vsebovale enga sodelavca
*čakam da začne snežit, se mi zdi da bom pol mela feeling da je zima
*nisem sploh še šla v center lučke pogledat, mogoče jutri
*ne spim glih vrhunsko zadnjih 10 dni
*si bom uresničla eno željo k jo mam že leta in sm prov vesela
*je res zanimiv kako se ti hitr spremenijo prioritete k se ti lajf na glavo postav
*še nisem nakupila vseh daril pa v bistvu se mi ful ne da po shopping centrih letat ampak ok, bom zlo ciljano nakupovala
*sm mela zanimive sanje par noči nazaj, med drugim so vsebovale enga sodelavca
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
-da tut jz zelo malo jem, prekipevam od energije in me je številka danes na tehtnici najprej šorikala, potem pa razveselila, saj ne pomnim kdaj sem nazadnje imela toliko kg, sem dala ene 4 dol, sigurno
-da se prav morem silit da jem, kar ni tipično zame in po tem sklepam da še nisem čisto tista stara, tista prava
-da je to da sem zgubila par kg, skor edina dobra stvar, ki se mi je zgodila v zadnjem času, no mal pretiravam seveda
-da sem najdla rešitev v telovadbi in se po tem nenormalno fajn počutim, čutim pa da še nekaj potrebujem, prebrati kako dobro knjigo, zginit na potovanje za par dni...
-da vzpostavljam stik sama s sabo in se razvajam
-da komi čakam da mi mine M, da skočim na bazen in da grem prečekirat savna mojstra, če je še vedno tko postaven
-da ko grem telovadit, grem mimo fitnesa z šipami in ko vidim tiste dede, me kr prime, da bi zavila še sama v fitnes in špricala skupinsko vadbo
-da jz ne vem ali je ponovem tko velik postavnih tipov, ali sem prej bla slepa ali kaj
-da mi paše tko kot je, sem si postavila prioritete in ne rabim več delat tistega kar nikol nisem imela rada, sem pa počela ker se spodobi, ker v nasprotnem kaj si bodo mislili in kaj bodo rekli, en klinc me briga
-da z bivšim nisva v kontaktu in mi to ustreza
-da je tema bivši itak zgodba zase
-da sem ful mislila in se tega bala, kak me bodo vsi spraševali kje je, zakaj ne pride več, pa pravzaprav niso nekaj veliko spraševali o njem in sem jim bila hvalžena za to, saj so mi s tem olajšali zadevo; tistim, ki rabijo vedet pa sem itak povedala
-da sama sebe občudujem kok sm bla pametna in nism bivšem povedala da sodelujem na forumu, tko da upam da ni kaj zvohal in da ne ve moj nick, te ženske zadeve pa ziher ne bere
-da se prav morem silit da jem, kar ni tipično zame in po tem sklepam da še nisem čisto tista stara, tista prava
-da je to da sem zgubila par kg, skor edina dobra stvar, ki se mi je zgodila v zadnjem času, no mal pretiravam seveda
-da sem najdla rešitev v telovadbi in se po tem nenormalno fajn počutim, čutim pa da še nekaj potrebujem, prebrati kako dobro knjigo, zginit na potovanje za par dni...
-da vzpostavljam stik sama s sabo in se razvajam
-da komi čakam da mi mine M, da skočim na bazen in da grem prečekirat savna mojstra, če je še vedno tko postaven
-da ko grem telovadit, grem mimo fitnesa z šipami in ko vidim tiste dede, me kr prime, da bi zavila še sama v fitnes in špricala skupinsko vadbo
-da jz ne vem ali je ponovem tko velik postavnih tipov, ali sem prej bla slepa ali kaj
-da mi paše tko kot je, sem si postavila prioritete in ne rabim več delat tistega kar nikol nisem imela rada, sem pa počela ker se spodobi, ker v nasprotnem kaj si bodo mislili in kaj bodo rekli, en klinc me briga
-da sem ful mislila in se tega bala, kak me bodo vsi spraševali kje je, zakaj ne pride več, pa pravzaprav niso nekaj veliko spraševali o njem in sem jim bila hvalžena za to, saj so mi s tem olajšali zadevo; tistim, ki rabijo vedet pa sem itak povedala
-da sama sebe občudujem kok sm bla pametna in nism bivšem povedala da sodelujem na forumu, tko da upam da ni kaj zvohal in da ne ve moj nick, te ženske zadeve pa ziher ne bere
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
čuftika napisal/-a:-da mi paše tko kot je, sem si postavila prioritete in ne rabim več delat tistega kar nikol nisem imela rada, sem pa počela ker se spodobi, ker v nasprotnem kaj si bodo mislili in kaj bodo rekli, en klinc me briga
-da občudujem čuftiko za to citirano zgoraj.
-da upam, da bom tudi sama lahko rekla enako za bivšega.
-da je do tega še daleč...
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov