Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
brandibelle napisal/-a:
Bi jz potipu pa ti povem kere so kere
zkpa se njej nis dala za potipat?
*me zanima kok je D dala za joske
* kolk si ti zrajcan
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
- sit sem tega!!!! , ko se vrnem grem na kuharski tecaj..ze nekaj dni zavidljivo gledam italijane. Prisezem.
Tole mi je polepsalo dan, hehe
Tole mi je polepsalo dan, hehe
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- darcy firth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 12. 2010
- da sem se zjutraj polna zaleta kot zadnje 3 tedne spravila učit, ampak se ponavlja....malo stvari za učit ampak jaz se enostavno ne morem tega naučit....ne gre in sama na sebe sem jezna, ker sem tako zabita da si ne morem zapomnit
-da sem cel dan posledično bila v joku.....jok, nespečnost,živčnost to se mi dogaja od julija, ko sem se začela zafrkavat s tem kolokvijem....moram naredit stop ker svojega zdravja ne mislim uničevat
-da sem šla prej na en dolg sprehod z mojo mami in sva se pogovorii glede jutrišnjega kolokvija in je rekla da me podpira karkoli se bo zgodilo
-da me v najslabšem primeru lahko vržejo s faxa, v malo boljšem primeru pa grem spet nazaj na prakso ne vem česa bi se bolj veselila.....da bo največja umetnost it na kolokvij in z dvignjeno glavo sprejeti karkoli se mi zgodi
-danes dan za Travise.....to so bli dnevi...
- da bi bila najbolj vesela, če bi lahko lepo imela možnost naredit preostalih 7 izpitov in se potem zafrkavat s tem, ker od kar se mučim s tem ne morem študirat na druge izpite in mi nič več ne rata
-da ne morem več
-da sem cel dan posledično bila v joku.....jok, nespečnost,živčnost to se mi dogaja od julija, ko sem se začela zafrkavat s tem kolokvijem....moram naredit stop ker svojega zdravja ne mislim uničevat
-da sem šla prej na en dolg sprehod z mojo mami in sva se pogovorii glede jutrišnjega kolokvija in je rekla da me podpira karkoli se bo zgodilo
-da me v najslabšem primeru lahko vržejo s faxa, v malo boljšem primeru pa grem spet nazaj na prakso ne vem česa bi se bolj veselila.....da bo največja umetnost it na kolokvij in z dvignjeno glavo sprejeti karkoli se mi zgodi
-danes dan za Travise.....to so bli dnevi...
- da bi bila najbolj vesela, če bi lahko lepo imela možnost naredit preostalih 7 izpitov in se potem zafrkavat s tem, ker od kar se mučim s tem ne morem študirat na druge izpite in mi nič več ne rata
-da ne morem več
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
darcy firth napisal/-a:- da sem se zjutraj polna zaleta kot zadnje 3 tedne spravila učit, ampak se ponavlja....malo stvari za učit ampak jaz se enostavno ne morem tega naučit....ne gre in sama na sebe sem jezna, ker sem tako zabita da si ne morem zapomnit
:
kaj pa maš to za en predmet in na katerem faksu?
- darcy firth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 12. 2010
delusional učim se za diplomirano medicinsko sestro...in to je v bistvu kolokvij s katerim se mi potrdi da mam opravljeno prakso brez tega kao nimam priznane prakse....v bistvu tisto kar me naj bi vprašala je vezano na oddelek na katerem sem delala to ne bi bil problem če me ne bi spraševala v detajle...sploh pa ima tak pristop kot one diktatorske učiteljice po moje če bi lahko bi me še mahna z palco da vse pozabim...tak da moja krivda ker sem tak šibek osebek
-
angel99 - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2011
-da sem včeraj bla zunaj in sem se imela super,dokler nisem zagledala bivšega,ki sem ga na tem partyu res najmanj pričakovala
-da mi je spet blo hudo ko sem ga vidla, ker se še zdaj včasih tolčem po glavi, da sem naredla eno vlko bedarijo, ki ga je tk prizadela,da me je pustil
-da ima spet punco,če sem prav videla
-da se danes nikakor ne morem skoncentrirati na učenje
-da me jezi,da je jutri spet ponedeljek
-da bi že rada mela novoletne počitnice;božič in novo leto, ko smo tk fajn cela družina zbrani,kar se drugače med celim letom redko zgodi
-da mi že kar malo manjka ta filing,ko si zaljubljen,ko veš da nekdo ne more brez tebe;cartanje, lupčkanje.
-da se včasih počutim kot da bi bla sama na svetu
-da mi je spet blo hudo ko sem ga vidla, ker se še zdaj včasih tolčem po glavi, da sem naredla eno vlko bedarijo, ki ga je tk prizadela,da me je pustil
-da ima spet punco,če sem prav videla
-da se danes nikakor ne morem skoncentrirati na učenje
-da me jezi,da je jutri spet ponedeljek
-da bi že rada mela novoletne počitnice;božič in novo leto, ko smo tk fajn cela družina zbrani,kar se drugače med celim letom redko zgodi
-da mi že kar malo manjka ta filing,ko si zaljubljen,ko veš da nekdo ne more brez tebe;cartanje, lupčkanje.
-da se včasih počutim kot da bi bla sama na svetu
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
-mi je pasal malo delovni vikend, denarnica mi bo hvaležna
-zaradi dela nisem šla na aviccija, pa mi je zdej ful bed ko gledam slike od kolegov, ker so bli skor vsi kar jih poznam...
-je bil tam tudi "on", moj famozni bivši
-da me jezi, da me po tolkem času še vedno spravi iz tira ko ga vidim z drugo, pa čeprav vem da je samo kolegica
-da imam svojega fanta hudo hudo rada in sem noro vesela, da mi kljub mojim problemom in vsem še vedno stoji ob strani... aaaampak včasih misli o bivšem preprosto nemorem pregnat iz glave
-bi rada nehala razmišljat o njemu, ker me samo iz tira vrže... po drugi strani pa od njegovih kolegov vsake tolko časa izvem, da še misli name...
-da mi to hladno vreme ne odgovarja najbolj, kar se kaže tudi na mojem zdravju
-da sem malo vrgla oko na mojo prehrano in videla kje delam napake zaradi katerih gredo kg goooor
-sem v enem tednu malo pomirkala kaj jem in se že pozna happy!
-zaradi dela nisem šla na aviccija, pa mi je zdej ful bed ko gledam slike od kolegov, ker so bli skor vsi kar jih poznam...
-je bil tam tudi "on", moj famozni bivši
-da me jezi, da me po tolkem času še vedno spravi iz tira ko ga vidim z drugo, pa čeprav vem da je samo kolegica
-da imam svojega fanta hudo hudo rada in sem noro vesela, da mi kljub mojim problemom in vsem še vedno stoji ob strani... aaaampak včasih misli o bivšem preprosto nemorem pregnat iz glave
-bi rada nehala razmišljat o njemu, ker me samo iz tira vrže... po drugi strani pa od njegovih kolegov vsake tolko časa izvem, da še misli name...
-da mi to hladno vreme ne odgovarja najbolj, kar se kaže tudi na mojem zdravju
-da sem malo vrgla oko na mojo prehrano in videla kje delam napake zaradi katerih gredo kg goooor
-sem v enem tednu malo pomirkala kaj jem in se že pozna happy!
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
- da grem raj spat, ker je ta forum ratu čist "neberljiv". Slike izrastkov, poscanih bab, veveric....pa še dvojne al pa trojne osebnosti....not good.
- da sem se najedla
- da sem dobila menstro
- da bo jutr en super dan
- da sem se najedla
- da sem dobila menstro
- da bo jutr en super dan
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
barbie_girl_85 napisal/-a:poscanih bab....pa še dvojne al pa trojne osebnosti....
I'M the boss now.
-da sem imel danes čudne sanje...
-da se moram navaditi hoditi prej spat...
-da mi gre že počas na živce da me maste za manijaka... vsak človek ma svoje skrivnosti.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
- da je na tem forumu res samo se pregovarjanje in zbadanje zadnje case
- da je blo dans tok fajn ob bazenu lezat na soncku
- da me je edino motl to, da so mel sosedje BBQ ob bazenu in se mi je vonj mesa pod nos kadil
- da majo skor vsi sosedje oranzne lucke na oknih in in bi jaz tud mela, ampak je moj reku, da je to brezveze
- da komaj cakam november
- da je blo dans tok fajn ob bazenu lezat na soncku
- da me je edino motl to, da so mel sosedje BBQ ob bazenu in se mi je vonj mesa pod nos kadil
- da majo skor vsi sosedje oranzne lucke na oknih in in bi jaz tud mela, ampak je moj reku, da je to brezveze
- da komaj cakam november
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov