Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
leeloo13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 9. 2008
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a leeloo13 » 13. Dec. 2011 10:22

-Pošiljam Queen Bitch en veeeelik objem in držim pesti, da se vseeno vse le izteče po tvojih željah :kuss: :alright: (da ne vem zakaj med smeški na najdem tistega z objemom, zato ti pošiljam druga dva)
Malo se nasmej, pa bo vse okej
Uporabniški avatar
leeloo13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a leeloo13 » 13. Dec. 2011 10:38

-da z zamudo čestitam LZ za rojstni dan :birthday:

-da občudujem Nanomišo in LZ, da sta se odpravila vsak na svojo popotovanje, kar zahteva pogum.Mislim, da bi se vsak moral nekoč lotiti česa podobnega, spoznavati druge ljudi, druge kulture in predvsem sebe :respekt:

-me zanima kakšno frizuro ima Claire, tako da te lepo prosim,če lahko svojo slikico frizure prilimaš v ustrezno temo,ker tudi sama razmišljam o kratki.(če ti seveda ni odveč).Sem si te vedno predstavljala, da si takšna kot Eve iz ANTM ,ki jo imaš v avatarju :D
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 13. Dec. 2011 11:09

Priznam, da

* je bilo v Parizu noro lepo, res lepo mesto, toliko stvari za pogledat, da bi bila lahko tam vsaj en mesec :hearts: Čudovito mesto, najbolj v spominu mi je ostal Metro in RER, kjer se ne moreš izgubit, saj je vse označeno na vsakem koraku, pa njihova vožnja okoli Slavoloka zmage, najlepši parki okoli Louvra, itd. :love: Glede na to, da sva bila tam samo 2 nočitvi, sva si ogledala zelo veliko. Jaz že sanjam o ponovnem obisku Pariza v pomladnem/poletnem obdobju čez leto ali dve...
*... potem pa vidim, da bo EasyJet skenslal let Ljubljana-Pariz!! :mad:
* sva oba postala navdušena nad potovanji, tako, da aprila planirava novo destinacijo, dečko pa si je že ogledoval kam bova šla poleti na morje :jump:
* sem bila včeraj pridna in sem poslala vsaj 5 prošenj za študentsko delo, dans zjutraj pa že povabilo na prvi razgovor :schreiben: Upam, da bom konec naslednjega tedna lahko napisala, da je služba moja.
* sem šla včeraj po dolgem času do frizerke -> po novem imam kratko frizuro, nad katero sem navdušena. No, vsi okoli mene pa ne ravno, ker sem imela res lepe naravno blond lase do sredine hrbta, zdaj so pa pač kratki :D
* moram naredit božično-novoletne čestitke. Vsako leto jih sama naredim za celotno familijo, ker se mi zdi butasto, da bi jih kupovala, ko pa jih lahko naredim sama. Mi je pa kolegica dala idejo, da bi slikice lahko naklekljala. Ideja za drugo leto, letos nimam dovolj časa :/ :tannenbaum:
* da ne maram zime, ker me vedno zebe :ill:...
* .. ampak, ker ni ne snega, ne mraza sploh nimam občutka, da smo že decembra in da bo čez nekaj dni že božič..
* upam, da bo zapadlo vsaj malo snega, da bova z mojo malo žabico tudi letos naredila snežaka :snowman:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 13. Dec. 2011 12:26

da :mad:
da me zdj miri ena pesem ko jo je eden pustil
da fa* no, ka me more skoz nekdo za*** :evil:
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 13. Dec. 2011 17:10

-* sem ugotovil da imam doma polno stvari ki jih ne rabim a so vredne veliko denarja, tako da prodajam kot za stavo

-* sem končno izpolnil obljubo ki sem si jo dal na Caminu in to je: narediti FB...bomo videli kako bo šlo

-* leeloo13 hvala ti
Pojdi tudi ti kamor želiš, samo ne bežati.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
darcy firth
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a darcy firth » 13. Dec. 2011 18:21

+da čakam da mine december.....ker je ta mesec, ki naznanja konec slabega leta še najbolj grozen
+da me je sestra pozitivno presenetila....rekla sem ji da si zelo želim gledati z njo Lost in Austen....skupaj z njenimi ciničnimi komentarji ....tako da se je za dva dni odpovedala druženju z svojim dečkom, zato da prenaša moje uber navdušenje nad serijo
+najbolj pogosta besedna zveza pri nas doma in besedna zveza, ki jo osebno najbolj sovražim je saj nismo rockfellerji
+da če bi imela to moč bi zbrisala zadnja 4 leta svojega življenja in naredila čisto vse drugače.....vem da bi mogla veselo žvrgoleti Non, je ne regrette rien....samo jaz obžalujem tako pač je
+da mi ni do branja knjig....imam oddih od njih
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 13. Dec. 2011 20:51

*ko misliš, da slabše ne more biti, pa je lahko :(
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
lia7bibi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lia7bibi » 13. Dec. 2011 20:51

-da sem najbolj srečen človek ta trenutek :) koooončno sem tudi jaz Zoisovka :) :)
-da komaj čakam januar in šoping
-da skos spremljam cosmo forum,pa skoraj nič ne pišem,sem ugotovila da je za živce bolje tako :D
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 13. Dec. 2011 23:55

darcy firth napisal/-a:+da če bi imela to moč bi zbrisala zadnja 4 leta svojega življenja in naredila čisto vse drugače.....vem da bi mogla veselo žvrgoleti Non, je ne regrette rien....samo jaz obžalujem tako pač je

Preacing to the choir sister... Še predobro poznam ta občutek :) , bi si tudi izbrisala zadnja 4 leta (od letošnjega aprila nazaj..).
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 7. 2008
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objavaNapisal/-a la_estrella » 14. Dec. 2011 14:49

priznam da:
~je blo prov fajn cel vikend :D
~^^v petek en odpiljen večer z mojimi frendi, sobota&nedelja pa klasično praznovanje rd :)
~activity je zakon! :rofl:
~sm od nedelje naprej tud js polnoletna v vseh državah sveta ;D
~grem čez 1mesc smučat in komi komi komi čakam
Uporabniški avatar
black_ariella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a black_ariella » 14. Dec. 2011 16:36

*sem bolna. Tak fajn kašljam že par dni, da me boli cel prsni koš... in ni nič kaj prijetno.
*zraven me boli še grlo... Eh, upam, da se bo tsanje izboljšalo v par dnevih, ker zdaj pa res nimam časa bit bolna.
*še dobro, da nimam vročine.
*še dobrih 10 dni je do Božiča. Sprašujem se, kam tak hitro leti čas?
*grem v soboto na Dunaj... (in res ne smem bit bolna zdaj). Upam, da ne bo dež/sneg/pretiran mraz.
darcy firth
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a darcy firth » 14. Dec. 2011 18:18

+da sem imela danes obveznosti pri botri in mi je to izboljšalo dan, ker sem zelo rada pri njih…sploh pa imamo pogovore o področju na katerem študiram, saj botra in ''stric'' izhajata iz istega faha, tako da izvem marsikaj pametnega…hehe se že včasih šalim da sem pogost inventar pri njih…skratka rada imam to družino in sem jim hvaležna za veliko stvari
+da ponavadi sledi tudi pogovor z njeno vnukinjo…seveda na samem …mi zaupa svoje najstniške tegobe in ji dam kak koristen nasvet…danes je imela sošolca na obisku s katerim ponavadi naredimo celo filozofijo …celo iz navadne srajce…se da fajn nasmejati zraven
+knjižnjica je bila danes na udaru… dvakrat letno preberem Prevzetnost in pristranost…tako da sem si jo danes sposodila…že spet…mi reče knjižničar s katerim včasih kakšno rečeva o knjigah, da se mu zdi da sem si že velikokrat sposodila to knjigo in se zraven smeji hehe velika oboževalka pa to……seveda največja hehe
+da sem si sposodila Ljubezen skozi želodec, da bom tudi letos čez praznike kuhala po teh receptih…tokrat si bom res izpisala najboljše recepte…itak si že nekaj let planiram ustvariti zvezek, kjer bi si prepisala najboljše recepte…mislim da je čas da to izvedem
Uporabniški avatar
leeloo13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a leeloo13 » 14. Dec. 2011 19:46

*ima babica sladkorno in vnetje žil že dolga leta in je to pripeljalo do tega, da so ji eno nogo že odrezali, drugo ji pa še bodo, ker ni prišlo do nobenega izboljšanja.In da seveda takšna doma ne more biti in bo najbrž morala v dom za starejše.

*sem mislila,da bo zelo žalostna in prizadeta,pa se prav dobro drži in tudi mislim, da je dobro,da gre v dom, ker ima tam vsaj družbo, medtem ko je doma dopoldne ves čas sama, dokler se iz službe in šol ne vrnejo stric z družino, ker živijo z njo.Mi je hudo zanjo.

*je babica vdova že 27 let in si ne predstavljam kako je če toliko let spiš sam.Najbrž se navadiš. :(

*še kar iščem službo in izgleda, da nikomur nisem interesantna, ker me nihče ne povabi na razgovor in sem prejšnji teden dobila kup negativnih odgovor, povezanih s prošnjo,poslano delodajalcu že pred več kot mesecem dni

*podjetje,ki me je oktobra odpustilo, mi še vedno ni izplačalo regresa,ki mi ga dolguje,čeprav naj bi se finančno stanje podjetje počasi popravljalo.Ne vem ali naj še par mesecev počakam, če mi ga slučajno nakažejo ali naj jih tožim.Vem, da so nekateri odpuščeni tožili,samo ne vem ali so jim regres potem izplačali,ker nismo več v stiku

*bi se postrigla na kratko, da bi imela eno luškano frizurco,ker kratkih nisem imela že od 10 leta in sem že naveličana dolgih,samo se bojim, da bom potem izpadla možačasta,ker imam 85 kg in ne vem kako bi izgledala s kratko frizuro.Mogoče še bolj debela :?

*Po drugi strani imam pa namen shujšati, pa bi si potem frizuro privoščila kot nagrado po koncu diete, samo res ne morem čakati tako dolgo, da se postrižem.Mogoče ne bi bilo slabo vstopiti v novo leto z novim imidžem :wink:

*greva jutri z mojim končno malo v mesto na kuhančka in meni kupiti snežno kroglo :)

*mogoče kdo ve ali na štantih ob ljubljanici prodajajo snežne krogle?To je tista, ki ima neko figurico v steklu,pa jo streseš in kao sneži.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 15. Dec. 2011 8:15

^^ zadnjič sem jih videla v Mullerju in v Nami v Lj

Priznam da:

- se sprašujem, kje je še človek vidu, da si službeno novoletno kosilo plača vsak sam...in to v državni službi :?
- se ne počutim preveč dobro...glava me boli pa trebuh tut, malo omotična...upam, da ne zbolim, ker grem čez 2 tedna na leeeepš :D
- letos več ne smem zapravljat za nič drugega, kot samo še za darila za mami in njega
Uporabniški avatar
Binko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Binko » 15. Dec. 2011 9:32

- da ga je bilo super slišat po telefonu :hearts:
- da ga ZELO pogrešam
- še ne vem, če bom v soboto delala...ampak baje danes do 14. izvem
- mi je žal, da ne grem na zabavo...glede na to, kako fino smo se imeli v torek, bi bilo jutri samo še bojše :D
- na srečo imam že skoraj vsa darila nakupljena, manjka mi samo še kakšna malenkost za očija in mami
- da ne vem, kakšno darilo si želim...vinjeta vem, da bo...in to mislim, da je edina želja
- komaj čakam, da vidim prijateljico danes...da malo počvekava...mogoče pade kak kuhanček (preveč)
- še vedno ne maram decembra in koooooomaj čakam, da ga bo konec!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]