Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 10. Dec. 2011 16:44

# da sem zadovoljna :D
# da če bi bila cela zima takšna kot je vreme trenutno, bi bila še bolj zadovoljna
# da se veselim januarja :)
# da sta moj hrček in mačka tako dobra kolega (ja, še zdej se spomnim sponašanja v tej temi o moji krutosti ker morta v isti hiši živet :roll: ), da to res ni ;D tipo jo ne šmirgla ali pa se ji smeji v brk, ona ga malo grdo pogleda potem pa spita, on v svoji hišici ona pa vštric kletke
# da cele dneve poslušam Depeche Mode, ful mi sedejo trenutno
# da upam da mi januarja rata it na en koncert
# da sem lih spila kofi, zdej grem pa malo spat
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 10. Dec. 2011 17:23

- da sem čisto navdušena nad temperaturami
- da upam, da še dolgo ne bo snega in plundre, ledu, ogabnega črnega snega...
- da nisem še čisto nič decembrska in še lučk nisem šla pogledat :oops:
- da razmišljam, da grem danes v novoletni center
- da me vse boli od treninga (sem vsaj dobro naredila :D )
- da me čaka še cel kup neprebranih National Geographicov, pa kar ne najdem cajta, da bi v miru brala
- da je vse fajn
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 10. Dec. 2011 22:42

-da sem spet malo prišel pogledat na forum :D
-da imam občutek da smo septembra ne pa decembra
-da je to verjetno zato ker ni snega :?
-da so vsi kar nekam znoreli s temi lučkami in smrečicami in tem božično-novoletnim okrasjem
-da mi to, da je v začetku decembra že vse okrašeno, ni ravno všeč
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
leeloo13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 9. 2008
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a leeloo13 » 11. Dec. 2011 2:16

-sem si prejle pogledala film The way z Martinom Sheenom v glavni vlogi kot očetom,ki sinove posmrtne ostanke nosi po romarski poti Camino-Santiago de compostela.In sem med filmom razmišljala o LZ in njegovem popotovanju in se spraševala ali je bilo vsaj malo podobno filmu.V glavnem, že nekaj časa je ta pot tudi moja želja in vem, da jo nekoč prehodim :)

-sem si včeraj ogledala 3 filme in v vseh se je znašel kakšen komad od Coldplay a vsakič drugačen

-upam, da z Queen Bitch ni hujšega in se ji zdravje izboljšuje :gut:

-odkar sem brez službe, sem pravi ponočnjak.Že od nekdaj imam rada noč in pozne ure, ampak sedaj bedim tudi do 4h,5h zjutraj, samo vseeno vstajam zgodaj, okrog pol 9h

-se zelo veselim snega in upam, da ga kaj zapade za praznike, čeprav slabo kaže :snowman:
Malo se nasmej, pa bo vse okej
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 11. Dec. 2011 11:19

- da sm po dveh dneh zaporednega žuranja do pznih jutranjih ur izčrpana do te meje da še spat ne morem...

- čeprav bi me moralo včeraj prizadeti kar je bilo sem ok, ne štekam, kot da ne bi več čutila ničesar. Kolegice so me še spraševale kako sem lahko ok ko smo žurale naprej,ampak res je bil fantastičen večer in sem se počutila tako dobro da mi je bilo vseeno zanj in za vse, mi je pa odprlo oči da je čas da razmislim kaj hočem. Plus da popoldanski pogovor z mojim bivšim s katerim sva se spet zbližala zadnje čase me mal mede, Čeprav nisem več zaljubljena vanj bi dve leti nazaj ubijala za te besede ki mi jih sedaj govori. Bo treba počakat da se vrne v Evropo in bova videla kaj bo.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 11. Dec. 2011 11:33

McLarnovc napisal/-a:-da mi to, da je v začetku decembra že vse okrašeno, ni ravno všeč

- da je bilo že novembra (po nakupovalnih središčih) in da se tudi meni zdi vse skupaj prezgodaj, ker potem ni tistega čara za praznike, saj imaš do 24. decembra že poln k*rac vsega

- da me je sinoči zagrabila nostalgija in sem premlevala o preteklih letih, osebi, ki je ni več v mojem življenju in o tem, kaj vse sem doživela s to osebo ... hecni so spomini - včasih si vesel, da je nekaj ostalo daleč za tabo, drugič si pa ves melanholičen in bi se najraje vrnil v tisti čas ...
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 11. Dec. 2011 14:18

leeloo13 napisal/-a:-sem si prejle pogledala film The way z Martinom Sheenom v glavni vlogi kot očetom,ki sinove posmrtne ostanke nosi po romarski poti Camino-Santiago de compostela.In sem med filmom razmišljala o LZ in njegovem popotovanju in se spraševala ali je bilo vsaj malo podobno filmu.V glavnem, že nekaj časa je ta pot tudi moja želja in vem, da jo nekoč prehodim :)

Pravzaprav, ker film predstavi le nekaj najbolj slikovitih sekvenc Camina, imam pravzaprav popolnoma enake slike krajev ki jih pokaže :)

Slika

To je tista scena kjer najdejo tistega angleškega pisatelja in si privoščijo počitek. Tako kot jaz :D

In ja pojdi!
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Eliza* » 11. Dec. 2011 17:14

leeloo13 napisal/-a:-sem si prejle pogledala film The way z Martinom Sheenom v glavni vlogi kot očetom,ki sinove posmrtne ostanke nosi po romarski poti Camino-Santiago de compostela.In sem med filmom razmišljala o LZ in njegovem popotovanju in se spraševala ali je bilo vsaj malo podobno filmu.

- da sem ga gledala tudi jaz in me je isto zanimalo, če je v resnici tudi tako kot v filmu, sem tudi hotla povprašat na forumu :)

- sem diplomirala!! končno je za mano, res se mi ni dalo več s tem ukvarjat :)
- je bil fajn lenoben vikend, res sem rabla počitek
- škoda zaradi slabega vremena
- sem zdaj do konca leta vse vikende zasedena :)
- upam, da bo le uspelo naše druženje za novo leto, čeprav je od začetka slabo kazalo
- sem že prav praznično razpoložena
:tannenbaum:
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 11. Dec. 2011 18:13

- da sem šla včeraj ven in mi je bilo tako lepo, ker so vsi nasmejani, dobre volje, veseli.
- da mi je žal, da ni folk celo leto tak
- da se mi danes nič ne da, sam sem vseeno fajn
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sarchika09 » 11. Dec. 2011 19:30

Priznam, da:

* sem tudi jaz že skoraj čisto praznično razpoložena (do popolne praznične razpoloženosti manjka še sneg :snowman: )
* sem naredila seznam daril, ki jih bom podarila najbližjim in komaj čakam, da se lotim nakupovanja :cheer:
* se bom konec tedna lotla peke piškotov in komaj čakam!
* sem danes lenobno preležala popoldne ob mandarinah in gledanju filmov
* se moram jutri zelo zgodaj vstat :cry:
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 12. Dec. 2011 1:17

- da sem bla skoraj cel mesec v Argentini in je blo NORO. Komaj čakam da se vrnem tja in mislim da bo to kar hitro
- da se mi je življenje v zadnjih mesecih tok spremenilo da ne morem verjet.
- sem nekaj mesecev nazaj tukaj spoznala argentinca in to je bil tud razlog da sem pristala v argentini.
- da me folk kr ne more razumet, kako sem lahko to nardila čist tko na hitrco, ma mi je vseen, ker js uživam pa tud če se zdim vsem nooooooooraaaa
- da tle se sploh ne gre za kakšno ljubezen, kar ne morem dopovedat nobenemu, ampak mi je tip kul, morala sem mal spremeniti življenje - ga popestriti, spoznat argentino...konc koncev je pa še hud pa dobr sexa torej zkaj pa ne??
- bom praznike preživela lepo doma med domačimi in kolegi potem pa mogoče spet nazaj. :)
- so mi v petek kolegi pripravili takšno žurko da dol padeš. Res je blo d best in še danes nism čist okej, hehe
- me čaka jutr celodnevno druženje s kolegico in komaj čakam! Si mava res veliko za povedat
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 12. Dec. 2011 5:23

^o kok fajn, nanamisa! :zustimm:

priznam, da se meni ne zdis nora in da bi jaz sigurno isto naredila :)
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 12. Dec. 2011 7:29

* wow, nanamiša, NORO :) A se ti slučajno da enkrat malce opisat tvojo izkušnjo z Argentino v kakšni primerni temi v podforumu potovanja? Mislim, da bi še koga zanimalo
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 12. Dec. 2011 8:19

-* vratio se Šime!

Čestitam za pogum nanamiša...men se ne zdiš nora :)
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 12. Dec. 2011 11:26

^^ d best nanamiša :D

Priznam da:

- je bil vikend spet fantastičen
- smo se na kupu spet našli pravi ljudje z veliko mero dobre volje
- ^^ je sledilo obilo smeha ob kuhančku v centru Ljubljane, večerja in nadaljevanje...
- jo je bilo kraaaaasno spet videt po 2 mesecih :kuss: Upam, da jima uspe prit na obisk med božično-novoletnimi prazniki
- sem bila ta vikend v Cantini prvič po enem letu in pol...mmmmljask!
- se veselim Božiča v družinskem krogu

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]