Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jess° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
* da se mi sexa kot že dolgo ne. Da imam tipa bi bil bogi zdej
*da sem si kupla nove čevljce z visoko peto - gležnarji z vezalkami in sm še zdej čist navdušena
*da je prelep dan.
*da sem končala s faksom že ob 10 in se bi najrajš vlegla na sončka in čakala temo.
*da bi dnes šla žurat, se spet malo sprostit in bi šla zraven prav ena posebna oseba =D
*da sem si kupla nove čevljce z visoko peto - gležnarji z vezalkami in sm še zdej čist navdušena
*da je prelep dan.
*da sem končala s faksom že ob 10 in se bi najrajš vlegla na sončka in čakala temo.
*da bi dnes šla žurat, se spet malo sprostit in bi šla zraven prav ena posebna oseba =D
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
LZ in emanuela (sicer z enodnevno zamudo)
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Gracia napisal/-a:Priznam, da
- nimam predstave, koliko je star LZ, a mi nek notranji glasek pravi, da šteje okoli 25 jeseni
22 let.
Hvala vsem za čestitke, res hvala vam lepa!
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
black_ariella - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2010
^^A tak mlad si še? Sm te mela za starejšega, bolj mojih let...
-----------------------
*da še vedno vztrajam pri teh listih, ampak nimam nič koncentracije več
*da komaj čakam, da bo jutri ura 17.00
*da se mi lušta nekaj sladkega, pa nimam nič doma, v trgovino pa se mi tud ne da it
-----------------------
*da še vedno vztrajam pri teh listih, ampak nimam nič koncentracije več
*da komaj čakam, da bo jutri ura 17.00
*da se mi lušta nekaj sladkega, pa nimam nič doma, v trgovino pa se mi tud ne da it
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
LZ, hepi hepi brzdej... želim ti eno, dve, tri... vroči rdečelaski haha
*da opažam, da je kar nekaj oseb tu gor ki so mlajše od mene ampak delujejo full starejše, razgledano, so ambiciozni... itd.
*^^za razliko od mene se mi zdi, da lih kontra vse
*da sem se prehladila u tri pm (sem mela prav včeraj, boh pomahej drugič pa nič več "naga" veni skakat)
*da opažam, da je kar nekaj oseb tu gor ki so mlajše od mene ampak delujejo full starejše, razgledano, so ambiciozni... itd.
*^^za razliko od mene se mi zdi, da lih kontra vse
*da sem se prehladila u tri pm (sem mela prav včeraj, boh pomahej drugič pa nič več "naga" veni skakat)
Zadnjič spremenil kikyca, dne 09. Dec. 2011 23:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Yada, yada, yada...
- darcy firth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 12. 2010
+da sem imela danes zgodnjo budnico....sem že bila na tem, da bi zvonec napadla z kladivom
+da je moja sestra po ne vem kolkem času prišla z banjico sladoleda in se usedla na mojo posteljo....to pomeni samo nekaj....problemi in potreben sesterski pogovor
+da je vztrajala, da narediva babji dan tako da sva šli gledat en film....potem pa na pozno kosilo
+da je problem, ker jaz sem po eni strani čustvena....vse doživljam intenzivno ... po drugi strani je sestra čustveno hladen človek....jaz sem ji zmeraj zavidala zmožnost bit ''hladna'' ona pa meni moj temperament
+da sem si kupila take šikane uhančke; mini metuljčke.....hehe metuljčki pa pande....obožujem jih
+da me je nekdo razočaral
+da je moja sestra po ne vem kolkem času prišla z banjico sladoleda in se usedla na mojo posteljo....to pomeni samo nekaj....problemi in potreben sesterski pogovor
+da je vztrajala, da narediva babji dan tako da sva šli gledat en film....potem pa na pozno kosilo
+da je problem, ker jaz sem po eni strani čustvena....vse doživljam intenzivno ... po drugi strani je sestra čustveno hladen človek....jaz sem ji zmeraj zavidala zmožnost bit ''hladna'' ona pa meni moj temperament
+da sem si kupila take šikane uhančke; mini metuljčke.....hehe metuljčki pa pande....obožujem jih
+da me je nekdo razočaral
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
darcy firth napisal/-a: +da je moja sestra po ne vem kolkem času prišla z banjico sladoleda in se usedla na mojo posteljo....to pomeni samo nekaj....problemi in potreben sesterski pogovor(
Hehe, a res, a to dejansko kdo dela, sem vedno mislila, da to samo v ameriških nanizankah kažejo
- da sem vesela, ker je bil danes končno lep sončeeek
- da sem po dolgem času videla starega kolega
- da bom jutri predvidoma doma in pridno delala naprej, ker sem danes spet nekaj časa izgubila
-
she-devil - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
Priznam da:
-imam jaz tudi sestro in imava iste sestrske pogovore (ja to tudi obstaja izven filmov)
-ne vem ali je to začetek konca za naju
-se mi zdi, da izgubljam stik sama s sabo.. =/
-šparam denar za nov fotoaparat
-^^komaj čakam da ga kupiim
-imam jaz tudi sestro in imava iste sestrske pogovore (ja to tudi obstaja izven filmov)
-ne vem ali je to začetek konca za naju
-se mi zdi, da izgubljam stik sama s sabo.. =/
-šparam denar za nov fotoaparat
-^^komaj čakam da ga kupiim
Breakfast is my religion! (The Mask)
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
she-devil napisal/-a: -imam jaz tudi sestro in imava iste sestrske pogovore (ja to tudi obstaja izven filmov)
Itak da obstaja, mislila sem tisto z banjami sladoleda in prihodom na posteljo ala Beverly Hills, ki smo ga gledali, ko smo bili majhni
- da me zebe in komaj čakam pomlad, pa se zima še začela ni
-
Atonka - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2011
Priznam, da sem danes: v Konzorciju izgubila samokontrolo. Bila sem trdno odločena, da 1 uro preden se srečam s kolegicami na kuhancu, preživim v knjigarni in samo berem, nič ne kupim. Potem pa, med vsemi temi knjigami, srčni utrip mi je narasel, finačne težave kar naenkrat niso več obstajale, mislim, da sem upoštevajoč vse vidike danes padla v skupino Shopacholic-ov. Domov prišla s 5 knjigami, slabo vest pa sem odgnala z odločitvijo, da ne obdržim vseh zase, ampak kakšno tudi podarim..... Upam, da kmalu zadenem na lotu in lahko brez slabe vesti praznim knjigarne dokler se ne zgrudim Upam, da je ta knjigoholizem ozdravljiv, ker se knjižne police tudi že preveč šibijo:)
- darcy firth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 12. 2010
hehe dot midve s sestro imava pač tak obred od pamtiveka in to nima veze z filmi ipd pogovor pač vključuje zraven kar imava obedve radi sladoled, ali milko ali haribo medvede....sej veš slaba volja ali žalost ni boljše kot sladko
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
- da mi je tko čudno ko sem po xy letih spet nekak zlo sama
- da samo posedam okrog in gledam po netu slike od luštnih alpskih smučarjev
- da se sprašujem zakaj to delam
- da mi je fino ko je december in vse te traparije z njim samo ful pogrešam sneg
- da bi šla rada kam mal plesat pa se mi priložnost enostavno ne ponudi al pa sm slepa..
- da samo posedam okrog in gledam po netu slike od luštnih alpskih smučarjev
- da se sprašujem zakaj to delam
- da mi je fino ko je december in vse te traparije z njim samo ful pogrešam sneg
- da bi šla rada kam mal plesat pa se mi priložnost enostavno ne ponudi al pa sm slepa..
Zivljenje je piskotek!
- dinozavercek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 12. 2011
-da ne morm zjutri ustat pred 10-o, ne glede na to a grem spat ob 23h al ob 2h zjutri
- wolfsflower
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2011
Zadnjič spremenil wolfsflower, dne 01. Avg. 2012 13:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov