Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
-* upam da ne bo scalo na prešercu dans
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
* da že 2 uri bluzim po forumu, čeprav bi se morala učiti. Voda že pošteno v grlo teče
* da je krepnil disk na mojem računalniku in z njim so šle vse slike , dokumenti... katastrofa
* da je krepnil disk na mojem računalniku in z njim so šle vse slike , dokumenti... katastrofa
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
- da sem vesela, ker sem danes po dolgem času videla staro prijateljico in šla z njo na kavo
- da ne morem verjeti, kako se ni nič spremenila
- da sem premalo spala
- da mi paše toplejše vreme
- da komaj čakam pomlad
- da ne morem verjeti, kako se ni nič spremenila
- da sem premalo spala
- da mi paše toplejše vreme
- da komaj čakam pomlad
-
la_estrella - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
- Kraj: Povsod po malo
Rollin #3 napisal/-a:> da pogrešam bbt, sploh nimam nič za gledat, vse ostalo je bedno ratalo
^^bbt
priznam da:
~sm šla na ''miklavžev sejem'' in prebudila otroka v sebi...pujski za srečo iz slanega testa so super ratal
~grem zdele še piškotke pečt
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
-* je scal na Prešercu, jbg. je bilo pa vsaj lepo...sem po 1 uri iskanja praznega lokala/slaščičarne obupal s svojo družbo, stare mame že vse stole zasedejo ob 6ih zjutraj.
-* sem obiskal narodno galerijo ter etnografski muzej...toplo priporočam da si greste ogledati Orinoko razstavo (indijanska plemena ob reki Orinoko). Kul da je bilo danes zastonj + slabo vreme.
-* sem obiskal narodno galerijo ter etnografski muzej...toplo priporočam da si greste ogledati Orinoko razstavo (indijanska plemena ob reki Orinoko). Kul da je bilo danes zastonj + slabo vreme.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- darcy firth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 12. 2010
+ da sem po dolgem času na tv zasledila enega izmed starih filmov…tisti naivni filmi z violinami … sva se z mojo mami kot zvesti oboževalki take vrste filmov vsaka z svojo skodelico čaja utaborili pred tv…Grant in Bergman super kombinacija…samo ga ni čez meni dragega Oliviera
+ da sem malo jezna, ker sem komaj danes na tv videla, da bo v torek predstava, kjer nastopa Andrija Milošević
+da me je danes klical bratranec zaskrbljen kako se držim, ker imam zdaj dokaj težko obdobje....upam da ga vidim tekom meseca, ker sva sedaj bolj kot ne v stikih preko telefona
+ da se je začelo tisto obdobje , ko gledam same romantične filme in poslušam ljubezenske pesmi
+ da sem malo jezna, ker sem komaj danes na tv videla, da bo v torek predstava, kjer nastopa Andrija Milošević
+da me je danes klical bratranec zaskrbljen kako se držim, ker imam zdaj dokaj težko obdobje....upam da ga vidim tekom meseca, ker sva sedaj bolj kot ne v stikih preko telefona
+ da se je začelo tisto obdobje , ko gledam same romantične filme in poslušam ljubezenske pesmi
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
*je bil včerajšnji večer nad pričakovanji
*sem sprot nenačrtovana vidla še lučke, pa še fajn je blo, ker je bla že tok ura in ni blo več gužve
*sam še mal, sam še mal pa New York
*upam, da bo tale december res veseli, začetek je že bil tak, ampak mam en čuden občutek, da bo šlo prej navzdol kot navzgor
*grem mal glavo zluftat na en dolg sprehod z mojim psom
*sem sprot nenačrtovana vidla še lučke, pa še fajn je blo, ker je bla že tok ura in ni blo več gužve
*sam še mal, sam še mal pa New York
*upam, da bo tale december res veseli, začetek je že bil tak, ampak mam en čuden občutek, da bo šlo prej navzdol kot navzgor
*grem mal glavo zluftat na en dolg sprehod z mojim psom
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
arrow napisal/-a:*sam še mal, sam še mal pa New York
* Da sm ti tok fouš, da si mislt ne morš. Best. City. Ever.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
- darcy firth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 12. 2010
+da si moram malo drugače stvari splanirati, ker me trenutno stanje ne osrečuje
+da bom začela spet pisati diary....lastna evidenca pa še dobro za izražanje čustev
+ da je čas za spremembe
+da moram poklicati bratranca, ki je moj zaupnik pa si malo olajšati dušo....itak je navajen mojih pogostih klicev
+da si bom gor dala Pink Floyde.... sem ravno prave volje za njih
+da bom začela spet pisati diary....lastna evidenca pa še dobro za izražanje čustev
+ da je čas za spremembe
+da moram poklicati bratranca, ki je moj zaupnik pa si malo olajšati dušo....itak je navajen mojih pogostih klicev
+da si bom gor dala Pink Floyde.... sem ravno prave volje za njih
-
Binko - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2008
- da sem danes dobila prva darila za Miklavža
- da sem šla pogledat lučke v LJ....lepo, ampak isto kot lani...
- da je zunaj toplo - kuhano vino skoraj ne paše...
- še vedno ne maram decemba in komaj čakam januar....
- da mi je še vedno všeč, rada ga vidim, rada sem z njim....čeprav vem, da je nemogoče, da bi kdaj bila skupaj...
- se veselim branja knjig, ki sem si jih kupila...knjige so super...bojše kot filmi...obožujem branje...
- me zanima, kako se bodo razpletle volitve
- jutri pa spet služba....komaj čakam
- da sem šla pogledat lučke v LJ....lepo, ampak isto kot lani...
- da je zunaj toplo - kuhano vino skoraj ne paše...
- še vedno ne maram decemba in komaj čakam januar....
- da mi je še vedno všeč, rada ga vidim, rada sem z njim....čeprav vem, da je nemogoče, da bi kdaj bila skupaj...
- se veselim branja knjig, ki sem si jih kupila...knjige so super...bojše kot filmi...obožujem branje...
- me zanima, kako se bodo razpletle volitve
- jutri pa spet služba....komaj čakam
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
- Da sem spet/še vedno v Kampali
- Da so me kar uspešno zadržali tukaj. Sedaj živim pri svojih novih prijateljih in danes nas čaka veliko dela s pisanjem papirjev za kolegovo nevladno organizacijo
- Da sem vmes malo pobegnila na tisto tapravo afriško podeželje, med nasade čajevca, opice in nočni mir
- Da sem skoraj že končala z intervjuji za diplomsko. Sedaj se je odprlo toliko novih tem, da bom morala vpisati podiplomca
- Da poskušam kolega spraviti v kitajsko restavracijo, ampak noče, češ da kitajci dajejo v hrano žabe. In to pride do tipa, katerega narod na veliko konzumira kobilice.
- Da so kobilice delno krive za redne izpade elektrike, ker jih ponoči lovijo z močnimi in potratnimi reflektorji, ki pa na omrežje najbrž niso priključeni čisto legalno. Danes imamo že celo dopoldne elektriko, kar je skoraj čudež. Večino časa smo od jutra do poznega popoldneva brez. Precej bedno, ker je baterija na mojem računalniku zelo slaba in ne morem delati brez elektrike. Bi se kar pridružila protestnikom na obrobju Kampale.
- Da pogrešam debate o domači politiki. Vsi tujci na veliko debatiramo o evropski ekonomiji in politiki, ampak jaz dejansko pogrešam slovenske novice...
- Da komaj čakam petek, da gremo spet ven... Ljudje tu znajo žurat
- Da bom počasi začela nakupovati za božična darila. Marketi, here I come!!!
- Da bo težko iti domov čez 3 tedne
- Da so me kar uspešno zadržali tukaj. Sedaj živim pri svojih novih prijateljih in danes nas čaka veliko dela s pisanjem papirjev za kolegovo nevladno organizacijo
- Da sem vmes malo pobegnila na tisto tapravo afriško podeželje, med nasade čajevca, opice in nočni mir
- Da sem skoraj že končala z intervjuji za diplomsko. Sedaj se je odprlo toliko novih tem, da bom morala vpisati podiplomca
- Da poskušam kolega spraviti v kitajsko restavracijo, ampak noče, češ da kitajci dajejo v hrano žabe. In to pride do tipa, katerega narod na veliko konzumira kobilice.
- Da so kobilice delno krive za redne izpade elektrike, ker jih ponoči lovijo z močnimi in potratnimi reflektorji, ki pa na omrežje najbrž niso priključeni čisto legalno. Danes imamo že celo dopoldne elektriko, kar je skoraj čudež. Večino časa smo od jutra do poznega popoldneva brez. Precej bedno, ker je baterija na mojem računalniku zelo slaba in ne morem delati brez elektrike. Bi se kar pridružila protestnikom na obrobju Kampale.
- Da pogrešam debate o domači politiki. Vsi tujci na veliko debatiramo o evropski ekonomiji in politiki, ampak jaz dejansko pogrešam slovenske novice...
- Da komaj čakam petek, da gremo spet ven... Ljudje tu znajo žurat
- Da bom počasi začela nakupovati za božična darila. Marketi, here I come!!!
- Da bo težko iti domov čez 3 tedne
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Priznam da:
- sva čez vikend kupila najlepšo smrekco ever
- ^^ jo bom okrasila že ta teden, ker me potem za Božič in med prazniki ne bo v Lj...tako da bova imela praznično vzdušje pričarano že nekoliko prej
- mi je dež v soboto prekrižal načrte (se mi res ni šlo gužvat v center Ljubljane z marelo)
- močno upam na sneg v kratkem, ker drugače bomo res lahko samo pil pa jedl med prazniki
- ta mesec odplačam še zadni obrok kredita za kuhinjo
- sva čez vikend kupila najlepšo smrekco ever
- ^^ jo bom okrasila že ta teden, ker me potem za Božič in med prazniki ne bo v Lj...tako da bova imela praznično vzdušje pričarano že nekoliko prej
- mi je dež v soboto prekrižal načrte (se mi res ni šlo gužvat v center Ljubljane z marelo)
- močno upam na sneg v kratkem, ker drugače bomo res lahko samo pil pa jedl med prazniki
- ta mesec odplačam še zadni obrok kredita za kuhinjo
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
- da se mi ne da okrašvat
- da sem mela the worst sex ever s tipom, ki je kazal velik potencial - škoda
- Delu, I feel you (vedno se nanjo spomnim - in na njene prigode z butanjem glave v zid ipd, ko doživim kakšen tak polom)
- I need money.....odštevamo dneve do desetga
- da sem polna modric in ugrizov, dobr, da nimam še kakšne kosti polomljene (beri drugo alinejo)
- da sem mela the worst sex ever s tipom, ki je kazal velik potencial - škoda
- Delu, I feel you (vedno se nanjo spomnim - in na njene prigode z butanjem glave v zid ipd, ko doživim kakšen tak polom)
- I need money.....odštevamo dneve do desetga
- da sem polna modric in ugrizov, dobr, da nimam še kakšne kosti polomljene (beri drugo alinejo)
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov