Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 15. Okt. 2011 15:23

Joj, mi je iskreno žal, ampak ti drugo ne preostane, kot da se sprijazniš. Prej ali slej. :D

-da se mi jutri ne da v službo
-da ne morem verjet, kako nekateri nimajo življenje in cele dneve presedijo pred računalnikom in fb-jem.
-da je meni osebno fb izgubljanje časa in sem prijavljena le zaradi tega da sem s stvarmi na tekočem
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sarchika09 » 15. Okt. 2011 15:47

Priznam, da:

* sem pravkar spekla yummy yummy torto za brata
* sem bila včeraj na pregledu zaradi čudne bulice, hvala bogu je vse ok :cheer:
* sem nakupila cel kup luštnih reči za mojo sobico in komaj čakam, da se lotim dekoriranja :tanz:
* bi se mogla učit za en izpit, pa se mi ne da
* zaenkrat ne maram mrzlega vremena, ampak bolje zame, da se sprijaznim, ker smo šele oktobra...kje je še marec/april in toplo vreme
* imam hude probleme s prenašanjem ene...hmm...ubistvu je bolj znanka kot karkoli drugega, ampak vseeno je pain in the ass :D
* sem zelo ponosna nase, ker sem se koooončno začela redno rekreirat. And it feels great! :yau:
Uporabniški avatar
Isis
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Isis » 15. Okt. 2011 16:17

- da je v domu zelo mrzlo in mi šefe ne odgovori na mail, da naj že enkrat začnejo kurit :mad:
- da mi dan ali dva miru prideta zelo prav in sem vesela, da ta vikend nisem šla domov
- da grem jutri na praznik kostanja :P
- da sem danes šla na eno dolgo šetnjo in je bilo super
- da že nekaj tednov nisem tekla, naslednji teden je zadnji čas, da spet začnem!
- da bom danes počistila kuhinjo in moj in cimrin del kopalnice
- da bom imela za večerjo palačinke, ker so nam jih nazadnje na zasebnem partyju požrle nepovabljenke :evil:
- da zvečer spet dobim en super obisk :wink:
- da razmišljam, da bi začela z branjem Temeljev biokemije
- da letos zares HOČEM štipendijo!
_sly_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a _sly_ » 15. Okt. 2011 17:52

*se sprašujem kdaj se mi bo kaj pozitivnega vrnlo
*zadnje čase me vedno usi neki rabijo, dej tisto naredi, dej mi tisto popravi
*ugotavljam, da bolj si dober pa pošten, slabše je
*Kaj naj naredim?
*rad bi bil srečen
* Grem na fešto, napit pa pozabt preteklost in začeti novo obdobje
*jutri je novi dan, upam da sončen :)
Uporabniški avatar
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 7. 2008
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objavaNapisal/-a la_estrella » 15. Okt. 2011 18:29

Isis napisal/-a:- da razmišljam, da bi začela z branjem Temeljev biokemije
!

^^good luck! ;)
Uporabniški avatar
Trixie-bee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Trixie-bee » 15. Okt. 2011 18:36

- sovražim fiziko... blaaaah :(
- bom ta vikend doma na toplem, dost je blo žuranja med tednom :D
- rešujem naloge za faks in vmes še računalnik rihtam...tako, da mi ta prvo ne uspeva ravno :P
- totalno ne podpiram frendice pri njenem početju in se mi gabi kako lahko to počne medtem, ko jo doma čaka fant s katerim je v zvezi že kar lep čas, ampak se ne mislim vtikat v to zadevo... Kaj si mislim sem ji že povedala to je pa tudi vse.
darcy firth
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a darcy firth » 15. Okt. 2011 18:51

+ da ne morem čez to učenje za kolokvij in da nisem več prepričana, da se bo izteklo v ponedeljek tako kot bi se moglo....sem pripravljena na najslabše scenarije....mah če bi imela pogum bi šla pa se izpisala iz faxa magari sem že v absolventu....poln kufer mam vsega
+ da čeprav se trudim nekako izboljšat komunikacijo s fotrom ne gre, ker sva na dveh različnih bregovih ....sploh pa je njegovo razmišljanje tako nazadnjaško, da me kar glava boli
+ da je bil en tak butast dan danes
+ edina pozitivna stvar danes , da sem počistila kopalnico in oprala perilo
+ da je za mano spoznavanje njegovih groza, ki vključuje njegove, njegovo bivšo, mamo od bivše in naju dva
+ da so me njegovi gledali kot zadnji drek tam pa bili pokroviteljski v smislu joj kdo bi si mislil, da je nekdo ki je tak preprost, iz povprečne slovenske družine lahko tako razgledan.....najbolj je zmagala njegova mama ko vpraša ja sine kaj pa si videl na njej da si zamenjal našo zlato v prevodu njegovo bivšo za njo, saj itak nič posebnega ni na njej....pa še več takih cvetk je bilo....sem poskušala ostajat miroljubna, čeprav stežka
+ da je bila edina cool od njegovih njegova babica, ki bi me kar posvojila hehe....
+ da mi je hudo ker je mojega pobilo to da so pač njegovi taki kot so.....meni je vseeno kaki so njegovi, važno mi je da imam njega
+da sem v faking slabem počutju....najraje bi spakirala pa šla nekam pa pustila fax in ostale probleme za sabo....ampak se bo treba soočit z tem kolokvijem....again
+ če bi čas obrnila nazaj bi bilo vse drugače, ker se ne bi odločila za nekaj kar mi je pobralo toliko časa in živcev....za kaj... zato da mi je študij postal nujno zlo in da nimam nobenega veselja do tega poklica več
Uporabniški avatar
saraflower
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a saraflower » 15. Okt. 2011 20:30

-sem danes raje celo popoldne bila zunaj,namesto,da bi se učila :?
-mi danes zvečer res paše biti doma,sama...
-preveč razmišljam o preteklih dogodkih
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 15. Okt. 2011 21:49

nanamiša napisal/-a:- da me zanima kolk ninčika plačuje kolegicam, da ji na blogu pišejo takšne komentarje. Še v angleščini se trudijo.

ne rabi nobeni placat, ker si pomoje sama mal pokomentira, za komentar namrec sploh ne rabis aktivnega emaila :D

Marko on Oktober 12, 2011 at 16:46 said:

To bi lahko reku punci da začne uporabljat.

kot da en Marko res bere njen blog :lol:

:ontopic:

- da sem ravno prejela en zanimiv paket in ze komaj cakam, da sprobam njegovo vsebino ;D
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 15. Okt. 2011 22:57

aja clo tko ma narejen? :D Jah pol pa res ni težko prit do takšnih komentarjev :)
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 16. Okt. 2011 0:02

tole par strani dolgo komentiranje enega bloga, k ga bere mogoče 5 bab iz foruma, je vsem ostalim tristotim precej nezanimivo :!:

*da sem danes cel dan pregnila, pogledala en Ivanhoe film, k je čist hud, pogledala en nemški film, k je bil glih na tv, pogledala ljubezen na seniku pa kmetija išče lastnika in zdej pogledala še dva dela Cities of the underworld

*da morm bit jutr mal bolj aktivna, madona :D

*da že cel dan razmišljam, k mam ene bone za štacune, kaj bi si kupila, da bi tko pametno lahko čimbolj kombinirala...ampak prav ne bom šla v šoping, dokler si ne pospravim omare, pa privlečem na plano zimskih cunj...
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 16. Okt. 2011 7:51

Zvoncica napisal/-a:*hahaha...in jaz nikol ne bi opazila razlike med pravimi in umetnimi...

Bi jz potipu pa ti povem kere so kere :D

delusional napisal/-a:(policajka je bla)

zkpa se njej nis dala za potipat?

*me zanima kok je D dala za joske
*mi je doooooolgcas na sihtu zunej se pa dela tak lep dan
*sm vcerej 3 urce delal nekej kar me je totalno napalilo z adrenalinom
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 16. Okt. 2011 9:13

Priznam, da:

*sem zadnjič en italijanski film, je bla scena z eno žensko na vozičku, ki je sedela sama, pa jo gre pecat en tip, pa jo prepriča da gresta na sprehod in nazadnje še na vrtiljak, pol pa se ona vrti v tistem vrtiljaku, njega pa vidiš, kako ji ukrade voziček in kot "invalid" dobi na nogometno tekmo prost vstop :D ;

*ne razumem ljudi, ki ne znajo stati za svojim prepričanjem: zadnjič se je na enem koncertu znašel en vegan, ki je delil letake in promoviral svojo zadevo, pa mu en reče, naj argumentira zakaj je vegan in pri tem malo zamahne z roko po zraku; pa mu oni 50 letni vegan zabrusi, naj se ne vtika v njegov balonček in je užaljeno odpikal;

*si moram napečti nov cd z muzko za dretje med vožnjo;

*imam najboljši možni razgled v sobi v študentskem domu, nasproti je en fitnes pa kopališče z velikimi steklenimi okni in vsak večer se lahko naslajam ob pogledu na napol gole plavalce, ki trenirajo :D .
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 16. Okt. 2011 10:16

-bomo dobil nenapovedane obiske..ki bodo celo prespali tukaj nevem kok časa.. kje je logika, da pokličeš šele ko si ubistvu pred bajto nekoga in mu rečeš, da boš ostal.. :roll: pa bil je tukaj en mesc nazaj!
-ne maram pretirano, da sorodniki spijo pri nas..aj ne da me tok motijo, ampak vse se poruši..nhče v bajti ne more bit popolnoma sproščen, butasta skupna kosila, butasti pogovori..
-grem nalašč zdj kolesarit sam da se bom izognila prihodu blah..
-evo! takoj en primer nelagodnosti, nmorm v pižami letat še kako uro, dve po hiši :P
-se mi tv včasih samodejno izklop in me to živcira..na timer pa ni.
-mam danes na sporedu Modern family in TBBT :) wii!
-sm mela hm..fajn sanje..čudne.. :D zanimive.. :D o enem kolegu :/ ne bom mu jih povedala.. enkrat sm ga že sanjala pa sm mu povedala, zdj pa..ne bom, ker so neprijetne :P
-bi bla najbolj nesrečen človek na svetu, če nebi sanjala vsako noč. Ker res praktično vsako noč sanjam in to kar precej, več zgodb, take doživete sanje..potem me pa kr srce boli, ko mi kdo reče, da pa ne ve če sanja(oziroma pač, naj bi vsak človek sanjal, samo nekateri se ne spomnijo) oziroma da ne sanja nič.. </3
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
black_ariella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a black_ariella » 16. Okt. 2011 15:06

*sem si hotla lase posvetlil za par odtenkov, pa mi ni ratalo. Začnem kar malo obupavat nad tem, da mi bo to sploh kdaj ratalo (kak spraviš barvo iz temno rjave na npr. normalno rjavo?) :(

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov