Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
*da sem si zdaj po nevem koliko dolgem času naredila kavo, sicer belo ampak drugače je skoraj nikoli ne pijem... ne črne ne bele
*da sem se katastrofalno udarila v glavo
*da bi se mogla spravit eno pecivo spečt za eno prireditev pa sploh nimam volje danes, mogoče kasnej...
*da sem se katastrofalno udarila v glavo
*da bi se mogla spravit eno pecivo spečt za eno prireditev pa sploh nimam volje danes, mogoče kasnej...
Zadnjič spremenil kikyca, dne 29. Nov. 2011 15:54, skupaj popravljeno 3 krat.
Yada, yada, yada...
- _sly_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 11. 2010
Priznam:
-Sočustvujem z Miss N.
-Se isto počutim,me je dejansko tudi strah kaj bo,prazniki itd.
-Se počutim, kot da me manjka 2/3.
-Zadovoljen z novo službo,študentsko seveda
-Decembra grem za 10dni v Srbijo, službeno seveda.
-Za novo leto bi najrajš pobegnil iz Slovenije, magar sam nekam daleč...
-Avto kliče po servisi
-Sočustvujem z Miss N.
-Se isto počutim,me je dejansko tudi strah kaj bo,prazniki itd.
-Se počutim, kot da me manjka 2/3.
-Zadovoljen z novo službo,študentsko seveda
-Decembra grem za 10dni v Srbijo, službeno seveda.
-Za novo leto bi najrajš pobegnil iz Slovenije, magar sam nekam daleč...
-Avto kliče po servisi
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
- da ne razumem, zakaj ljudje govorijo o stvareh, o katerih nimajo pojma, samo zato, da lahko pametujejo, čeprav delajo budalo iz sebe
- da sem si včeraj kupila tako toplo bundo, da me mraz sploh ne moti več
- da sem se fajn natelovadila
- da bo danes malce drugačen dan, mogoče še boljši
- da sem si včeraj kupila tako toplo bundo, da me mraz sploh ne moti več
- da sem se fajn natelovadila
- da bo danes malce drugačen dan, mogoče še boljši
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
- kakšen slab dan, najprej sem šel dvigniti denar in ravno ko je denar prišel ven, me je zmotila neka bivša sošolka, in sem lepo pustil denar v bankomatu
Potem sem šel v Ljubljano, na postaji vedel rop, bil priča, moral na policijsko postajo in pustit podatke da bom šel na sodišče povedati kar sem videl. (aja un je kar sam padel policajem v roko, ker je bil neumen)
Zakaj, zakaj ! se nisem držal svojega pravila, da ko se ti naredi ena slaba zadeva, da greš domov...pa vedel sem da bo samo še slabše.
Potem sem šel v Ljubljano, na postaji vedel rop, bil priča, moral na policijsko postajo in pustit podatke da bom šel na sodišče povedati kar sem videl. (aja un je kar sam padel policajem v roko, ker je bil neumen)
Zakaj, zakaj ! se nisem držal svojega pravila, da ko se ti naredi ena slaba zadeva, da greš domov...pa vedel sem da bo samo še slabše.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Led Zeppelin napisal/-a:-
kakšen rop pa je bil to, da ni novice na 24ur.com oz. kaj si sploh videl?
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Priznam, da
* komaj komaj čakam, da greva na potovanje. Kratko, a upam, da sladko
* me že cel dan zebe. Na našem faksu so se očitno odločili, da bodo imeli sredi zime priključen ventilator. Loleki eni!
* sanjam o tem, da čimprej spokam od doma in greva z dečkotom nekam na svoje.
* I need job! K tole ni za nikamor. Toliko enih stroškov, denarja pa ne. Pa nove zimske gume, pa pomlad nove letne gume, pa registracija, pa še potovala bi vmes... Faking avto, čist preveč stroškov. Ampak brez njega pa ne gre! Škoda, da nimam nekih vez in poznanstev, ker bi res nujno rabila nekaj za 3 dni na teden.
* so se na naši železniški postaji, kjer sem 5 let parkirala zastonj, spomnili, da bodo začel zaračunavat parkirnino. Oderuhi!
* mi je študij postal brezvezen, ne delamo nič konkretnega in se totalno dolgočasim.
____________-
* se mi je enkrat naredilo isto kot Lep Zeppelinu. Grem na bankomat, vnesem pin, kok € hočem in vmes nekaj razmišljam. Se odpeljem, potem sem pa morala nekaj plačat, pa denarja od nikjer
* komaj komaj čakam, da greva na potovanje. Kratko, a upam, da sladko
* me že cel dan zebe. Na našem faksu so se očitno odločili, da bodo imeli sredi zime priključen ventilator. Loleki eni!
* sanjam o tem, da čimprej spokam od doma in greva z dečkotom nekam na svoje.
* I need job! K tole ni za nikamor. Toliko enih stroškov, denarja pa ne. Pa nove zimske gume, pa pomlad nove letne gume, pa registracija, pa še potovala bi vmes... Faking avto, čist preveč stroškov. Ampak brez njega pa ne gre! Škoda, da nimam nekih vez in poznanstev, ker bi res nujno rabila nekaj za 3 dni na teden.
* so se na naši železniški postaji, kjer sem 5 let parkirala zastonj, spomnili, da bodo začel zaračunavat parkirnino. Oderuhi!
* mi je študij postal brezvezen, ne delamo nič konkretnega in se totalno dolgočasim.
____________-
* se mi je enkrat naredilo isto kot Lep Zeppelinu. Grem na bankomat, vnesem pin, kok € hočem in vmes nekaj razmišljam. Se odpeljem, potem sem pa morala nekaj plačat, pa denarja od nikjer
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
- da je tale forum zadnje case nekam mrtev al se mi samo tako zdi?
- da je bilo najlepse po enem letu vidt mojo druzino in prezivet en teden z njimi
- da smo sli na en super izlet po Hollywoodu in celo videli par zvezdnikov
- da jim ni bila vsec ameriska hrana, nad Starbucksom pa so bili navduseni
- da sem v Starbucksu v zadnjem tednu prezivela vec casa kot v vsem casu, odkar zivim tukaj
- da je teden cist prehitro minil in jih ze pogresam
- da je bilo najlepse po enem letu vidt mojo druzino in prezivet en teden z njimi
- da smo sli na en super izlet po Hollywoodu in celo videli par zvezdnikov
- da jim ni bila vsec ameriska hrana, nad Starbucksom pa so bili navduseni
- da sem v Starbucksu v zadnjem tednu prezivela vec casa kot v vsem casu, odkar zivim tukaj
- da je teden cist prehitro minil in jih ze pogresam
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Priznam da:
- sem včeraj končno prišla na svoj račun čeprav me zdaj vsake toliko časa malo vest zapeče in se vprašam, če je bilo res vredno...
- se veselim shoppinga jutri v IKEI
- komaj čakam, da mine ta teden....potem pa veseli december, stojnice, lučke, kuhano vino in druženje
- sem včeraj končno prišla na svoj račun čeprav me zdaj vsake toliko časa malo vest zapeče in se vprašam, če je bilo res vredno...
- se veselim shoppinga jutri v IKEI
- komaj čakam, da mine ta teden....potem pa veseli december, stojnice, lučke, kuhano vino in druženje
-
black_ariella - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2010
*da se mi je spet pokvaro avto in sem čist razkurjena zarad tega
*da me skrbi, koliko me bo (spet) popravilo stalo
*je bil en tak ful čuden teden...upam, da bo vikend kaj boljši
*še zmeraj mam čudne sanje in se skoraj nič ne naspim ponoči
*mi je pasala pijačka z dvema ful fajn puncama včeraj... trač po doooolgem, doooolgem času, te pa še ena urca skupnega šopinga... ah ja, kaj si lahko sploh še več želim?
*da bi rabla stroj za delat denar... (nujno rabla!)
*da me skrbi, koliko me bo (spet) popravilo stalo
*je bil en tak ful čuden teden...upam, da bo vikend kaj boljši
*še zmeraj mam čudne sanje in se skoraj nič ne naspim ponoči
*mi je pasala pijačka z dvema ful fajn puncama včeraj... trač po doooolgem, doooolgem času, te pa še ena urca skupnega šopinga... ah ja, kaj si lahko sploh še več želim?
*da bi rabla stroj za delat denar... (nujno rabla!)
- kokica87
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
* da sem razočarana, zmedena, jezna
* da ga ne razumem
* da se niti malo ne veselim vikenda
* da me znajo domači vedno spravit v slabo voljo
* da bi rada že končno dobila spet kje delo, da sem potem lepo zasedena po cele dneve in se mi ni potrebno ukvarjati z vsemi problemi
* da pogrešam mojga kužita
* da sem ful prehlajena, vneto grlo, vročina, glavobol...juuuuk...in to že cel teden
* da bom danes petkovo popoldne in večer preživela na faksu...super, not!
* da pogrešam čase, ko smo se vsi veselili vikenda, da smo ga brezskrbno zažurali ter uživali...tega že izredno lep čas nisem doživela...ah ja
* da ga ne razumem
* da se niti malo ne veselim vikenda
* da me znajo domači vedno spravit v slabo voljo
* da bi rada že končno dobila spet kje delo, da sem potem lepo zasedena po cele dneve in se mi ni potrebno ukvarjati z vsemi problemi
* da pogrešam mojga kužita
* da sem ful prehlajena, vneto grlo, vročina, glavobol...juuuuk...in to že cel teden
* da bom danes petkovo popoldne in večer preživela na faksu...super, not!
* da pogrešam čase, ko smo se vsi veselili vikenda, da smo ga brezskrbno zažurali ter uživali...tega že izredno lep čas nisem doživela...ah ja
- darcy firth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 12. 2010
+ da me je presenetila soseda da z njenim fantom prihajata, da mu razkaže domačo vas iz katere se je praktično odselila že kar lep čas nazaj in da me vabita na kavo
+ da se je začel lastnik naše vaške gostilne skoraj metati po tleh od smeha ko me je zagledal na vratih, ker mene ne moreš dobiti v našo gostilno in sem bila not menda dvakrat v celem svojem življenju
+ da je moja soseda tip človeka ki je poroka, družina ipd ni nikoli zanimalo…in kot sem ji ves čas poudarjala rek o zarečenem kruhu je od takrat ko je spoznala sedanjega fanta obrnila ploščo in veselo sanjari o vsem naštetem….in zelo sem vesela, ker jo lahko pikam na ta račun…očitno je spoznala the one fanta hehe…..vesela sem za njo da je dobila kavalirske sorte fanta, ki jo veselo razvaja in ga ni sram pokazati svojih čustev…pa smo mislili da so že taki izumrli
+ da se je naslikal na mojih vratih moj partner v zločinu imenovanem rock glasba iz srednje šole, ki ga nisem videla že 5 let in me prijetno presenetil…je pa bil kulski, ko je na moj opis mojega trenutnega ljubezenskega stanja, ki je spet borno zgrabil skodelico od čaja in rekel da mi bo šlogal kakšen bo moj ded, ki ga bom spoznala v sledečem pol letu in se bom poročila z njim baje bo temnolas, plavih oči, 20 do 23 cm večji od mene, veselo šarmiral z električno kitaro in tiho poslušal moje večne monologe in potem je na koncu kvazi šloganja rekel tako bo je rekel da stavi svojo kitaro… umirala sem od smeha itak da ja hehe …drugače sem pa ga izjemno pogrešala in mi je bilo žal da sva izgubila stike
+ da sem jezna na presnete škornje …toliko denarja za ''klump'' s katerim sem si skoraj uničila nogo
+danes si dam na polno gor Whitesnake…lepo uživam v riffu in v tistem fant od moje sestre na polno nabije narodno zabavno glasbo in z mojo sestro pleše polko ter veselo vriska…vse samo da me spravlja ob živce…ma ne mi kvarit moje muzike s takimi izpadi
+ da bom danes končno gledala film, ki sem si ga tak dolgo hotela ogledat
+da sem imela danes zvečer izredno lepe sanje o enem srbskem igralcu hehe očitno preveč romanov in preveč BBC serij
+ da se je začel lastnik naše vaške gostilne skoraj metati po tleh od smeha ko me je zagledal na vratih, ker mene ne moreš dobiti v našo gostilno in sem bila not menda dvakrat v celem svojem življenju
+ da je moja soseda tip človeka ki je poroka, družina ipd ni nikoli zanimalo…in kot sem ji ves čas poudarjala rek o zarečenem kruhu je od takrat ko je spoznala sedanjega fanta obrnila ploščo in veselo sanjari o vsem naštetem….in zelo sem vesela, ker jo lahko pikam na ta račun…očitno je spoznala the one fanta hehe…..vesela sem za njo da je dobila kavalirske sorte fanta, ki jo veselo razvaja in ga ni sram pokazati svojih čustev…pa smo mislili da so že taki izumrli
+ da se je naslikal na mojih vratih moj partner v zločinu imenovanem rock glasba iz srednje šole, ki ga nisem videla že 5 let in me prijetno presenetil…je pa bil kulski, ko je na moj opis mojega trenutnega ljubezenskega stanja, ki je spet borno zgrabil skodelico od čaja in rekel da mi bo šlogal kakšen bo moj ded, ki ga bom spoznala v sledečem pol letu in se bom poročila z njim baje bo temnolas, plavih oči, 20 do 23 cm večji od mene, veselo šarmiral z električno kitaro in tiho poslušal moje večne monologe in potem je na koncu kvazi šloganja rekel tako bo je rekel da stavi svojo kitaro… umirala sem od smeha itak da ja hehe …drugače sem pa ga izjemno pogrešala in mi je bilo žal da sva izgubila stike
+ da sem jezna na presnete škornje …toliko denarja za ''klump'' s katerim sem si skoraj uničila nogo
+danes si dam na polno gor Whitesnake…lepo uživam v riffu in v tistem fant od moje sestre na polno nabije narodno zabavno glasbo in z mojo sestro pleše polko ter veselo vriska…vse samo da me spravlja ob živce…ma ne mi kvarit moje muzike s takimi izpadi
+ da bom danes končno gledala film, ki sem si ga tak dolgo hotela ogledat
+da sem imela danes zvečer izredno lepe sanje o enem srbskem igralcu hehe očitno preveč romanov in preveč BBC serij
-
angel99 - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2011
-da sem si ravno prej sama pri sebi rekla:''še malo pa božič''.. potem pa tisto pogledam datum, pa ugotovim, da je res čez 1 mesec že božič!
-^da res hitro gre čas
-da naravnost obožujem ta veseli december, božič, obdarovanje/celodnevno druženje z najbližjimi, te lučke, smrekco in novo leto..
-da si res moooočno želim, da bi letos vsaj za božič bilo veeeliko snega
-da danes sploh nekak nimam filing da je peeetek.
-^da res hitro gre čas
-da naravnost obožujem ta veseli december, božič, obdarovanje/celodnevno druženje z najbližjimi, te lučke, smrekco in novo leto..
-da si res moooočno želim, da bi letos vsaj za božič bilo veeeliko snega
-da danes sploh nekak nimam filing da je peeetek.
-
GnilaLimona - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2011
angel99 napisal/-a:-da si res moooočno želim, da bi letos vsaj za božič bilo veeeliko snega
jst tut! pa za novo leto naj bo tut pol naj pa skopni.
pa da ne bo spet megle k se ognjemeta ne bo videlo.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
- da mam po včerajšnjem večeru "moralca"
- da ne grem nikamor naslednje pol leta...sama seb dam haus arest
- da upam, da mi, ko bom naslednjič "pod dozo", prijateljica vzame telefon iz rok
- da ne grem nikamor naslednje pol leta...sama seb dam haus arest
- da upam, da mi, ko bom naslednjič "pod dozo", prijateljica vzame telefon iz rok
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]