Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
- sem full vesela k je moj novo službico dobu
- bi mogla delat za fax, pa se mi neda...
- čakam kolega, da me pokliče, da odrineva na pjačo
- mi bo jutri ful mučno na faxu, mal zjutri, dolga pazua, mal popoudne... jooooj...
- komi čakam da moj pride domov
- bi mogla delat za fax, pa se mi neda...
- čakam kolega, da me pokliče, da odrineva na pjačo
- mi bo jutri ful mučno na faxu, mal zjutri, dolga pazua, mal popoudne... jooooj...
- komi čakam da moj pride domov
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
-* sem mislil iti na fitness, pogledam program....opa počitek, cool
- * sem jezen ker me niso poklicali na krvodajalsko akcijo, 50 metrov stran sem, mam AB neg....pa še fajn kosilo bi dobil .
-* zadnje čase veliko berem, prebral res nekaj prekleto dobrih knjig..ene so bile malo freaky, ampak vse v imenu znanosti.
-* sem še vedno prelen da bi naredil FB profil, ta mesec sem itak rekel da ne bom delal 0, decembra stopim v akcijo.
-* včeraj sem bil popolnoma sam v fitnessu, nakar sem se spomnil da prižgem 4 tekoče trakove ter poskušam skakati iz enega na drugega medtem ko tečejo . pa je priletel lastnik fitnessa ter rekel naj neham srat, da si ne bo še en polomil roke...ker je to očitno nekaj običajnega kar ljudje počnejo ko so sami.
-* je bilo včeraj 15 minut sonca, vauuuuuuuuuu
- * sem jezen ker me niso poklicali na krvodajalsko akcijo, 50 metrov stran sem, mam AB neg....pa še fajn kosilo bi dobil .
-* zadnje čase veliko berem, prebral res nekaj prekleto dobrih knjig..ene so bile malo freaky, ampak vse v imenu znanosti.
-* sem še vedno prelen da bi naredil FB profil, ta mesec sem itak rekel da ne bom delal 0, decembra stopim v akcijo.
-* včeraj sem bil popolnoma sam v fitnessu, nakar sem se spomnil da prižgem 4 tekoče trakove ter poskušam skakati iz enega na drugega medtem ko tečejo . pa je priletel lastnik fitnessa ter rekel naj neham srat, da si ne bo še en polomil roke...ker je to očitno nekaj običajnega kar ljudje počnejo ko so sami.
-* je bilo včeraj 15 minut sonca, vauuuuuuuuuu
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
black_ariella - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2010
*mam zadnje čase skoz velko motivacijo za kuhanje (ne vem kaj me prije
ma, ampak bi skoz sam nekaj pekla, pa kuhala...)
*bi se mogla spet začet učit, pa ni prave motivacije (odlašam, pa mi bo spet žal)
*mam že skor 2 tedna neke čudne sanje... sploh niso realne, je zmešano vse skup... jaooo, kaj bo iz tega
ma, ampak bi skoz sam nekaj pekla, pa kuhala...)
*bi se mogla spet začet učit, pa ni prave motivacije (odlašam, pa mi bo spet žal)
*mam že skor 2 tedna neke čudne sanje... sploh niso realne, je zmešano vse skup... jaooo, kaj bo iz tega
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
Led Zeppelin napisal/-a:-* včeraj sem bil popolnoma sam v fitnessu, nakar sem se spomnil da prižgem 4 tekoče trakove ter poskušam skakati iz enega na drugega medtem ko tečejo . pa je priletel lastnik fitnessa ter rekel naj neham srat, da si ne bo še en polomil roke...ker je to očitno nekaj običajnega kar ljudje počnejo ko so sami.
Legendaaaaa, haha!
* da diplomca končno dobiva neko sprejemljivo obliko, jeeej
* da sm šla zjutri na fitnes, z dvema urama spanja - nimam treh čistih.
* da bi šla spat, pa sm sestrci oblubla, da ji bom ceu dan neki pomagala - danes bom očitno živela od kave
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Haha, Zeppelin, tebi pa res dogaja
Priznam, da:
-sem super vesela, da pride k meni sestra za dva dni... ,
-se učim in učim, upam na ok rezultat jutri ,
-sem jezna sama nase, da včasih ne najdem časa za pomembne stvari,
-mislim, da sem se poklicno našla. Če se bom tudi finančno, bomo pa videli po faksu,
-se med tednom počutim malo krivo, da je skrb za oba psa in mačka na mami. Vem, da so vsi trije moji, ful jih pogrešam, ampak na žalost ne morem imeti živali tukaj, kjer sem zdaj...se jim pa probam oddolžiti tiste tri dni,ko sem doma ,
-mi trenutno nič ne manjka. Naj le traja
Priznam, da:
-sem super vesela, da pride k meni sestra za dva dni... ,
-se učim in učim, upam na ok rezultat jutri ,
-sem jezna sama nase, da včasih ne najdem časa za pomembne stvari,
-mislim, da sem se poklicno našla. Če se bom tudi finančno, bomo pa videli po faksu,
-se med tednom počutim malo krivo, da je skrb za oba psa in mačka na mami. Vem, da so vsi trije moji, ful jih pogrešam, ampak na žalost ne morem imeti živali tukaj, kjer sem zdaj...se jim pa probam oddolžiti tiste tri dni,ko sem doma ,
-mi trenutno nič ne manjka. Naj le traja
The world is as you are.
- T00Mika
- Debatorica
- Na forumu od: 26. 2. 2010
Led Zeppelin napisal/-a:-* včeraj sem bil popolnoma sam v fitnessu, nakar sem se spomnil da prižgem 4 tekoče trakove ter poskušam skakati iz enega na drugega medtem ko tečejo . pa je priletel lastnik fitnessa ter rekel naj neham srat, da si ne bo še en polomil roke...ker je to očitno nekaj običajnega kar ljudje počnejo ko so sami.
Priznam da
...je petelinji "fruštek" najboljši začetek dneva
...sem že čisto božično-lenobno-zimsko razpoložena
...se kljub temu, da nisem (še) prehlajena doziram s čajem z veliiiko limone. Nekak mi je trenutno ta okus presenetljivo všeč
-
bučk@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2010
Priznam, da:
- imam danes super dan
- mi v službi dobro kaže za dodatni zaslužek in upam, da se uresniči, ker druge službe itak ne dobim - imam občutek, da dobim več zavrnitev kot pa pošljem prošenj
- ne smem preveč razmišljat o tem ^^, ker potem ne bo nič od tega in bo druga študentka vseeno ostala
- pridno študiram in to cela dva meseca pred izpitom, ja ja tudi jaz se približujem diplomi, no vsaj pisanju
- sem dobila fuuul dobro idejo za letošnja darila in komaj čakam, da se jih lotim izdelovat. najprej samo za domače in mojega potem pa še za moje bejbe in kolege (seveda, če prva runda uspe)
- grem zdaj kuhat kosilo, danes bodo ajdovi žganci in ajmoht
- imam danes super dan
- mi v službi dobro kaže za dodatni zaslužek in upam, da se uresniči, ker druge službe itak ne dobim - imam občutek, da dobim več zavrnitev kot pa pošljem prošenj
- ne smem preveč razmišljat o tem ^^, ker potem ne bo nič od tega in bo druga študentka vseeno ostala
- pridno študiram in to cela dva meseca pred izpitom, ja ja tudi jaz se približujem diplomi, no vsaj pisanju
- sem dobila fuuul dobro idejo za letošnja darila in komaj čakam, da se jih lotim izdelovat. najprej samo za domače in mojega potem pa še za moje bejbe in kolege (seveda, če prva runda uspe)
- grem zdaj kuhat kosilo, danes bodo ajdovi žganci in ajmoht
...ostani to kar si, v svetu, ki te želi narediti takega kot so vsi drugi...
- darcy firth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 12. 2010
+ da že dolgo nisem nič pisala sem
+ da zakon privlačnosti očitno deluje, samo pri meni mora očitno preteči več časa
+končno bom lahko gledala Männerherzen in komaj čakam…..zahvala gre moji sosedi in njenemu fantu…mislim da se že lep čas nisem česa tako veselila
+da imam spet tisto obdobje najstniških komedij iz 80' danes začnem z Some kind of wonderful…Eric Stoltz po dolgem času
+ prav tako sem začela spet z krogom BBC serij…Toby Stephens here i go again
+ da sem si sposodila dve knjigi katerih se ne morem spravit brati, tako da jutri obvezna nabava v knjižnjico
+ da odlašam z učenjem in se moram danes resno spravit učit…da do februarja naštudiram 5 izpitov
+ da se že veselim jutrišnjega čaja, soseda je po moje edina ki mi konkurira v glasnosti govora in oboževanju filmov tako je ko začneš razpravljat in padeš čisto not…potem še pa druge debate…mislim da se bo ta čaj zavlekel
+da ni lepšega v hladnem vremenu kot se sprehajat sam...meditacija za mene
+ da se že tisočič odvajam od čokolade
+Travis… popolno glasbeno ozadje za danes
+ da zakon privlačnosti očitno deluje, samo pri meni mora očitno preteči več časa
+končno bom lahko gledala Männerherzen in komaj čakam…..zahvala gre moji sosedi in njenemu fantu…mislim da se že lep čas nisem česa tako veselila
+da imam spet tisto obdobje najstniških komedij iz 80' danes začnem z Some kind of wonderful…Eric Stoltz po dolgem času
+ prav tako sem začela spet z krogom BBC serij…Toby Stephens here i go again
+ da sem si sposodila dve knjigi katerih se ne morem spravit brati, tako da jutri obvezna nabava v knjižnjico
+ da odlašam z učenjem in se moram danes resno spravit učit…da do februarja naštudiram 5 izpitov
+ da se že veselim jutrišnjega čaja, soseda je po moje edina ki mi konkurira v glasnosti govora in oboževanju filmov tako je ko začneš razpravljat in padeš čisto not…potem še pa druge debate…mislim da se bo ta čaj zavlekel
+da ni lepšega v hladnem vremenu kot se sprehajat sam...meditacija za mene
+ da se že tisočič odvajam od čokolade
+Travis… popolno glasbeno ozadje za danes
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
*da me nekaj casa ni blo.. blo skoz eno dogajanje pa vse cist bizi..
*da je bil istanbul ful lustn, ampak cist prevelik za moj okus.. je pa blo fajn it na eno potovanje for free
*da je celo potovanje zasencil vikend, prezivet na slovenski obali.. en najboljsih partijev v mojem lajfu v ambasadi in pol se 2 dneva, cist..confusing.
*da se resno bojim, da bom padla v eno depresijo.. nekaj se ze predolgo vlece po moji glavi (in metaforicno gledano predvsem po srcu) in se bo mi res vsak cas utrgalo, ce ne dam tega ven. ceprav si bom swtem verjetno nakopala najvecjo sramoto in se bom mogla izselit iz drzave al whatever. ah.
*da komaj cakam frizerja drug tedn
*da bi si ful dala pirs ven iz ustnice, ampak vem, da je to samo trenutna muha in mi bo prekleto zal..
*da hocem nazaj svojo pozitiiiiivo no, pa optimizem in vero v prihodnost, da bo vse roznato, lepo in prijetno..
*da je bil istanbul ful lustn, ampak cist prevelik za moj okus.. je pa blo fajn it na eno potovanje for free
*da je celo potovanje zasencil vikend, prezivet na slovenski obali.. en najboljsih partijev v mojem lajfu v ambasadi in pol se 2 dneva, cist..confusing.
*da se resno bojim, da bom padla v eno depresijo.. nekaj se ze predolgo vlece po moji glavi (in metaforicno gledano predvsem po srcu) in se bo mi res vsak cas utrgalo, ce ne dam tega ven. ceprav si bom swtem verjetno nakopala najvecjo sramoto in se bom mogla izselit iz drzave al whatever. ah.
*da komaj cakam frizerja drug tedn
*da bi si ful dala pirs ven iz ustnice, ampak vem, da je to samo trenutna muha in mi bo prekleto zal..
*da hocem nazaj svojo pozitiiiiivo no, pa optimizem in vero v prihodnost, da bo vse roznato, lepo in prijetno..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Led Zeppelin napisal/-a:-* včeraj sem bil popolnoma sam v fitnessu, nakar sem se spomnil da prižgem 4 tekoče trakove ter poskušam skakati iz enega na drugega medtem ko tečejo
Hahaha
^^Priznam, da sem se spomnila na ta video - Ok Go - Here It Goes Again
Yada, yada, yada...
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
- bodo določene zadeve danes slišane zelo vplivale na moje življenje
- ^^se nism še odločla, če je to dobro ali slabo, vsekakor pa jemljem kot izkušnjo več, čeprav me je prihajajočih mesecev kar pošteno strah in se mi zdi da nobena reakcija ne bo prava
- se mi zdi da je trenutno stannje nekako tako ->
- v trenutnem položaju mi je bedno ker sm samska, ker nimam nobenga, kateremu bi se lahko malo potožla in se stisnla (mam in tata ni isto!!!)
- sm malce ''depresivna''...vendar more it mimo prvi šok
- mi gredo določeni na živce...vsak po svoje reagira na določeno situacijo...
- ^^se nism še odločla, če je to dobro ali slabo, vsekakor pa jemljem kot izkušnjo več, čeprav me je prihajajočih mesecev kar pošteno strah in se mi zdi da nobena reakcija ne bo prava
- se mi zdi da je trenutno stannje nekako tako ->
- v trenutnem položaju mi je bedno ker sm samska, ker nimam nobenga, kateremu bi se lahko malo potožla in se stisnla (mam in tata ni isto!!!)
- sm malce ''depresivna''...vendar more it mimo prvi šok
- mi gredo določeni na živce...vsak po svoje reagira na določeno situacijo...
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov