Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
black_ariella - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2010
*da sem preživela en tak fajn vikend + in da mi paše poležavanje na toplem ob dobrem filmu, knjigi ali pa ob cartanju z mojim fantom
*da bo naslednji vikend spet fajn
*da se mi je teden začel fantastično: zjutraj sem na mail dobila obvestilo asistenta, da mam sem prigarala novo oceno - 10ko (ijeeeeeej)
*da mi gredo na živce (konkretno na živce!) kvazi prijateljice, ki me znajo poiskat samo takrat, ko kaj rabijo, al pa so cele nesrečne, pa se morejo nekomu potožit, ko pa majo fanta, pa so polno zasedene, pa ne znajo poklicat pa si ne morejo vzet časa za kafe. hvala lepa za take "prijateljice". In ko se na koncu le razpi*kam in jim povem svoje, sem pa jaz tista ta čudna (ker mam fanta, pa si želim poleg njega tud druženje s prijateljicami, itd. in ne razumem njih, ki se, ko so v zvezi, zaprejo med štiri stene) in mam pri svojih 26.letih nezrele izpade. ma fak of!
*mi je zdaj malo lažje, ko sem dala to jezo ven iz sebe.
*da bo naslednji vikend spet fajn
*da se mi je teden začel fantastično: zjutraj sem na mail dobila obvestilo asistenta, da mam sem prigarala novo oceno - 10ko (ijeeeeeej)
*da mi gredo na živce (konkretno na živce!) kvazi prijateljice, ki me znajo poiskat samo takrat, ko kaj rabijo, al pa so cele nesrečne, pa se morejo nekomu potožit, ko pa majo fanta, pa so polno zasedene, pa ne znajo poklicat pa si ne morejo vzet časa za kafe. hvala lepa za take "prijateljice". In ko se na koncu le razpi*kam in jim povem svoje, sem pa jaz tista ta čudna (ker mam fanta, pa si želim poleg njega tud druženje s prijateljicami, itd. in ne razumem njih, ki se, ko so v zvezi, zaprejo med štiri stene) in mam pri svojih 26.letih nezrele izpade. ma fak of!
*mi je zdaj malo lažje, ko sem dala to jezo ven iz sebe.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
keepsake, jaz sem, itak prepričana da v 95% primerov ženska itak čuti to neiskreno zvezo. tak par oddaja tako fejk energijo kjerkoli se pojavi. jaz majkemi takoj vem, kje zadeve štimajo in kje ne, če se znajdem rečmo na zabavi in tam spoznam nov par. torej, da dejansko preživimo vsaj ene 8 ur skup tako da se vsaj kaj malega debatira.
željka mišljene so bile trač revije. haha. pr mojih 155 cm nisem lih za high fashion modne brvi. bo pa res ena revija. ne vem še kako bom hodila (in bogve v čem seveda!). kaj si me zdaj s tem zapsihirala? ne morte prit gledat, niti moja mama nima karte- predrago.
željka mišljene so bile trač revije. haha. pr mojih 155 cm nisem lih za high fashion modne brvi. bo pa res ena revija. ne vem še kako bom hodila (in bogve v čem seveda!). kaj si me zdaj s tem zapsihirala? ne morte prit gledat, niti moja mama nima karte- predrago.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
claire napisal/-a:keepsake, jaz sem, itak prepričana da v 95% primerov ženska itak čuti to neiskreno zvezo. tak par oddaja tako fejk energijo kjerkoli se pojavi. jaz majkemi takoj vem, kje zadeve štimajo in kje ne, če se znajdem rečmo na zabavi in tam spoznam nov par. torej, da dejansko preživimo vsaj ene 8 ur skup tako da se vsaj kaj malega debatira.
Priznam da:
- ^^se mi zdi, da znajo nekateri kar fajn zakamuflirat situacijo, čeprav je spet vprašanje za kako dolgo...slej kot prej verjetno res pride na vidjelo, da nekaj ne štima, pa če se pred drugimi še tako zelo trudita in hočeta prepričat, da sta najtabulša, najblhepi in najblzalublena Na koncu je verjetno ravno to tisto, kar ju izda...
- sem bila na razgovoru....dobro kaže
- morem napisat wish list. Samo še mene čakajo
- me čudi, da nisem nič zaspana
- T00Mika
- Debatorica
- Na forumu od: 26. 2. 2010
...je bila tale doza coffe-ja več kot dobrodošla!
...je ponedeljkov job presenetljivo zelo hitro minil...
...se mi zdi, da imam odprte poti, zato imam toliko več motivacije, da s dodatnim trudom dosežem še marsikaj
...nisem lih čisto razpoložena, ampak se bo treba it "družit" z literaturo, ki me čaka...
...je ponedeljkov job presenetljivo zelo hitro minil...
...se mi zdi, da imam odprte poti, zato imam toliko več motivacije, da s dodatnim trudom dosežem še marsikaj
...nisem lih čisto razpoložena, ampak se bo treba it "družit" z literaturo, ki me čaka...
-
Jess° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
*priznam da sem zaljubljena po več letih in to tako, da neznam več zase. faks stagnira ker skoz na njega mislim
*da nevem kaj naj naredim, ker je en teden hladen do mene, ko je pa kaka žurka me objema in nevem še kaj. Ga pač ne razumem!
*da bi ga rada razumela, rada bi da ponovno spiva v eni postelji, se objemava in poljubljama kot sva se pred enim mescom. grrrrr, te oški ki jih ne moreš razumet!
*da nevem kaj naj naredim, ker je en teden hladen do mene, ko je pa kaka žurka me objema in nevem še kaj. Ga pač ne razumem!
*da bi ga rada razumela, rada bi da ponovno spiva v eni postelji, se objemava in poljubljama kot sva se pred enim mescom. grrrrr, te oški ki jih ne moreš razumet!
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
*sem full vesela, da je akcija zbiranja odej za zavetišče tok dobr uspela
*je to dokaz, da že ena sama oseba lahko velik nardi in s tem spodbudi še ostale
*me tole iskanje šihta spravlja v depresijo
*sem se letos odločila za home made novoletna darilca, no vsaj v 90% primerih
*bo treba it v nabavo kozmetike in kakšnga parfuma
*bom čez par mesecev že uživala v ZDA in že odštevam dneve
*je to dokaz, da že ena sama oseba lahko velik nardi in s tem spodbudi še ostale
*me tole iskanje šihta spravlja v depresijo
*sem se letos odločila za home made novoletna darilca, no vsaj v 90% primerih
*bo treba it v nabavo kozmetike in kakšnga parfuma
*bom čez par mesecev že uživala v ZDA in že odštevam dneve
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Da je lihkar prišla cimra in se mi ne ljubi z njo ubadat
Da sovražim to prekleto meglo
Da čakam vikend da grem nazaj na sonce
Da si želim da bi se lahko nekam zavlekla in umrla kot Gregor v Kafkini Preobrazbi
Da se počutim sama sebi namen
Da sovražim to prekleto meglo
Da čakam vikend da grem nazaj na sonce
Da si želim da bi se lahko nekam zavlekla in umrla kot Gregor v Kafkini Preobrazbi
Da se počutim sama sebi namen
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
Priznam da..
..bom začela s 3. stopnjo salse
..se tega že veselim, rabim redno vajo in samozavest za plesanje salse
..je bil fajn dan danes, čeprav malce nenavaden
..bom začela s 3. stopnjo salse
..se tega že veselim, rabim redno vajo in samozavest za plesanje salse
..je bil fajn dan danes, čeprav malce nenavaden
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
*da sem zaspala pred tv za kaki dve urci
*da sem mela čudne in full resnično doživete, hkrati zlo neprijete... že skoraj grozljive sanje
*da sem se zbudila prestrašena in z glavobolom
*da nevem, če mi podzavest hoče kaj povedat ampak ponavadi si ne jemljem preveč k srcu... čez par dni bo verjetno že pozabljeno
*da brezveze, da sem zaspala ker zdaj celo noč ne bom mogla spat... in se bom sam premetavala in živčkala
*da sem mela čudne in full resnično doživete, hkrati zlo neprijete... že skoraj grozljive sanje
*da sem se zbudila prestrašena in z glavobolom
*da nevem, če mi podzavest hoče kaj povedat ampak ponavadi si ne jemljem preveč k srcu... čez par dni bo verjetno že pozabljeno
*da brezveze, da sem zaspala ker zdaj celo noč ne bom mogla spat... in se bom sam premetavala in živčkala
Yada, yada, yada...
-
arianna87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2009
- sm bla prej lagano na šihtu, do 12h potem sem si pa po dolgem času frei popoldne vzela in šla malo pohajkovat po centru
- moj glavni namen sprehajanja je bil, da sem zavila v Culta. Piercing sem ven dala. Zdej mi je pa prav nenavaden feeling k ga ni več.
- še nevem al bom pustila, da zaraste pa grem še enkrat?
- so luči v garderobah trgovin ubitačne. Kr Velik telovadim in pazim na svoje telo, sam pod unimi lučmi....katastrofa. Sploh se ne upam pogledat v ogledalo ko se preoblačim.
- počakam še urco pa potem za naju z bratom kosilo nardim
- moj glavni namen sprehajanja je bil, da sem zavila v Culta. Piercing sem ven dala. Zdej mi je pa prav nenavaden feeling k ga ni več.
- še nevem al bom pustila, da zaraste pa grem še enkrat?
- so luči v garderobah trgovin ubitačne. Kr Velik telovadim in pazim na svoje telo, sam pod unimi lučmi....katastrofa. Sploh se ne upam pogledat v ogledalo ko se preoblačim.
- počakam še urco pa potem za naju z bratom kosilo nardim
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov