Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
v-e-s-n-a napisal/-a:floribunda napisal/-a:- da sem še vedno v dilemi, če bi sprejela ponujeno službo ali bi se podala v čudoviti svet brezposelnosti, sizifovega pošiljanja prošenj in neskončnega števila zavnitev.
^^ prosim reči mi, da se hecaš. Čudovit svet brezposelnosti? Mogoče med študentom, ne pa po diplomi...
Danes bi folk ubijal za službo, ti pa kolebaš? Svaka ti čast, če si lahko privoščiš to...
Heh, pa saj je očitno, da je mislila sarkastično glede čudovitosti, no (sploh glede na nadaljevanje o sizifovem delu)... ne vem pa, zakaj koleba glede službe, mogoče ne ustreza povsem njenim željam, izobrazbi, ipd. Kaj pa vem, če ti ne ustreza v glavnih elementih, je mogoče vseeno bolje poiskat kaj drugega, kot pa da potem trpiš ob delu
- da sem končno kupila neko cotko
- da sem zaspana, pa ne vem, zakaj zeleni čaj ne deluje več očitno
- da bom znorela zaradi noro počasnega foruma danes
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
-* sem že drugič zapored zaje*al kuhanje pudinga . Zadnjič sem skuhal po navodilih, kar je blo narobe..danes pa čisto po navodilih kuharice
Kako mi vedno uspe naredit od dr. Oetkerja, tega k*rca pa ne!?
Je pa vsaj mačka vesela.
Je pa vsaj mačka vesela.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
# da se bliža klinčev ispit, js pa še nič živčna pa lagano se učim.... pa glede na to da ga bom plačala mastne denarce, tud če padem, bi se lahko malo bolj sekirala.... ampak čemu
# da sem zvedela da se odpira novo delovno mesto v podjetju, kjer sem delala kot študentka in jih moram opozorit, da sem še vedno na voljo
# da morem jutri it pa res vprašat ene ludi iz mojega foha za par nasvetov glede izpita, ker hočem dobit moj licence to kill
# da me moti tto sončno vreme, js bi raj mjeglo pa dješ al pa neki, da bi blo bolj depra vreme in bi se bolj z veseljem učila
# da mi je kar malo hudo, ker je umrla fantova sorodnica, sicer nista bila veliko v stikih, ampak je umrla premlada v prometni nesreči, za katero ni bila kriva
# da sem pozdravila ribe z domačimi čarovniškimi pripravki
# da mam skoz foto session z živalmi, odkar sem dobla fotoaparat kitteh zna bit nejevoljen včasih mal edino, hrček pa se ful rad nastavlja objektivu
# da grem pogledat ATNM, zram bom jedla pa vanilijev puding.... pol se grem pa malce učit.... ampak čist malo, ker mam pol še American Horror Story za pogledat pa še par delov Scrubs, da mi ne bi slučajno časa zmanjkalo
# da sem zvedela da se odpira novo delovno mesto v podjetju, kjer sem delala kot študentka in jih moram opozorit, da sem še vedno na voljo
# da morem jutri it pa res vprašat ene ludi iz mojega foha za par nasvetov glede izpita, ker hočem dobit moj licence to kill
# da me moti tto sončno vreme, js bi raj mjeglo pa dješ al pa neki, da bi blo bolj depra vreme in bi se bolj z veseljem učila
# da mi je kar malo hudo, ker je umrla fantova sorodnica, sicer nista bila veliko v stikih, ampak je umrla premlada v prometni nesreči, za katero ni bila kriva
# da sem pozdravila ribe z domačimi čarovniškimi pripravki
# da mam skoz foto session z živalmi, odkar sem dobla fotoaparat kitteh zna bit nejevoljen včasih mal edino, hrček pa se ful rad nastavlja objektivu
# da grem pogledat ATNM, zram bom jedla pa vanilijev puding.... pol se grem pa malce učit.... ampak čist malo, ker mam pol še American Horror Story za pogledat pa še par delov Scrubs, da mi ne bi slučajno časa zmanjkalo
-
GnilaLimona - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2011
Led Zeppelin napisal/-a:-* sem že drugič zapored zaje*al kuhanje pudinga . Zadnjič sem skuhal po navodilih, kar je blo narobe..danes pa čisto po navodilih kuharice
Je pa vsaj mačka vesela.
offtop.: kako si ga pa kuhal?
-
*Eliza* - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2010
- da me zebe še posebej v noge in ne vem kako se segret
- da bom naslednji teden sama doma, me je malce strah tega ob večerih
- bom najbrž kar pobegnila k fantu
- da sem malo slabe volje zaradi faksa...ampak kar je, je
- si želim čaj, pa nam je zmanjkal med.. s cukrom pa niti slučajno ni tako dober!
- razmišljam, da bi kaj spekla danes
- mi paše tek v teh dneh čeprav je mrzlo, ampak se res bojim da se bom prehladila..
- bi zdaj najraje šla kar v posteljo pa gledala serijo, samo nočem, da mi prehitro zmanjka epizod
- da bom naslednji teden sama doma, me je malce strah tega ob večerih
- bom najbrž kar pobegnila k fantu
- da sem malo slabe volje zaradi faksa...ampak kar je, je
- si želim čaj, pa nam je zmanjkal med.. s cukrom pa niti slučajno ni tako dober!
- razmišljam, da bi kaj spekla danes
- mi paše tek v teh dneh čeprav je mrzlo, ampak se res bojim da se bom prehladila..
- bi zdaj najraje šla kar v posteljo pa gledala serijo, samo nočem, da mi prehitro zmanjka epizod
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
- Da mi je moj včeraj povedal, da že razmišlja, kaj mi bo pripravil za božično večerjo, ko pridem domov
- Da se mi je odvalil kamen od srca, ko sem po 1 tednu končno našla bankomat, ki sprejema mojo kartico. Drugače bi bila za celo plačo prikrajšana. Najbolj smešno je, da je bila to banka, kateri je pripadal čisto prvi bankomat, do katerega sem stopila 500 metrov od hostla, ampak ni delal.
- Da sem danes obiskala zadnjo organizacijo v Kampali in bila navdušena. Sirotišnica res na nivoju, s sodobnim načinom dela in res super vizijo.
- Jutri sem povabljena k enemu lokalnemu street artistu, ki dela z ulično mularijo, potem pa še na koncert in beach party kilometre in kilometre stran od prave plaže Baje pripeljejo pesek in ga nasujejo po baru. Jao, kdo to potem čisti?!
- Da v soboto po 10 dneh zapuščam Kampalo in da mi ni skoraj nič žal. Čeprav danes sem se počutila prav fajn, ko sem se sprehajala po centru. Pa vsi taksisti so me zabodeno gledali, ko nisem rabila prevoza, samo hodila sem in hodila. Zmešana muzungu
- Da bom pogrešala WiFi No, sej zunaj te prašne, glasne Kampale itak ne bo časa za delo/bedarije
- Da se mi je odvalil kamen od srca, ko sem po 1 tednu končno našla bankomat, ki sprejema mojo kartico. Drugače bi bila za celo plačo prikrajšana. Najbolj smešno je, da je bila to banka, kateri je pripadal čisto prvi bankomat, do katerega sem stopila 500 metrov od hostla, ampak ni delal.
- Da sem danes obiskala zadnjo organizacijo v Kampali in bila navdušena. Sirotišnica res na nivoju, s sodobnim načinom dela in res super vizijo.
- Jutri sem povabljena k enemu lokalnemu street artistu, ki dela z ulično mularijo, potem pa še na koncert in beach party kilometre in kilometre stran od prave plaže Baje pripeljejo pesek in ga nasujejo po baru. Jao, kdo to potem čisti?!
- Da v soboto po 10 dneh zapuščam Kampalo in da mi ni skoraj nič žal. Čeprav danes sem se počutila prav fajn, ko sem se sprehajala po centru. Pa vsi taksisti so me zabodeno gledali, ko nisem rabila prevoza, samo hodila sem in hodila. Zmešana muzungu
- Da bom pogrešala WiFi No, sej zunaj te prašne, glasne Kampale itak ne bo časa za delo/bedarije
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
GnilaLimona napisal/-a:offtop.: kako si ga pa kuhal?
OT: mleko sem zavrel, vzel majhno posodico...stresel prašek, dodal 9 žlic mleka, 4 žlice cukra, premešal maso da ni bilo grudic....0.5 litra mleka je zavrelo, odstavil sem ga iz ognja in se zlil maso noter in 5 minut mešal maso. Kar naj bi bila masa sem zlil v lončke. In dobil pogreto mleko z okusom lešnika
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
GnilaLimona - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2011
Led Zeppelin napisal/-a:GnilaLimona napisal/-a:offtop.: kako si ga pa kuhal?
OT: mleko sem zavrel, vzel majhno posodico...stresel prašek, dodal 9 žlic mleka, 4 žlice cukra, premešal maso da ni bilo grudic....0.5 litra mleka je zavrelo, odstavil sem ga iz ognja in se zlil maso noter in 5 minut mešal maso. Kar naj bi bila masa sem zlil v lončke. In dobil pogreto mleko z okusom lešnika
potem je pa tist prašek mogoče zanič. drugač pa ne odstavt iz ognja. pusti gor, samo na manj daj. pa mešak na ognju potem še 5 min. mogoče je to.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
naslednjič daš mlekeca kuhat, spereš z vodo posodo prej, potem pa, če delaš iz pol litra mleka, se ga v posodo zlije manj kot pol litra, ostalo se da v posodo kamor boš stresel prašek in sladkor, mlekec se segreva, ti zmešaš prašek, preostalo mleko in sladkor, sladkorja se da ponavadi dve žlici manj kot je na vrečki napisano, da ni presladko, potem pa zliješ tisto v mleko ki se segreva, mora bit že zadost toplo, ni pa treba da zavre in se po možnosti še zažge in mešaš minuto, dve, da se zgosti, nakar naliješ v posodice, ostalo loh daš meni za postrgat
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
sirova štručka napisal/-a:naslednjič daš mlekeca kuhat, spereš z vodo posodo prej, potem pa, če delaš iz pol litra mleka, se ga v posodo zlije manj kot pol litra, ostalo se da v posodo kamor boš stresel prašek in sladkor, mlekec se segreva, ti zmešaš prašek, preostalo mleko in sladkor, sladkorja se da ponavadi dve žlici manj kot je na vrečki napisano, da ni presladko, potem pa zliješ tisto v mleko ki se segreva, mora bit že zadost toplo, ni pa treba da zavre in se po možnosti še zažge in mešaš minuto, dve, da se zgosti, nakar naliješ v posodice, ostalo loh daš meni za postrgat
Točno tako ga jaz naredim , ja sladkorja daš manj. Pa po nalvanju v šalce, prec posodo postgam ...samo ena vrečka je malo, pri meni ponavadi liter mleka, 2 vrečki čokolade Royal.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Priznam da:
- sem še korak bližje... manjka samo še podpis
- ^^ ne moremmmmmm verjet, da se je v tako kratem vse obrnilo
- bom sedaj res lahko uresničila svojo željo
- mi je sedaj full lažje
- me zanima, kako se bo jutri odvilo....komaaaaj čakam, da ga vidim spet po kakšnih 15 letih. Kolikor se ga spomnim in po pripovedovanjih, je bila moja predstava o njemu vedno pozitivna
- hvala bogu, da je spet vikend in se lahko spet spočijem in naspim
- sem zadnjih nekaj dni tako intenzivno sanjala, da sem se zjutraj zbujala totalno utrujena
- sem še korak bližje... manjka samo še podpis
- ^^ ne moremmmmmm verjet, da se je v tako kratem vse obrnilo
- bom sedaj res lahko uresničila svojo željo
- mi je sedaj full lažje
- me zanima, kako se bo jutri odvilo....komaaaaj čakam, da ga vidim spet po kakšnih 15 letih. Kolikor se ga spomnim in po pripovedovanjih, je bila moja predstava o njemu vedno pozitivna
- hvala bogu, da je spet vikend in se lahko spet spočijem in naspim
- sem zadnjih nekaj dni tako intenzivno sanjala, da sem se zjutraj zbujala totalno utrujena
- kokica87
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Priznam, da...
- se opazi, da ni tole moj letni čas
- ne glede koliko truda in energije v določeno stvar vložim, da še zdaleč ni dobrih rezultatov
- se mi zadnje dva meseca podira svet
- se moram naučiti sebe postavljati na prvo mesto
- bo večina nanizank, ki sem jih gledala, naslednjič na vrsto komaj drugo leto in ne vem kaj naj sedaj gledam... kakšna ideja?
- danes pride domov, jaz pa ob tem ne čutim niti kančka veselja...kako se stvari obračajo
- grem si skuhat skodelico kakava, potem se pa zakopljem v pojsteljco in spim do večera... primanjklaj energije je preveč očiten
- se opazi, da ni tole moj letni čas
- ne glede koliko truda in energije v določeno stvar vložim, da še zdaleč ni dobrih rezultatov
- se mi zadnje dva meseca podira svet
- se moram naučiti sebe postavljati na prvo mesto
- bo večina nanizank, ki sem jih gledala, naslednjič na vrsto komaj drugo leto in ne vem kaj naj sedaj gledam... kakšna ideja?
- danes pride domov, jaz pa ob tem ne čutim niti kančka veselja...kako se stvari obračajo
- grem si skuhat skodelico kakava, potem se pa zakopljem v pojsteljco in spim do večera... primanjklaj energije je preveč očiten
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
- sem jezna ko vrag, ker so nekatere trgovke totalno nesposobne in ne vejo za pol stvari, kaj imajo v trgovini! Bi jih nahitro izobrazila, če bi le lahko
- moj spet dela namesto, da bi mene čohal, ko sem bolna
- mi je sredi dneva postalo žal, da nisem izkoristila ponujene bolniške
- grem zdaj dalje vegetirat... ah ja
- moj spet dela namesto, da bi mene čohal, ko sem bolna
- mi je sredi dneva postalo žal, da nisem izkoristila ponujene bolniške
- grem zdaj dalje vegetirat... ah ja
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
- da sem bila na eni krasni kavici
- da sem kupila skoraj vso zelenjavo, ki so jo imeli v trgovini, tako da moram zdaj veliko jest, da ne bo zgnila
- upam, da je film, ki sem ga ravnokar potegnila dober
- mi paše en ležern, počivajoč vikend
- da sem kupila skoraj vso zelenjavo, ki so jo imeli v trgovini, tako da moram zdaj veliko jest, da ne bo zgnila
- upam, da je film, ki sem ga ravnokar potegnila dober
- mi paše en ležern, počivajoč vikend
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]