Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Treselle
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2010
-sm zvedla, da me bivši opravlja okrog.
-ne mislm bit zarad tega niti minuto slabe volje.
-bom to vzela kot dodaten push da ga čist pozabim
-se že pridno učim za kolovij
-sem ful zadovoljna z novimi sošolci,sam še malo bolj se mormo spoznat
-bo ta vikend bolj v izi z žuranjem.
-seveda pa ne smem zamudit obisk kafiča kjer dela talep natakar
-se ne morem naveličat komada got 2 luv u, sean paul.
- je posledično na repeatu že kakšne pol ure
-ne mislm bit zarad tega niti minuto slabe volje.
-bom to vzela kot dodaten push da ga čist pozabim
-se že pridno učim za kolovij
-sem ful zadovoljna z novimi sošolci,sam še malo bolj se mormo spoznat
-bo ta vikend bolj v izi z žuranjem.
-seveda pa ne smem zamudit obisk kafiča kjer dela talep natakar
-se ne morem naveličat komada got 2 luv u, sean paul.
- je posledično na repeatu že kakšne pol ure
turn up the music, turn down reality
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Priznam, da
* sem totalno štorast človek. Včeraj se mi je ratal zaletet v vejo sred parkirišča Zdaj imam pa buško nad očesom
* sem nekaj po malem zbolela, ampak pomojm rabim samo malo večjo količino spanca in bo bolje.
* končno jih imaaaaaava. Koooomaj komaj čakam, da greeeva
* sem totalno štorast človek. Včeraj se mi je ratal zaletet v vejo sred parkirišča Zdaj imam pa buško nad očesom
* sem nekaj po malem zbolela, ampak pomojm rabim samo malo večjo količino spanca in bo bolje.
* končno jih imaaaaaava. Koooomaj komaj čakam, da greeeva
-
angel99 - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2011
-^^da tudi jaz ne maram mraza..
-^včeraj sem čakala brata,da pride pome in sem med tem časom napisala par smsov in v tem času me je tak v roke zazeblo, da nisem več mogla tipkat po fonu
-kaj bi dala, da bi lahko prevrtela čas nazaj na prejšnje poletje ali vsaj na letošnji februar ter spremenila nekaj stvari oz. drugače reagirala
-^da me to kaj sem naredila takrat, muči še zdaj
-da mi tak manjka nekdo, s katerim bi se lahko cartala v teh mrzlih,pustih dneh in bi mi spet kdo rekel ''rad te mam,vse mi pomeniš''
-da sem zadnjih par tednov skos pesimistična in se počutim manjvredno
-da ne vem kak se naj znebim vseh negativnih mislih, ki mi krožijo po glavi, že preden se kar koli zgodi.
-^včeraj sem čakala brata,da pride pome in sem med tem časom napisala par smsov in v tem času me je tak v roke zazeblo, da nisem več mogla tipkat po fonu
-kaj bi dala, da bi lahko prevrtela čas nazaj na prejšnje poletje ali vsaj na letošnji februar ter spremenila nekaj stvari oz. drugače reagirala
-da mi tak manjka nekdo, s katerim bi se lahko cartala v teh mrzlih,pustih dneh in bi mi spet kdo rekel ''rad te mam,vse mi pomeniš''
-da ne vem kak se naj znebim vseh negativnih mislih, ki mi krožijo po glavi, že preden se kar koli zgodi.
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Shimmie_ napisal/-a:Priznam, da
Poznam to. Meni se je že uspelo z glavo zabiti v telefonsko govorilnico (uno okroglo plastično, ko je samo telefon not)
- me nervira, če piše, da je stvar odprta do 13h in pridem do vrat ob 12.20 in je zaprto!
Če se jim ne da delat, naj vsaj urnik spremenijo.
- sem se ravnokar pobarvala z novo barvo in me grozno zanima, kako bo, ko se lasje posušijo
- da sem prav zadovoljna, da je vikend
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
delfinchek napisal/-a:
- me nervira, če piše, da je stvar odprta do 13h in pridem do vrat ob 12.20 in je zaprto!
Klasika v Španiji....
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
angel99 napisal/-a:-kaj bi dala, da bi lahko prevrtela čas nazaj na prejšnje poletje ali vsaj na letošnji februar ter spremenila nekaj stvari oz. drugače reagirala
...
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
priznam, da so gospa mati odšli na 14-dnevni dopust v Berlin ter se vračajo v sredo....seveda so si zaželeli, da bi zlati sin gospe mati pograbil listje okrog hiše preden se vrnejo, da bodo gospa mati prišli v sredo na čisto... zlati sin gospe mati pa več ali manj dela cele dneve, ko pa ne dela, mu pa paše lenariti...in tako je današnja nedelja oz. nedeljsko popoldne postalo edini dan pred sredo, ko bi zlati sin gospe mati lahko grabil listje okrog njihove hiše. seveda se zlatemu sinu gospe mati niti slučajno ne da grabiti ampak bi rajše lenaril, kar si tudi zasluži. pa reče v obupu zlati sin gospe mati svoji ženi:" joj, kako se mi ne da grabit, dal bi takoj 50€ vsakomur, ki bi opravil to delo namesto mene." pa se žena zlatega sina gospe mati zdrzne in vzklikne: "50€?" pa zlatemu sinu gospe mati klikne v glavi, da je žena zlatega sina gospe mati trznila na 50€ in jo vpraša: "bi ti pograbila namesto mene?"
rezultat te zgodbe: DANES BOM PA SAMO ŠE LENARIL....
rezultat te zgodbe: DANES BOM PA SAMO ŠE LENARIL....
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
tole je bilo sklanjanje po jochiju...
v stilu:
gospa npr. založnik, gospe založnik, gospe založnik, gospo založnik, pri gospe založnik, z gospo založnik-----tako gre gospa mati, gospe mati, gospe mati itd...ti je jasno???
ampak dobr, da si doživela orgazem, ker veerle zna mati sklanjat, jochie pa ne zna! kdaj pa kdaj ti pa tut loh pride...
v stilu:
gospa npr. založnik, gospe založnik, gospe založnik, gospo založnik, pri gospe založnik, z gospo založnik-----tako gre gospa mati, gospe mati, gospe mati itd...ti je jasno???
ampak dobr, da si doživela orgazem, ker veerle zna mati sklanjat, jochie pa ne zna! kdaj pa kdaj ti pa tut loh pride...
-
GnilaLimona - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2011
-da se mi danes čisto nič ne da
- da mam v sobi muzko dokej na glas in je pršu fotr not in reku: "zakaj maš pa tako potiho muzko? če Guns N Roses poslušaš dej bolj naglas, da jih še jst v kuhno slišm"
- da sem jedla super kosilo
- da sem 2 dni frej šihta
- da moram zamenjat zobozdravnika v prihajajočih dneh
- da mam v sobi muzko dokej na glas in je pršu fotr not in reku: "zakaj maš pa tako potiho muzko? če Guns N Roses poslušaš dej bolj naglas, da jih še jst v kuhno slišm"
- da sem jedla super kosilo
- da sem 2 dni frej šihta
- da moram zamenjat zobozdravnika v prihajajočih dneh
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov