Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
*zeljka* napisal/-a:- ^^ da se cist strinjam z barbie, porazno stanje je v danasnji druzbi
- da danasnji moski sploh niso vec pravi moski, 3/4 so neka cudna pozenscena bitja, ki kot moski sploh ne znajo vec nc narest niti ne upajo nc povedat iz nekega neznanega razloga (seveda to ne leti na vse, se tolazm, da obstajajo se svetle izjeme)
Mimogrede, kako pa ti gre kaj kuhanje, sesanje, likanje? Ko smo že pri opravilih..he he
Tipov z lastnostmi, ki si jih baje želiš, je cel kup, samo so premalo atraktivni, da bi se ti ukvarjala z njimi. Opaziš pa mamine sinčke v novi Boss majčki, ki jim je višek lajfa žuranje v Topu. In točno vedo, kaj morajo rečt, da se bo ena taka, kot si ti napalila. Pol se takim čudiš, da nimajo nobenih zanesljivih lastnosti. Zakaj bi jih imeli, če pa živijo doma pri mamici.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
- Ko jagenjčki obmolknejo...dobu račun za telefon od Španije
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
she-devil - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
priznam da:
*komaj čakam naslednji torek
*upam da bo fotografiranje uspelo
*sem si naredila program, ki mi naključno izbira filme da sama ne rabim
*me boli rama
*me zanima ali ima dioniz nickname po dioniz pubu na pobrežju
*komaj čakam naslednji torek
*upam da bo fotografiranje uspelo
*sem si naredila program, ki mi naključno izbira filme da sama ne rabim
*me boli rama
*me zanima ali ima dioniz nickname po dioniz pubu na pobrežju
Breakfast is my religion! (The Mask)
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
Džeki napisal/-a:*zeljka* napisal/-a:- ^^ da se cist strinjam z barbie, porazno stanje je v danasnji druzbi
- da danasnji moski sploh niso vec pravi moski, 3/4 so neka cudna pozenscena bitja, ki kot moski sploh ne znajo vec nc narest niti ne upajo nc povedat iz nekega neznanega razloga (seveda to ne leti na vse, se tolazm, da obstajajo se svetle izjeme)
Mimogrede, kako pa ti gre kaj kuhanje, sesanje, likanje? Ko smo že pri opravilih..he he
Tipov z lastnostmi, ki si jih baje želiš, je cel kup, samo so premalo atraktivni, da bi se ti ukvarjala z njimi. Opaziš pa mamine sinčke v novi Boss majčki, ki jim je višek lajfa žuranje v Topu. In točno vedo, kaj morajo rečt, da se bo ena taka, kot si ti napalila. Pol se takim čudiš, da nimajo nobenih zanesljivih lastnosti. Zakaj bi jih imeli, če pa živijo doma pri mamici.
- ob tem se lahko samo nasmehnem ker:
1. od svojga 15ga leta delam in skrbim sama zase, trenutno pr svojih 23ih mam ze 3 leta delovne dobe.
2. ja kuhanje, sesanje, likanje in pucanje skreta/kuhne ipd. mi je zlo znano (ker za vse to skrbim sama)
3. v topu sm bla 2x al 3x v zivljenju mogoce (nazadnje sm zurala v diskacu...hm morm rect da se niti ne spomnm kdaj).
4. moj tip ni noben mamin sinko v boss majcki, ce smo specificni niti nima mamice in niti slucajno ne hod v topa aja pa zivi sam oz. ziviva skupi
...tko da drugic predn sods in posplosujes koga 3x premisl
+ od kdaj si mora clovk s pospravljanjem, kuhanjem in likanjem zasluzt iskrenost?
- da sm dons obupno slabo spala, celo noc sm se neki zbujala - posledicno temu sm cist nataknjena in neprespana
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Priznam da:
- se veselim vikenda
- po eni strani komaj čakam torek....po drugi, pa me je full strah Upam, da bo obrodilo sadove
- sem včeraj izvedela žalostno novico
- ^^ upam, da stvar vseeno ni tako zelo resna, da se ne more pozdravit
- ^^ me je totalno zabediralo...se namreč še nekaj časa ne bo vedelo, za kaj točno gre. Je treba izvide počakat...
- morem par stvari spremenit na sebi...
- se veselim vikenda
- po eni strani komaj čakam torek....po drugi, pa me je full strah Upam, da bo obrodilo sadove
- sem včeraj izvedela žalostno novico
- ^^ upam, da stvar vseeno ni tako zelo resna, da se ne more pozdravit
- ^^ me je totalno zabediralo...se namreč še nekaj časa ne bo vedelo, za kaj točno gre. Je treba izvide počakat...
- morem par stvari spremenit na sebi...
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Džeki napisal/-a:barbie_girl_85 napisal/-a:
- da skoraj da ni dobrega tipa. Na vsakem najdem kaj motečega. Kam so šli časi, ko nismo tok kompliciral?
Pa ne še ti no...Sem mislil, da je slavna odstranjena silikonska uporabnica edina pristašica te teorije.
- da dobri tipi so, samo jih jst ne vidim (oz jih nočem videt). Bolj razumljivo? Ker, konec koncev, vse je odvisno od naše "psihe". Sem mela trenutke v življenju, ko sem se zaljubila dvakrat tedensko (in to v ne neke bisere lepote), zdej imam obdobje, ko se mi zdi, da ne bi "padla" niti na Brad Pitta, ker je npr. premajhen.
- da se zavedam, da "seeking perfection" ni pametno, ampak kaj čmo, si ne morem pomagat.
- da sem pod stresom, kar se pozna na moji koži
- da je dons deseti.....plača
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
la_estrella - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
- Kraj: Povsod po malo
priznam da:
~ne vem kako je loh nekdo docent,če ga morjo pr vsakmu tadrugmu stavku študentje popravt,ker vse narobe pove
~komi čakam jutr po 9.00,k bo kolokvij za mano...tko da jutr ob 8h usi držat pesti,da pišem 80% (damn,sam da nardim rabm tok %)
~zakaj morjo bit laboratorijske vaje obvezne??
~^^drgač bi loh šla v Bruselj za par dni k enmu
~bo prov fajn k bo december,lučke,kuhančk,...
~sm čist veselaaaa
~za nekoga sm sicer že vedla da ni čist gladek,sam da mu pa tok koleščkov manjka si pa tud nism misnla...
~ne vem kako je loh nekdo docent,če ga morjo pr vsakmu tadrugmu stavku študentje popravt,ker vse narobe pove
~komi čakam jutr po 9.00,k bo kolokvij za mano...tko da jutr ob 8h usi držat pesti,da pišem 80% (damn,sam da nardim rabm tok %)
~zakaj morjo bit laboratorijske vaje obvezne??
~^^drgač bi loh šla v Bruselj za par dni k enmu
~bo prov fajn k bo december,lučke,kuhančk,...
~sm čist veselaaaa
~za nekoga sm sicer že vedla da ni čist gladek,sam da mu pa tok koleščkov manjka si pa tud nism misnla...
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
-da sem zdaj, ko sem začela delat, začela res cenit brezskrbno študentsko življenje! Tud tiste, za katere mislimo da so neke blazne skrbi - niso!! Ko končam s službo, si bom prav strastno privoščila še zadnjih 10 mesecev študentskega življenja Kavice, kosila, izleti, bluzenje po mestu, henganje s prjatli non stop, oh jaaa...
-da mi res že preseda, da grem zgodaj zjutraj od doma in pridem zvečer domov, prelena za druženje s komerkoli, tut s cimro se mi ne da pogovarjat, groza! Sam nažrem se in grem v postlo. Oh what a life!
-da sem mela danes zelo nenavadno nalogo v službi še kar mi ne gre v glavo, kera hecna situacija
-da komaj čakam da grem spet mal domov, ker tole vreme v Lj res že mori. Fuj megla. Doma bo sonček. Obožujem, ko je v jeseni sonček in čista tišina in rahel vetrc, ki premika listje.
-da so mi blazno všeč ti prehodi med letnimi časi, npr. ko slišiš prve ptičke spomladi, rjavorumenordeče listje jeseni, pa kostanj!!, prve snežinke, prve čričke poleti...
-da sem si danes po službi kupla milko z lešniki in do doma celo pojedla! Sam je pa pasal. Sj sm pol pa solatko, no
-da bi zdj pasala ena masaža, pa stiskanje ceeeloo noč...
-da morm mal poskrbet za moje družabno življenje, ker zdj je pa res že kriza!! Ta vikend obiščem vse prjatle, ki jih zanemarjam in za vsazga si bom vzela min. 2 uri na kavici! Kok bo fajn. V nedeljo se grem pa razvajat v savno. Can't wait!
-da mi res že preseda, da grem zgodaj zjutraj od doma in pridem zvečer domov, prelena za druženje s komerkoli, tut s cimro se mi ne da pogovarjat, groza! Sam nažrem se in grem v postlo. Oh what a life!
-da sem mela danes zelo nenavadno nalogo v službi še kar mi ne gre v glavo, kera hecna situacija
-da komaj čakam da grem spet mal domov, ker tole vreme v Lj res že mori. Fuj megla. Doma bo sonček. Obožujem, ko je v jeseni sonček in čista tišina in rahel vetrc, ki premika listje.
-da so mi blazno všeč ti prehodi med letnimi časi, npr. ko slišiš prve ptičke spomladi, rjavorumenordeče listje jeseni, pa kostanj!!, prve snežinke, prve čričke poleti...
-da sem si danes po službi kupla milko z lešniki in do doma celo pojedla! Sam je pa pasal. Sj sm pol pa solatko, no
-da bi zdj pasala ena masaža, pa stiskanje ceeeloo noč...
-da morm mal poskrbet za moje družabno življenje, ker zdj je pa res že kriza!! Ta vikend obiščem vse prjatle, ki jih zanemarjam in za vsazga si bom vzela min. 2 uri na kavici! Kok bo fajn. V nedeljo se grem pa razvajat v savno. Can't wait!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
she-devil napisal/-a:*me zanima ali ima dioniz nickname po dioniz pubu na pobrežju
po bogecu ga ima
-
la_estrella - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
- Kraj: Povsod po malo
~kako loh obstajajo ljudje,k zbijejo drugega sočloveka do smrti in pol spizdijo????
~^^upam da ga najdejo!
~^^upam da ga najdejo!
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
- me nervirajo ljudje, ki pametujejo o stvareh, o katerih nimajo pojma
- da sem se čisto raznežila ob eni simpatični čivavi (ki načeloma ni ravno moja najljubša pasma psa)
- bo jutri en supre dan, komaj čakam
- da sem se čisto raznežila ob eni simpatični čivavi (ki načeloma ni ravno moja najljubša pasma psa)
- bo jutri en supre dan, komaj čakam
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
... da mi je slabo ko pomislim da bom cel vikend z njim
... da se bojim
... da me zanima če še čutim kaj od njega
... da kar ne morem verjeti da silim nazaj v to, ker sem ga prebolevala najdlje in ker me je res grdo prizadel in mislim da še vedno nisem čisto prebolela
... da še vedno ne dojamem da bi ga skoraj izgubila za vedno in da mi gre kar na jok ko pomislim kako težko obdobje ima za sabo
... da sem vesela da je preživel in upam da si bo opomogel, čeprav sem mu pred leti želela vse najslabše
... da bom z njim zato da ve da mu stojim ob strani - vedno
... da bo naslednji vikend odločilen, brez igric, samo iskren pogovor
... da se bojim
... da me zanima če še čutim kaj od njega
... da kar ne morem verjeti da silim nazaj v to, ker sem ga prebolevala najdlje in ker me je res grdo prizadel in mislim da še vedno nisem čisto prebolela
... da še vedno ne dojamem da bi ga skoraj izgubila za vedno in da mi gre kar na jok ko pomislim kako težko obdobje ima za sabo
... da sem vesela da je preživel in upam da si bo opomogel, čeprav sem mu pred leti želela vse najslabše
... da bom z njim zato da ve da mu stojim ob strani - vedno
... da bo naslednji vikend odločilen, brez igric, samo iskren pogovor
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
*da mi ni všeč ta hmmm mood
*da v glavi vem kako in kaj, dejansko pa..
*da je to vse skupaj preveč stressful in komaj čakam da bo mimo
*da bi me v dobro voljo spravil samo maratonski sex
*da v glavi vem kako in kaj, dejansko pa..
*da je to vse skupaj preveč stressful in komaj čakam da bo mimo
*da bi me v dobro voljo spravil samo maratonski sex
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]