Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
GnilaLimona - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2011
konzolska grafika se ne da sploh primerjat z računalniško. računalnik ftw. samo je pa res, da je lažje špilat na konzolah kot compu. odvisno pa ker špil. AC je boljši na konzoli (če odmislimo grafiko).
-
leeloo13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 9. 2008
- Kraj: Dolenjska
-zadnjih nekaj dni hrepenim po nekomu in necemu, cesar nikoli ne bom imela in to tako, da me prav boli v notranjosti
-v zvezi s tem dozivljam zelo tesnobne obcutke,ki jih obcutim tudi, ce se z necim zaposlim in se jih enostavno ne morem otresti
-imam obcutek,kot da mi primanjkuje zraka in grem potem na zrak in je nekaj casa okej, potem pa me spet dusi
-upam, da mine
-sva se odlocila, da greva poleti na Skotsko v lastni reziji in ze komaj cakam,ceprav je do takrat se dalec dalec in bom kar zacela brskat po netu
-se nisem napila po moje ze 7 let, ker sploh ne pijem alkohola,samo sem in tja s kom nazdravim ob kaksni priloznosti,drugace pa sem na vodi,soku
-me zadnje case vlece, da bi se ga fino napila, tako ali tako ne bom rabila dosti alkohola
-cutim, da moram v zivljenju narediti en premik,en korak naprej k zivljenju, ki si ga zelim.Zelim se uciti,izobrazevati,potovati,.. skratka uzivati kar ponuja svet in iz vsega potegniti maximum.Ne vem zakaj se me to loteva sedaj pri 29-ih.Kje pa so te zelje bile prej, ko bi dejansko bila veliko lazja moznost jih uresnicevati
-cutim, da to ni zaradi tega, ker bom drugo leto stara 30,saj menim, da se pravo zivljenje zacne po 30-em
-moram priti iz svojega oklepa in zaziveti,da mi nekoc ne bo zal
-omg kako pesmisticen post
-v zvezi s tem dozivljam zelo tesnobne obcutke,ki jih obcutim tudi, ce se z necim zaposlim in se jih enostavno ne morem otresti
-imam obcutek,kot da mi primanjkuje zraka in grem potem na zrak in je nekaj casa okej, potem pa me spet dusi
-upam, da mine
-sva se odlocila, da greva poleti na Skotsko v lastni reziji in ze komaj cakam,ceprav je do takrat se dalec dalec in bom kar zacela brskat po netu
-se nisem napila po moje ze 7 let, ker sploh ne pijem alkohola,samo sem in tja s kom nazdravim ob kaksni priloznosti,drugace pa sem na vodi,soku
-me zadnje case vlece, da bi se ga fino napila, tako ali tako ne bom rabila dosti alkohola
-cutim, da moram v zivljenju narediti en premik,en korak naprej k zivljenju, ki si ga zelim.Zelim se uciti,izobrazevati,potovati,.. skratka uzivati kar ponuja svet in iz vsega potegniti maximum.Ne vem zakaj se me to loteva sedaj pri 29-ih.Kje pa so te zelje bile prej, ko bi dejansko bila veliko lazja moznost jih uresnicevati
-cutim, da to ni zaradi tega, ker bom drugo leto stara 30,saj menim, da se pravo zivljenje zacne po 30-em
-moram priti iz svojega oklepa in zaziveti,da mi nekoc ne bo zal
-omg kako pesmisticen post
Malo se nasmej, pa bo vse okej
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
leeloo13 napisal/-a:-zadnjih nekaj dni hrepenim po nekomu in necemu, cesar nikoli ne bom imela in to tako, da me prav boli v notranjosti
ampak js bom imela :D:D
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Priznam da:
- upam, da mi prinese želeno iz Londona
- sem končno dočakala plačo, sedaj pa bom v relativno kratkem času skoraj vse zapravla Računi, nove zimske gume in stanovanje zahtevajo svoje...
- ^^ še vedno upam, da si bom lahko privoščila nakup, ki ga načrtujem...
- upam, da mi prinese želeno iz Londona
- sem končno dočakala plačo, sedaj pa bom v relativno kratkem času skoraj vse zapravla Računi, nove zimske gume in stanovanje zahtevajo svoje...
- ^^ še vedno upam, da si bom lahko privoščila nakup, ki ga načrtujem...
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
*da tako relaxing vikenda nisem mela pomoje ze od jeseni 2009
*da sem tocno to rabla!
*da razn tega, da sem zglancala celo stanovanje v nulo, nisme pocela cist nic.. oziroma sem, ampak tako lezerno.. usmerjeno izkljucno v mojo sprostitev.. kofetkanje, ful dobro jedla, poslusala se boljso muziko, spala in gledala reportaze. zakon.
*da mam za dansnji dan za celo stran planerja opravkov.. busyweek
*da naslednji teden ze picim v istanbul..wuhuuuuu
*da grem na najhujsi zur v ambasado, se tisti vecer, ko pridem nazaj.. in se noronoro veselim kr bo muzika za prste oblizat..
*da sem vceraj neki sraufala pirs v ustnici in se mi je valda zmuznil z rok..odkotalil direkt do odtoka in elegantno skocil v njegovo notranjost.. sem si mogla prisraufat zdaj enga cist metalskega. komaj cakam, da me vidi sef
*da mam svoje sluzbe res tak rada, da joj.. sem se ob vcerajsnji nedeljskovecerni setnji po praznih ljubljanskih ulicah ( )odlocila, da ta teden res razturam na obeh in se pokazem v najboljsi luci.. sem ze naredla cel spisek vsega, kar je treba narest.
*da zelim vsem lep zacetek tednaaaa
*da sem tocno to rabla!
*da razn tega, da sem zglancala celo stanovanje v nulo, nisme pocela cist nic.. oziroma sem, ampak tako lezerno.. usmerjeno izkljucno v mojo sprostitev.. kofetkanje, ful dobro jedla, poslusala se boljso muziko, spala in gledala reportaze. zakon.
*da mam za dansnji dan za celo stran planerja opravkov.. busyweek
*da naslednji teden ze picim v istanbul..wuhuuuuu
*da grem na najhujsi zur v ambasado, se tisti vecer, ko pridem nazaj.. in se noronoro veselim kr bo muzika za prste oblizat..
*da sem vceraj neki sraufala pirs v ustnici in se mi je valda zmuznil z rok..odkotalil direkt do odtoka in elegantno skocil v njegovo notranjost.. sem si mogla prisraufat zdaj enga cist metalskega. komaj cakam, da me vidi sef
*da mam svoje sluzbe res tak rada, da joj.. sem se ob vcerajsnji nedeljskovecerni setnji po praznih ljubljanskih ulicah ( )odlocila, da ta teden res razturam na obeh in se pokazem v najboljsi luci.. sem ze naredla cel spisek vsega, kar je treba narest.
*da zelim vsem lep zacetek tednaaaa
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
..bi jutri potreboval sposobnosti slovenca79. Čaka me namreč službeni zdravniški pregled in že zdaj me groza, da se bom moral polulat v tisti lonček, na komando. Ne morem jaz lulat, ko nekdo hoče od mene, da lulam!
Po moje bom sestri kr rekel, da prinesem vodo drugič od doma. Če se ne bo strinjala, bom pa zahteval malo zasebnosti, da se lepo počasi polulam na samem, brez hitenja.
Po moje bom sestri kr rekel, da prinesem vodo drugič od doma. Če se ne bo strinjala, bom pa zahteval malo zasebnosti, da se lepo počasi polulam na samem, brez hitenja.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
GnilaLimona napisal/-a:konzolska grafika se ne da sploh primerjat z računalniško. računalnik ftw. samo je pa res, da je lažje špilat na konzolah kot compu. odvisno pa ker špil. AC je boljši na konzoli (če odmislimo grafiko).
kup si xbox pa boš vidla da gre pc samo v smetnjak
SAMO in izključno streljačine se pa igrajo na PC
@dzeki - sj ne lulaš PRED sestro...
ONtopic:
*je bil topl/hladn vikend
*sem bil po 1000letih na eni super privat žurki
*je bedn vreme
*mi je dolgčas
*zaspala noga
*morm skuhat+posesat AMPAK se mi NE da
*kent vejt trening dans
*ni nč po TVju
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Džeki napisal/-a:..bi jutri potreboval sposobnosti slovenca79. Čaka me namreč službeni zdravniški pregled in že zdaj me groza, da se bom moral polulat v tisti lonček, na komando. Ne morem jaz lulat, ko nekdo hoče od mene, da lulam!
če bo sestra dobra mačka, ji reci, da lahko lulaš na komando samo ob njeni prisotnosti....
vode se orng napij, preden boš šel scat pa te bo slej ko prej pritisnilo.,..
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
đeki verjemi da sem se tudi sam težko v un lonček poscal...
vode se napij, ja pa celo flašo jim lahko daš pol XD je pa tko če jaz prav razumem smisel testiranja je bolje da ni preveč razredčen, pomoje lažje ugotovijo če je kaj narobe...
nevem jaz sem šel z lončkom na wc in ga tam zraven oddal. (so ločeni wc-ji če bi bli še kakšni lončki od punc zraven... kdo ve koliko časa bi not ostal )
raj ne reci da bi rad od doma prinesel... lahko misljo da si junkie
Če bi me punca to prosila, bi mi mogla dat kaj v zameno... npr. svoje polulane hlače
ej lahko bi prodajal svoje lončke kakim odvisnicam... good deal
--
drugač sej se da kupit usb priključek za joystick pa je maš na PC konzolo.
--
-priznam da če se sredi noči zbudim pa mal preveč razmišljam preden nazaj zaspim postanem noro potrebn...
-da mi je danes tako zaspala roka da je nisem mogel niti premakniti...
-da čakam kdaj bo kdo na irc prišel
vode se napij, ja pa celo flašo jim lahko daš pol XD je pa tko če jaz prav razumem smisel testiranja je bolje da ni preveč razredčen, pomoje lažje ugotovijo če je kaj narobe...
nevem jaz sem šel z lončkom na wc in ga tam zraven oddal. (so ločeni wc-ji če bi bli še kakšni lončki od punc zraven... kdo ve koliko časa bi not ostal )
raj ne reci da bi rad od doma prinesel... lahko misljo da si junkie
Če bi me punca to prosila, bi mi mogla dat kaj v zameno... npr. svoje polulane hlače
ej lahko bi prodajal svoje lončke kakim odvisnicam... good deal
--
drugač sej se da kupit usb priključek za joystick pa je maš na PC konzolo.
--
-priznam da če se sredi noči zbudim pa mal preveč razmišljam preden nazaj zaspim postanem noro potrebn...
-da mi je danes tako zaspala roka da je nisem mogel niti premakniti...
-da čakam kdaj bo kdo na irc prišel
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
jaz sem vedno lahko scal v lonček, ko sem moral pa četudi me ni niti minimalno scat prej. Pač spustiš pa kr naenkrat začne tečt. običajno je pol blo dosti preveč za tisti lonček.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov