Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
sej si že zaseden, kaj te ima to za zanimat?
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
- da ne razumem, zakaj se mi je koža tolk poslabšala v enem tednu
- da se moram skup spravit že enkrat
- sem najbolj nesamodiscipliniran človek, kar jih poznam
- ko bi vsaj uživala v tem, tak pa me ful obremenjuje, ko vem, kaj vse bi še mogla naredit, pa kaj me še čaka, pa kake posledice bojo, če nič ne ukrenem...ampak še kar zavlačujem!!! S totalno vsakdanjimi stvarmi!! Kaj šele kaj večjega...
- zavidam vsem, ki imajo to samodisciplino in odločnost, da izpeljejo do konca, kar si zadajo
- kak vam to uspeva????
- da se moram skup spravit že enkrat
- ko bi vsaj uživala v tem, tak pa me ful obremenjuje, ko vem, kaj vse bi še mogla naredit, pa kaj me še čaka, pa kake posledice bojo, če nič ne ukrenem...ampak še kar zavlačujem!!! S totalno vsakdanjimi stvarmi!! Kaj šele kaj večjega...
- zavidam vsem, ki imajo to samodisciplino in odločnost, da izpeljejo do konca, kar si zadajo
- kak vam to uspeva????
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
angel99 - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2011
positive vibration napisal/-a:-
- kak vam to uspeva????
-da je pri meni ISTO. tok se mam za učit, pa še kar zavlačujem
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Priznam da:
- komaj čakam ponedeljek
- razmišljam, da bi kak vikend v bližnji prihodnosti spet malo skočila do Ikee
- se veselim decembrskega prazničnega vzdušja in okrasitve najinega fetiča
- hočem pravo jelko, ne umetne
- si še vedno nisem napolnila baterij od vikenda
- ^^ bi dala vse, da si jutri lahko vzamem dopust in spim do 11h
- komaj čakam ponedeljek
- razmišljam, da bi kak vikend v bližnji prihodnosti spet malo skočila do Ikee
- se veselim decembrskega prazničnega vzdušja in okrasitve najinega fetiča
- hočem pravo jelko, ne umetne
- si še vedno nisem napolnila baterij od vikenda
- ^^ bi dala vse, da si jutri lahko vzamem dopust in spim do 11h
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
priznam da sem se komaj zbudila in morm že it na šiht
- da sem totalno zabita okoli vsega kar zadeva opravke na banki, občini in podobnem sranju
- da se že dve leti spravljam rihtat tisto kartico ki jo lahko povežeš s paypalom, pa se mi zdi to najbolj komplicirana stvar na svetu
- da si kuham riž, zraven pa popečene mareeeeele ki jih je prinesla bratova punca
- se grem stavit da jih ni sama nabrala, ker ne loči rdeče mušnice od lisičke!
- mi šef in šefica hodita VSAK DAN v trgovinco čekirat kaj se dogaja očitno nimata kej delat
- mi manjka športa
- da sem totalno zabita okoli vsega kar zadeva opravke na banki, občini in podobnem sranju
- da se že dve leti spravljam rihtat tisto kartico ki jo lahko povežeš s paypalom, pa se mi zdi to najbolj komplicirana stvar na svetu
- da si kuham riž, zraven pa popečene mareeeeele ki jih je prinesla bratova punca
- se grem stavit da jih ni sama nabrala, ker ne loči rdeče mušnice od lisičke!
- mi šef in šefica hodita VSAK DAN v trgovinco čekirat kaj se dogaja očitno nimata kej delat
- mi manjka športa
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
* zdj pa jaz ne vem a je leeloo13 dobila ZS al ne...eh ja tehnologija
* so dons ljudje nekam tečni, tud jaz da ne bo pomote oz. mam prov malo potrpljenja
^^bi blo idealno it domov pa se mal zapret od raznih motenj sam me čaka še cel popoldan letanja in bom po najboljši varjanti doma okrog 20h
*sm zdj pregledala pol raznih reklam, da bi najdla kakšen kavč ampak sta večinoma točno dva tipa na razpolago al klik-klak varjanta al pa ogromni sedemstosedi, pa nimamo vsi dnevne od 50 m2
*grem jutr v cvetličarno, upam da ne bom tok zmatrana nazadnje, da bom sam zehala tm
*mam čist vsak dan neki za uredit al pa obletat, mislm sj zaenkrat mi še ni panike sam k se poznam in bom mela dost in bom začela sam kenslat zadeve
*ne bom nastopala decembra, čeprov bi blo najbrž čist luštno, ker vem da bo adijo pamet in bom sam živčna
* so dons ljudje nekam tečni, tud jaz da ne bo pomote oz. mam prov malo potrpljenja
^^bi blo idealno it domov pa se mal zapret od raznih motenj sam me čaka še cel popoldan letanja in bom po najboljši varjanti doma okrog 20h
*sm zdj pregledala pol raznih reklam, da bi najdla kakšen kavč ampak sta večinoma točno dva tipa na razpolago al klik-klak varjanta al pa ogromni sedemstosedi, pa nimamo vsi dnevne od 50 m2
*grem jutr v cvetličarno, upam da ne bom tok zmatrana nazadnje, da bom sam zehala tm
*mam čist vsak dan neki za uredit al pa obletat, mislm sj zaenkrat mi še ni panike sam k se poznam in bom mela dost in bom začela sam kenslat zadeve
*ne bom nastopala decembra, čeprov bi blo najbrž čist luštno, ker vem da bo adijo pamet in bom sam živčna
-
Primula - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2011
- da sem vozla mojo Tajo (papigo) v ambulanto za male živali in čakala na vrsto dlje kot ponavadi pri mojem osebnem zdravniku
- da sem dobila za domov neko razpršilo proti pršicam, ki ga še nisem uspela uporabit, ker se mi ne sanja kako naj to izvedem. Pokriti ji moram namreč kljun in oči naj omenim še, da kljub temu, da moja Taja rada sede na mojo ramo in zarine glavo v moje lase, znori, če se ji približam s prsti.
- da sem dobila za domov neko razpršilo proti pršicam, ki ga še nisem uspela uporabit, ker se mi ne sanja kako naj to izvedem. Pokriti ji moram namreč kljun in oči naj omenim še, da kljub temu, da moja Taja rada sede na mojo ramo in zarine glavo v moje lase, znori, če se ji približam s prsti.
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
- sem brez energije
- bi se mogla učit, aaaaaampak ne uspeva
- da sem v precepu, ali vztrajat v zdajšnji vezi čeprav mi jemlje energijo ali iti vsak po svoje... čeprav ga mam rada pa me srkbi kaj bo ko bom out of energy
- da je prav zdaj v moje življenje zakorakal bivši, po tem ko sem ga izbrisala iz telefona, fb in vseh ostalih "virtualnih svetov"
- da me njegova prisotnost prav malo moti oz. mi ne dovoli da bi se sprostila
- da kr naprej razmišljam kaj bi blo če takrat nebi šla narazen in kaj bi blo če bi bila zdaj ponovno skupaj
- da vem to nebi blo okej, ker ne bi mogla več zgraditi zaupanja do njega...
- da me pa nekako še nekaj vedno vleče k njemu
- da sva se nazadnje srečala v kafiču, jaz z mojim zdajšnjim fantom, on pa s kolegi... in ni umaknil pogleda od mene it felt good...
- da sem raztresena, ful!
- da je mogoče zdaj boljše da nimam njegove telefonske in ničesar, tudi na fb ga nisem nazaj potrdila
- da boljše da končam
- bi se mogla učit, aaaaaampak ne uspeva
- da sem v precepu, ali vztrajat v zdajšnji vezi čeprav mi jemlje energijo ali iti vsak po svoje... čeprav ga mam rada pa me srkbi kaj bo ko bom out of energy
- da je prav zdaj v moje življenje zakorakal bivši, po tem ko sem ga izbrisala iz telefona, fb in vseh ostalih "virtualnih svetov"
- da me njegova prisotnost prav malo moti oz. mi ne dovoli da bi se sprostila
- da kr naprej razmišljam kaj bi blo če takrat nebi šla narazen in kaj bi blo če bi bila zdaj ponovno skupaj
- da vem to nebi blo okej, ker ne bi mogla več zgraditi zaupanja do njega...
- da me pa nekako še nekaj vedno vleče k njemu
- da sva se nazadnje srečala v kafiču, jaz z mojim zdajšnjim fantom, on pa s kolegi... in ni umaknil pogleda od mene it felt good...
- da sem raztresena, ful!
- da je mogoče zdaj boljše da nimam njegove telefonske in ničesar, tudi na fb ga nisem nazaj potrdila
- da boljše da končam
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
# da imam jutri razgovor, sicer ni ravno moj dream job ampak.... bi poprijela za delo, če bi mi le ratal, z veseljem
# da sem le dobla datum za strokovnega, zdaj pa se mi ne da .... učit spet, sem mislila da je to za mano
# da kak men rata ene stvari izgubit je misterij.... res mam neke vortekse v sobi, avtu, dnevni, kuhinji.... povsod
# da sem si nardila super učenjaški kotiček.... kak men ni nikol preveč namiznih svetilk
# da grem iskat zej tisto pomembnost, ki sem jo uspela zgubit
# da sem le dobla datum za strokovnega, zdaj pa se mi ne da .... učit spet, sem mislila da je to za mano
# da kak men rata ene stvari izgubit je misterij.... res mam neke vortekse v sobi, avtu, dnevni, kuhinji.... povsod
# da sem si nardila super učenjaški kotiček.... kak men ni nikol preveč namiznih svetilk
# da grem iskat zej tisto pomembnost, ki sem jo uspela zgubit
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
* da kak dobr občutek, ko pogledaš v Kliku svojo porabo Mastercard, pa vidiš, da je že prišla plača v rekordnem času js sm se pa že bala, da vsaj še en mesec ne bo
* da je letos najboljše potovalno leto mojega življenja, res awesome. Da bi blo le vedno tako
* da si bom jutr brez slabe vesti pokupila Essence tanovo kolekcijo (vsaj dva laka in mogoče paleta)
* da šele sedaj vidim, koliko prihranim, ko ne grem ven
* da upam da me balerinke z WL počakajo še 2 tedna ali 5 do naslednjih tujih destinacij
* da se veselim službe v ponedeljek (damn, I love my job)
* da je letos najboljše potovalno leto mojega življenja, res awesome. Da bi blo le vedno tako
* da si bom jutr brez slabe vesti pokupila Essence tanovo kolekcijo (vsaj dva laka in mogoče paleta)
* da šele sedaj vidim, koliko prihranim, ko ne grem ven
* da upam da me balerinke z WL počakajo še 2 tedna ali 5 do naslednjih tujih destinacij
* da se veselim službe v ponedeljek (damn, I love my job)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]