Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 28. Okt. 2011 9:27

Neminem napisal/-a:*psssst...js sm do takih zaključkov pršu pa nism šu nikamor ;)

+1

AMPAK

Priznam,..
* da je vedno znova lepo in pomenljivo brat taksne storije.. svaka cast LZ-ju, da je izpeljal tole, kot se zagre + dozivel razsvetljenje svojega bistva.. konc koncev sploh ni vazno kje/kdaj to dozivis.. glavno, da to dozivis tako intenzivno, da v to res verjmes kot v eno resnico.. in si to resnico znas priklicat v misli tudi takrat, ko vse skupaj bolj spominja na laz.

*da bi tudi jaz sla na kako orng setnjo..nekam v hribe, na mirno in ocem vsecno lokacijo. sicer ne rabi bit pot, dolga 900km.. bi vseeno kaj krajsega :D
*da drug teden dobimo v pisarni enak avtomat za kavo, kot ga imajo na petrolu.. :tanz: (sicer malo bedno k sem kao nehala kavo pit, ampak tu pa tam.. :P )
*da zadnje case vstajam ful zgodaj, vsaj uro pred tistim nujnim casom, in res pase zjutraj v miru pocajckat pa kaj prebrat, poslusat tisino ali pa kako kul jutranjo glasbo..
*da sem se danes zjutraj lotila odmasevanja odtoka v kopalnici :lach:
*da ta teden zrem samo svinjarijo, ma ne morm verjet. skoz se nosi neko pecivo, ce ni peciva se bo zihr nasla kaksna pozabljena tablica cokolade, ce pa res nicesar ni, pa se vedno spomnim na svoj talent, kar se tice peke palacink.. groza!
*da so se mi lasje spet tako zgostili, da bi lahko se komu ponudila dodatek k ultravolume cupi.. po svoje lepo (itak ljubim svoje lase dddd), samo kaj ko nikol nic noce stat tam, kot bi jaz hotla, kr vsak lasek spremlja plaz tisocih drugih, ki iznici vsak najmanjsi trud..
*da je treba zelje ocitno res naglas izrazat.. ze tolikokrat potrjeno in spet: v ponedeljek sem ful jamrala, da bi sla kam z letalom..bla cist faus cimru, k je sou naokrog, in vceraj res pride sef z rezerviranimi letalskimi kartami za en biznistrip novembra.. wuhu.. komaj cakam letenje (in seveda ves freetime :whistle: ) :jump:
*da se veselim vecera..sicer bom spet fraj sele po enajsti, but still. film, kavc, caj, kak joint, kak mejl fotru.. wuhu. upam samo, da nebomo meli spet polne bajte.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Neminem
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Neminem » 28. Okt. 2011 10:00

*danes imam pospravljalni dan :?
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 28. Okt. 2011 13:07

LZ lepo si to napisal. :respekt:

Priznam:
*da sem šla brezveze "tja" ker je na dopustu
*da sem sama cel dan, yey uživancija
*da morem pospravit mal po prostorih ker zgleda kot da je bomba butnla not
*da me neki hoče glava bolet, ne noooo
Yada, yada, yada...
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 28. Okt. 2011 13:14

* je končno the day! :tanz:
* pičim čez uro na letališče, yay!
* je full fajn feeling, ker sem danes frej dela
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
lemurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a lemurka » 29. Okt. 2011 9:41

-me glava buli + spet sem se nekam nahodna zbudila, dost mam že tega, zakaj ne morem vsaj kako jutro vstat sveža oz. se vsaj ne počutit bolna.
-grem po lekadol pa kavo si pripravt, no mogoče tud samo kavo
-mam en kup dela za opravit, je sicer prijetno, še vedno pa je delo tko da se morm v roke vzet, da ne bom prelagala
-poslušam eno fino pesmco :cool:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 29. Okt. 2011 10:41

* da me zanima, koliko Ninča zasluži :D

* da dopust odpade :? Še dobro, da hotem še ni bil plačan in zastonj odpoved; vseeno bi blo pa fajn ceno letalske nazaj dobit

* da upam na vsaj kak vikend v decembru kje...

* da se vsaj malce izboljšuje vse...kar tak naprej!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 29. Okt. 2011 10:57

Priznam da:

- sploh ne vem, če se mi da it :?
- se moram uredit od glave do peta
- komaj čakam okrašeno ljubljano, vonj po cimetu in kuhanem vinu
- razmišljam o nakupu
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 29. Okt. 2011 13:23

*mala* napisal/-a:* da me zanima, koliko Ninča zasluži :D

priznam:

-da zaslužim DOVOLJ da si lahko privoščim H&M oblačila in hodim redno v shopping, poleg tega pa plačujem nekatere položnice in mi še ostane.

-da se mi danes ne da it na tekmo

-da se mi neda učiti teorije za CPP

-da moram v prvo narediti pole, ker nočem stran metat denarja

-da se bom v sredo, takoj po praznikih, ZARES AMPAK TOKRAT RES ZARES spravila tečt.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 29. Okt. 2011 20:01

rachka_ napisal/-a:
Neminem napisal/-a:*psssst...js sm do takih zaključkov pršu pa nism šu nikamor ;)

+1

AMPAK

Priznam,..
* da je vedno znova lepo in pomenljivo brat taksne storije.. svaka cast LZ-ju, da je izpeljal tole, kot se zagre + dozivel razsvetljenje svojega bistva.. konc koncev sploh ni vazno kje/kdaj to dozivis.. glavno, da to dozivis tako intenzivno, da v to res verjmes kot v eno resnico.. in si to resnico znas priklicat v misli tudi takrat, ko vse skupaj bolj spominja na laz.

zelo dobro napisano..seveda Neminem ti je to znano ze prej, in ja res mi ne vi bilo treba hoditi en mesec, ampak kaj pa avantura..rad imam avanture. In jochie ce imaszeljo, greva lahko prehoditi Zlatorogovo transferzalo..jaz hodim, ti pijes :P

moj glavni razlog je bil tole....http://m.youtube.com/index?desktop_uri= ... euNxMY_5Uo. Zdaj imam legitimno pravico da pojem to pesem. 500miles ce ne dela :D .

Ce sem se 2 dni nazaj vazil kako se ga bom napil..naj povem da sem naslednji dan dobil svojo lekcijo..prvih par kilometrov sem sel skoraj po kolenih, in izbruhal vse kar sem pojedel prejsni dan. Res ne prenasam alkohola, zato ga tudi ne pijem..in to je resnica ki se me spreminja :?

Se je odlocitev da grem se do atlantika izkazala za odlicno..tale predwl je tako lep in divji..nobenega turizma, nobenih pohodnikov..sam gozd in reke ter doline, dobesesno fizicni uzitek ko hodis. In danes ko sem zagledal morje in obalo, sem zacel vriskati od veselja in se smejati. Cudovit obcutek ki se ne da primerjati s cim, lepota narave, sreca konca in obcutek da si dobil tocno tisto kar si zelel. Fantasticno. In hvala vsem za dobrr zelje. Jutri pa sami se slavna capo Finnistera.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 29. Okt. 2011 20:35

*da grem jutri na moj prvi live poker turnir z malo večjim buyinom in bom zaradi tega zamudil večni nogometni derbi... fuck. Raje mam možnost zaslužka in predvsem zabavo ob igranju pokra kot pa fuzbal po TV. Če bi ga šel gledat v živo, bi verjetno izbral fuzbal ampak zdaj bo na vrsti malo live poker akcije. Mogoče se bom naučo ono rožlanje z žetoni :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 29. Okt. 2011 21:52

*sem na Hrvaškem čez vikend
*sem se prej tak čevapov napokala, da me je skoraj razneslo
*da komaj čakam, da se počim na posteljo in zadrnjoham
Yada, yada, yada...
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 30. Okt. 2011 14:30

*delam
*ni nč na tv
*visim kle k en zombi
*še kr ni nč po tv
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 30. Okt. 2011 15:19

kak ne? fuzbal maš
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 30. Okt. 2011 15:23

Če namiguješ na derbi priznam, da rajši kle visim. :D
Čakam hokej - a bo kej po tv?

aha palermo udinese...
ah ja... :S
Uporabniški avatar
Trixie-bee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Trixie-bee » 30. Okt. 2011 19:44

- se mi spiii :zzz:
- bi se morala spravit nazaj v svoj tempo učenja, ampak ne gree.. preveč sem lena ratala :D
- res sede ta podaljšani vikend :)
- sem spet začela slikat in se s tem res sprostim, sam stojalo moram nazaj dobit, ker je brez res nerodno.
- nimamo letos nobene :kuerbis: ... pa tako mi je luštno tisto rezat :D
- nevem kaj naj naredim, po eni strani nočem, ker vem da bi zaradi tega njej nož v hrbet zarila, po drugi strani pa si tudi jaz zaslužim bit srečna. Vsem itak ne bo nikoli prav...komplicirano do amena :?
- grem gledat Grey's anatomy :freude:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]