Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Neminem
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Neminem » 27. Okt. 2011 11:54

ko sem zjutraj poležaval v postelji, me je prešinila naslednja ugotovitev:
kakovost sexa:

I.) se ujameš čustveno in vizualno
II.) se ti dopade samo vizualno
III.) se ti dopade samo zaradi osebnosti
IV.) ti ne potegne ne tko ne tko
V.) ? ne vem kaj bi lahko bilo še slabše

*sem rahlo razočaran/presenečen nad sabo, da nista točki 2 in 3 zamenjani
------
dodatek:

*House S07E15 -->pa kaj ste to zdej zameštral spet,pismu!
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 27. Okt. 2011 12:05

* priznam da ne vem, zakaj sploh seksaš pod točko II. (mislim s III. IV. in V.) in bi me res veselilo, če bi loh pojasnu :D
* me ne čudi vrstni red, ker gre za sex in ne za nek pogovor or sth. .. važno da ti vsaj vizualno potegne - to je za sex čist dovolj (mislim fizikalno gledano :P )

* sem si včeraj prišla precej na jasno..lahko bi bilo slabše, lahko pa dosti boljše :?
Zadnjič spremenil ***Ally***, dne 27. Okt. 2011 12:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 27. Okt. 2011 12:21

Neminem napisal/-a:*House S07E15 -->pa kaj ste to zdej zameštral spet,pismu!

še bo zanimivo ;) zelo.
mona-liza
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a mona-liza » 27. Okt. 2011 13:46

*zeljka* napisal/-a:mona-liza ... ne vem sicer iz kasnih razlogov prodajas stanovanje, ampak jz bi ga na tvojem mestu dala v najem, bols kokr pa da je prazn (edin ce ti zivis not, pa ga prodajas zard nakupa vecjega ipd.)

- ja, točno zaradi razlogov v oklepaju ga prodajam, zato moram še živet noter
- bi ga pa takoj rajš oddajala kot prodala če bla tajkun (al pa Simona Dimic, da bi dobila 300 čukov kredita)... in mi kupnina za omenjeno stanovanje ne bi predstavljala glavni finančni vir za nakup novega ...
- sem na ta zdejšnji flet še kr precej navezana, ker živim tle že od otroštva... tko da bi blo definitivno lažje oddajat ga
- morš pa v eni fazi življenja tud dalje in spremenit določene stvari, tako da sem se pač odločla za neki novga
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 27. Okt. 2011 13:47

- kot je rekel trener zenske fuzbal ekipe: "punce, zmagal smo""!!!!!"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 27. Okt. 2011 14:00

mona-liza napisal/-a:
*zeljka* napisal/-a:mona-liza ... ne vem sicer iz kasnih razlogov prodajas stanovanje, ampak jz bi ga na tvojem mestu dala v najem, bols kokr pa da je prazn (edin ce ti zivis not, pa ga prodajas zard nakupa vecjega ipd.)

- ja, točno zaradi razlogov v oklepaju ga prodajam, zato moram še živet noter
- bi ga pa takoj rajš oddajala kot prodala če bla tajkun (al pa Simona Dimic, da bi dobila 300 čukov kredita)... in mi kupnina za omenjeno stanovanje ne bi predstavljala glavni finančni vir za nakup novega ...
- sem na ta zdejšnji flet še kr precej navezana, ker živim tle že od otroštva... tko da bi blo definitivno lažje oddajat ga
- morš pa v eni fazi življenja tud dalje in spremenit določene stvari, tako da sem se pač odločla za neki novga

- Jaz bi tud rada vidla oglas :D

^^ja vem, firbec sem...ampak iz mojega vidika je pa tko, da sm pregledala cel kup oglasov in ni enga stanovanja (v začrtanem cenovnem rangu seveda), ki bi ga takoj mela. Ali je fuuuul drago, al je srednje drago pa čist nevdrževano al ma kopalnico na hodniku :eek:

- komi čakam, da dons domov pridem...pa upam, da mi ne bo treba na žur (oh ja, očitno se staram)

- sem nekam polna energije (no razen zjutr k je treba v temi vstat) in sm prov presenečena k meni na jesen ponavadi ful pade raven energije, upam da čimdalj traja

- sem dobila nov zagon za trening

- me ene stvari še zmer skrbijo, pa se tolažim da se bo že kul izšlo
Uporabniški avatar
lemurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a lemurka » 27. Okt. 2011 17:11

priznam da:

aaaa :steinigung: joj no, zakaj me niso nikol učili kako naj se obnašam, ne vem zakaj danes tega ni toliko, a niso mel v nekih drugih časih več poudarka na retoriki in izražanju in omiki in oliki. Tako pa morm vsakodnevno v kar enih situacijah, kjer je najmanjša dilema, ispast kot kakšen teleban. Verjetno niti ne izpadem tako grozno, eni bi celo rekl, da je to ljubko, heh , problem je, da mi je vse to vseeno razlog, da ne morem, da se cela obdobja ne žrem.

ampak da ne bom samo jamrala in prelagala krivde, priznam tud, da grem nasledn tedn na tečaj retorike, ki je sicer nemenjen bolj za vadt javno nastopanje, kar ni čisto to kar bi najbolj hotela izboljšat, ampak je najbliže, tako da nekaj že bo, yay

zdej se grem pa kšno minuto z blokom tolčt po glavi al pa mal jokat, al pa mogoče kej pod splošno napisat
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 27. Okt. 2011 19:26

* da čakam ko budalo da stroj opere, da loh grem domou
* da mi je malo bad da ne dobim belega iphona -.- ma tud črn bo ql, vse je boljše kot moj občasno delujoči sedanji telefon
* da me jezi ko se pustim "shrinkirat" ampak da je po eni strani nenormalno fajn feeling
* da pričakujem zanimiv vikend, upam samo, da folkec ne bo preveč vsiljiv
* da mi ni dobro v želodcu, me boli glava, sem zaspana za pop*zdit, ampak me čaka še 150km -.-
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 27. Okt. 2011 19:32

Led Zeppelin napisal/-a:- kot je rekel trener zenske fuzbal ekipe: "punce, zmagal smo""!!!!!"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zdej pa bod faca pa prid še peš domov... :D :D :D

kakorkoli, kapo dol!
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 27. Okt. 2011 20:02

naj naprej opozorim da bo spodaj veliko hvalisanja in deep shita..tako da scroll down ce ti gre na zivce :wink:

Torej prisel sem v Santiago de Compostela in koncal Camino Frances verzijo...zacel sem 27 dni nazaj v st.Jean pied de Portu in prehodil 798km. Hodil sem cez Pireneje, doline Navarre, industrijske cone La Rioje, mesta Castille y Leon..puscobo Mesete, ter dez in veter Galicije.

In ko sem danes sedel v parku in gledal katedralo sem se vprasal samega sebe, kaj bom odgovoril ko se vrnem nazaj, kaj je Camino in kaj mi predstavlja kot izkusnjo.

Camino predstavlja zivljenje..med njima lahko vlecem enake vzporednice...pot predstavlja in simbolizira zivljenje. So dnevi ko si srecen in se ti vse zdi lahko, kar skaces od veselja in zvizgas pesem, so dnevi ko se zbudis in si zelis da se sploh ne bi zbudil in si zelis da bi se ahko skril pred tezavami. Bili so dnevi ko sem cutil jezo, in sem se spravil na kako zadevo da sem jo razsul, vcasih so bili dnevi ko sem il popolnoma osamljen nekje v gorah in sem se pocutil bedno in imel obcutek da se je svet zarotil proti meni.

A na koncu spoznas, da vse kar moras narediti, je samo hoditi naprej...ne glede kako se pocutis, in scasoma bos premagal tezavo in pot bo ze nasla resitev.

In ljudje ki jih srecas na poti, nekako izgledajo kot ljudje ki jih ias v svojemu zivljenje..vcasih spoznas nekoga in imas takojsno povezao, vcasih ti gre kdo na zivce, vcasih nekdo pusti velik vtis nate...in vcasih se zz nekom poslovis brez slovesa...
Spoznal sem neverjetne ljudi, Kyoko katera hodi Camino zaradi najboljse prijateljice ki je umrla v lanskoletnem tsunamiju..in danes sem dopoldan prezivel z Natalie iz Mehike, ki hodi Camino zaradi njenega zarocenca..porociti bi se morala 1 mesec nazaj in ta Camino naj bi bil njun medeni mesec..a Santiago je umrl v prometni nesreci.
Zatorej, imej ob sebi ljudi ki jih zelis imeti, ob katerih se ucis in z njimi prezivi sleherno minuto, in ce si vcasih jezen na njih ne bodi trmast in nacelen..reci kar zelis povedati in zivi brez obzalovanj.

In kaj je temeljni odgovor..tisto bistvo ki sem ga povlekel iz te izkusnje. Sem sem prisel z veliko vprasanji in odgovoril nanje, a nasel se veliko vec novih vprasanj, ampak bistvo je tole,

Zivljenje je lahko, to je najlazja stvar ki jo lahko dozivljas..zato ker nam zivljenje vsako jutro ko se zbudimo ponudi edinstveno moznost da zacnemo nekaj novega..samo iti moras naprej po poti, vcasih mogoce ne prides dalec in vcasih gre vse narobe, a nek dan ce bos sledil poti bos prisel tja kamor si zelel priti. In v zivljenju da si srecen res ne potrebujes veliko, pozabi to materialno pumpanje, vnaprej dolocene pot..to so se neki ideali, vsak dan potrebujes samo malo sonca, kokakola masino na koncu Mesete, dobro druzbo in posteljo da spis...ter svobodo.

In nekoc sem odprl temo, krojenje lastne usode, in sedaj imam odgovor. Da res zivis svoje zivljenje, moras samo sprejemati odlocitve, ko nekomu drugemu pustis da se odloca namesto tebe, nisi vec svoboden. Zatorej, sprejemaj odlocitve, dobre ali slabe..stvari se bodo spremenile.

Veliko sem se naucil o sebi, nekaj zadev bom popravil in poskusal spremeniti nekaj svojih tezav ki sem jih nezavedoma odkril tukaj, lede svoje rpihodnosti ne vem veliko..ampak vem da bo vse vredu :) .

Naslednje 3 dni hodim se do Finnistere, torej do atlantske obale..se vrzem v ocean, pojem hobotnico, zakurim svoje cunje..vreme bo odlicno, lepo se 96 km..grem na bus, se en bus, en avion, se en avion, en vlak, se en vlak, se en bus, se 300m do pice, se 400 metrov do doma, po mesecih vojske in mesecu hoje po Spaniji....gremo domov!!!!

btw...nisem ravno ponosen, ampak danes se ga grem napit..ker sem rekel da so nacela neumna, in resnica se sreminja..in jaz si tole zasluzim. :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
bubble.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bubble. » 27. Okt. 2011 20:17

^^ :respekt: morm priznat, da si mi s tem podvigom dal inspiracijo za marsikatero stvar. našla sem nekaj odgovorov. ;)
you never know how strong you are, until being strong is the only choice you have..
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 27. Okt. 2011 22:02

Neminem napisal/-a:*House S07E15 -->pa kaj ste to zdej zameštral spet,pismu!

*da sem ugotovil, da nimam pojma kje sem ostal pri Housu. Vem, da sem pogledal celo šesto sezono, ne morem se pa spomnit, če sem gledal sedmo. Ampak glede na to, da se ne spomnim je bol verjetno, da sem nazadnje gledal šesto, ker spomina kot zlata ribica pa vseeno nimam. Pa do zdaj sem vedno Housa gledal tak, da sem počakal do konca sezone pa pol pogledal celo sezono naenkrat.

*da mi je zgornje priznanje pomagalo, da sem ugotovil kje sem ostal pri Housu in si grem zaj potegnit dol sedmo sezono :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 27. Okt. 2011 22:13

Led Zeppelin napisal/-a:btw...nisem ravno ponosen, ampak danes se ga grem napit..ker sem rekel da so nacela neumna, in resnica se sreminja..in jaz si tole zasluzim. :D
lol, kašn zaključek :D

sicer pa :flehan: za tale podvig!
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 27. Okt. 2011 22:49

LZ....mislim, še 1x kapo dol...ampak če bi se sprehajal po sloveniji...ne bi prišel do enakih zaključkov? :D :D :D
Uporabniški avatar
Neminem
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Neminem » 27. Okt. 2011 23:26

Jochie napisal/-a:LZ....mislim, še 1x kapo dol...ampak če bi se sprehajal po sloveniji...ne bi prišel do enakih zaključkov? :D :D :D

*psssst...js sm do takih zaključkov pršu pa nism šu nikamor ;)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov