Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- wolfsflower
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2011
...
Zadnjič spremenil wolfsflower, dne 01. Avg. 2012 13:18, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Wolfsflower, a ne hengaš z Jezusom?
It was forever..but it didnt last long..
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
tor napisal/-a:claire napisal/-a:*
* da sem prej ujela da je ona na kmetiji govorila o posilstvu- WTF?
Škoda, ker tebe ni v tej oddaji, zihr bi gledanost narasla.
in fo fuL. kaj bi se mel luštno! bi tega simona takoj izšolala.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Led Zeppelin napisal/-a:- pes. Jaz pa jem ene piskote
Upam, da ne pasjih... joke
*da sem idealno napravljena za halloween, ker sem čist bela po faci od maske za obraz... lahk bi šla mal froce strašit
*da me jutri čaka en kup opravkov, men se pa taaaak ne da hitro vstat pa pelat, mjah se bom pol potolažla s kakim shopingom
Yada, yada, yada...
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
claire napisal/-a:tor napisal/-a:claire napisal/-a:*
* da sem prej ujela da je ona na kmetiji govorila o posilstvu- WTF?
Škoda, ker tebe ni v tej oddaji, zihr bi gledanost narasla.
in fo fuL. kaj bi se mel luštno! bi tega simona takoj izšolala.
No sej to, če si tok gobčna še v resničnem življenju, bi ga res izšolala, al bi pa on tebe.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
danes sem taksiral na letališče v trst, imel sem 450 km dežja za popizdit....
sem se nazaj grede ustavil v torri d'europa v shooooooping.....
sem kupil enih 6 cd-jev in en dvd, gamepad za ps3 in pes 2012...ko majo otroci gnar, so kramarji vesel... pol sem pa šel še v coop pa nakupil kakšnih 10 kil pašte de cecco, 4 litre olivnega olja sasso ter nekaj parmezana (berte firme pa zapomnite si, da boste vedeli, katera roba je najboljša... )
od ljubljane dol je bila malo bolj prazna cesta, jaz seveda biagiota noter....ful naglas...scal kot marija...jaz pa tale komad naglas...
in razmišljam o eni posebni osebi....
pol pa pogledam na števc, mater po tistem nalivu sem se peljal 190km/h....un od včeraj ima prav, da sem en norc prismojeni....
ko sem pa prišel domov, sem pa dva pirčka pozizal...je pasal ko budali šamar....
sem se nazaj grede ustavil v torri d'europa v shooooooping.....
sem kupil enih 6 cd-jev in en dvd, gamepad za ps3 in pes 2012...ko majo otroci gnar, so kramarji vesel... pol sem pa šel še v coop pa nakupil kakšnih 10 kil pašte de cecco, 4 litre olivnega olja sasso ter nekaj parmezana (berte firme pa zapomnite si, da boste vedeli, katera roba je najboljša... )
od ljubljane dol je bila malo bolj prazna cesta, jaz seveda biagiota noter....ful naglas...scal kot marija...jaz pa tale komad naglas...
in razmišljam o eni posebni osebi....
pol pa pogledam na števc, mater po tistem nalivu sem se peljal 190km/h....un od včeraj ima prav, da sem en norc prismojeni....
ko sem pa prišel domov, sem pa dva pirčka pozizal...je pasal ko budali šamar....
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
- da morem jochija obvezno podučit o najbolšem olivnem olju, ki ga definitivno ni moč kupiti v coopu v torri d'europa.
- da je najboljše olivno olje tisto, ki raste pri nas doma
- da je prav en dan od k****
- da je prav en dan od k****
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
floribunda napisal/-a:- da morem jochija obvezno podučit o najbolšem olivnem olju, ki ga definitivno ni moč kupiti v coopu v torri d'europa.
http://www.delicesditalie.com/administr ... xFt2nc.JPG
tole je najtarboljše, tisto tvoje je sigurn ful premočno...probaj tole pa povej...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov