Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
vse nad 42eur 25%, če pa piše da plača organizator, potem ti ne bo treba
da ne bom OT:
* priznam, da bom poživčkala če cimra ne gre ven s kopalniceee
da ne bom OT:
* priznam, da bom poživčkala če cimra ne gre ven s kopalniceee
Houd de wereld tegen
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
*da si s tole nagradno igro tok glasna, da sem se jo odločla najt.
*da jo bom našla, ker sem se tko odločla
*da jo bom našla, ker sem se tko odločla
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
*da čakam na PVT od sirovke ko najde nagradno igro
-
Trixie-bee - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2009
- danes res ni moj dan... trikrat šla na faks za brezveze
- se mi ta butasta alergija vleče že par mesecev in ni videt da misli poniknit
- me je zjutraj bus zalil
- so me novi čevlji ožulili..ful... ampak vsaj premočili niso, če ne drugega
- je slišat soseda ki špila na kitaro... not bad
- nisem prave volje za žurat zvečer in mi gre to na živceee
- upam da bo tam
- grem zdaj mal za knjige
- se mi ta butasta alergija vleče že par mesecev in ni videt da misli poniknit
- me je zjutraj bus zalil
- so me novi čevlji ožulili..ful... ampak vsaj premočili niso, če ne drugega
- je slišat soseda ki špila na kitaro... not bad
- nisem prave volje za žurat zvečer in mi gre to na živceee
- upam da bo tam
- grem zdaj mal za knjige
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
*da ne bom povedala katera nagradna igra je, ker se mi bo potem zmanjšala možnost zadetka, pa še moje ime bo med dobitniki in ga lahko kdo vidi
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
-kaksen grozen dan...dez v Galiciji je povsem nekaj drugega kot doma, dobesedno vesoljni potop, da o vetru niti ne govorim, ko sem preckal nek greben me je sunek prevrnil na tla. Je pa res da se nikoli nisem bil v tako zeleni dezeli..in hrana, njam..
-sem po 4 tednih srecal se vecjega eksota kot sem jaz. Indijko, heh..in seveda moja vprasanja so se nanasala na razliko med kulturami, in kaj so dobre/slabe lastnosti evropejcev. In odgovor je bil..i dont give a damn odnos do zivljenja, v Indiji namrec ko izberes punco je to.ze kar dokoncno in moski so veliko bolj tradicionalno usmerjeni in imajo v povprecju 2 spolni partnerici. In jaz sem se zacel smejati, ker je ravno i dont give a damn koncept ki sem ga v kratkem posvojil
- sem ze kake 2 dni v turisticnem delu Camina kjer so tisti ki hodijo samo zadnje dni, in vveraj je bil naporen dan in mi dodelijo posteljo s stevilko, pridem tja in so tam neke stare mamce, in me nazenejo naj grem drugam spat ker so pac one tam.. Uf in potem se je zacel moj 15minutni pokroviteljsko jezni egotrip, jaz sem ubogi fant ki je hodi ze 1 mesec, da so pravila ki se jih spostuje in ja... se Jezusa sem vtaknil notri. Pomoje mislijo da bodo sle v pekel..jaz pa.sem bil vesel ker sem se lahko na nekoga znesel ker sem bil cel dan na dezju.
- sem velik individualist in samotar..ampak uvidel sem, da ne morem vsega narediti sam..pogresam dom in pogresam ljudi, ko pridem domov bom popravil nekaj odnosov. Principi so neumni...in resnica se spreminja+ sel bom ma eno velikooooo pico.
-sem po 4 tednih srecal se vecjega eksota kot sem jaz. Indijko, heh..in seveda moja vprasanja so se nanasala na razliko med kulturami, in kaj so dobre/slabe lastnosti evropejcev. In odgovor je bil..i dont give a damn odnos do zivljenja, v Indiji namrec ko izberes punco je to.ze kar dokoncno in moski so veliko bolj tradicionalno usmerjeni in imajo v povprecju 2 spolni partnerici. In jaz sem se zacel smejati, ker je ravno i dont give a damn koncept ki sem ga v kratkem posvojil
- sem ze kake 2 dni v turisticnem delu Camina kjer so tisti ki hodijo samo zadnje dni, in vveraj je bil naporen dan in mi dodelijo posteljo s stevilko, pridem tja in so tam neke stare mamce, in me nazenejo naj grem drugam spat ker so pac one tam.. Uf in potem se je zacel moj 15minutni pokroviteljsko jezni egotrip, jaz sem ubogi fant ki je hodi ze 1 mesec, da so pravila ki se jih spostuje in ja... se Jezusa sem vtaknil notri. Pomoje mislijo da bodo sle v pekel..jaz pa.sem bil vesel ker sem se lahko na nekoga znesel ker sem bil cel dan na dezju.
- sem velik individualist in samotar..ampak uvidel sem, da ne morem vsega narediti sam..pogresam dom in pogresam ljudi, ko pridem domov bom popravil nekaj odnosov. Principi so neumni...in resnica se spreminja+ sel bom ma eno velikooooo pico.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
- pes. Jaz pa jem ene piskote
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
- da sem totalno crknjena od današnjega dne
- bo dopust pasal kot ata na mamo
- imam jutri spet za ob 5.00 naštimano budilko, potem se bo pa stanje nekoliko umirilo
- še zmeraj ne kapiram zakaj se folk, ki obviously nima pojma o angleščini še kar blamira in po netu piše nebuloze, ki bi jih en moj šestarček bolje skupi sestavu
- naša mala mačica nekaj šepa - sumim, da jo je bratec ugriznil. Upam, da se bo pozdravilo in ne bo treba veterinarja
- da sem bila ful zadovoljna z osebjem v eni trgovini, ki se za razliko od večine trgovin, dejansko spozna na svoje delo. Skoraj težko verjameš
- preveč kritiziram, čas za spanje
- bo dopust pasal kot ata na mamo
- imam jutri spet za ob 5.00 naštimano budilko, potem se bo pa stanje nekoliko umirilo
- še zmeraj ne kapiram zakaj se folk, ki obviously nima pojma o angleščini še kar blamira in po netu piše nebuloze, ki bi jih en moj šestarček bolje skupi sestavu
- naša mala mačica nekaj šepa - sumim, da jo je bratec ugriznil. Upam, da se bo pozdravilo in ne bo treba veterinarja
- da sem bila ful zadovoljna z osebjem v eni trgovini, ki se za razliko od večine trgovin, dejansko spozna na svoje delo. Skoraj težko verjameš
- preveč kritiziram, čas za spanje
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
* da če mi sirova spelje glavno nagrado bom.... ah kaj bi ji pa mogla?
* da sem prej ujela da je ona nakmetiji govorila o posilstvu- WTF?
* da bi gledala nek film
^^ solidno kvaliteten ne kar ene komedije s 5,4 oceno na IMDB
* da bi gledala nek film
^^ solidno kvaliteten ne kar ene komedije s 5,4 oceno na IMDB
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
claire napisal/-a:
Zakaj?Čisto njena stvar...in če jo je tako zaznamovala in ji je lažje če pove, pa naj pove. Bolj noro je skrivanje in ostale posledice tega.
Priznam,da:
-sem zbolela in ni fajn,
-komaj čakam na vikend ,
-mi v bistvu sploh ni do priznavanja. Nasplošno je tako, da bolj kot se mi dogaja, manj pišem
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov