Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
priznam da..
..čakaaaam kdaj bo kaj s stanovanjem v Ljubljani..
..sem se spet zaletela v eno idejo
..je vsak dan nekaj posebnega
..mi je všeč en fante, čeprav ne vem zakaj..
..me določeni fantje zadnje čase malo presenečajo, al sem jst odprla oči al so se eni malo opogumili..
..naenkrat nikamor ne hitim in ničesar ne pričakujem
..čakaaaam kdaj bo kaj s stanovanjem v Ljubljani..
..sem se spet zaletela v eno idejo
..je vsak dan nekaj posebnega
..mi je všeč en fante, čeprav ne vem zakaj..
..me določeni fantje zadnje čase malo presenečajo, al sem jst odprla oči al so se eni malo opogumili..
..naenkrat nikamor ne hitim in ničesar ne pričakujem
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
- da sem sita, da ljudje popravljajo mojo izgovorjavo ene besede, sami pa tud govorijo v slengu.... pol pa ko povem, da VEM kaj je pravilna beseda, saj sem jezikoslovka, ampak je ne mislim govort, ker govorim v slengu tut ostale besede, kr utihnejo ej, jezik je živ organizem in tako ga mislim tud govort, deal with it, ne prenesem jezikovnega purizma in raznoraznih toporišič fenov
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
- da sem razočarana (spet)
- da mi gre že vse počas na k....
- bom ratala Delusional - lohk da zgleda dobr, pa je zaseden. Lohk da ni zaseden, pa je posesiven. Lohk da ni posesiven, pa še vedno pri mamici živi. Lohk da ne živi pri mami, pa nima službe. Lohk da ma službo, pa nima ambicij in ciljev. Lohk da ma cilje, pa nima smisla za humor... Itd, itd. Prihajam do ugotovitve, da vedno pridem do neke točke, ko moram tipa odpikat. Slej ko prej (Če pa slučajno z njim vse klapa, pol pa najdem neki pr seb). Bo treba dat dejtanje na stran zgleda, vsaj za določen čas.
- da ne iščem FF in grem brisat tist svoj nesrečen post v temi "iščem ff", ki je vzrok za 20 zs-jev ala sem ta pa ta, visok tok in tok bla bla
- da mi gre že vse počas na k....
- bom ratala Delusional - lohk da zgleda dobr, pa je zaseden. Lohk da ni zaseden, pa je posesiven. Lohk da ni posesiven, pa še vedno pri mamici živi. Lohk da ne živi pri mami, pa nima službe. Lohk da ma službo, pa nima ambicij in ciljev. Lohk da ma cilje, pa nima smisla za humor... Itd, itd. Prihajam do ugotovitve, da vedno pridem do neke točke, ko moram tipa odpikat. Slej ko prej (Če pa slučajno z njim vse klapa, pol pa najdem neki pr seb). Bo treba dat dejtanje na stran zgleda, vsaj za določen čas.
- da ne iščem FF in grem brisat tist svoj nesrečen post v temi "iščem ff", ki je vzrok za 20 zs-jev ala sem ta pa ta, visok tok in tok bla bla
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
double
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
- mu totalno zamerim, jebeš takšno prijateljstvo! UP YOURS DIPSHIT. Se bomo pa tko špilal..bo pa igor pa nekontaktiranje, kljub temu, da smo bli odlični prijatelji, če si taka jebena šleva, da se tok prilagajaš svoji ženski, obenem pa jokcaš, kako si samostojen..LOL. Ugh, kr nej te ma na vrvici, pes en.
It was forever..but it didnt last long..
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Priznam da:
- sem mislila, da je barbie poročena (oz. če ne lih poročena, pa da ma partnerja)
- trenutno opravljam najbolj dolgočasno delo
- mi gre obnašanje nekaterih ljudi totalno na živce....sami "pametnjakoviči"
- mi je lazanja zadnjič dbest uspela
- se v soboto veselim dolgeeeee vožnje in žura, ki sledi
- sem mislila, da je barbie poročena (oz. če ne lih poročena, pa da ma partnerja)
- trenutno opravljam najbolj dolgočasno delo
- mi gre obnašanje nekaterih ljudi totalno na živce....sami "pametnjakoviči"
- mi je lazanja zadnjič dbest uspela
- se v soboto veselim dolgeeeee vožnje in žura, ki sledi
Zadnjič spremenil v-e-s-n-a, dne 26. Okt. 2011 10:32, skupaj popravljeno 1 krat.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
*zbiram predračune od malarjev pa parketarjev kt drugi smrkce v mercatorju
*me čas baše in sploh ne vem kako sfolgat vse, dons še trening pa jutr en žur (na kerga se mi ne da)
*bi blo dobr v soboto takoj zjutr it v btc pa mal pogledat za kuhinje, sam kolikor jaz vidm so same ogromne...glih dve tisti omarci lohk v mojo notr stlačm. No ja se bom šla pozanimat pa bomo vidl.
*me mal tud Ikea mika samo kako to pol v Lj spravit, mislm se zakomplicira potem s kombijem pa tko naprej.
*me neki rama boli, po moje k sm v službi na prepihu, morm vzdrževalce poklicat k tole ne bo v redu
*so mucki že ful zrasl in zganjajo vragolije
*upam, da se neki ne bo zakompliciral k pol bom pa kr precej jezna.
*me čas baše in sploh ne vem kako sfolgat vse, dons še trening pa jutr en žur (na kerga se mi ne da)
*bi blo dobr v soboto takoj zjutr it v btc pa mal pogledat za kuhinje, sam kolikor jaz vidm so same ogromne...glih dve tisti omarci lohk v mojo notr stlačm. No ja se bom šla pozanimat pa bomo vidl.
*me mal tud Ikea mika samo kako to pol v Lj spravit, mislm se zakomplicira potem s kombijem pa tko naprej.
*me neki rama boli, po moje k sm v službi na prepihu, morm vzdrževalce poklicat k tole ne bo v redu
*so mucki že ful zrasl in zganjajo vragolije
*upam, da se neki ne bo zakompliciral k pol bom pa kr precej jezna.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
v-e-s-n-a napisal/-a:Priznam da:
tud js
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
claire napisal/-a: * sem dobila za ene 300€ nagrad. in jih še vsaj za 600€ bom, ker dejansko nobeden ne igra te nagradne igre! juhu! (kaj ste butasti no to ni žalitev!)
EDIT: dobila spet za ene 450€, to pomeni da še jih za kakih 800€ bom.
^^ da mi je to tako polepšalo dan, da mi niti na fax ne bo muka it.
- ^^ da bom s kešem od prodanih dobljenih reči kupila nov nebel kombinezon, ostalo pa dala v smučarsko blagajno za naju (pa fant si bo lahko kupil kar bo hotel- ne bom ga obtožila da "živi na moj račun" )
- da namerno ne odgovarjam na zsje katera nagradna igra je to iz dveh razlogov:
1.) sem poimensko navedena med dobitniki in bi me razkrinkali
2.) ker hočem glavno nagrado. in več kot jih igra, manjšo možnost mam ane- logisch
- da se veselim 18 stopinj čez vikend! ne bo me zeblo! jujujuhuhu!!!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
claire napisal/-a:claire napisal/-a: * sem dobila za ene 300€ nagrad. in jih še vsaj za 600€ bom, ker dejansko nobeden ne igra te nagradne igre! juhu! (kaj ste butasti no to ni žalitev!)
EDIT: dobila spet za ene 450€, to pomeni da še jih za kakih 800€ bom.
- da namerno ne odgovarjam na zsje katera nagradna igra je to iz dveh razlogov:
1.) sem poimensko navedena med dobitniki in bi me razkrinkali
2.) ker hočem glavno nagrado. in več kot jih igra, manjšo možnost mam ane- logisch
* da upam da claire ve, da ji bodo tud poimensko zaračunali davek (dohodnino)
Houd de wereld tegen
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
-sem zdaj popila zadnji kozarec lahke coca cole!
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov