Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 24. Okt. 2011 18:18

-sm danes precej nanj mislila.. :/
-se je kr poniknil v zemlo, absolutno nič ne vem o njem že par let :? pa bi rada kej vedla..sam je to vrjetn najslabša ideja ever. Vseen me matra kaj se dogaja z njim..in kaj bi bilo.
-je mačk razbil mojo naljubšo zeleno skodelico, pujs en :x
-poslušam Kelly family, tamalmu so všeč(men pa tud doh :oops: )
-mam probleme s tem kako reagirat, ko se mi tip nasmehne. :roll: Če se nasmehnem nazaj, se nasmehi ne nehajo in je vse skup tečno, k nvem kam naj gledam, če pa se ne nasmehnem nazaj se pa počutm k največja evil prasica :x
:roll:
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
desigual
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2009
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a desigual » 24. Okt. 2011 20:24

- da sem vesela, ker mi je šlo danes super! :D
- da nujno potrebujem delo..
- ^ zakaj ni nič pametnega na študentskem servisu?! :roll:
- da rabim nove škornje, ker stari so že močno obrabljeni
- da obožujem mojo psičko! :D
"I could never take a chance, on loosing love to find romance."
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 24. Okt. 2011 21:19

- da me hoče bolet grlo :( upam da bo liter čaja in anglas s vsaj malo pomagal. baje razsaja neka ogabna viroza, ki povroča bolečina v grlu in ušesih in js res ne bi rada da me spet ušesa bolijo. sita sem tega kroničnega vnetja desnega feha totalno. en dan si ga bom kr odrezala. mogoče se bodo moje slike pol za ful več dnarja prodajale.
- da sem danes gledala ponudbo del na študentskem servisu in je situacija bolj kot ne za se zjokat. za 3.6€ niti približno ne vstanem iz postle. na-a.
- da morem pogruntat kje zaslužit kej dnarja. najboljše bi blo neki napacat pa na stojnico ob ljubljanici za praznike prodajat :D
- da sem začela z drugim delom maltrerianja loncev za rože. v tej rundi sem končno pogruntala kako se obnašata akril+ glina in zadeva zgleda precej bolje. čeprav je vse skupaj še vedno podobno arts and crafts projektu otrok s posebnimi potrebami.
- da je bil v petek totalno awesome žur, dečko je kr podaljšal svoj set za 2 uri. dj, ki je rolal za njim je bil že čisto živčen. hehe. plesali smo do 7h jupi!
- da mi je malo žal, da sem zamudila kozmomiting. pa drugič. upam, da se naslendjič zmenimo kje bolj v centru, tiste dravlje so mi res anti.
- da mi ni jasno, zakaj ma delusional tolko problemov z ***ally***

- da se na tem forumu na momente ženske spuščate na en nizkoten, svinjski, nečloveški nivo, vlečete informacije iz nevem kje, uporabljate ene blazno težke izjave, lastne izjave uporabnikov spreobračate, vlečete iz naftalina in jih uporabljate proti njim. zakaj?
za ceno enega bednega argumenta na enem kokošjem slovenskem forumu.
patetično.
če bi bla js administrator bi ob prvih takih žalitvah pol foruma dol letelo. babe fukjene.
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 24. Okt. 2011 21:26

- da mi gre na zivce k morm cakat en tedn na nov del dexterja...a ne morjo dat use naenkrat vn, da lahk v susu pogledam vse :evil:
- da mi gre tud on na zivce trenutno (oz. prevec pogosto) in te neke scene k se konstantno ponavljajo...neda se mi res, nism vec 15 stara :roll:
- da si zelim da bi bla 15 stara hehe :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 24. Okt. 2011 21:40

floribunda napisal/-a:- da me hoče bolet grlo :( upam da bo liter čaja in anglas s vsaj malo pomagal. baje razsaja neka ogabna viroza, ki povroča bolečina v grlu in ušesih in js res ne bi rada da me spet ušesa bolijo. sita sem tega kroničnega vnetja desnega feha totalno. en dan si ga bom kr odrezala. mogoče se bodo moje slike pol za ful več dnarja prodajale.
-

Idi k doktorju, to ni hec. Za kronično vnetje ušesa rabiš antibiotik.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 24. Okt. 2011 23:49

^^ been there, done that. many times. vsakič me nafilajo z antibiotiki, stvar je za kratek čas rešena, potem pa spet vse jovo na novo. kaj je vzrok? boooo. moja mila dohtarca pa tudi ne ve.

- da mam končno špegu v fletu. :cheer: končno spet lahko vidim kako zgledam, ko se šetam po širnem svetu.
- da sem danes jedla fulfino pico na dostavo. sem že mislila, da to v ljubljani ni možno, et voila! picerija in restavracija b 2
Zadnjič spremenil floribunda, dne 24. Okt. 2011 23:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 24. Okt. 2011 23:57

moj ded je imel to. imel je vnetje srednjega ušesa v otroštvu in se je poznalo tudi kasneje. tudi sam sem občutljiv (na pritisk, vrtoglavica se pojavi hitro).

morda si tudi ti bolj občutljiva, še posebej če si imela kako hudo vnetje v otroštvu. dobro bi bilo mal izboljšati imunski sistem, da lažje prenašaš vnetje, ali pa se bo redkeje vnelo.

sicer pa, kaj jaz vem, itak sem še nedolžen in nisem imel punce. ANE CLAIRE?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 25. Okt. 2011 0:04

- ja vem ja. ampak moj imunski sistem načeloma ni tako zelo zanič, za neke opaznejše izboljšave bi mogla totalno spremenit način življnenja. iz couch patatoe/geek/party animal v nekaj bolj vzornega z zdravo prehrano in telovadbo.
pa že raje vidim da me uho boli. :nixweiss:

- da za brezveze malo klikam po forumu, ker je moj dečko v drugi sobi, na drugem forumu in cel srečen bere epopejo iz enega slovenskega foruma o neki noseči 49letnici, ki je mislila, da je v menopavzi, v resnici pa je bila v 11-tem tednu nosečnosti.

- hkrati je to še odgovor za delusional :) kaj počnejo zasedeni ljudje na kozmoforumu.
- da morem jutri na faks v knjiznico in se mi ful ful ne da. pomojem bom vseskupaj na četrtek prestavla, ker grem takrat lahko z avtom, kr usput, predno grem na krajše počitnice v hotel mama.
- da mi ni čisto jasno kaj bom počela 5 dni doma, zdej me že kaka dva meseca ni bilo in jih že malo pogrešam, priznam.
Uporabniški avatar
bučk@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bučk@ » 25. Okt. 2011 7:40

Priznam, da:
- sem tud jaz imela ful huda vnetja ušes, po dva meseca se je vleklo, pa je bilo dva tedna dobro pa jovo na novo. bolelo je pa vse - ušesa, vrat, rama... obupno! no, pol so mi pa vzeli modrostne zobe ven in od takrat še nisem imela vnetih ušes. so mi zobje tko čudno rasli, da mi je na en živc prtiskalo in predvidevam, da so me za to tako ušesa bolela. prej pa tud okol vseh zdravnikov in noben ni vedel kaj bi lahko še bilo. samo antibiotike so mi tišal pa nič ni pomagalo.

- nimam nič drugega za priznat :D
...ostani to kar si, v svetu, ki te želi narediti takega kot so vsi drugi...
Uporabniški avatar
bučk@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bučk@ » 25. Okt. 2011 7:40

...
...ostani to kar si, v svetu, ki te želi narediti takega kot so vsi drugi...
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 25. Okt. 2011 7:45

floribunda napisal/-a:malo klikam po forumu, ker je moj dečko v drugi sobi, na drugem forumu in cel srečen bere epopejo iz enega slovenskega foruma o neki noseči 49letnici, ki je mislila, da je v menopavzi, v resnici pa je bila v 11-tem tednu nosečnosti.

vidva nista normalna. v vajini zvezi ocitno skriplje!
ali mu manjka zanimanja zate ali pa je obratno.
delusional sigurno ne bi nikoli bla na forumu ce bi bla v vezi!
ti si v slabem razmerju - zamisli se!!! :D

ONTOPIC

Odstranitev:
delusional

Made my day :D
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 25. Okt. 2011 9:13

^^ sj bo ksn nov profil nardila, tko da se ne veselit prehitr :D

- da je to vreme cist depresivno in bi sla sam spat
- da komi cakam vikend, ker se zacne enotednski dopust :tanz:
- ^^ da je sele tork!!! :cry: :D
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tezej » 25. Okt. 2011 9:57

brandibelle napisal/-a:
ONTOPIC

Odstranitev:
delusional

Made my day :D

*zeljka* napisal/-a:^^ sj bo ksn nov profil nardila, tko da se ne veselit prehitr :D

Očitno sem nekaj zamudil tu na forumu. Smem vprašat, kaj se dogaja?
Včasih se tudi motim :)
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 25. Okt. 2011 10:07

* meni je pa ŽE tork, jupijej, sam še 2 dni pa pol!
* sem našla full dobrih čajev, njam
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 25. Okt. 2011 11:46

slovenc79 napisal/-a: sicer pa, kaj jaz vem, itak sem še nedolžen in nisem imel punce. ANE CLAIRE?

tega, kako je porinit tiča v piz.Do že ne veš.

kaj bi rad ti? kje si me spet našel? kaj pa milijon ostalih, ki te tudi ne razumejo? kaj te rajcam al kaj? daj mir.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov