Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mmm
- Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 11. 2011
Tamala_mrha napisal/-a:- sem od konca lanskega leta, ko sem pisala o težki realizaciji ene uboge kave, "zradirala" dve kolegici iz svojega življenja, in se je ena ravno zadnjič javila na gmail chatu, da bi zdaj pa reees lahko že šli na kavo, ker je tolikokrat zaj...., pa sem si mislila, ne hvala bejba, sem ti dala kar nekaj popravnih izpitov; že tako ni šlo vedno za nujne obveznosti, pač pa kar neke vrinjene, ki si jim dala prednost pred najinim dogovorom za kavo, ki je bil dorečen par dni prej, in takšnega zmešanega zaporedja se pač ne grem, kar pričakujem tudi od kolegice;
- dejansko ji nisem odpisala čisto nič. Maščevanje ni moje področje, ampak v takem neškodljivem primeru sem ji prav rade volje vrnila na isti način kot mi je ona z ignoriranjem sms-a pred novim letom
- imam stokrat raje samo dve najboljši prijateljici, teh občasnih kav pa se mi ne da posluževati, čeprav sem nepoboljšljiva kofetarica ... Ne rečem, če srečam kakšno znanko/ca in se nama obema zalušta, z veseljem spijem kavo z njo/njim, nekih kvazi kolegic pa ne rabim podpirat, ko me rabijo, če me imajo tričetrt časa na ignoru (pa me boli đoka, če zaradi über nujnih opravkov ali fanta)
- četudi gre samo za kolegico, ni važno; glede na to, da sta mi bili včasih obe prijateljici, in smo kolegice ratale samo zaradi oddaljenosti, še ne pomeni, da ko jima ne paše, kar ignorirata sms
- ne gre toliko za analiziranje odnosa, ker sem čez to že šla, bolj gre za to, da sem morala odmašiti še zadnje "cevi", da zdaj lahko grem dalje, brez da bi se sekirala, če katero kje srečam in ji ne namenim več kot samo "zdravo"
ma kaj je s tabo?
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
^^ zakaj bi pa bilo z njo kaj narobe?
..je tole izpitno obdobje tak smotano, stresno, blah..
..^^ mi zato razpoloženje niha še in še..
..je tole danes prva stvar, ki me je iz srca nasmejala
..je tole izpitno obdobje tak smotano, stresno, blah..
..^^ mi zato razpoloženje niha še in še..
Pjeb napisal/-a:-da ne razumem bank, zakaj imajo kulije na verizicah? Ce vam jaz zaupam svoj denar, lahko vi meni zaupate vas kuli.
..je tole danes prva stvar, ki me je iz srca nasmejala
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Pjeb napisal/-a:-
-da ne razumem bank, zakaj imajo kulije na verizicah? Ce vam jaz zaupam svoj denar, lahko vi meni zaupate vas kuli.
Zato ker obstajajo takšni kot jaz, ki instinktno dajo kuli v žep, in doma vidiš da si si prilastil nov kuli
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Pjeb napisal/-a:-da vecina zensk govori, kako so drugacne od vecine zensk...zakaj je potem svet poln povprecnih zensk?
Zato pa govorijo, da so drugačne..da bi eleminirale konkurenco..
Osebnostno zanimivih žensk je relativno malo. Tiste, ki se duvajo, kako so posebne, med njih ponavadi ne spadajo.
-
Rollin #3 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 6. 2011
- Kraj: Izola
> da spet doživljam hiperaktivnost
> da se mi je na forumu eno sporočilo zbrisalo
> da imamo nagledano naslednje tekmovanje in se že pripravljamo. je se mesec do takrat
> da tokrat bomo zmagali!!!
> da sem žejna
> da imam novi kul hobi
> da se mi je na forumu eno sporočilo zbrisalo
> da imamo nagledano naslednje tekmovanje in se že pripravljamo. je se mesec do takrat
> da tokrat bomo zmagali!!!
> da sem žejna
> da imam novi kul hobi
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
- sem faking čudna, ker se mi danes ne ljubi hodit na balkon kadit in lepo kadim v stanovanju
- sem usb ključek pozabila v drugi torbici, ki je v avtu od sestre in zdaj ne morem pogledat do konca 2. sezone satc
- čakam, da pride dostava, da se najem teh mehiških perutničk, potem pa da pride družba po mene in gremo pit na Dan D
- se ga danes napijem ko dec in me prav fino boli K
- sem usb ključek pozabila v drugi torbici, ki je v avtu od sestre in zdaj ne morem pogledat do konca 2. sezone satc
- čakam, da pride dostava, da se najem teh mehiških perutničk, potem pa da pride družba po mene in gremo pit na Dan D
- se ga danes napijem ko dec in me prav fino boli K
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
*žensk, ki govorijo da so drugačne je glih toliko kot moških sicer pa kaj pomen to, da si drugačen res ne vem v tem primeru. Drugačen od stereotipov? Se prav, ker nerada zapravljam čas v trgovinah sem drugačna, ker bi po vseh pravilih za žensko populacijo morala popoldneve preživljat v shoppingu.Mogoče sm pa drugačna k zares rada kuham pa pečem, medtem k je zdj moderno hodit jest v menze in jamrat da nimaš časa kuhat oz. da ne znaš...kdo bi vedu
*sem si včeraj kupila novo postlo - končno!!- zdaj se moram samo še zmenit za dostavo
^^dobr da sm bla v btcju že ob 9ih tako, da potem ko se je začela gužva sem šla jaz že ven pa še tko se je en skor zabil vame in mi na polno hupal, ker seveda za tazga carja desno pravilo ne velja
*sem včeraj dobila dolgo pričakovan paket in seveda (kot vedno če se nečesa ful veseliš) so bla vratca čist zdrobljena. Sm poslala mejl DHLu zdj bomo pa vidl.
*imamo danes družinsko kosilo za dva rojstna dneva
*se vedno bolj nagibam k temu, da bi mela hišo in svoj vrt pa psa in par mačkov, aja pa krušno peč
*se res trudim ne sekirat pa sploh ne ukvarjat s tem, sam se ne morm znebit feelinga da je to res ena poštena, poštena lekcija za moj karakter, k sm vedno nekak vse planirala vsaj približno, tukaj pa pač ne veš nič, ne kak bo naslednji dan in ne kako bo čez x let...to mi je še vedno mal težko ampak se navajam
*se sploh ne da najet kkšne mejhne kočice kje, vse so za 10 ljudi ali več. Škoda k na Rakitni kdo kkšnga luškanega vikenda ne oddaja...
*sem si včeraj kupila novo postlo - končno!!- zdaj se moram samo še zmenit za dostavo
^^dobr da sm bla v btcju že ob 9ih tako, da potem ko se je začela gužva sem šla jaz že ven pa še tko se je en skor zabil vame in mi na polno hupal, ker seveda za tazga carja desno pravilo ne velja
*sem včeraj dobila dolgo pričakovan paket in seveda (kot vedno če se nečesa ful veseliš) so bla vratca čist zdrobljena. Sm poslala mejl DHLu zdj bomo pa vidl.
*imamo danes družinsko kosilo za dva rojstna dneva
*se vedno bolj nagibam k temu, da bi mela hišo in svoj vrt pa psa in par mačkov, aja pa krušno peč
*se res trudim ne sekirat pa sploh ne ukvarjat s tem, sam se ne morm znebit feelinga da je to res ena poštena, poštena lekcija za moj karakter, k sm vedno nekak vse planirala vsaj približno, tukaj pa pač ne veš nič, ne kak bo naslednji dan in ne kako bo čez x let...to mi je še vedno mal težko ampak se navajam
*se sploh ne da najet kkšne mejhne kočice kje, vse so za 10 ljudi ali več. Škoda k na Rakitni kdo kkšnga luškanega vikenda ne oddaja...
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
*želim vsem dobro jutro in en čudovit dan
*sem včeraj slišala par takih stvari, ki sem jih enostavno morala slišat
*sem hvaležna za to in se danes počutim super
*bo danes še uspešen dan
*se grem nazaj učit..
*sem včeraj slišala par takih stvari, ki sem jih enostavno morala slišat
*sem hvaležna za to in se danes počutim super
*bo danes še uspešen dan
*se grem nazaj učit..
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
-da sem po hitrem postopku spoznala njegovo družino
-da res čutim potrebo, da to delim še z nekom poleg mojih kolegic
-da je njegova mala sestrica vletela v postlo ob sedmih se pocartat k bratecu potem pa šok, ampak sma pa kar prijateljici med zajtrkom postali
-da je njegov brat okoli treh vletel v postlo (seveda malce pijan), da bi se malo cartal z nama, kar ful ni fajn kr sta oba dobra za popizdit
-da so zelo razcartana familija očitno
-da ma res najbolšo mamo na svetu! bolj skulirane ženske še nisem srečala.. mi je rekla morš mi dat fejsbuk al pa telefonsko, da boma šle na kaki drink, haha
-da je šlo dobro skozi čeprav sem bla kar nenajavljeno tam
-da je seveda mogla nastat manjša frka- očetu nekak nisem všeč ampak ja, all in all je blo fajn
-da res čutim potrebo, da to delim še z nekom poleg mojih kolegic
-da je njegova mala sestrica vletela v postlo ob sedmih se pocartat k bratecu potem pa šok, ampak sma pa kar prijateljici med zajtrkom postali
-da je njegov brat okoli treh vletel v postlo (seveda malce pijan), da bi se malo cartal z nama, kar ful ni fajn kr sta oba dobra za popizdit
-da so zelo razcartana familija očitno
-da ma res najbolšo mamo na svetu! bolj skulirane ženske še nisem srečala.. mi je rekla morš mi dat fejsbuk al pa telefonsko, da boma šle na kaki drink, haha
-da je šlo dobro skozi čeprav sem bla kar nenajavljeno tam
-da je seveda mogla nastat manjša frka- očetu nekak nisem všeč ampak ja, all in all je blo fajn
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
-* je moja mama dala najbolj detajlen opis človeka, ki je postal oče otroka neki sosedi: "un k ima očala"
-* je bilo zadnje dneve krasno tečt, a KOMAJ ČAKAM SNEG!
-* ta teden bo super, vikend je lahko sam še češnja na torti.
-* je bilo zadnje dneve krasno tečt, a KOMAJ ČAKAM SNEG!
-* ta teden bo super, vikend je lahko sam še češnja na torti.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
*Sem bil zdaj na kavi v enem od LJ lokalov v neposredni bližini mojega domovanja in je kelnarla ena najlepših punc kar sem jih kdaj vido. Bližje mojemu idealnemu okusu bo še težko kera prišla.
*dobro, da zdaj to vem, ker tak razcapan, zaspan pa z nikakvo frizuro ziher več ne grem na kavo tja
*dobro, da zdaj to vem, ker tak razcapan, zaspan pa z nikakvo frizuro ziher več ne grem na kavo tja
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov