Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
Tamala_mrha napisal/-a:- bodita srečni, da sta že tako hitro dobili službo in da imata do takrat nekaj časa zase. Jaz bi ga v nulo izkoristila, čeprav si je tudi takrat, ko si zaposlen, dobro vzet nekaj časa zase.
Jst sm tut misnla, da ga bom, zdej mam pa že poun kufr tega lenarjenja. Prosti čas je neprimerljivo bolj privlačen, ko ga nimaš
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
-
la_estrella - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
- Kraj: Povsod po malo
priznam da:
~če me kej razpi*ka je pa to,da se neki zmenš in pol to ne drži
~Francijaaaaaa ...smučanje
~sm par dni nazaj vidla v trgovini enga ''frenda'' in sm kr slišala notranji glas ''obrni se,hodi,hodi hitreje,hodiiii,zapusti trgovino''
~če me kej razpi*ka je pa to,da se neki zmenš in pol to ne drži
~Francijaaaaaa ...smučanje
~sm par dni nazaj vidla v trgovini enga ''frenda'' in sm kr slišala notranji glas ''obrni se,hodi,hodi hitreje,hodiiii,zapusti trgovino''
-
neenchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
- Kraj: nekje med oblaki
- da hvala vsem
- da je petek js pa doma
- da sva vsak v svoji sobi, za svojim compom in ehhhh
- da sem pospravila večino flata, sej bolj kot ne tk prelagam moje stvari na en konec, njegove na drug
- da s ponedeljkom začnem spet intenzivno s treningi v fitnesu, sem mela zadnji mesec pavzo,
- da me moti to, ker nimam več ''fitnes budy-ja'', sem navajena tako hodit, sam ajde bom že
- da vem da bo letošnje leto moje leto
- da hvala za vsa ZS odpišem te dni
- da trenutno poslušam tole, in se čist najdem noter http://www.youtube.com/watch?v=Kx4YdVmhwoM
- da je petek js pa doma
- da sva vsak v svoji sobi, za svojim compom in ehhhh
- da sem pospravila večino flata, sej bolj kot ne tk prelagam moje stvari na en konec, njegove na drug
- da s ponedeljkom začnem spet intenzivno s treningi v fitnesu, sem mela zadnji mesec pavzo,
- da me moti to, ker nimam več ''fitnes budy-ja'', sem navajena tako hodit, sam ajde bom že
- da vem da bo letošnje leto moje leto
- da hvala za vsa ZS odpišem te dni
- da trenutno poslušam tole, in se čist najdem noter http://www.youtube.com/watch?v=Kx4YdVmhwoM
If you talk about me, I got some advice!
Click your heels 3 times and say "I wish I had a life!"
Click your heels 3 times and say "I wish I had a life!"
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
- je petek in sploh nisem porajtala, da je dan oz. večer za it ven
- mi vbistvu kar ustreza tako, bom pa toliko raje spet zažurala po vseh opravljenih obveznosti, če bo treba tudi cel vikend
- med satc skadim občutno več čikov kot pri kateri drugi seriji (no, saj drugih itak ne gledam)
- mi vbistvu kar ustreza tako, bom pa toliko raje spet zažurala po vseh opravljenih obveznosti, če bo treba tudi cel vikend
- med satc skadim občutno več čikov kot pri kateri drugi seriji (no, saj drugih itak ne gledam)
-
Rollin #3 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 6. 2011
- Kraj: Izola
> da sem celi teden bluzila z vedno večjo stopnjo
> včeri je bilo res odbito
> rabim narest en kup nalog.
> sem dala bratu ključe in me je zaklenu v bajto tko da ne morem ven skozi vrata
> da nismo zmagali na enem tekmovanju
> včeri je bilo res odbito
> rabim narest en kup nalog.
> sem dala bratu ključe in me je zaklenu v bajto tko da ne morem ven skozi vrata
> da nismo zmagali na enem tekmovanju
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
priznam da sem malo žalostna ker se določeni ljudje ne držijo določenih dogovoroav
priznam da sem pri eni stvari skoraj spet na začetku in moram sestavit plan C ker je A in B propadel
priznam da sem pri eni stvari skoraj spet na začetku in moram sestavit plan C ker je A in B propadel
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
- sem od konca lanskega leta, ko sem pisala o težki realizaciji ene uboge kave, "zradirala" dve kolegici iz svojega življenja, in se je ena ravno zadnjič javila na gmail chatu, da bi zdaj pa reees lahko že šli na kavo, ker je tolikokrat zaj...., pa sem si mislila, ne hvala bejba, sem ti dala kar nekaj popravnih izpitov; že tako ni šlo vedno za nujne obveznosti, pač pa kar neke vrinjene, ki si jim dala prednost pred najinim dogovorom za kavo, ki je bil dorečen par dni prej, in takšnega zmešanega zaporedja se pač ne grem, kar pričakujem tudi od kolegice;
- dejansko ji nisem odpisala čisto nič. Maščevanje ni moje področje, ampak v takem neškodljivem primeru sem ji prav rade volje vrnila na isti način kot mi je ona z ignoriranjem sms-a pred novim letom
- imam stokrat raje samo dve najboljši prijateljici, teh občasnih kav pa se mi ne da posluževati, čeprav sem nepoboljšljiva kofetarica ... Ne rečem, če srečam kakšno znanko/ca in se nama obema zalušta, z veseljem spijem kavo z njo/njim, nekih kvazi kolegic pa ne rabim podpirat, ko me rabijo, če me imajo tričetrt časa na ignoru (pa me boli đoka, če zaradi über nujnih opravkov ali fanta)
- četudi gre samo za kolegico, ni važno; glede na to, da sta mi bili včasih obe prijateljici, in smo kolegice ratale samo zaradi oddaljenosti, še ne pomeni, da ko jima ne paše, kar ignorirata sms
- ne gre toliko za analiziranje odnosa, ker sem čez to že šla, bolj gre za to, da sem morala odmašiti še zadnje "cevi", da zdaj lahko grem dalje, brez da bi se sekirala, če katero kje srečam in ji ne namenim več kot samo "zdravo"
- dejansko ji nisem odpisala čisto nič. Maščevanje ni moje področje, ampak v takem neškodljivem primeru sem ji prav rade volje vrnila na isti način kot mi je ona z ignoriranjem sms-a pred novim letom
- imam stokrat raje samo dve najboljši prijateljici, teh občasnih kav pa se mi ne da posluževati, čeprav sem nepoboljšljiva kofetarica ... Ne rečem, če srečam kakšno znanko/ca in se nama obema zalušta, z veseljem spijem kavo z njo/njim, nekih kvazi kolegic pa ne rabim podpirat, ko me rabijo, če me imajo tričetrt časa na ignoru (pa me boli đoka, če zaradi über nujnih opravkov ali fanta)
- četudi gre samo za kolegico, ni važno; glede na to, da sta mi bili včasih obe prijateljici, in smo kolegice ratale samo zaradi oddaljenosti, še ne pomeni, da ko jima ne paše, kar ignorirata sms
- ne gre toliko za analiziranje odnosa, ker sem čez to že šla, bolj gre za to, da sem morala odmašiti še zadnje "cevi", da zdaj lahko grem dalje, brez da bi se sekirala, če katero kje srečam in ji ne namenim več kot samo "zdravo"
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Tamala_mrha napisal/-a:- me tole že počasi nervira, ker imam občutek, da sem obstala na mrtvi točki v svojem življenju, oz. še huje, da sem resno nazadovala
Ko v svojem življenju čutimo frustracijo in smo nezadovoljni, imamo največ potenciala za napredek. Vprašanje pa je, kaj s tem potencialom naredimo.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
-* gledam totalno sranje od filma....Immortals
-* privlačnost ter napetost je na tako visoki ravni, da se mi zdi da bom kmalu eksplodiral. Trenutno smo v take it easy and enjoy the ride stilu.
Trenutno uživam, in prezenca takšne ženske me samo že bolj podžiga, in končni rezultat me ne skrbi ker trenutno igramo popolno ofenzivo.... trenutni plan je, uživati v njeni družbi, spoznati njeno osebnost, ter vzel njeno telo na vse poznane ali še ne poznane načine.
-* privlačnost ter napetost je na tako visoki ravni, da se mi zdi da bom kmalu eksplodiral. Trenutno smo v take it easy and enjoy the ride stilu.
Trenutno uživam, in prezenca takšne ženske me samo že bolj podžiga, in končni rezultat me ne skrbi ker trenutno igramo popolno ofenzivo.... trenutni plan je, uživati v njeni družbi, spoznati njeno osebnost, ter vzel njeno telo na vse poznane ali še ne poznane načine.
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 15. Jan. 2012 0:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ heh, tile posti postajajo pa že malce freaky
- sem bila na sončku, kako je lepooo zunaj
- sem vsakič bolj razočarana nad neko osebo, tole pa presega že vse meje; ampak sem še vseeno vsakič žalostna
- moram hitro delat, kar je malce težko pri takem vremenu
- sem bila na sončku, kako je lepooo zunaj
- sem vsakič bolj razočarana nad neko osebo, tole pa presega že vse meje; ampak sem še vseeno vsakič žalostna
- moram hitro delat, kar je malce težko pri takem vremenu
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
..so se odprle tri leta stare rane..
..moram to razčistit enkrat za vselej..
..me jezijo te idealizirane slike
..trenutno nimam nobene prave prijateljice
..sem tudi jaz odkrila za čem se skriva tista, za katero sem mislila da pa mogoče je iskrena..
..ljudje pridejo in grejo..
..moram to razčistit enkrat za vselej..
..me jezijo te idealizirane slike
..trenutno nimam nobene prave prijateljice
..sem tudi jaz odkrila za čem se skriva tista, za katero sem mislila da pa mogoče je iskrena..
..ljudje pridejo in grejo..
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
-
Pjeb - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2010
- Kraj: koroska
-da mi ni jasno zakaj zenske znorijo, ko jih prosim ce mi naredijo sendvic...jebiga, pac delas dobre sendvice, isto kot sem jaz dober v popravljanju stvari...ko me bo nasljednjic katera prosla, ce ji kaj popravim...se bom naredil uzaljenega in ji rekel, da je seksisticna...pa bomo videli komu bo huje...njej ko bo brez racunalnika, ali meni, ko si bom moral sam narediti sendvic.
-da vecina zensk govori, kako so drugacne od vecine zensk...zakaj je potem svet poln povprecnih zensk?
-da ne razumem bank, zakaj imajo kulije na verizicah? Ce vam jaz zaupam svoj denar, lahko vi meni zaupate vas kuli.
-da vecina zensk govori, kako so drugacne od vecine zensk...zakaj je potem svet poln povprecnih zensk?
-da ne razumem bank, zakaj imajo kulije na verizicah? Ce vam jaz zaupam svoj denar, lahko vi meni zaupate vas kuli.
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov