Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
-aisha-
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a -aisha- » 12. Jan. 2012 20:22

- da sem danes prvič sama naredila kruhove cmoke..baje so kar užitni :wink:
- da grem že 15ič gledat The Notebook :oops:
- da se zadnje čase velik bolš počutim v moški družbi, kot pa med ženskimi obrekljivkami :)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 12. Jan. 2012 20:32

- Da grem očitno konec maja na Nizozemsko :cheer:
- Da komaj čakam, da vidim frenda, ker ga že pogrešam, čeprav sva bla še 3 tedne nazaj skupaj v Kampali
- Da je zlat lak proti vsem pričakovanjem izpadel prav simpatično. Sam zdej se mi pa ne da še nohtov na desni roki nalakirat.
- Da čestitam neenchy in upam, da bom kmalu na njenem mestu.
- Da grem gledat Weeds namest pisat članek.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 13. Jan. 2012 0:42

- neenchy čestitam!

-* sedaj je gostja v mojemu svetu.

Je najbolj skulirana ženska kar sem jih srečal, enostavno razume me, ni se treba igrati igric, razume da moram pet v gostilni če je na radiu moja pesem, razume mojo direktnost ter resnicoljubnost in take what you want pristop, moj čudaški humor jo zabava, in moja sexualnost in strast jo kvečjemu še bolj nalima name.

Je najbolj posebna ženska kar sem jih kdaj srečal, in je užitek biti v družbi ženske ki se zna obnašati, je skulirana, sproščena in zabavna in zna deliti strast.
Všeč so mi osebe ob katerih se kaj naučim.

-* jeeej mam letos še 2 potopisa, nekaj evrčkov pa đabe sendviči :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 13. Jan. 2012 0:45

^^si ti bivšo od pkog12 spoznal??? :lol: :lol: :lol:

http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=30004
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 13. Jan. 2012 0:48

^^ah njo ritolizniki in čustveni manijaki odbijajo :P

In Jochie, verjemi z njo ni češenj zobat :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 13. Jan. 2012 7:52

*So vsi "prijatelji" odpikali po vrsti,
*ko drugi nekaj rabijo, si dober, ko ti nekaj rabiš, nobenega ni,
*zanimivo, kako te 1 stvar lahko omejuje, če je nimaš.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 13. Jan. 2012 10:03

Priznam da:

- čestitam neenchy za diplomo :contract:
- se obetajo spremembe...
- sem včeraj končnoooo podpisala pogodbo za novo službo :jump:
- ^^ škoda da je spet samo za določen čas...
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 13. Jan. 2012 10:51

- da je nekdo zaljubljen (ne jst, to na LZ leti :D )
- da mi je ful všeč njegov post

- da sva se s prijateljem v torek neki počla, zdej mava pa že tretji dan tiho mašo

- da mi gre na K.., k folk ne pove tistga, kar misli. mej jajca, povej. ne mi bit tih pa neki premlevat, od drugih pa pričakovat, da ti bodo bral misli. maš problem? povej, ne pa da morm vlečt iz tebe in ugotavljat, zakaj si zdej nos dvignu. F.U.

- da nekateri konstantno bežijo od problemov, bog ne daj, da bi se mogl soočit z njimi. ja, dejmo glavo v pesek, mogoče bodo pa izpuhtel :mad:

- da me je en dečko fajn razočaral tokom spoznavanja. Sami plusi, pol pa zvem, da ma otroka iz ene bežne veze, naredu ga pr 18ih letih (z materjo otroka nista bila nikol skupi). Vse kul do točke, ko je povedal, da tamale ni videl že 7 let (ima 10 let), ker mu je baje pri treh letih rekla, da bi rada druzga očkata. On pa OK, če tko hočeš. In je šel, to je bil zadnji stik z otrokom. WTF?!?!?!?!

- če česa ne prenesem, ne prenesem ljudi, ki so zapustili svoje otroke in jim niti čestitke za rd ne morjo poslat. PA kako lahko živiš sam s sabo??? Te res ne zanima, kako zgleda? Kako se ima? Je zdrava? Živa?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a haylee » 13. Jan. 2012 11:03

* Da si nism misnla, da bom kdaj to rekla ampak - prejsn tedn sm diplomirala in ker nimam več kej delat, počutm se noro nekoristno in mi je na trenutke dolgčas za popizdit :D Tole kofetkanje, šopingi in visenje na netu cele dneve mi iz dneva v dan zbujajo večjo slabo vest. Tko da po eni strani skos govorim kako morm izkoristt proste dni do marca, ko grem v službo, po drugi pa komi čakam, da začnem.
* Da me je službe ful strah, razlika med teorijo in prakso je ogromna in skos razmišlam a bom sploh sposobna nekega samostojnega dela. Baaaaaaa...
* Da zadne čase iz dolgčasa non stop jem, vsak dan sprot se čudm količini hrane k sm jo sposobna konzumirat :D Posledično kljub vsakodnevnem visenju na fitnesu vzhajam. Aaaaaaaa, pa zdele RES ni pravi čas za se zredit :evil:
* Da ugotavlam, da zadne čase vse delam v nasprotju s tem, kar sm vedno zagovarjala. Kr neki, ne vem kdaj se je zgodil ta preskok v moji glavi d delam tist zard česar sm učas kolegicam solila pamet.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 13. Jan. 2012 11:04

- sem včeraj pogledala celo 1. sezono Seksa v mestu, danes in jutri bom pa 2. :D

- to leto grem v NY, pa če je to zadnje, kar naredim

- grem zdaj na čik, potem pa dalje pisat seminarsko sranje, čeprav bi se raje martinčkala zunaj na sončku
aLLiSSe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 3. 2006
Kraj: my world

Neprebrana objavaNapisal/-a aLLiSSe » 13. Jan. 2012 11:57

- da sm se ravno dons odlocila pogledat vse sezone sexa v mestu, pa nism najdla nikjer cele prve sezone.. in me zanima kje se jo lahko dobi?:)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 13. Jan. 2012 12:52

^^
- najdeš jih povsod na "prepovedanih" piratskih straneh; vpišeš Sex and the City + sezono, in ekola, jo maš že doli :wink:

- čakam na pomembno pošto, a je še kar nisem dobila

- se ne želim sekirati glede tega, saj imam dnevno na tapeti že dovolj drugih skrbi
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Eliza* » 13. Jan. 2012 14:10

haylee napisal/-a:* Da si nism misnla, da bom kdaj to rekla ampak - prejsn tedn sm diplomirala in ker nimam več kej delat, počutm se noro nekoristno in mi je na trenutke dolgčas za popizdit :D Tole kofetkanje, šopingi in visenje na netu cele dneve mi iz dneva v dan zbujajo večjo slabo vest. Tko da po eni strani skos govorim kako morm izkoristt proste dni do marca, ko grem v službo, po drugi pa komi čakam, da začnem.
* Da me je službe ful strah, razlika med teorijo in prakso je ogromna in skos razmišlam a bom sploh sposobna nekega samostojnega dela. Baaaaaaa...
.

^^ kot da bi sebe brala :)
diplomirala sem začetek decembra, komaj sem čakala da gre mimo in bom mela čas zase, zdaj pa ko ga imam mi je večino časa dolgčas in si grem že sama sebi na živce + delat začnem s februarjem in kot po eni strani komaj čakam (zaradi trenutnega dolgčasa), me je po drugi res strah kako mi bo šlo iz istega razloga kot pri tebi :) upajmo da bo!
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 13. Jan. 2012 14:21

^^
- bodita srečni, da sta že tako hitro dobili službo in da imata do takrat nekaj časa zase. Jaz bi ga v nulo izkoristila, čeprav si je tudi takrat, ko si zaposlen, dobro vzet nekaj časa zase. :)

- rabim neko redno delo in kljub aktivnemu iskanju ne dobim nič

- me tole že počasi nervira, ker imam občutek, da sem obstala na mrtvi točki v svojem življenju, oz. še huje, da sem resno nazadovala :(
Sexy Kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2008
Kraj: Šentpeter pri Otočcu

Neprebrana objavaNapisal/-a Sexy Kitty » 13. Jan. 2012 15:06

-da so ble tele testenine s tuno res ODLIČNE:))
-da imam najboljšo SESTRO na svetu:)
-in da petek 13. sploh ni tako nesrečen dan:)Vsaj do zdaj!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov