Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
*da za tistega katerega želim, da me kontaktira pa nobenega glasu, bom mogla sama stopit v akcijo al pa pustit stvari take kot so, to bi bla še verjetno najboljša možnost
^^*da sem "prehitro" napisala, še isti dan se mi je oglasil
*^da sem vesela, da je ok in da je doživel tisto kar si je dolgo želel pa še ena zanimiva izkušnja
*da se zdaj bašem s sendvičem pol še pa neki sladkega zbašem v sebe
*^da dans jem dvojno ker sem včeri bla čist boga in komaj kaj v sebe spravla
*da je v nedeljo blo ful kul mega kljub moji utrujenosti, woohoo!
*da je zakon vreme, sanšaaaajn!
*da si nekaj želim... močno.
Yada, yada, yada...
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
claire napisal/-a:- grem zvečer v kino (danes) gledat okronovo uspešico in sem ko mali mulc, ki komaj čaka.
-sva včeraj šla s fantom gledat film in sva oba bila ful navdušena. Vsaka čast Okornu, film je res dober!
-da iščem nekoga, da bi ga šla gledat še enkrat
-da ne gledam filmov večkrat, ampak je ta tako simpatičen..
-da nekatere stvari se ne odvijajo tako kot bi želela
-da bo verjetno zato jutri drag šoping (šoping pomaga - začasno)
A goal without a plan is just a wish.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
-* komaj čakam sneg, ampak vseeno izkoriščam tele lepe dneve
-* uradno sovražim ZD, kako so lahko ljudje tako nepotrpežljivi...pač če se čaka se čaka, zaradi tega niso vse medicinske sestre "prasi*e", in zdravnice ne kofetkajo s pacienti.
Eni se morajo naučiti manir in potrpežljivosti. Vsaka čast zdravniškemu osebju.
-* če bo pridna jo bom spustil v moj svet....sam naj se kar pripravi, mi ne izpuščamo talk
Ima pa natanko še 3 dni da mi uide.
-* uradno sovražim ZD, kako so lahko ljudje tako nepotrpežljivi...pač če se čaka se čaka, zaradi tega niso vse medicinske sestre "prasi*e", in zdravnice ne kofetkajo s pacienti.
Eni se morajo naučiti manir in potrpežljivosti. Vsaka čast zdravniškemu osebju.
-* če bo pridna jo bom spustil v moj svet....sam naj se kar pripravi, mi ne izpuščamo talk
Ima pa natanko še 3 dni da mi uide.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
* da ratujem kar živčna, ko pomislim, kak rada bi šla na en koncert, ampak ko je lih sredi jesenskega izpitnega obdobja in si mislim, itak boš že naredila do takrat tisto, ampak kaj če ga potem pa ne in imam takrat zadnji rok. . In če kupim karto za koncert (za katerega si morm vzet "2 dni" poti), potem pa izpit TOČNO takrat. Glede na mojo srečo in odpovedovanje stvari zaradi izpitov se mi zna lih to zgodit. Po drugi strani so pa točno te karte večinoma itak že razprodane in bom na koncu ostala brez PISMO! In tud če bi se odločila, ali koncert v sredo, ali v nedeljo (in ta v nedeljo seveda še enkrat dlje, ampak bi bil dober izgovor za vikend izlet). Aaaaa!
* da moram čimprej začet delat za faks, da mi ne bo potem zmanjkal časa, spet!
* da moram čimprej začet delat za faks, da mi ne bo potem zmanjkal časa, spet!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
*da sem že dva dni slabše volje, mislm sj v nedolged bit dobre pač tud ne gre plus še pms in ostala hormonska s*anja...ah sj bo minil
*sm preučila vsa mogoča alternativna zdravljenja, pa do določenih sm še zmer skeptična
*sm si končno zrihtala zobarja
*čakam da dostavjo moj kamin pol nej pa še sneži pa bo
*morm kupit dve darili pa nimam idej, ponavad zmer že vnaprej vem kaj bi kupla pa da bodo veseli, letos mi pa ne gre...no sj mam še par dni časa
*mam cel kup stvari v glavi pa ne vem a nej jih s kom delim al kaj nej
*bi brala kkšno kul knjigo sam nimam nič doma
*sem ful hotla it za podaljšan vikend v kkšno kočo sam so vse ful velike pa se ne splača plus, da ni snega, jaz sm pa hotla tako snežno idilo
*tole vse skp ne vpliva dobr na mojo samopodobo...al mam pa jaz s5 en izgovor zakaj jaz mislm, da kdo ne bi hotu bit z mano. Kdo bi vedu
*sm preučila vsa mogoča alternativna zdravljenja, pa do določenih sm še zmer skeptična
*sm si končno zrihtala zobarja
*čakam da dostavjo moj kamin pol nej pa še sneži pa bo
*morm kupit dve darili pa nimam idej, ponavad zmer že vnaprej vem kaj bi kupla pa da bodo veseli, letos mi pa ne gre...no sj mam še par dni časa
*mam cel kup stvari v glavi pa ne vem a nej jih s kom delim al kaj nej
*bi brala kkšno kul knjigo sam nimam nič doma
*sem ful hotla it za podaljšan vikend v kkšno kočo sam so vse ful velike pa se ne splača plus, da ni snega, jaz sm pa hotla tako snežno idilo
*tole vse skp ne vpliva dobr na mojo samopodobo...al mam pa jaz s5 en izgovor zakaj jaz mislm, da kdo ne bi hotu bit z mano. Kdo bi vedu
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
-da imam še samo tri ženske kolegice, ostale sem vse skenskala in se zadnje čase družim le še s fanti, ker so tisočkrat boljši prijatelji
-da sicer še vedno ne verjamem, da so vsa prijateljstva iskrena ker se včasih pojavaljajo tudi kakšne simpatije
-da mi je kul, da smo lahko z enimi v tako super odnosih čeprav smo 'bluzli skupaj'
-da se veselim vikenda
-da ljudje govorijo o tem kako lep par sma, mi2 pa sploh nisma skupaj zaradi mojih kompleksov
-da ful ne maram maminega teženja kako se ne družim z vredu ljudmi, ker pijejo in kadijo
-da se mi pitje in kajenje v teh letih res ne zdi nek big deal, dokler je v mejah normale seveda in nam še ni treba na komune
-da mam ogabno podkožno krvavitev, sicer si mislim od kdaj ampak nisem ziher
-da sicer še vedno ne verjamem, da so vsa prijateljstva iskrena ker se včasih pojavaljajo tudi kakšne simpatije
-da mi je kul, da smo lahko z enimi v tako super odnosih čeprav smo 'bluzli skupaj'
-da se veselim vikenda
-da ljudje govorijo o tem kako lep par sma, mi2 pa sploh nisma skupaj zaradi mojih kompleksov
-da ful ne maram maminega teženja kako se ne družim z vredu ljudmi, ker pijejo in kadijo
-da se mi pitje in kajenje v teh letih res ne zdi nek big deal, dokler je v mejah normale seveda in nam še ni treba na komune
-da mam ogabno podkožno krvavitev, sicer si mislim od kdaj ampak nisem ziher
-
neenchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
- Kraj: nekje med oblaki
- da že cel dan vadim govor za jutri
- da bi že zdavnaj mogla pasti dol, pa še vedno poskušam ponavljat
- da sem si vzela pavzo, malo čekiram forume pa relaksiram s poslušanjem Queen-ov
- da mi danes celo ni utrjujal z nekimi nepotrebnimi bedarijami pa iskal razlogov za kreganje, tako kot včeraj, ampak je celo ql in me pusti pri miru,
- da je to http://www.youtube.com/watch?v=ZyVXFpD4 ... re=related absolutna pesem večera, pa upam,d atud jutrišnjega dneva
- da bi že zdavnaj mogla pasti dol, pa še vedno poskušam ponavljat
- da sem si vzela pavzo, malo čekiram forume pa relaksiram s poslušanjem Queen-ov
- da mi danes celo ni utrjujal z nekimi nepotrebnimi bedarijami pa iskal razlogov za kreganje, tako kot včeraj, ampak je celo ql in me pusti pri miru,
- da je to http://www.youtube.com/watch?v=ZyVXFpD4 ... re=related absolutna pesem večera, pa upam,d atud jutrišnjega dneva
If you talk about me, I got some advice!
Click your heels 3 times and say "I wish I had a life!"
Click your heels 3 times and say "I wish I had a life!"
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
-da je moje življenje trenutno nekoliko nenavadno, vladata zmeda in kaos
-da ne vem kaj bi sama s sabo, končujem študij, za katerega sem ugotovila, da bi blo boljše, če ne bi... V kratkem sem imela neke čudne konflikte za katere sploh ne vem, kako je do njih prišlo.
-da me čaka zelooo stresno obdobje, ki se ga niti najmanj ne veselim
-se zdi, kot da usoda zdaj kompenzira za tiste čudovite mesece, ki sem jih živela nekaj časa nazaj
-da mi je v uteho načrtovenje potovanj za poletje in naslednje leto, kamor se bova odpravila samo jaz in moj ruzak! Če bom pa našla primerno družbo pa še tok boljš
-da upam da nama bo s prjatlom uspel skočt v Berlin za kak vikend, mal na oddih, to bi blo res fajn... takrat ko se začne pomlad.
-da mi manjka šport, pa se ne morem spravit. Namest tega si raje naredim nekaj za jest
-da sem dans nardila eno big desicion in kr ne morm vrjet da bom to res nardila... (kaj dela učenje in obup iz mene )
-da ne vem kaj bi sama s sabo, končujem študij, za katerega sem ugotovila, da bi blo boljše, če ne bi... V kratkem sem imela neke čudne konflikte za katere sploh ne vem, kako je do njih prišlo.
-da me čaka zelooo stresno obdobje, ki se ga niti najmanj ne veselim
-se zdi, kot da usoda zdaj kompenzira za tiste čudovite mesece, ki sem jih živela nekaj časa nazaj
-da mi je v uteho načrtovenje potovanj za poletje in naslednje leto, kamor se bova odpravila samo jaz in moj ruzak! Če bom pa našla primerno družbo pa še tok boljš
-da upam da nama bo s prjatlom uspel skočt v Berlin za kak vikend, mal na oddih, to bi blo res fajn... takrat ko se začne pomlad.
-da mi manjka šport, pa se ne morem spravit. Namest tega si raje naredim nekaj za jest
-da sem dans nardila eno big desicion in kr ne morm vrjet da bom to res nardila... (kaj dela učenje in obup iz mene )
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Priznam da:
- ne razumem, od kje si lahko jemlje to pravico...
- ^^ si naj najprej doma pošlihta zadeve. Ne pa da svoje nedobljene vojne doma, nosi v službo in se "izživlja" nad nami
- ^^ je sodelavec zato odpovedal 3 dnevno smučanje! WTF???
- sem prejle zvedla nekaj sočnih podrobnosti o mojem novem šefu...in me je kr minilo!
- ne razumem, od kje si lahko jemlje to pravico...
- ^^ si naj najprej doma pošlihta zadeve. Ne pa da svoje nedobljene vojne doma, nosi v službo in se "izživlja" nad nami
- ^^ je sodelavec zato odpovedal 3 dnevno smučanje! WTF???
- sem prejle zvedla nekaj sočnih podrobnosti o mojem novem šefu...in me je kr minilo!
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
- da sm utrujena od vsega
- da se letosnje leto res ni zacelo najbols in upam, da se to spremeni cimprej
- da komi cakam da se januar konca
- da mata se dve najblizji prjatlci neke probleme, jz sm pa zarad svojih lastnih problemov cist brez energije, da bi lahk se njima stala ob strani
- da mi je vsaj vreme vsec, ceprou predn s sihta pridm dam je ze skor konc dneva
- da mi sploh ni vsec da naj bi sneg padu nasledn tedn...
- da se letosnje leto res ni zacelo najbols in upam, da se to spremeni cimprej
- da komi cakam da se januar konca
- da mata se dve najblizji prjatlci neke probleme, jz sm pa zarad svojih lastnih problemov cist brez energije, da bi lahk se njima stala ob strani
- da mi je vsaj vreme vsec, ceprou predn s sihta pridm dam je ze skor konc dneva
- da mi sploh ni vsec da naj bi sneg padu nasledn tedn...
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
- Da bo kolega od 1. maja do srede junija v Evropi in sam zbrat moram, kje se mu pridružit: po datumih bi mi bla Švedska zakon, Nemčija najbrž najlažje dosegljiva, ampak jaz sem se ogrela za Amsterdam. Bom pač pomladni oddih spremenila v poletno kofetkanje Sam vseen bom raje počakala, da on čist zares karto kupi, si je do sedaj že tretjič premislil glede datumov.
- Da danes kuham kosilo za sestro. Najbrž bo kvinoja z zelenjavo in gobicami.
- Jeeeeej
- Da danes kuham kosilo za sestro. Najbrž bo kvinoja z zelenjavo in gobicami.
- Jeeeeej
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
- da sem ful jezna, ker je izlet v Belgijo odpadel, in spet (kot ponavadi) zaradi premalo prijav
- da je še pred dnevi bilo dovolj prijav, ko pa je treba potrdit, pa vsi nekam poniknejo
- da je bila res ugodna priložnost in da bi najraje ta folk nekam poslala
- da je še pred dnevi bilo dovolj prijav, ko pa je treba potrdit, pa vsi nekam poniknejo
- da je bila res ugodna priložnost in da bi najraje ta folk nekam poslala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov