Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
-aisha-
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a -aisha- » 09. Jan. 2012 0:47

-da sem nova tukaj :D
- da komaj čakam sneg..
-da zaradi smrčanja razvajene pasje zverine ne morem zaspat
:stupid:
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 09. Jan. 2012 10:14

Priznam da:

- sem si cel prejšnji teden govorila, da sem bom čez vikend naspala, pa je šlo to prepričanje hitro po gobe :D
- je bil sobotni večer totalni rastur :jump: nekakšen After NY party v dobri družbi
- je v nedeljo zjutraj stanovanje izgledalo kot da bi bomba notr padla. Nikjer ni bilo niti sledu o zglancanem fletu iz sobotnega jutra
- "iti ali ne iti" to je sedaj vprašanje
- samo še 3 vikendi :bia: :birthday: :musik: :tanz:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 09. Jan. 2012 13:27

- da sem gledala Traktor, ljubezen in rock'n'roll lih prav zadeta in mi je carski film. :scherzkeks: Včeraj.

- da Okorna se pa gre podpret v kino :pimp: Jutri.

- da še nikol v lajfu nisem januarja (!) laufala lepo zunaj pr 10 stopinjah. :cheer: Vsak dan.

- da je napočil čas za moj nov nebel kombinezon. avstrija, prihajam. :ritter: Pojutri.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 09. Jan. 2012 14:06

wolfsflower napisal/-a:Priznam da mi ful ni do tega da bi se preselila v Kranj. -.-

priznam da je Kranjsterdam kr zakon :P :D

- sem se ta vikend nahodila za cel januar naprej
- je imela bajta ob prihodu cele 4 stopinje
- uradno mi niso kul oldskul centralne na drva
- naju je prvi večer prezeblo ko prasca, potem sva imela poplavo v kuhinji zaradi nedelujoče pumpe, mela zabavno srečanje z lokalnim majstrom, ki naju je rešil v zadnjem momentu predno bi počila kakšna cev... :?
- da sva včasih res dva baksuza na kupu in je en bolj glup ko drug :oops:
- sem srečala teloh. Teloh! Prvi znanilec pomladi :D
- sem danes naga poležavala na postelji in se nastavljala sončku
- morm dat picikl na servis, pa ne vidim financ za to...
- je nov tatu popolnoma zaceljen, tip je res majster in sem ful vesela panda, da sem tako 'po vezah' prišla do njega :)
- dva dni po tetoviranju pozabiš kako hudo boli in že delaš nove plane...
- imam preveč idej, dobro da nimam financ za izvedbo!
- se grem prisilit razpakirat stvari, ki so še ostale v avtu in se spravit na "en krog po vasi"

- sem res rabila ta vikend pobeg, ker me je začela malo razjedat neka mini rutina ki se je naselila v najine vikende
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 09. Jan. 2012 16:28

neenchy napisal/-a:
- da je najina zveza prišla do točke ko oba veva da je konec, samo mučiva se še, ker nobeden nima poguma končati :cry:
:?
- Da hvala bogu, da je tudi moja prijateljica tako zabušavala s faksom kot jaz in sva obe na istem - pri diplomski. Se lahko spodbujava in skupaj hodiva v knjižnico (no, to nama še ni uspelo :roll: ). Meni manjka, da me nekdo malo vleče naprej. Ker v zadnjem letniku nisem imela nobenega sošolca, s katerim bi se do te mere zaštekala, da bi se skupaj učili, debatirali o izpitnih rokih, skupaj delali seminarske itd (pač, ponavljala tretji letnik in so me moji stari sošolci pustili za sabo), mi je šlo porazno.
- Da nisem za nobeno rabo zadnje čase.
- Da me je razveselil prejle nekdo na FB chatu.
- Da se mi je včeraj sanjalo, da je umrla moja zajčica :cry: Ne vem zakaj, ampak zadnje čase imam ful pogosto takšne sanje. Ful mi je grozno, če samo pomislim, da bi zbolela, po možnosti še, ko mene ne bi bilo doma. Sicer še ni tako stara, ampak mladiček pa tudi ni, ima ene 4 leta in pol. Vem, da nekateri zajčki dočakajo tudi več kot 8 let, ampak vseeno...
- Da komaj čakam moje potopisno predavanje, čeprav je šele čez skoraj 2 meseca.
- Da bi morala napisati članek, ampak po pravici povedano bi še malo počakala in poslala še par mailov okoli, ker se mi ponujena vsota za potopisni članek ne zdi veliko. Pač vem, da bo napisan nadpovprečno dobro glede na nivo člankov, ki so ponavadi objavljeni v njihovi reviji in bi mi lahko plačali več. Yup, I'm that good.
- Da se najemnina ne bo sama plačala in kolikor mi že plačajo, je bolje kot za zadnji članek, za katerega sem dobila le obljubo, da mi pošljejo majico, pa še to je ostalo le pri obljubi :evil:
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 09. Jan. 2012 16:35

-* sem ugotovil da me prvošolčki in tisti iz male šole na cesti pozdravljajo, samo če imam brado.
Torej, brada je Dober dan, če pa ni brade ni pa 0.

-* se je leto 2012 začelo precej vznemerljivo
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 09. Jan. 2012 17:38

^^ Zakaj bi te pa pozdravljali :D A kr tko tuji ljudje te pozdravljajo al te poznajo od kod :)

- da sem neki živčna, mogoče je polna luna kriva :?
- da bi šla na sprehod, ampak me moti, da je že čisto temno.. sam grem verjetno vseeno :)
- da sem danes prvič probala nekaj iz Naminega svežega kuharskega kotička in mi je kar všeč, veliko zelenjave (seveda za občasno, drugače raje sama vse pripravljam)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 09. Jan. 2012 17:39

dot napisal/-a:^^ Zakaj bi te pa pozdravljali :D A kr tko tuji ljudje te pozdravljajo al te poznajo od kod :)

Ne poznajo me, pač vas a ne...sam da mi pač voščijo dober dan, da se jaz počutim kot gospod, jaz pa ves šokiran nekaj nazaj zamomljam. :D
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 09. Jan. 2012 17:46

da sem totalno neproduktivna
da si grem zato vzet pol urce in lepo na špancir
da se je meni ko sem bila prvošolka folk čez 20 zdel grozno star in totalno vreden naziva gospod in gospa ter teta oz stric :D
da se zato zdaj, če me en froc tako pokliče počutim z eno nogo v grobu :oops: haha
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 09. Jan. 2012 19:40

_* priznam da po še enemu letu ne morem gledati posnetka: rime na maturantskem plesu Frizerske šole. Še vedno imam mentalno prepreko da ne morem gledati nekaj, kjer se ljudje sramotijo...ker postane še meni nerodno.
T00Mika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a T00Mika » 09. Jan. 2012 19:51

..me je tale delovni pon. čisto uničil..Pester začetek tedna, leta..
..me čaka ju3 predavanje..pa me že danes glava boli-k sam pomislim na to.. :?
..^^ju3 me še čaka celodnevna odsotnost od doma..potem se pa zadeve malce umirijo.woho!!
..da delajo vsi tak Halo iz teh razprodaj. No sama jih še "povohala" nisem :P
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 09. Jan. 2012 22:29

Led Zeppelin napisal/-a:
dot napisal/-a:^^ Zakaj bi te pa pozdravljali :D A kr tko tuji ljudje te pozdravljajo al te poznajo od kod :)

Ne poznajo me, pač vas a ne...sam da mi pač voščijo dober dan, da se jaz počutim kot gospod, jaz pa ves šokiran nekaj nazaj zamomljam. :D

Aja, sem mislila, da si jih kdaj pazil, ko si imel brado, in da te obritega ne spoznajo :D
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 10. Jan. 2012 11:10

Priznam da:

- je moj naslednji "projekt" Barcelona :hearts:
- bom počasi začela spremljati cene kart in zbirat ostale informacije
- se veselim shoppinga
- ^^ že delam seznam :D
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 10. Jan. 2012 11:17

- da obožujem to vreme :hearts: in ga s pridom izkoriščam na sprehodih
- da še zdaj nisem dojela da bom nekaj res storila.. omg :) kako se vse poklapa..
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 10. Jan. 2012 12:34

^^ ja vreme. 1+. svetovno.

- me je spet šokiralo, da človek nima 5 sekund časa odpisat sms z vsebino- "ne, nimam cajta", ali samo, "ne". (včeraj) dam glavo, da bo ona klicala in se delala kot da ni dobila smsa. (danes) again. nimam ji srca rečt, da je prasica, ker ma 100 drugih problemov.

- grem zvečer v kino (danes) gledat okronovo uspešico in sem ko mali mulc, ki komaj čaka. usrana naša država, ki vse največje talente izžene in se pol čudi "aja??? a na poljskem je pa uspešen?" ja, valda. a ste butasti?

- imam kandidatko več za razprodajno šopingiranje, ne vem kam se bo tip dal ves ta čas. še sreča da nimam bogve kaj keša. zna bit hitro konec. (jutri) še prej pa barvanje, ker tale narastek ni več fajn za gledat.

- mi je bil vedno všeč občutek, da imam recimo troje kart že doma v roki. in pol je treba bit pozoren da ne zamudiš kakšne zadeve. :) koncert (popopopojutri). na kratko v soboto.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]