Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
-*
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
- da sem zasledila napoved o katastrofi nemškega vulkana, ki me vzpodbuja, da bi odletela v NY (čeprav velikemu jabolku bojda pretijo nevarnosti drugih razsežnosti )
- da me je na FB že parkrat dregnil nek tipson, s katerim razen enega kafiča nimava nobenega skupnega prijatelja, in mi poslal sporočilo, če je moja prikazna slika resnična, ker ne more verjet, da kje blizu njega živi takšna neokrnjena (like wtf?) lepota
- da sem mu mislila odpisat, da je fake profil, da bi dal mir, a sem potem opustila idejo, ker najbrž ob ignoru ne bo več pisal, razen če si želi leteti na listo k ostalim blokirancem
- da mi misli še vedno uidejo k nekomu, ki pa ni v mojem dosegu oz. si ne upam "stegovat" roke tja, kjer mi ni mesto, čeprav mi je zadnjič spet pisal
- da vzamem nazaj, kar sem napisala včeraj o onem tipu, ker sva se potem dobila na čaju (prav mogla sem naročit še z rumom) in sem videla, da je waaay too far od predstave, ki so mi jo dale njegove slike na FB in najino chatanje
- da me ne preseneča, da je kdo v reali čisto drugačen kot preko FB ... slike ima same take, da izgleda ful privlačen, v živo je pa oddajal neke mrtve signale, imel tako bedne izbore tem, da ne govorim o tistem nasmehu, ki sem ga srečala še v sanjah (čisto zares)
- jebat ga ... če ni niti začetne simpatičnosti, kje bo potem prišla na plano kakšna kemija
- gremo dalje
- da me je na FB že parkrat dregnil nek tipson, s katerim razen enega kafiča nimava nobenega skupnega prijatelja, in mi poslal sporočilo, če je moja prikazna slika resnična, ker ne more verjet, da kje blizu njega živi takšna neokrnjena (like wtf?) lepota
- da sem mu mislila odpisat, da je fake profil, da bi dal mir, a sem potem opustila idejo, ker najbrž ob ignoru ne bo več pisal, razen če si želi leteti na listo k ostalim blokirancem
- da mi misli še vedno uidejo k nekomu, ki pa ni v mojem dosegu oz. si ne upam "stegovat" roke tja, kjer mi ni mesto, čeprav mi je zadnjič spet pisal
- da vzamem nazaj, kar sem napisala včeraj o onem tipu, ker sva se potem dobila na čaju (prav mogla sem naročit še z rumom) in sem videla, da je waaay too far od predstave, ki so mi jo dale njegove slike na FB in najino chatanje
- da me ne preseneča, da je kdo v reali čisto drugačen kot preko FB ... slike ima same take, da izgleda ful privlačen, v živo je pa oddajal neke mrtve signale, imel tako bedne izbore tem, da ne govorim o tistem nasmehu, ki sem ga srečala še v sanjah (čisto zares)
- jebat ga ... če ni niti začetne simpatičnosti, kje bo potem prišla na plano kakšna kemija
- gremo dalje
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Džeki napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:
- da spoznavam enega fejst dečka in ne skorajda ne verjamem, da je takšen skuliran in privlačen žrebec še samski
Why not? Ne verjet fluskulam "vsi dobri so oddani".
ja. ena večjih zablod tega foruma.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Tamala_mrha napisal/-a:
Klasika.
Največ šans pr tebi imajo taki, ki zate vedo, da obstajaš, a te kao ne šmirglajo. Priznaš?
Kako to pali pr ženskah, to je nekaj neverjetnega.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Džeki, ne, da me ne šmirglajo, problem je v tem, da so oddani in me pecajo. Aja, pa ne padam na take, to je prvi taki nedosegljiv (da je oddan izvedela mesec pozneje), a vseeno nisem imela nič z njim, ker vem, da bi jaz potegnila kratko na čustvenem področju. I confess.
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
-da se mi je dokončno zmešalo kr sem ga zdaj povabla k sebi
-da me sploh ne bi presenetlo, ko bo en izmed njih treh znorel
-da mi je precej vseeno za vse
-da me to da mi je vseeno za vse že malo skrbi
-da se mi je celo ratalo nekaj melga izpiskov nardit.. edina škoda, da je test že jutri
-da me sploh ne bi presenetlo, ko bo en izmed njih treh znorel
-da mi je precej vseeno za vse
-da me to da mi je vseeno za vse že malo skrbi
-da se mi je celo ratalo nekaj melga izpiskov nardit.. edina škoda, da je test že jutri
- T00Mika
- Debatorica
- Na forumu od: 26. 2. 2010
..sem po dolgem času spet uspela pridet malce pogledat na forum
..je današnji trening bil več kot super..
..sem že cist pomladno razpoložena... glede na vreme-tole sploh ni podobno zimi, in mislim, da mi kar ustreza
...se že veselim rekreacije na prostem...
..je današnji trening bil več kot super..
..sem že cist pomladno razpoložena... glede na vreme-tole sploh ni podobno zimi, in mislim, da mi kar ustreza
...se že veselim rekreacije na prostem...
-
la_estrella - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
- Kraj: Povsod po malo
dot napisal/-a:^^ Baje, da bo nasl. teden že grozna zima s snegom
^^torej sm zbrala lih taprav termin da pobegnem iz Slovenije
priznam da:
~mam čez 2 tedna prvi kolokvij in se že zdej učim ko zmešana
~konec tedna bom že smučala v Franciji
~sm najdla eno reeeees cheap varjanto lj-istanbul...za sam 100€
~^^in pol ugotovim da morm prej it še pasport podaljšat oz. novga it delat,ker drugače ne morm niti kart rezervirat...
~na banki sm spoznala uradno najbl blond žensko...pa še dejansko je bla blond v glavo...''aaaam,dej mi pomagi.Kaj Turčija je v EU? ...upam sam da je pravilno vse izpolnila,da bojo dobil nakazan denar v Turčijo,glede na to kako je bla tupa
- wolfsflower
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2011
...
Zadnjič spremenil wolfsflower, dne 01. Avg. 2012 13:16, skupaj popravljeno 1 krat.
-
neenchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
- Kraj: nekje med oblaki
- da sem uštimala tekst za zagovor, zdej pa še sam izpilim nastop, pa bo
- hvala bejbe za vzpodbudne besede, upam, da bom v sredo lahko rekla, da sta imeli prav, do takrat, me bo pa še orng prestiskalo
- da je najina zveza prišla do točke ko oba veva da je konec, samo mučiva se še, ker nobeden nima poguma končati
- da je bilo posledično temu primerno tudi počutje na moj včerajšnji r.d.
- da sem doma že povedala, in vedo da se bom verjetno v kratekm selila nazaj v svojo staro sobo
- da mi v tem trenutku ni prav nič jasno, ker bo šlo toliko let skupnega življenja v nič..
- da že kot ničkolikokrat spet spi v dnevni, js pa sama v najini postelji
- da imam vsaj psičko, da nisem čisto sama
- da nama očitno že ni usojeno
- da grem spat, da bom jutri lahko za faks naprej delala upam, da dokaj spočita
- hvala bejbe za vzpodbudne besede, upam, da bom v sredo lahko rekla, da sta imeli prav, do takrat, me bo pa še orng prestiskalo
- da je najina zveza prišla do točke ko oba veva da je konec, samo mučiva se še, ker nobeden nima poguma končati
- da je bilo posledično temu primerno tudi počutje na moj včerajšnji r.d.
- da sem doma že povedala, in vedo da se bom verjetno v kratekm selila nazaj v svojo staro sobo
- da mi v tem trenutku ni prav nič jasno, ker bo šlo toliko let skupnega življenja v nič..
- da že kot ničkolikokrat spet spi v dnevni, js pa sama v najini postelji
- da imam vsaj psičko, da nisem čisto sama
- da nama očitno že ni usojeno
- da grem spat, da bom jutri lahko za faks naprej delala upam, da dokaj spočita
If you talk about me, I got some advice!
Click your heels 3 times and say "I wish I had a life!"
Click your heels 3 times and say "I wish I had a life!"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]