Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Res? Zakaj potem na internetu vedno objavljajo slike PREJ in POTEM, kjer ni vidne nobene razlike? S tem ji res ne delajo usluge (oz. Nupo izdelkom).
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Tamala_mrha napisal/-a:Res? Zakaj potem na internetu vedno objavljajo slike PREJ in POTEM, kjer ni vidne nobene razlike? S tem ji res ne delajo usluge (oz. Nupo izdelkom).
Tega pa jaz ne vem...povem ti pa, da je izgubila minimalno 20kg, izgleda taka prava fit zdrava ženska.
-
Rollin #3 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 6. 2011
- Kraj: Izola
> da je bedna ideja se zapletat s človekom, ki je uradno nad tabo, čeprav je razlika sam 2 leti
> da je bedno gledat njegove kolege kako te učijo.
> da je bedno ko nastopi fb vojna
> da je fb beden
> da razmišljam da bi se spet zbrisala, SAMO KAJ KO NE ZBRIŠEJO ZARES VSEGA!!!
> in bedno je če imaš še dosti reči za narest in se ti ne da
> beda bedna bedasta
> da je bedno gledat njegove kolege kako te učijo.
> da je bedno ko nastopi fb vojna
> da je fb beden
> da razmišljam da bi se spet zbrisala, SAMO KAJ KO NE ZBRIŠEJO ZARES VSEGA!!!
> in bedno je če imaš še dosti reči za narest in se ti ne da
> beda bedna bedasta
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Priznam da:
- je za mano najboljših 10 dni
- sem včeraj prišla v službo čist preveč zmatrana in skoraj zaspala za računalnikom
- je tamala full cortkana
- sem se zredila za 3 kile
- bo treba čimprej na biciku pa trebušnjake delat
- komaj čakam "after party"
- komaj čakam soboto, da se naspim in pogostitev zvečer
- ne štekam njihovega razmišljanja
- je za mano najboljših 10 dni
- sem včeraj prišla v službo čist preveč zmatrana in skoraj zaspala za računalnikom
- je tamala full cortkana
- sem se zredila za 3 kile
- bo treba čimprej na biciku pa trebušnjake delat
- komaj čakam "after party"
- komaj čakam soboto, da se naspim in pogostitev zvečer
- ne štekam njihovega razmišljanja
Zadnjič spremenil v-e-s-n-a, dne 04. Jan. 2012 10:05, skupaj popravljeno 1 krat.
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
Priznam da..
..sem na bolniški zaradi izpuljenega zoba
..sem nora na Enyine pesmi
..upam da greva februarja na salso
..me čaka cel dan učenja..
..se veselim da naredim še teh par izpitov
..sem na bolniški zaradi izpuljenega zoba
..sem nora na Enyine pesmi
..upam da greva februarja na salso
..me čaka cel dan učenja..
..se veselim da naredim še teh par izpitov
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
- da je Špela garala v fitnesu 6 dni na teden in da je shujšala
- da je mela zlo strogo dieto, sve enkrat v garderobi debatirale in bi še jst komi zdržala (čist brez soli)
- da je shujšala baje še kilo in pol več, kot samo 20 kg
- da to ni bil nupo (ornk treningi v fitnesu z osebnim trenerjem + dodatna aerobika + tek + huda dieta)
- da bodo verjetno kg prišli nazaj, nekaj jih je že, nekaj pa še bo (je dost vode zgubila z izogibanjem soli, zato tud minus 20+)
- da je mela zlo strogo dieto, sve enkrat v garderobi debatirale in bi še jst komi zdržala (čist brez soli)
- da je shujšala baje še kilo in pol več, kot samo 20 kg
- da to ni bil nupo (ornk treningi v fitnesu z osebnim trenerjem + dodatna aerobika + tek + huda dieta)
- da bodo verjetno kg prišli nazaj, nekaj jih je že, nekaj pa še bo (je dost vode zgubila z izogibanjem soli, zato tud minus 20+)
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
-* sem danes imel najbolj grozne sanje na svetu... da sem zlomil očala in sem se v paniki zbudil in jih poiskal
-* je neverjetno težko poiskati osebo iz Camina, če ima najbolj pogost priimek v Nemčiji, plus blond je še...kar zadevo še dodatno otežuje
-* sem včeraj ugotovil kako sem alergičen če nekdo v moji bližini, ki je v tujini reče kaj čez Slovenijo. Pač Slovenija je zakon, jebiga.
-* sem se včeraj spomnil da sem na Caminu srečal enega Francoza ki je bil popolni dvojnik Lea Messija..jao, zakaj ga nisem slikal!?
-* je neverjetno težko poiskati osebo iz Camina, če ima najbolj pogost priimek v Nemčiji, plus blond je še...kar zadevo še dodatno otežuje
-* sem včeraj ugotovil kako sem alergičen če nekdo v moji bližini, ki je v tujini reče kaj čez Slovenijo. Pač Slovenija je zakon, jebiga.
-* sem se včeraj spomnil da sem na Caminu srečal enega Francoza ki je bil popolni dvojnik Lea Messija..jao, zakaj ga nisem slikal!?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
*Eliza* - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2010
- tudi jaz vsem želim srečno pa zdravo leto!
- je bilo silvestrovanje kar fajn, kljub bolezni
- mi zdaj, ko je december mimo, kar nekaj manjka
- upam, da pride za vikend spet k meni
- še ta mesec... potem pa začnem delat.. po eni strani se veselim, po drugi pa me je strah
- mislim, da mi bo to leto prineslo veliko novega
- moram malce prenoviti garderobo.. ugotavljam, da nimam nič kaj dosti primernih oblačil za na delo.. in se ne vem kje lotiti..
- imava že načrte za poletno potovanje!
- je bilo silvestrovanje kar fajn, kljub bolezni
- mi zdaj, ko je december mimo, kar nekaj manjka
- upam, da pride za vikend spet k meni
- še ta mesec... potem pa začnem delat.. po eni strani se veselim, po drugi pa me je strah
- mislim, da mi bo to leto prineslo veliko novega
- moram malce prenoviti garderobo.. ugotavljam, da nimam nič kaj dosti primernih oblačil za na delo.. in se ne vem kje lotiti..
- imava že načrte za poletno potovanje!
-
black_ariella - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2010
*mi je zadnjih 10 dni v decembru minilo nenormalno hitro, ampak sem se pa mela res fajn
*smo se imeli za silvestrovo super (že doooolgo nisem toliko plesala + me je moj 3 leta prepričeval, da ne zna plesat, in me je zdaj res prijetno presenetil)
*se mi življenje počasi, počasi vrača na stare tirnice (spet se bližajo izpiti, hja...)
*sem si zadala nove cilje za to leto (predvsem glede faksa in službe) in če mi jih rata vse dosečt in izpolnit, bo to to
*želim vsem res eno FAJN leto
*smo se imeli za silvestrovo super (že doooolgo nisem toliko plesala + me je moj 3 leta prepričeval, da ne zna plesat, in me je zdaj res prijetno presenetil)
*se mi življenje počasi, počasi vrača na stare tirnice (spet se bližajo izpiti, hja...)
*sem si zadala nove cilje za to leto (predvsem glede faksa in službe) in če mi jih rata vse dosečt in izpolnit, bo to to
*želim vsem res eno FAJN leto
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
priiiznam
- da sem se ravnokar ful razveselila smsa od študentskega servisa
- da se tudi teh 5 dni dela na mesec pozna!
- to pomeni, da si lahko privoščim tank za vikend pobeg k lepotam bistre hči planin
-
- imam tolko novoletnih planov, da mi bo glava počla
- vsekarkor je enepar glavnih: več hodit po hribih, si vzet čas za picikl in longboard, narest diplomo!
- še dva meseca in se staram
- še tri mesece in greva v london
- komičakam da bo dečko sam doma en mesec, da okupiram njegovo obmorsko rezidenco
- sem za zavijanje daril porabila ene 5 ur
- je bilo vse narejeno čisto po moje, kartončki z imeni, papir za zavijanje, mašnjice,...
- je na koncu zgledalo res super
- skupaj spravljam ene 65465464654654 dizajnčkov, ki iščejo svojo mesto pod soncem
- mi ne gre to hkratno lavfanje več projektov
- komičakam sončkasta jutra, ktera lahko preždim na mojem delu balkona, s knjigo/skicirko v roki
- sem se čisto razvadila z zelenim čajem
- je hecno gledat brata in njegovo bejbo, kako si gresta na živce
- sploh ne štekam zakaj ona tolko sili v njega, ker je res očitno da rabi malo lufta
- da sem decembra ogromno premišljevala o bivši zvezi, ki se je končala na res grd način in ktere velik del drame je bil ravno v zimskih terminih...
- večkrat med brskanjem po mojih papirjih, zapiskih, kracarijah, naletim na kšn njegov nadvse briljanten quote
- recimo, ko se nisva videla že dva tedna, kao zaradi šihta, pa se je suvereno zmenil s kolegi za it na morje. Po moji razpizditis gonisevpi*do reakciji me je seveda povabil s sabo, po morju pa rekel da je bilo vsem ful tečno (laž), ker "ni bilo tko zmenjeno... neke babe s sabo vlačit"
- kreten
- po tem vikendu, sem se odpeljala iz njegovega kraja in se nikoli več obrnila nazaj
- je bilo treba teženje in prosjačenje potem prenašat še pol leta, pa se je navsezadnje le umiril. Zdaj je že lep čas mir in po dolgem času sem začela normalno spat.
- se mu je ves ta debilizem vrnil v 654x dozi
- priznam da je karma zakon
- da sem se ravnokar ful razveselila smsa od študentskega servisa
- da se tudi teh 5 dni dela na mesec pozna!
- to pomeni, da si lahko privoščim tank za vikend pobeg k lepotam bistre hči planin
-
- imam tolko novoletnih planov, da mi bo glava počla
- vsekarkor je enepar glavnih: več hodit po hribih, si vzet čas za picikl in longboard, narest diplomo!
- še dva meseca in se staram
- še tri mesece in greva v london
- komičakam da bo dečko sam doma en mesec, da okupiram njegovo obmorsko rezidenco
- sem za zavijanje daril porabila ene 5 ur
- je bilo vse narejeno čisto po moje, kartončki z imeni, papir za zavijanje, mašnjice,...
- je na koncu zgledalo res super
- skupaj spravljam ene 65465464654654 dizajnčkov, ki iščejo svojo mesto pod soncem
- mi ne gre to hkratno lavfanje več projektov
- komičakam sončkasta jutra, ktera lahko preždim na mojem delu balkona, s knjigo/skicirko v roki
- sem se čisto razvadila z zelenim čajem
- je hecno gledat brata in njegovo bejbo, kako si gresta na živce
- sploh ne štekam zakaj ona tolko sili v njega, ker je res očitno da rabi malo lufta
- da sem decembra ogromno premišljevala o bivši zvezi, ki se je končala na res grd način in ktere velik del drame je bil ravno v zimskih terminih...
- večkrat med brskanjem po mojih papirjih, zapiskih, kracarijah, naletim na kšn njegov nadvse briljanten quote
- recimo, ko se nisva videla že dva tedna, kao zaradi šihta, pa se je suvereno zmenil s kolegi za it na morje. Po moji razpizditis gonisevpi*do reakciji me je seveda povabil s sabo, po morju pa rekel da je bilo vsem ful tečno (laž), ker "ni bilo tko zmenjeno... neke babe s sabo vlačit"
- kreten
- po tem vikendu, sem se odpeljala iz njegovega kraja in se nikoli več obrnila nazaj
- je bilo treba teženje in prosjačenje potem prenašat še pol leta, pa se je navsezadnje le umiril. Zdaj je že lep čas mir in po dolgem času sem začela normalno spat.
- se mu je ves ta debilizem vrnil v 654x dozi
- priznam da je karma zakon
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Priznam da:
- se mi zdi, da si ti keepsake, malo žleht
- me zanima, kam gre *Eliza* poleti na potovanje
- bo treba nekaj ornk spremenit
- si tudi jaz želim več potovati. Barcelona upam, da pade spomladi, konec poletja pa morda še Lonodon?
- se mi zdi, da si ti keepsake, malo žleht
- me zanima, kam gre *Eliza* poleti na potovanje
- bo treba nekaj ornk spremenit
- si tudi jaz želim več potovati. Barcelona upam, da pade spomladi, konec poletja pa morda še Lonodon?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov