Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Priznam, da
- sem kljub temu, da sem po prekrokani noči in dbest žurki izžeta kot cunja, polna načrtov za letošnje leto
- sem plesala in pila kot zmešana, in sem danes v strahu prečekirala slike iz včerajšnjega dogajanja, da se nisem znašla kje s čikom v eni roki ter viskijem v drugi
- se že dolgo nisem smejala toliko kot sem se včeraj in danes, čeprav sem znana kot pozitivka
- sem začela z bolj zdravim prehranjevanjem, a danes to še ni bilo možno izvesti v celoti, ker me je zjutraj čakala miza obložena z vsemi možnimi dobrotami ( ) -> stupid me, ker mislim, da moram vse pojesti
- zunaj sije sonček in napoveduje boljše leto kot je bilo prejšnje ... vsaj jaz sem odločena začeti znova in ne dopustiti, da kdo vpliva na mojo srečo
- grem zdaj počivat, ker se še vedno počutim nestabilno in ne znam niti pisat več. Tale zadene moje trenutno počutje:
- sem kljub temu, da sem po prekrokani noči in dbest žurki izžeta kot cunja, polna načrtov za letošnje leto
- sem plesala in pila kot zmešana, in sem danes v strahu prečekirala slike iz včerajšnjega dogajanja, da se nisem znašla kje s čikom v eni roki ter viskijem v drugi
- se že dolgo nisem smejala toliko kot sem se včeraj in danes, čeprav sem znana kot pozitivka
- sem začela z bolj zdravim prehranjevanjem, a danes to še ni bilo možno izvesti v celoti, ker me je zjutraj čakala miza obložena z vsemi možnimi dobrotami ( ) -> stupid me, ker mislim, da moram vse pojesti
- zunaj sije sonček in napoveduje boljše leto kot je bilo prejšnje ... vsaj jaz sem odločena začeti znova in ne dopustiti, da kdo vpliva na mojo srečo
- grem zdaj počivat, ker se še vedno počutim nestabilno in ne znam niti pisat več. Tale zadene moje trenutno počutje:
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
purple_rain napisal/-a:srečno, otroci :*
srečno novo leto, stara mama na peciklu
- sem si včeraj zvečer zaželel hamburger, sem porabil 1 uro da sem ga našel...ampak dobu sem ga pa
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Tamala_mrha napisal/-a:Priznam, da
- enako pri meni, samo da slik še nisem videl
- _sly_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 11. 2010
... ma kaj se skoraj usi "losamo" določenih oseb, da mamo boljše življenje? jst sm tut tak, pa sem na trenutno stanje srečen, da določene osebe nimam blizu.
priznam:
-nor podalšan vikend na smučišču
-se sestavljam nazaj
-sem še našel v življenju
-zelo vesel zaradi take super službe in kolektiva
-začetek novega srečnega obdobja
Srečn'ga pa zdrav'ga usem
priznam:
-nor podalšan vikend na smučišču
-se sestavljam nazaj
-sem še našel v življenju
-zelo vesel zaradi take super službe in kolektiva
-začetek novega srečnega obdobja
Srečn'ga pa zdrav'ga usem
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
*sem preživela silvestrovo točno tako kot sem si zamislila
*si res, res želim met hiško...z mal vrta za paradajz in kr še zraven paše
^^ne igram lota tko, da tud zadet ne morm tko, da od tega ne bo nič
*se približno dvakrat na dan spomnim kako je men v bistvu kul v življenju
Želim vsem lepo, toplo, mehko in prijazno leto 2012 ter, da bi vas vsak dan razveselila vsaj ena malenkost
*si res, res želim met hiško...z mal vrta za paradajz in kr še zraven paše
^^ne igram lota tko, da tud zadet ne morm tko, da od tega ne bo nič
*se približno dvakrat na dan spomnim kako je men v bistvu kul v življenju
Želim vsem lepo, toplo, mehko in prijazno leto 2012 ter, da bi vas vsak dan razveselila vsaj ena malenkost
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
_sly_ napisal/-a:... ma kaj se skoraj usi "losamo" določenih oseb, da mamo boljše življenje?
Mogoče je pa to odgovor na vprašanje / problem DraganeK iz ene druge teme
- da sem razočarana nad nekom
- da še vedno čakam, da se dnevi bolj opazno začnejo daljšat
- da upam, da bom imela v letošnjem letu več sreče
- Temida*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2011
Priznam da:
*ne pošiljam in ne odgovarjam na nobena božično novoletna voščila - smse
*je januarja in februarja spet na sporedu en kup rojstnodnevnih zabav, meni pa se tako ne da več
*se ne bi nič branila, če bi se mi življenje obrnilo na glavo
*upam, da bo jutri dež
*ne pošiljam in ne odgovarjam na nobena božično novoletna voščila - smse
*je januarja in februarja spet na sporedu en kup rojstnodnevnih zabav, meni pa se tako ne da več
*se ne bi nič branila, če bi se mi življenje obrnilo na glavo
*upam, da bo jutri dež
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
-si ne predstavljam obupa ljudi, da dejansko pošiljajo vprašanja preko smsov na te tv "vedeževalske" zadeve.. "te zanima če te bo še poklical?"
-mam kr dost dela zdj v naslednjih parih dnevih..payback,ker si pustim vse za zadnje dni
-vstop v leto 2012 je bil super fajn
-vsem želim mirno leto 2012, brez nepotrebnih konfliktov in prijetne odnose s soljudmi..Povsod
-mam kr dost dela zdj v naslednjih parih dnevih..payback,ker si pustim vse za zadnje dni
-vstop v leto 2012 je bil super fajn
-vsem želim mirno leto 2012, brez nepotrebnih konfliktov in prijetne odnose s soljudmi..Povsod
It was forever..but it didnt last long..
- _sly_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 11. 2010
dot napisal/-a:
Mogoče je pa to odgovor na vprašanje / problem DraganeK iz ene druge teme
Sicer ne poznam ne teme ne uporabnice, vendar opažam da je danes to moderno Ampak, tako je življenje in se sami odločamo kdo bo v našem življenju in kdo ne. To je svoboda
@dot, upam da ti rata imeti boljše leto
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
* nisem odg niti na en novoletno, božični sms
* verjamem v "vse kar počneš 1. januarja, počneš celo leto"
* sem ponosna nase, ker sm se dons učila
* moram zdele at takoj it pod tuš
* da bom šla počas spat
* verjamem v "vse kar počneš 1. januarja, počneš celo leto"
* sem ponosna nase, ker sm se dons učila
* moram zdele at takoj it pod tuš
* da bom šla počas spat
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]