Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
da me vse boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....včeraj sem prvič sprobal sobno kolo, naredil 20km in imam tak muskelfiber, da adijo...ampak jaz se ne dam, danes bom spet gonil...
kaj je že najboljše zdravilo proti muskelfibru, andol ali aspirin?
kaj je že najboljše zdravilo proti muskelfibru, andol ali aspirin?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^jaz namažem z kakšnim Ice powerjem, ter grem naslednji dan ponavljati to aktivnost a z manjšo intezivnostjo.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
*Eliza* - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2010
- grem danes na lepše, končno malo razvajanja
- sem spekla cimetove in ingverje piškotke, so jih pohvalili
- mam ogroooomen kup cunj za zlikat
- moram še use spakirat
- upam, da ju3 najdem usaj del božično novoletnih daril
- sem še vedno jezna nanjo, ona pa kot da ni nič narobe...
- mi ni všeč to deževno vreme, in to že toliko časa...
- raje bi sneg
- sem spekla cimetove in ingverje piškotke, so jih pohvalili
- mam ogroooomen kup cunj za zlikat
- moram še use spakirat
- upam, da ju3 najdem usaj del božično novoletnih daril
- sem še vedno jezna nanjo, ona pa kot da ni nič narobe...
- mi ni všeč to deževno vreme, in to že toliko časa...
- raje bi sneg
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
× mi je že kr malo dolgčas po celem tednu v hiši, ampak se pa paše malo odpočit od faxa in Ljubljane
× bomo cel vikend sami doma in bo čas za okraševanje doma in praznično čiščenje
× jima prou prvoščim, da gresta končno kam tudi sama in se odpočijeta od službe in vsakodnevnih skrbi
× ne vem kaj naj dragemu kupim za božič, ker mi je speljala darilo, ki sem ga imela v mislim. No, sicer sm ji sama svetovala, ker sm bla prepričana, da se bom spomnila kaj lepšega
× koomaj čakam praznično vzdušje, vonj po cimetu in dišečih svečkah
× grem delat snežne kepe in upam, da uspejo
× sem včeraj prvič sama naredila "haše" omako in bla pohvaljena. Sicer ni takšna kot od mami, ampak za prvič je suuper
× bi kr naprej hodila po trgovinah in kupovala brezpotrebne stvari, ki jih ubistvu sploh ne potrebujem, ampak so tko luštne za vidit
× bova letos podarila čisto najino darilce vsem sorodnikom in prijateljem, tko da me je zloo pozitivno presenetil
× se ne smem čez praznike zredit (ojej), ampak če tko paše jest vse te čokoladke, peciva, sladice, njamiii
× bo treba začet delat za fax, ker bo februar tu kot bi mignil. Kako naj se človek uči ob vsem tem pustem in deževnem vremenu, ko bi vsaj snežilo
× je dost priznavanja za danes, gremo na delo
× bomo cel vikend sami doma in bo čas za okraševanje doma in praznično čiščenje
× jima prou prvoščim, da gresta končno kam tudi sama in se odpočijeta od službe in vsakodnevnih skrbi
× ne vem kaj naj dragemu kupim za božič, ker mi je speljala darilo, ki sem ga imela v mislim. No, sicer sm ji sama svetovala, ker sm bla prepričana, da se bom spomnila kaj lepšega
× koomaj čakam praznično vzdušje, vonj po cimetu in dišečih svečkah
× grem delat snežne kepe in upam, da uspejo
× sem včeraj prvič sama naredila "haše" omako in bla pohvaljena. Sicer ni takšna kot od mami, ampak za prvič je suuper
× bi kr naprej hodila po trgovinah in kupovala brezpotrebne stvari, ki jih ubistvu sploh ne potrebujem, ampak so tko luštne za vidit
× bova letos podarila čisto najino darilce vsem sorodnikom in prijateljem, tko da me je zloo pozitivno presenetil
× se ne smem čez praznike zredit (ojej), ampak če tko paše jest vse te čokoladke, peciva, sladice, njamiii
× bo treba začet delat za fax, ker bo februar tu kot bi mignil. Kako naj se človek uči ob vsem tem pustem in deževnem vremenu, ko bi vsaj snežilo
× je dost priznavanja za danes, gremo na delo
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
-da o darilih že malo razmišljam, nakup bom pa drug teden opravila
-da sploh ni tapravega vzdušja in ne morem dojet da bo že 1 teden že Svet večer
-da najbrž zato ker ni mrzlo in ker ni snega
-da je predlog padel in bom šla prečekirat možnosti za eno zanimivo potovanje
-da res rabim nekam it, se oddaljit od vsega skupaj
-da še včasih zabluzim v mislih...
-da sem itak odločena in me je more nič zamajat
-da si nisem mislila da mi bo problem o nečem govorit
-da športam na polno in ker nimam teka, upam da se bo na tehtnici kaj poznalo Itak, pa nism debela, sam vseen.
-da se posvečam sebi, se nobenem ne prilagajam in mi je super tak
-da sem vbistvu vesela da se je življenje zasukalo v to smer
-da mi gre na živce ta beden dež
-da me zadeve iz preteklosti ne zanimajo, saj je preteklost z razlogom preteklost
-da sploh ni tapravega vzdušja in ne morem dojet da bo že 1 teden že Svet večer
-da najbrž zato ker ni mrzlo in ker ni snega
-da je predlog padel in bom šla prečekirat možnosti za eno zanimivo potovanje
-da res rabim nekam it, se oddaljit od vsega skupaj
-da še včasih zabluzim v mislih...
-da sem itak odločena in me je more nič zamajat
-da si nisem mislila da mi bo problem o nečem govorit
-da športam na polno in ker nimam teka, upam da se bo na tehtnici kaj poznalo Itak, pa nism debela, sam vseen.
-da se posvečam sebi, se nobenem ne prilagajam in mi je super tak
-da sem vbistvu vesela da se je življenje zasukalo v to smer
-da mi gre na živce ta beden dež
-da me zadeve iz preteklosti ne zanimajo, saj je preteklost z razlogom preteklost
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
-da imam kupljena že vsa darila za božička in moram samo še zaviti
-da imam raje prej kupljeno in pripravljeno, zato ker želim vsakemu dati nekaj posebnega, da bo presenečen/a in vesel/a darila (osebno)
-da ta teden se nisem še nič razmigala (če odštejem posteljne podvige, ampak pomoje se tudi šteje glede na to, da sem imela musklfiber naslednji dan )
-da bom danes zvečer se lotila ali joge ali šla ven tečt. Če se mi bo dalo, bom šla 3km odlaufat in potem jogo za 1h delat. Če
-da se mi ne da it na novoletno fešto (sodelavci). Čisto v xy kraju, po 12h delavniku, še za plačat . Brez veze res!
-da sem spet planer začela uporabljat, ker imam preveč stvari trenutno za hendlat (4 mesece je bil lepo pospravljen)
-da me čaka učenje, učenje in še enkrat UČENJE
-da bui bilo super, če bi držalo tisto, kar smo se včeraj menili za novo leto. I like
-da imam raje prej kupljeno in pripravljeno, zato ker želim vsakemu dati nekaj posebnega, da bo presenečen/a in vesel/a darila (osebno)
-da ta teden se nisem še nič razmigala (če odštejem posteljne podvige, ampak pomoje se tudi šteje glede na to, da sem imela musklfiber naslednji dan )
-da bom danes zvečer se lotila ali joge ali šla ven tečt. Če se mi bo dalo, bom šla 3km odlaufat in potem jogo za 1h delat. Če
-da se mi ne da it na novoletno fešto (sodelavci). Čisto v xy kraju, po 12h delavniku, še za plačat . Brez veze res!
-da sem spet planer začela uporabljat, ker imam preveč stvari trenutno za hendlat (4 mesece je bil lepo pospravljen)
-da me čaka učenje, učenje in še enkrat UČENJE
-da bui bilo super, če bi držalo tisto, kar smo se včeraj menili za novo leto. I like
A goal without a plan is just a wish.
-
la_estrella - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
- Kraj: Povsod po malo
priznam da:
~je prov pasal it po doooooolgem času že spet na kosilo in kavico s frendico,k se čist premalo krat vidva...
~^^pri kavi je zmanjkal cukra in sva rekle natakarju če loh prnese še cukra...in njegova izjava ''sm kavo že začinil s kančkom ljubezni,tko da je že dost sladka''
~sm po netu naročila ta nov activity,k se da še zvoke zravn uporabljat...sicer za darilo,ampak komi čakam da ga sprobamo
~je prov pasal it po doooooolgem času že spet na kosilo in kavico s frendico,k se čist premalo krat vidva...
~^^pri kavi je zmanjkal cukra in sva rekle natakarju če loh prnese še cukra...in njegova izjava ''sm kavo že začinil s kančkom ljubezni,tko da je že dost sladka''
~sm po netu naročila ta nov activity,k se da še zvoke zravn uporabljat...sicer za darilo,ampak komi čakam da ga sprobamo
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
-* mi dež čisto paše, saj me čaka še kar nekaj filmov ki sem jih izpustil poleti...upam pa da bom čimprej sneg
-* se je FB izkazal dosedaj kot kar koristno orodje..bomo videli za naprej
-* sem imel prav, muhahaha
-* se je FB izkazal dosedaj kot kar koristno orodje..bomo videli za naprej
-* sem imel prav, muhahaha
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
priiiiznam!
* da je luštno sredi decembra povlečt ven roštilj in vržt skupi eno pozno kosilo, ga pojest ob svečkah in z dekico pod ritjo
* da sva se v pol leta skregala trikrat in še to bolj zaradi spoznavanja kako en in drugi deluje
* da mi je to nenormalno zakon, ker znam bit rokonasrce naporen karakter za me imet v lasti
* da sem srečala en eyecandy, s katerim se nama zaradi spleta okoliščin ni izšlo kakorkoli zaplest
* da sta na koncu on in moj skupi pila
* mi je kul, ker se zaveda kaj ima v rokah in ni ljubosumne sorte
* da že cel dan poslušam tale komad
* ne dojemam da bo kmalu novo leto, nimam niti enega plana za darila, razen za fanta, ostalo - tema
* da ima še fotr rojstni dan in se, kljub temu da živimo skupaj, praktično sploh ne poznava, tako da nimam pojma kaj mu kupit...
* imam za fanta v planu kul custom darilo, za kterega upam da bo vesel
* me to depresivno vreme spravlja v kul voljo s čajem v naročju in skicirko na mizi
* se imam za učit
* joj ta faks ...
* sem šefico napizdila in se mi je suvereno opravičila za njen izpad
* nimam nič proti konstruktivni kritiki, ampak ne bo me pa noben 'nadrejeni' dobesedno jebal v glavo
* da sem bila v Trstu in nevem kje naj bi tam človek opravil kakšen kul shopping
* se grem zelo kmalu tetovirat in me je straaaaaaah
* pogrešam pokojno staro mamo.
* da je luštno sredi decembra povlečt ven roštilj in vržt skupi eno pozno kosilo, ga pojest ob svečkah in z dekico pod ritjo
* da sva se v pol leta skregala trikrat in še to bolj zaradi spoznavanja kako en in drugi deluje
* da mi je to nenormalno zakon, ker znam bit rokonasrce naporen karakter za me imet v lasti
* da sem srečala en eyecandy, s katerim se nama zaradi spleta okoliščin ni izšlo kakorkoli zaplest
* da sta na koncu on in moj skupi pila
* mi je kul, ker se zaveda kaj ima v rokah in ni ljubosumne sorte
* da že cel dan poslušam tale komad
* ne dojemam da bo kmalu novo leto, nimam niti enega plana za darila, razen za fanta, ostalo - tema
* da ima še fotr rojstni dan in se, kljub temu da živimo skupaj, praktično sploh ne poznava, tako da nimam pojma kaj mu kupit...
* imam za fanta v planu kul custom darilo, za kterega upam da bo vesel
* me to depresivno vreme spravlja v kul voljo s čajem v naročju in skicirko na mizi
* se imam za učit
* joj ta faks ...
* sem šefico napizdila in se mi je suvereno opravičila za njen izpad
* nimam nič proti konstruktivni kritiki, ampak ne bo me pa noben 'nadrejeni' dobesedno jebal v glavo
* da sem bila v Trstu in nevem kje naj bi tam človek opravil kakšen kul shopping
* se grem zelo kmalu tetovirat in me je straaaaaaah
* pogrešam pokojno staro mamo.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
-danes sem pa toliko prekrškov videl na cesti kot že dolgo ne, ljudje vozijo agresivno, v rdečo luč, menjajo vozni pas v križišču, izsiljujejo...to se je dogajal v centru Ljubljane, prav izstopal je pa Daewoo z registracijo KK....sicer pa klasika, terenci, BMWji...
-na pošti eden po nepotrebnem znorel nad uslužbenko
-nočem snega
- nočem temperatur pod 0
-na pošti eden po nepotrebnem znorel nad uslužbenko
-nočem snega
- nočem temperatur pod 0
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
- da tok sovrazm k je folk neorganizeran in k misl da mas ti cajta na pretek in se vse okol njih vrti in sam cakas doma da te poklicejo
- wtf ce se zmens se nauc odpovedat, ce ves da ne mors, da si lahk drugi k smo organizerani splaneramo svoje plane!!!
- da mam pun ku**c tega dezja
- da bi raj vidla al sneg al -10 pa suho vreme, sam ne ta dez!
- da bi zdle lahk enga ubila tok sm razpi*kana!!!
- wtf ce se zmens se nauc odpovedat, ce ves da ne mors, da si lahk drugi k smo organizerani splaneramo svoje plane!!!
- da bi zdle lahk enga ubila tok sm razpi*kana!!!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
*zeljka* napisal/-a:- da tok sovrazm k je folk neorganizeran in k misl da mas ti cajta na pretek in se vse okol njih vrti in sam cakas doma da te poklicejo
- da se strinjam z čisto vsem ... I feel you
- da se ne mislim več nenehno prilagajat, četudi gre za osebo, ki mi je blizu - ne, ne in še enkrat ne! Nisem madrfaking idiot, če nekdo ne ve kaj bi rad in se moram jaz trudit na vseh frontah
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov